evet bende meraklandım umarım herşey yolundadır
iyi akşamlar canım bende yarın sabah doktordayım herşey güzel geçer inşallah
iyi akşamlar ayşee
geldim hastaneden bakalım pazartesiyi merakla bekliyorum eşim bugün verdi meniciklerini sonuçlarını hepsini pazartesi günü dr a sunacazz hayırlısı canım
herkese merhabalar nasılsınız kızlar beni soracak olursanız benim anam ağlıyor kaç gündür
fatoşun aşılaması olmuş hade hayırlısı allahım emeklerini boş çevirmesin meleğini kondursun göbeğine
bebekdelisi arkadaşımızın sonucu ne zaman belli oluyor kızlar umarım bize müjdeli haberleriyle döner Emir Bebek
sevo benim ateşimwe bir bakıversene sana zahmet bugün düştü ama adet olmadım hala, sence umut varmı :86:
canımmmmmmm kıyamam ben sanaaaa bırak çapayı yat dinlen özledik seniii çokk canım benimmm
kızlar eşim yemek hazırlamış yiyip gelicem hemen
waaaoooowwwwwwwwwww kızz ne işşşş yemekler memeklerr böyle devam etsinnn içime bir an sevinç kapladı nedenseee
kızlar şöyle bir geçmişe baktımmm ne güzel kaynatmışınızbu gün işlerim vardı sgk da falan eşimin iş yerinin muasebesinde :26::26: eşimin arkadaşalrı geldiler dışarıya çıkartılar eşimi havası değişsin dediler öğleden sonrada kız kardeşim dr gidecektiii tabiki yaramazı yanında götürdü ama yalnız gidemeyecekleri için benide çağırdı gittik birlikteee annesi dr muayene oldu .......... beni tranboline götürün diye tutrdu gittik çok eğlendi yaramaz tabi bede sorada bana dediki teyde ben acıktım bana kebak ısmayla (kebak kebap oluyor) götürdüm fantada söyle diyor
yaaaaaaaa süperdi onunla yemek yemek çok keyif aldımsonrada parka gittikkk
ALLAHIM HEPİMİZE KENDİ EVLATLARİMİZLA BU MUTLULUĞU YAŞAMAYI NASİPE ETSİN İNŞŞŞŞ
amin inşallahhh canım inşallahhhhhh
inşallah canım ,inşallah bu özlemimiz diner artık tez zamanda, valla takatim kalmadı çapaya gelen kaynanamın yengesininde günü geçmiş ve sanırım hamile ben değilsem çok çokk üzülecemm
akşam eşimi ikna edip kadındoğumun aciline gettik ama giriş yapılmadan eve gönderdiler hamile ve kanaması olanlara bakılıyormuş tahlil için yarın gelin dedi gıcık şeyyeşimle nöbetçi bir eczane bulup gebelik testi aldık ama yapmaya korkuyorum yarın sabah yapacam dua edin banada çift çizgiyi göreyim artık :84:
allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım en kısa zamanda olacak eminim canım inşallahh
geçmiş olsuncanımmmm ne ettinde üşüttün bakayım...
hı hı evet tatlı teyzesi ufak ufak yani özellikle dün geceden bu yana daha bi netgibi şükürler olsun her harekette şükrederken sizler içinde diliyoruz
inşallah herşey çok güzel olucak tüm testler tahliller güzel çıksın bebeğin sana sürpriz yapsın inşallah herşey dilediğin gibi olsun bundna sonra
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn allah gönlüne göre versin
inşallah tubişim inşallahhhhh pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorummm
slmlaaarrrr nabersiniz sevom geçmişler olsun canımmmm
melişim naber şekercim
papatya tedaviyemi başlıcan sne benmi yanlış okudum haydi hayırlısı herşeyin
kıvanççiğdoo herife söyle numune verirken gayet rahat olsun pozitif düşünsünki spermcikleri etkilemesin senin münüş filmide inşallah tertemizçıkar görümceyide salla geç bacım
bebekdelisi hayırlı haberlerini bekliyoruz
KAMEEEEERRR sen bilirsin tabiki de insan bi veda ederdi gerekçe sunmana gerek yok tabi mecburiyetinde yok uzaklaşmak isteyebilirsin hakkındırda ama hatır ve insanlık diyede bişey var biz burda gönül birliği yapmışız sevmiyorum abi böle nankörlükleri bencillikleriiii keyfin bilir aleminde iyiysen kötü oluncada gelme lütfen burası liman değil
durucuk paşamın resimlerini gördüm maşallah dedim defaa-larca aaah ahhh azcık ufak olsaydı kızçemi verseydim yauuuu
nurcanım baştan söliyim sabah yapacağın teste çokinanma ben 2 aylık hamileyken test yaptım inanmazsın incecik ve çok silik çıktı tıpkı transferin 910.gnü yaptığım gibi adetten 10,15 gün geçmeden net çıkmayabiliyomuş varsa ne mutlu sana,bizlere yoksada üzülme lütfen elbet bigün olacakkk
canım benim herifin morali bozulmuş istediği gibi çıkmamış ne demek istiyorsaa bi gülmek tuttu beni anlatamam artık verdi bakalım pazartesi günü alıp dr larımıza gösterecezz benimkine gelince inşallah iyi çıkarr
gelelim banaaa bıugün kendimi, pek iyi hissetmiyorum kasık ağrım başladı yine birde duygusal çöküntü içindeyim her halta ağlayasım geliyo
naşide göktürk GİTMEE ! şuan 13.kez dinliyorum ve yanaklarımdan süzülen damlacıklar şahidim yaşadığım herşeye çünkü onlar hep benimleydiii amaaan pöööööff niye anlatıyorumki saçmalık benimkide geldiler işte bana yine çok yalnız hissediyorum kenimi çoook
tubişim kıyamam sana ama galiba hamile olanlar çoğu çok duygusallaşıyormuş sanırım sen hamileliğin tadını çıkarrr aklına sürekli mutluluk getir mesela seni kim rahatlatıyor şenlendiriyorsa onunla vakit geçir canım
sağol canım çok kötüyüm benim için bitti artık bebek defterini kapattım bugünden itibaren napalım demekki bizim kaderimiz de yokmuş bebek
canım allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin ne diyeceğimi bilemedimmmm