Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aman her allahın günü gidilirmii hadi eşin gitsin kardeşi ama seni istemesi saçma yanii ben abimin eşini hergün neden görmek isteyeyimki annemle babamla kardeşlerimle vakit geçirmek varken

demi ben bunu eşime dedim dee eşim tek başına gidemiyormuş sanki yiyecek ablalarıııı
ya aslında canım iş yaptıracak eleman lazım anlarsın ya sevdiğinden değil istemesi haniiii

demi ben bunu eşime dedim dee eşim tek başına gidemiyormuş sanki yiyecek ablalarıııı
ya aslında canım iş yaptıracak eleman lazım anlarsın ya sevdiğinden değil istemesi haniiii

anladım canım asıl nedenini şimdi taşlar oturdu yerine aman iyi dayanıyon böle konularda eşim hayatta beni kullandırmaz aksine onlara laf söyler ki zaten ne k.validem nede görümcem öle insanlar değil birlikte yapar birlikte yeriz aksine k.validem benden daha çok yapar

ne güzel yaa allahım bozmaz inşallah yaa ben bazen hayret ederim benim kisi kocamı mı acaba derim zaman zaman o sabır bende nasıl var hayret son zamanlarda ben dilimi uzatmaya başladım ben eşime dedim bundan sonra kendimi kendim korur savunurum kimseden hayır yok dedim hiççççç takmıyorum bana bişey yaptıramıyorlar artık korkuyorlar bi sert bakıyorum tamam tıs pıs hepsiiiama hakediyorlarrr 5 yıldır beni yıprattılar valla zor dilim çıktı tam çıktıı

slm şekrlerrr nasılsınız bakımm benim kociş banyoda gelmeden girim bakım didimm
seyhan aplam sana faceden istek gönderdim yunus kağan die aldı eşim face kabul et olarmı

siteye kaç kere girdim çıktım cevap vermiyo yaa bu son mesajım olabilir tabi gelirse mesajım
en iyisiniz yapıyosun çiğdem susunca durunca kim madalya vermiyo en iyisin diyee giden senden gidiyoo aksine

slm şekrlerrr nasılsınız bakımm benim kociş banyoda gelmeden girim bakım didimm
seyhan aplam sana faceden istek gönderdim yunus kağan die aldı eşim face kabul et olarmı

slm canımm iyiyiz sen nasılsın bakalımm eşin evde müsait değilsin
tamam canım face girince eklerimm öptüm senii

seyhan hastaymışsın geçmiş olsun canım sana bi sorum olcak hirteroskopiden sonra kanaman oldumu nekadar istiraat ettin eğer yattıysan brine ihtiyaç oluyormu cevaplarsan sevinirim

tamam canım netinizde sorun var galiba dei canım biraz sivri dilli olmak lazımmmm

kızlar iyi akşamlar yarın sabah yokum dr a gidecez eşimin işlerini halledelim bakalımmm herşey hayırlısıyla olsun olacağına bıraktımmm allahım herkesin gönlüne göre nasip etsin muck muck muck hepinizi öpüyorummm

seyhan hastaymışsın geçmiş olsun canım sana bi sorum olcak hirteroskopiden sonra kanaman oldumu nekadar istiraat ettin eğer yattıysan brine ihtiyaç oluyormu cevaplarsan sevinirim

sağolasın ayşe
histeroskopiyi geçen çarşamba oldum ve hala gün içinde çok az kanamam var ama daha fazlası sarı bi akıntım var günlük pedi tamamen ıslatan normalde doktorum 2-3 gün kanaman olabilir demişti benim 4-5 gündür dediğim gibi akıntım var kanama çok az..
2 gün istirahat ettim ama normalde iyiydim sadece ağrım vardı kürtaj olunmuş gibi yada yumurta toplama işlemi gibi boş bi ağrı gibi..ondan başka bitkindim ama aslında iyidim yani biri olsada olur olmasada olur.benim yanımda kardeşim var zaten ben pek bişey yapmadım iş zaten hiç yapmadım..

sahi nasıl ki en son sancım var falan filan dedi bi daha sesi çıkmadııı:26::26::26::26:

evet bende meraklandım umarım herşey yolundadır

iyi akşamlar canım bende yarın sabah doktordayım herşey güzel geçer inşallah

iyi akşamlar ayşee

canım bende annem köye gidecek kayınvalidemide istemiyorum kendimi idare edebilirmiyim aceba diye sormuştum.
bide sarı akıntı iltaap mı aceba sordunmu doktora

canım bende annem köye gidecek kayınvalidemide istemiyorum kendimi idare edebilirmiyim aceba diye sormuştum.
bide sarı akıntı iltaap mı aceba sordunmu doktora

idare edersin eşinde akşamları yanında olacak zaten boşver kaynanayı bence ne zaman çekileceksin sen

sarı akıntı bilmiyorum kokusuz falan belkide operasyon zamanında ilaçlı su denilen şeydir bilemişyorum yarın doktora gidicem ozaman sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…