Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet bende meraklandım umarım herşey yolundadır

iyi akşamlar canım bende yarın sabah doktordayım herşey güzel geçer inşallah

iyi akşamlar ayşee

geldim hastaneden bakalım pazartesiyi merakla bekliyorum eşim bugün verdi meniciklerini sonuçlarını hepsini pazartesi günü dr a sunacazz hayırlısı canım

canımmmmmmm kıyamam ben sanaaaa bırak çapayı yat dinlen özledik seniii çokk canım benimmm

kızlar eşim yemek hazırlamış yiyip gelicem hemen

waaaoooowwwwwwwwwww kızz ne işşşş yemekler memeklerr böyle devam etsinnn içime bir an sevinç kapladı nedenseee

amin inşallahhh canım inşallahhhhhh

allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım en kısa zamanda olacak eminim canım inşallahh

inşallah tubişim inşallahhhhh pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorummm

tubişim kıyamam sana ama galiba hamile olanlar çoğu çok duygusallaşıyormuş sanırım sen hamileliğin tadını çıkarrr aklına sürekli mutluluk getir mesela seni kim rahatlatıyor şenlendiriyorsa onunla vakit geçir canım

sağol canım çok kötüyüm benim için bitti artık bebek defterini kapattım bugünden itibaren napalım demekki bizim kaderimiz de yokmuş bebek

canım allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin ne diyeceğimi bilemedimmmm

slm kızlar ben geldim sabah eşimle dr gittik eşim neyse verdi bende hazır gelmişken kbb dr çıktım gitmem gerekiyordu bi kere burun ameliyatı olmuştum ben bugün dr tekrar ameliyat demez mi allahım yaa o an deliye döndüm moralim bozuldu eşimde olma dedi ona canım sıkıldı bende anneme gittim anneme anlattım ahh anneler olmasaa nolur halimiz kim bilir annem o kadar güzel anlatıyor moralimi düzeltti ki şimdi çok iyiyim ameliyat olmak için uğraşmayacam oluruna bıraktım hatta dr eşimin yanında eğer hamile kalırsan çok sıkıntılı günler yaşarsın nefes alıp vermekte zorlanırsın dedi artık kendi düşünsün birazda oluruna bıraktım kızlarr hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimmm

selam kızlar herkes iyidir inşallah bizi merak eden varsa bizde allaha şükür
iyiyiz gazdı emmeydi derken bir bakıyorum gün bitmiş nette işim vardı hemen selam vereyim
dedim herkesi öpüyorum

selam kızlar herkes iyidir inşallah bizi merak eden varsa bizde allaha şükür
iyiyiz gazdı emmeydi derken bir bakıyorum gün bitmiş nette işim vardı hemen selam vereyim
dedim herkesi öpüyorum

canım yaa günler ne çabuk geçiyor daha doğumun vardııı neyse paşamızı öp bizim için kenidinize dikkat edinnn

kıvançiğdem canım burundan ne ameliyatı oldmuştun canım

canım ben 2009 yılında burnumdan bi delikle hava alıyormuşum diğer deliğim tamamen kemikle kaplıymış kemiğimi kırdılar burun etlerimi küçültmüşler almamışlar ama bugün başka dr gittim eskisi gibi şikayetlerim oluştu baş ağrısı nefes alıp vermekte zorlanıyorum bide konuşmalarım takılıyordu burnumdan dolayı meğer iç burun kemiğim baya yamukmuş ee bazen horluyormuşum eşimin söylemesine göre doktor kemiği düzeltmemiz ve etleri küçültmemiz lazım illeride çok sıkıntılar yaşarsın dedi öyle işteee uzun anlattım ama :26::26::26::26:

bende burun etimin içinde kist vardı onu aldırmıştım birde alerjimden dolayı burun etlerim şişiyordu lazerle küçülttü doktor
ilk gittiğim doktor kemik eğrisi var deyip ameliyat yapacaktı sonraki doktorum yok öyle birşey dedi şimdi iyiiyim ilerde seninde dediğin gibi nefes alamazsın demişti bence başka doktora daha görün derim

valla canım bu dr yılların doktoru yani adam türkiyede kulağa ilk işitme cihazı yerleştiren adam ve yıllardır ameliyatla geçirmiş ondan çok güvenilir olduğu için güvendim ama senin dediğinde dr 1 drla değil bi kaç dr a de görünmek lazım aslında emin olmak için hiç olmazsa içim rahatlar benimde burun etlerim büyümüş alerji reaksiyonum çok yüksekmiş dediğin gibi yaa ben en iyisi bi kaç dr a daha görüneyim canım çok sağol yaaa

[SUB][/SUB]

canım bak ben miyom ameliyatı olmuştum hemde Türkiyenin en iyi profesörü beni ikinci kez kist için acil ameliyat edecekti ben olmadım 2-3 doktor dolaştım hemde bunun öğrecisiymiş ameliyata gerek yok dediler düşün yani para için olcaktım

haklısın canım şimdiki drlar para için ameliyat diyorlar direk bakalım bende bi kaç dr daha görüneyim bilgilendirdiğin için sağol canım benim allah razı olsun

herkese selamlar geçmişe bakmadım ama alıntıdan gördğüm kadarıyla ipek bacım uğramış herşey güzel ilerliyo maşallah

çiğdemcim sen varsın tek nasılsın bakalımm seninde burun olayın varmış bencede iyice araştır benimde nefes alamadığım zaman oluyo alerjiden sanırım hiç doktora gitmedim bu konuda sinislerim şişiyo..hemen bıçak altına yapma bencede canım.bu arada doktor olayınız nasıl geçti eşinin sonucu çıktımı

kızlarrr sabah kontrole gittim ben hala histeroskopi ile ilgili cd yi alamamıştım bir türlü bulamadılar diye ultrason resimleri de aynı şekidle yoktu ortalıkta..yani operasyona girdim ama ne neoldu elimde hiç veri yoktu bugün alacaktım amliyathanedeki veri kaydedecek olan çocuk kayıt etmemiş şok olduk doktorum bağırdı çağırdı falan.. ama olan yine bana oldu sonuçta doktorlar o cd yi görmek istemezmi bana bi kağıda yazı yazdı rapor niyetine kaşeledi falan..bende şirkete gelince şikayetimi yazdım sitelerine hemen maile cevap vermişler teknik hatadan dolayı kayıt edilmemiş ilk defa böle bi olay olmuş özür diliyolar istersem ücretsiz olarak tekrarlıyabileceklermiş ne yapimm bi daha o strese girmek istemiyorum ama yapılanda boşa gitti gibi geliyo sizce o kağıt yeterli olurmu ..ayyy çok uzun yazdım kusura bakmayınn çok karmaşıklardayım

tuğbiş sağol canım geçti gitti hastalığım sen yine duysula bağlamışsınnn ayşenin de dediği gibi içinde küçükcük kalbi olan pıt pıt atan için bu hale sokma kendini mutluluğun keyfini çıkar her ne olursa olsunnn..

kamer canım hoşgeldin sanırım yanlış anlama oldu aranızda tuğbişle.sınavlarını verdin mi ne zamandı

pınarrrr ne desemmm bilemiyorumm böle durumlarda ne desek boş oluyor kelimeler kifayetsiz kalıyorr ben ümitliydim senden ama herşeyde bi hayır vardır diyelimm

nurcikten haber yok aradım açmadı ateşinide yazmamış sanırım olmadı bu seferde

bencede canım dr dr gezecem bendee sonuçlar öğleden sonra çıkacaktı bizde almaya gitmedik pazartesi rahim filmim çekilecek ya hepsini birlikte alırız dedim ama ondan ama içim içimi yiyor
ya canım başına ne gelmiş öyle yaa ne diyeceğimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…