Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aplamm yaa bende şok oldum haa
ama vardır bundada bi hayır die düşünüyorumm bence dr drun dilinden anlar o kağıttta yeterli olur sankii die düşünüyorumm

ya bende merak ediyorum nurcik aplayıı arıcam ama cebi yok hattımda kayıtlı hattımı takmak içinde tel yok:))
akşam ararım bende evini artıkk

eğer sonucu alırsanız yorum yapabilirim canım anlarım sperm analizinden

sormaa çiğdemm yaa bende karmakarışığım doktor cumartesi tekrar kontrole çağırmıştı yumurtam daha büyümemiş ozaman bakacak tekrar eşim birlikte gideriz diyo bakalım ozaman doktorlada konuşacağım üst üste gelecek reglide bi daha yapılırmı bilmiyom yapılasada o uğraşı stresi bi daha çekmek var

bilmiyorum doktorda öle dedi ama işte..

nurcikle şimdi konuştum geliyo buraya adet olmuş

merhabayınnn yağmura tutulduğumuz için erken döndük çapadan ben geçmişe bir göz gezdirip geliyorum hemen

off yaaa çorba olmuş sanki işler birbirine giriyor allahım yardımcın olsun canım yaaa aslında ben bi eşime msj atayım hastaneyi arasın çıkmış mı diye çıkmışsa da 6 dan sonra alabilirmiyiz diye sorsun bende sana yazayım sonuçlarını canım ee usta oldum deseneeee

özel hastane ise alınır büyük ihtimalle yine sorun bakalım
sormaa bugün patronla konuşuyos sen teknik şekilde bile konuşuyon artık diyo bu konularda ee artık 5 yıldır içindeyim olsun okadar

özel hastane ise alınır büyük ihtimalle yine sorun bakalım
sormaa bugün patronla konuşuyos sen teknik şekilde bile konuşuyon artık diyo bu konularda ee artık 5 yıldır içindeyim olsun okadar
canımsın aplamm yaa inşaah anneliğide nasib edecek Rabbimm bebekler hakkında bilgilendirecenn
valla melikem artık herşeyi beklerim her hata beni bulur çok şansızımm çokk

quuzm benim yaa sen ne düşünüyon peki tekrar yaptıracak cesaretin varmı dayanabi,lecekmisin hazır hissedecekmisin kendiini

valla bilmiyorum bende eşimde bidaha o stresi mi çekicen diyo zaten cumartesi yanımda gelmek istemesi hastaneyi altını üstüne getirecek bakalım gelecek reglime daha çok var regli bitince oluyoya ozamana kadar karar veririm sanırım

geçmişi okumaz olaydım güzel bir haber okumadım

pınara ne desek boş canım ne kadarda teselli sözler söylesek biliyorumki üzüntünü almıyacak .hakkımızıda hayırlısı olsun kısmetimizde varsa er yada geç olacak inşallah

sevom ücretsiz yapıyorlarsa bence tekrar yaptır içinde kalmasın ben olsam şahsen yapardımm ,bedava sirke baldan tatlıdır :)

tubişim yine gelmişler sanaaa arkadaşlara katılıyorum bugünlerinin kıymetini bil aklına kötü şeyler getiripte morelini bozup durmaa çatlağımm

çiğdemcim geçmiş olsun canım eğer çok fazla sıkıntı veriyorsa doktoruna güven bence ol ameliyatını kurtul

gardaşım hoşbulduk nasılsınn

e yane apla alt üst getircek kadar büyük hatalarıı hakkında hayırlısı olsun inşalahhhhhh

gelelim bana sabah boşu boşuna yaptım tahlili adet oldummm ( offf anammm offffff

Bir of çeksem karşıkı dağlar yıkılır
Bugün posta günü canım sıkılır
Sıkılır aman aman aman
Ellerin mektubu gelmiş okunur
Benim yüreğime hançer sokulur
Sokulur aman aman aman
Şu karşıki dağda bir top kar idim
Yağmur yağdı ılgıt ılgıt eridim
Eridim aman aman aman
Evvel yarin sevgilisi ben idim
Şimdi uzaklardan ben oldum
Sebebim aman aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…