Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar mrhb ben yorgun bir şekilde eve geldimmm ayaklarım şişti
neyse mr çektirdik temuzza da radevu aldık geldikkk temuzza kadar has önünden geçmek istemiyorum

neyse mr çektirdik temuzza da radevu aldık geldikkk temuzza kadar has önünden geçmek istemiyorum
inşallah temmuza kadar hast.gitmeni gerektiricek bi aksilik olmaz canım..bu arada geçmişe baktınmı sana bişey sormuştum:26:

inşallah temmuza kadar hast.gitmeni gerektiricek bi aksilik olmaz canım..bu arada geçmişe baktınmı sana bişey sormuştum:26:

inşşşş canım yaaaaaaaa yok kuzum bakmadım NE SORMUŞTUN Kİİİİİİİİİİİİİİİİİ

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben midemi üşütmüşüm geceden beridir mide bağırsak ağrısı ishal kusma derken şimdilik iyiyim allaha şükür

fatoşcummm bugün herşeyy güzle geçmiştir inşallahhh bebeğin tutunur sanaaa

pınar sancıların varmışş inşallah bunlar güzel belirtiler olacak bende kızlar gibi düşünüyorummmm

tuğbiş artık kızını daha net hissediyomuşsun maşallahhh bacımaaa

çiğdemcim eşin yine moralini bozmuşş ne diyeceğimi bilmiyorumm canım ama hiçbişey senden önemli değil değil unutma

melikecimm sen nasılsın bakalımmm

tamam canım benim öyle demeye çalışacağımmm bende ne diyeceğimi şaşırdım artık ne diyeyimmm

geçmiş olsun caanım benim inşallah geçmezsinizz allahım yardımcınız olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızzz

selam kızlar adaşım , Fatoşum dua ediyorum senin için

bebekdls canımcığım inşşşşş müjdenle şenlenecek burası valla senin içinde bol dua ediyorum

hepiniz iyisinizdir umarım öpüldünüzzzz

günaydın kızlarrrrrrrrrr keyifler nasıllllll bakalımm
ben bu gün yokum birazdan çıkacağım öğleye doğru işleri bitirirsem gelirim

canım dün gece aklıma geldin içime dert olduu çok geçmiş olsun canım aklım bi karış havada kusuruma bakma emi canım benim çok geçmiş olsun şimdi iyisindirrr

selam kızlar ben geldim sabah eşimle doktora gittik eşimin spermlerini istedi dr ama 4 günlük olması şartmış dr önceden bana demişti ben eşime söyledim ama dinlemedi beni yarın tekrar gidiyoruz sonra pazartesi günü bana rahim filmi çekilecek kızlarrr doktor ağrın sızın olmayacak film öncesi iğne yapacaz sana dedi hadi hayırlısı bakalım bu arada görümcemler şehir dışından geliyorlar yaz aylarım zehir gibi geçiyorrrr aman yaa rabbim kötü günler yaşatmasında hepsi geçiyor demi hatunlarım

saolll cnmm evet herşey güzel geçtiiişuan dinlenme modundayım melegim inşallahh benledirrrrrrrr
inşallah hiçbirimiz bu acıyı daha fazla çekmezzzzzz
saolll cnmm çok teşekkür ederim ALLAH binlerce kez razı olsunnnnnnn

hoşgeldin canımmmm iyi olmana çok sevindim herşey gönlünce olsun inşallah bebiş karnıcığındadırrrrr

canım dün gece aklıma geldin içime dert olduu çok geçmiş olsun canım aklım bi karış havada kusuruma bakma emi canım benim çok geçmiş olsun şimdi iyisindirrr

canım benim niye dert yapıyosun kendine sanki az derdin varmış gibi çok sağol canım bugün turp gibiyim allah kimseye hastalık vermesin insanın kendini kötü hissetmesi kadar kötü bişey yok

aaa demek eşin ikna olduu hadi bakalım herşey yolunda gider canım
rahim filmi 10 dk lık bi olay caım çok can yanmıyo bana göre tabi :44: heleki iğne vuracakmış hiç canın acımaz inşallahh herşeyy temiz çıkar canımmm

yazmayı unuttum görümcen gelince sizdemi kalıyo yaa devamlı neden zehir ettiriyosun herşeyin sınırı vardır misafirde olsaaa

Son düzenleme:

inşallahh canımm şuann annesine tutunmak için canla başla uğraşıyodurrr

inşallah canım olumlu sonuçlar alırız canım yok görümcemler bizde kalmıyor allahtan kalsa kesin katil olurdum diyorum kendi kendimee kayınvalidemlerde kalıyor ama her günn her allahın günü bizi telden arayıp durur illa gelin diye eğer işimiz var desin eşim vay diyenin haline acı yeterki o lafı söylemeyeydim de gideydim deriz hepp yani burnundan getiriyor yok biz yılda bi kere geliyoruz da falan da filanda bide medeniyetten söz eder be insan sene yazın geliyorsun ama 15 gün 1 ay kalmıyorsun ki topu topuna 3 ay kalıyorsun bütün yaz gidiyor eee hani bize tatilllll

aman her allahın günü gidilirmii hadi eşin gitsin kardeşi ama seni istemesi saçma yanii ben abimin eşini hergün neden görmek isteyeyimki annemle babamla kardeşlerimle vakit geçirmek varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…