aman her allahın günü gidilirmiihadi eşin gitsin kardeşi ama seni istemesi saçma yanii ben abimin eşini hergün neden görmek isteyeyimki annemle babamla kardeşlerimle vakit geçirmek varken
demi ben bunu eşime dedim dee eşim tek başına gidemiyormuş sanki yiyecek ablalarıııı
ya aslında canım iş yaptıracak eleman lazım anlarsın ya sevdiğinden değil istemesi haniiii
anladım canım asıl nedenini şimdi taşlar oturdu yerineaman iyi dayanıyon böle konularda eşim hayatta beni kullandırmaz aksine onlara laf söyler ki zaten ne k.validem nede görümcem öle insanlar değil birlikte yapar birlikte yeriz aksine k.validem benden daha çok yapar
ne güzel yaa allahım bozmaz inşallah yaa ben bazen hayret ederim benim kisi kocamı mı acaba derim zaman zaman o sabır bende nasıl var hayret son zamanlarda ben dilimi uzatmaya başladım ben eşime dedim bundan sonra kendimi kendim korur savunurum kimseden hayır yok dedim hiççççç takmıyorum bana bişey yaptıramıyorlar artık korkuyorlar bi sert bakıyorum tamam tıs pıs hepsiiiama hakediyorlarrr 5 yıldır beni yıprattılar valla zor dilim çıktı tam çıktıı
slm şekrlerrr nasılsınız bakımm benim kociş banyoda gelmeden girim bakım didimm
seyhan aplam sana faceden istek gönderdim yunus kağan die aldı eşim face kabul et olarmı
siteye kaç kere girdim çıktım cevap vermiyo yaa bu son mesajım olabilirtabi gelirse mesajım
en iyisiniz yapıyosun çiğdem susunca durunca kim madalya vermiyo en iyisin diyee giden senden gidiyoo aksine
slm canımm iyiyiz sen nasılsın bakalımm eşin evde müsait değilsin
tamam canım face girince eklerimm öptüm senii
çiğdem nasılsın canım melike sanada merhaba diycem çıktın galiba
şükür iyim bir sıkıntı yok herşey yolunda
pınar nasıl aceba merak ediyorum
seyhan hastaymışsın geçmiş olsun canım sana bi sorum olcak hirteroskopiden sonra kanaman oldumu nekadar istiraat ettin eğer yattıysan brine ihtiyaç oluyormu cevaplarsan sevinirim
sahi nasıl ki en son sancım var falan filan dedi bi daha sesi çıkmadııı:26::26::26::26:
kızlar iyi akşamlar yarın sabah yokum dr a gidecez eşimin işlerini halledelim bakalımmm herşey hayırlısıyla olsun olacağına bıraktımmm allahım herkesin gönlüne göre nasip etsin muck muck muck hepinizi öpüyorummm
canım bende annem köye gidecek kayınvalidemide istemiyorum kendimi idare edebilirmiyim aceba diye sormuştum.
bide sarı akıntı iltaap mı aceba sordunmu doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?