selam kızlar geçmişi okumadım
ne var ne yok herkes iyidir umarım kendiniz iyi bakın öptüm
inşallah temmuza kadar hast.gitmeni gerektiricek bi aksilik olmaz canım..bu arada geçmişe baktınmı sana bişey sormuştum:26:kızlar mrhb ben yorgun bir şekilde eve geldimmm ayaklarım şişti
neyse mr çektirdik temuzza da radevu aldık geldikkk temuzza kadar has önünden geçmek istemiyorum
inşallah temmuza kadar hast.gitmeni gerektiricek bi aksilik olmaz canım..bu arada geçmişe baktınmı sana bişey sormuştum:26:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben midemi üşütmüşüm geceden beridir mide bağırsak ağrısı ishal kusma derken şimdilik iyiyim allaha şükür
fatoşcummm bugün herşeyy güzle geçmiştir inşallahhh bebeğin tutunur sanaaa
pınar sancıların varmışş inşallah bunlar güzel belirtiler olacak bende kızlar gibi düşünüyorummmm
tuğbiş artık kızını daha net hissediyomuşsun maşallahhh bacımaaa
çiğdemcim eşin yine moralini bozmuşş ne diyeceğimi bilmiyorumm canım ama hiçbişey senden önemli değil değil unutma
melikecimm sen nasılsın bakalımmm
kızlar mrhb ben yorgun bir şekilde eve geldimmm ayaklarım şişti
neyse mr çektirdik temuzza da radevu aldık geldikkk temuzza kadar has önünden geçmek istemiyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben midemi üşütmüşüm geceden beridir mide bağırsak ağrısı ishal kusma derken şimdilik iyiyim allaha şükür
pınar sancıların varmışş inşallah bunlar güzel belirtiler olacak bende kızlar gibi düşünüyorummmm
çiğdemcim eşin yine moralini bozmuşş ne diyeceğimi bilmiyorumm canım ama hiçbişey senden önemli değil değil unutma
saolll cnmm evet herşey güzel geçtiiişuan dinlenme modundayım melegim inşallahh benledirrrrrrrriyi akşamlar kızlar nasılsınız ben midemi üşütmüşüm geceden beridir mide bağırsak ağrısı ishal kusma derken şimdilik iyiyim allaha şükür
inşallah hiçbirimiz bu acıyı daha fazla çekmezzzzzzselam kızlar adaşım , Fatoşum dua ediyorum senin için
bebekdls canımcığım inşşşşş müjdenle şenlenecek burası valla senin içinde bol dua ediyorum
hepiniz iyisinizdir umarım öpüldünüzzzz
saolll cnmm evet herşey güzel geçtiiişuan dinlenme modundayım melegim inşallahh benledirrrrrrrr
inşallah hiçbirimiz bu acıyı daha fazla çekmezzzzzz
saolll cnmm çok teşekkür ederim ALLAH binlerce kez razı olsunnnnnnn
canım dün gece aklıma geldin içime dert olduu çok geçmiş olsun canım aklım bi karış havada kusuruma bakma emi canım benim çok geçmiş olsun şimdi iyisindirrr
selam kızlar ben geldim sabah eşimle doktora gittik eşimin spermlerini istedi dr ama 4 günlük olması şartmış dr önceden bana demişti ben eşime söyledim ama dinlemedi beni yarın tekrar gidiyoruz sonra pazartesi günü bana rahim filmi çekilecek kızlarrr doktor ağrın sızın olmayacak film öncesi iğne yapacaz sana dedi hadi hayırlısı bakalım bu arada görümcemler şehir dışından geliyorlar yaz aylarım zehir gibi geçiyorrrr aman yaa rabbim kötü günler yaşatmasında hepsi geçiyor demi hatunlarım
saolll cnmm evet herşey güzel geçtiiişuan dinlenme modundayım melegim inşallahh benledirrrrrrrr
inşallah hiçbirimiz bu acıyı daha fazla çekmezzzzzz
saolll cnmm çok teşekkür ederim ALLAH binlerce kez razı olsunnnnnnn
canım benim niye dert yapıyosun kendine sanki az derdin varmış gibiçok sağol canım bugün turp gibiyim allah kimseye hastalık vermesin insanın kendini kötü hissetmesi kadar kötü bişey yok
aaa demek eşin ikna olduu hadi bakalım herşey yolunda gider canım
rahim filmi 10 dk lık bi olay caım çok can yanmıyo bana göre tabi :44: heleki iğne vuracakmış hiç canın acımaz inşallahh herşeyy temiz çıkar canımmm
yazmayı unuttum görümcen gelince sizdemi kalıyo yaa devamlı neden zehir ettiriyosun herşeyin sınırı vardır misafirde olsaaa
inşallah canım olumlu sonuçlar alırız canım yok görümcemler bizde kalmıyor allahtan kalsa kesin katil olurdum diyorum kendi kendimeekayınvalidemlerde kalıyor ama her günn her allahın günü bizi telden arayıp durur illa gelin diye eğer işimiz var desin eşim vay diyenin haline acı yeterki o lafı söylemeyeydim de gideydim deriz hepp yani burnundan getiriyor yok biz yılda bi kere geliyoruz da falan da filanda bide medeniyetten söz eder be insan sene yazın geliyorsun ama 15 gün 1 ay kalmıyorsun ki topu topuna 3 ay kalıyorsun bütün yaz gidiyor eee hani bize tatilllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?