hoşbulduk,burda da yağdı cuma günü çapadan geldikten sonra baya bir yağdı cumartesi günü gitmedik pazar günü tekrar başladık ..öğleden sonra hava biraz kapandı bugün,yağacak sandık ama yağmadıhoş geldin nurcan burada kaç gündür yağmur yağıyor oralara yağmadımı?
pınar 16 haziranda sonuç alacak tabi yarın adet günüymüş olmazsa
benim bildiğim bukadar zaten pek uğrayan olmadığı için kim ne yapıyor pek bilmiyorum
yarınki ateşine göre canım umut var yada yok ozaman belli olur inşallahhh bacımm bu ay güzün gülerrr inşallah beklenmeyen adet yerine özlenen bebek haberi alırız
inşallahhhhhhhhhhh cnmm çok saollllll RABBİM senide bu özlemden hemencecik kurtarsın inşallahhhhhoşgeldin canımmmm iyi olmana çok sevindim herşey gönlünce olsun inşallah bebiş karnıcığındadırrrrr
inşallahh canımm şuann annesine tutunmak için canla başla uğraşıyodurrr
inşallah canım ,inşallah bu özlemimiz diner artık tez zamanda, valla takatim kalmadı çapaya gelen kaynanamın yengesininde günü geçmiş ve sanırım hamile ben değilsem çok çokk üzülecemmyarınki ateşine göre canım umut var yada yok ozaman belli olur inşallahhh bacımm bu ay güzün gülerrr inşallah beklenmeyen adet yerine özlenen bebek haberi alırız
kızlar ya bu ateş ölçme olayını nasıl yapıyorsunuz ne zaman başlıyorsunuz ateş ölçmeye:97::97::97::97:
kızlar şöyle bir geçmişe baktımmm ne güzel kaynatmışınızbu gün işlerim vardı sgk da falan eşimin iş yerinin muasebesinde :26::26: eşimin arkadaşalrı geldiler dışarıya çıkartılar eşimi havası değişsin dediler öğleden sonrada kız kardeşim dr gidecektiii tabiki yaramazı yanında götürdü ama yalnız gidemeyecekleri için benide çağırdı gittik birlikteee annesi dr muayene oldu .......... beni tranboline götürün diye tutrdu gittik çok eğlendi yaramaz tabi bede sorada bana dediki teyde ben acıktım bana kebak ısmayla (kebak kebap oluyor) götürdüm fantada söyle diyor
yaaaaaaaa süperdi onunla yemek yemek çok keyif aldımsonrada parka gittikkk
ALLAHIM HEPİMİZE KENDİ EVLATLARİMİZLA BU MUTLULUĞU YAŞAMAYI NASİPE ETSİN İNŞŞŞŞ
inşallah canım ,inşallah bu özlemimiz diner artık tez zamanda, valla takatim kalmadı çapaya gelen kaynanamın yengesininde günü geçmiş ve sanırım hamile ben değilsem çok çokk üzülecemm
akşam eşimi ikna edip kadındoğumun aciline gettik ama giriş yapılmadan eve gönderdiler hamile ve kanaması olanlara bakılıyormuş tahlil için yarın gelin dedi gıcık şeyyeşimle nöbetçi bir eczane bulup gebelik testi aldık ama yapmaya korkuyorum yarın sabah yapacam dua edin banada çift çizgiyi göreyim artık :84:
ya sevoo böyle gecikince ister istemez kaptırıyprum kendimi ne yapıyımmaminnnn inşallahhhh
canımm benim lütfen kendini hem bu kadar kaptırma hemde strese girmeee ben biliyorum inşallahh ya bu ay yada gelecek aylardabebeğin gelecek bak bunu tüm içtenliğimle söylüyorum.. ama kendini strese sokma yarın sabah testini yaparsın canım eğerki ateşin bu halde kalırsa düşersede lütfen üzülmee :26:
evet aplam kociş gündüzleri hep evdeeesiteye kaç kere girdim çıktım cevap vermiyo yaa bu son mesajım olabilirtabi gelirse mesajım
en iyisiniz yapıyosun çiğdem susunca durunca kim madalya vermiyo en iyisin diyee giden senden gidiyoo aksine
slm canımm iyiyiz sen nasılsın bakalımm eşin evde müsait değilsin
tamam canım face girince eklerimm öptüm senii
kıyamam gardaşımaa bennnherkese merhabalar nasılsınız kızlar beni soracak olursanız benim anam ağlıyor kaç gündür
fatoşun aşılaması olmuş hade hayırlısı allahım emeklerini boş çevirmesin meleğini kondursun göbeğine
bebekdelisi arkadaşımızın sonucu ne zaman belli oluyor kızlar umarım bize müjdeli haberleriyle döner Emir Bebek
sevo benim ateşimwe bir bakıversene sana zahmet bugün düştü ama adet olmadım hala, sence umut varmı :86:
sevo ateş ölçme topiğinde sevdalinka diye bir arkadaş var hamile galiba onun tablosuna baktımda bişey anlamadım onun ateşi kaç çıkmış bu aralar? kendi ateşimle kıyaslıyacamda :)))
ya sevoo böyle gecikince ister istemez kaptırıyprum kendimi ne yapıyımm( bu ay yumurtlama tedavisinide yarım yamalak gördüm onunda etkisi varmı bilmiyorum kistlerim büyüdüdemi böyle gecikti acaba offff
evet aplam kociş gündüzleri hep evdeee
tamam bidenemm hastaymışsın aplam hayırdır neyin varr
kıyamam gardaşımaa bennn
nannn uyandııııııııı
doğru söylüyon haklısınn gitmem gerekirdiibiliyorumm canım elde değillll
sana kaç kere dedim git doktora diye hiç olmazsa ne zaman yumurtladın nasıl durumda onu bilip opna göre kesin bişey diyebilirdik öle değilmii neyse yarına çıkalımmm inşallahh güzell şeyler oalcakk
şimdi iyiyim canım midemi üşütmüşüm pazar gecesi rahatsızlandım ama iyiyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?