Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ya geçmiş olsunn çok şükürrr
33eac1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
işte burda o arkadaşın tablosu ama ben anlamadım

gardaşım hoşgeldinn güle güleeee

ditmiyomm kıs burdayımm emzik verdimm

ben çıktım kızlar uyku bastırdı ,yarın gelmezsem bilinki negatif çıkmış çapaya gitmişimdirrr

33eac1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
işte burda o arkadaşın tablosu ama ben anlamadım

gardaşım hoşgeldinn güle güleeee

ya yuvarlak tablonun altında normal çizelgesi var neyi anlamadınki :26:

doğru söylüyon haklısınn gitmem gerekirdii

ahh ahh beni bi dinlesenn

canım ya geçmiş olsunn çok şükürrr

ditmiyomm kıs burdayımm emzik verdimm

ama ben gidiyomm çıkma vakti geldi iyi akşamlar sizeee

heee şimdi gördümm aşağılara inmedim yuvarlak tabloya bakmıştım sadece
yok yok ben boşuna hevesleniyorum hamile olsaydım beni,mde yüksek çıkardıı ateşimmm :95:

Son düzenleme:
ben çıktım kızlar uyku bastırdı ,yarın gelmezsem bilinki negatif çıkmış çapaya gitmişimdirrr
datlım inşalah hayırlı haberler ver emii

tamam aplammmm benimkide durmadı sakinleştirdim geldimm
çok öptümmmmm

saolll cnmm çok teşekkürlerr anam deseneeee bizee bebe geliyorr hadi hayırlısııııı inşallah hamişsindir cnmmmmm
oyyyyyy canım benımmmmm beniii o kadar hüzünlendirdinkiiiiiiii anlatamammmmm okurken hüngür hüngür aglattın RABBİM inşallah sana en yakın zamanda 2 bebeler nasip eder inşallahhhhhhh

ah beee nurcanım bunumu takıyosun kafayaa boşverr biz ne hamıleler gördük ne üzüntüler çektin bırak oda olsunnn bizimkiler gelinceeeee onların mutluluguuu gibii mutluluk yaşıyamıyacaklar yaaaaa sabah hayırlısıylaaa o çift çizgiyi görürsünnnnnn ALLAH ımızın izniyleee aminnnn

geçmiş olsuncanımmmm ne ettinde üşüttün bakayım...
hı hı evet tatlı teyzesi ufak ufak yani özellikle dün geceden bu yana daha bi netgibi şükürler olsun her harekette şükrederken sizler içinde diliyoruz
inşallah herşey çok güzel olucak tüm testler tahliller güzel çıksın bebeğin sana sürpriz yapsın inşallah herşey dilediğin gibi olsun bundna sonra

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn allah gönlüne göre versin

slmlaaarrrr nabersiniz sevom geçmişler olsun canımmmm
melişim naber şekercim
papatya tedaviyemi başlıcan sne benmi yanlış okudum haydi hayırlısı herşeyin
kıvanççiğdoo herife söyle numune verirken gayet rahat olsun pozitif düşünsünki spermcikleri etkilemesin senin münüş filmide inşallah tertemizçıkar görümceyide salla geç bacım
bebekdelisi hayırlı haberlerini bekliyoruz
KAMEEEEERRR sen bilirsin tabiki de insan bi veda ederdi gerekçe sunmana gerek yok tabi mecburiyetinde yok uzaklaşmak isteyebilirsin hakkındırda ama hatır ve insanlık diyede bişey var biz burda gönül birliği yapmışız sevmiyorum abi böle nankörlükleri bencillikleriiii keyfin bilir aleminde iyiysen kötü oluncada gelme lütfen burası liman değil
durucuk paşamın resimlerini gördüm maşallah dedim defaa-larca aaah ahhh azcık ufak olsaydı kızçemi verseydim yauuuu
nurcanım baştan söliyim sabah yapacağın teste çokinanma ben 2 aylık hamileyken test yaptım inanmazsın incecik ve çok silik çıktı tıpkı transferin 910.gnü yaptığım gibi adetten 10,15 gün geçmeden net çıkmayabiliyomuş varsa ne mutlu sana,bizlere yoksada üzülme lütfen elbet bigün olacakkk

gelelim banaaa bıugün kendimi, pek iyi hissetmiyorum kasık ağrım başladı yine birde duygusal çöküntü içindeyim her halta ağlayasım geliyo
naşide göktürk GİTMEE ! şuan 13.kez dinliyorum ve yanaklarımdan süzülen damlacıklar şahidim yaşadığım herşeye çünkü onlar hep benimleydiii amaaan pöööööff niye anlatıyorumki saçmalık benimkide geldiler işte bana yine çok yalnız hissediyorum kenimi çoook

tuğba canım tedaviye başlamıyorum şimdilik hiç niyetim yok kısmetse adetten sonra histeroskopi yaptıracam 2 başarısız tüp denemesinden sonra doktorum gerektiğini söyledi bahsettiğim o canım.
Gelelim sana durumunun tadını çıkaracağına kendini üzecek bahaneler yaratıyorsun sürekli sen yannız değilsin niye yannız hissetiğini söylüyorsuniçinde atan küçücük kalbi düşün gelecekten umutlu ol sabırlı ol gereksiz üzüntüleri bir kenara bırak eşini kendini daha önemlisi karnındaki kızını strese sokma bizleride üzme sen çok keyifli kafa dengi birine benziyorsun herzaman keyifli muzur bol hırrrlı terlemelimesajlarını okumak istiyorum seni seviyorum kendine dikkat et duygusal müzikleri boş ver eylenceli şeyler dinle mesela ajda pekkanın YAKAR GEÇERİM şarkısını dinle bu aralar favorim sürekli dinliyorum keyfim yerine geliyor sen ve nazlı kızın allaha emanet olun

selam herkeseeeee
TUĞBAAAAAAAAA gittiğimi burayı terkettiğimide nerden çıkarıyosun, aşkolsun sanada beni buraya mecbur bırakan bişey yok tabikide, gönül birliği,dert ortaklığı yaptığımızn bende farkındayım ,ayrıcada nankör değilim hepinizin duaları var üzerimde özellikle bunu düşünürüm öncelikle. ayrıca ben mazeretimi söyledim ders çalışmamın önemli olduğunu, işlerinde mevsim dolayısıyla yoğunlaştığını, ders çalışmaya az bir vaktimin olduğunu belirttim GÖRÜŞMEK ÜZERE dedim ve çıktım ayrıca facemide dondurdum bir süreliğine, farketmediysen onuda söyleyim.
burda ve facede çok zaman kaybediyorum sizden ve ordan kendimi alamıyorum ne yapıyım kendimce bana böyle olması daha mantıklı geldi. ayrıca hergün olmasada arada bakıyorum ve gelişmeleri okuyorum dualarıım hep sizinle,siz ne kadar yargısız infazda bulnsanızda benim kalbim rahat çok şükür.

herkesi öpüyorum ve çıkıyorum GÖRÜŞMEK ÜZERE...............................hepinizi seviyorum

Günaydın kızlar
bebekdls test sonucun ne zamandı canım
sevdamce hayırlı olsun canım
nurciiik adet olmadınmı sen hayırlsı diyelim canım
sevdam nasılsın canım
tubiiişş yine hormonların depreşti yapma bak kızımı strese sokuyon ege'nin resmini koydum ama oğlumu vermem beennn
melike yunus paşa nasıl öp benim yerime

kızlar sizler nasılsınız herkes iyimi

canlar sağolun
inşşşşş rabbim bizlerede kendi evatrımızla güzel günler görmeyi nasipe eder

iyidir quzum ya napım uğraşıyokk wallaa
kıs senin hormonlar tavan yapmış bebemmm kıyamam yaaa delümm kızçeni nie üzüyon için kıpır kıpır olsun canlı şiiler dinleeee
canım bnenimmm inşalahh tedavin hayırlı olurrr
neler yapıyosun datlımmm derslere devam mıı

öperim teyzoşu sen nasılsın aplam egemiz nasılll face de sana istek gönderdim benn yunusun adınaa

CANIM BENİM YAA İSMİNİ GÖRÜNCE NASIL HEYECANLANDIMM HAYIRLISI OLSUN DATLIM NOLUR ÜZME KENDİNİİ NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUM AMA HAYIRLISI BU BELKİDE rABBİM İNŞALAH TEZ ZAMANDA NASİB EDER

sağol canım çok kötüyüm benim için bitti artık bebek defterini kapattım bugünden itibaren napalım demekki bizim kaderimiz de yokmuş bebek

eşimin bugün doğum günü ona sürpriz yapacaktım çanta alıcaktım ona içine de test sonucumu koymayı düşünüyodum hepsi hayal olduuu hepinize çok teşekkür ederim kızlar verdiğiniz moral ve destek için sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…