aplamm yaa bende şok oldum haaherkese selamlar geçmişe bakmadım ama alıntıdan gördğüm kadarıyla ipek bacım uğramış herşey güzel ilerliyo maşallah
çiğdemcim sen varsın tek nasılsın bakalımm seninde burun olayın varmış bencede iyice araştır benimde nefes alamadığım zaman oluyo alerjiden sanırım hiç doktora gitmedim bu konuda sinislerim şişiyo..hemen bıçak altına yapma bencede canım.bu arada doktor olayınız nasıl geçti eşinin sonucu çıktımı
kızlarrr sabah kontrole gittim ben hala histeroskopi ile ilgili cd yi alamamıştım bir türlü bulamadılar diye ultrason resimleri de aynı şekidle yoktu ortalıkta..yani operasyona girdim ama ne neoldu elimde hiç veri yoktu bugün alacaktım amliyathanedeki veri kaydedecek olan çocuk kayıt etmemiş şok olduk doktorum bağırdı çağırdı falan.. ama olan yine bana oldu sonuçta doktorlar o cd yi görmek istemezmi bana bi kağıda yazı yazdı rapor niyetine kaşeledi falan..bende şirkete gelince şikayetimi yazdım sitelerine hemen maile cevap vermişler teknik hatadan dolayı kayıt edilmemiş ilk defa böle bi olay olmuş özür diliyolar istersem ücretsiz olarak tekrarlıyabileceklermiş ne yapimm bi daha o strese girmek istemiyorum ama yapılanda boşa gitti gibi geliyo sizce o kağıt yeterli olurmu ..ayyy çok uzun yazdım kusura bakmayınn çok karmaşıklardayım
ya bende merak ediyorum nurcik aplayıı arıcam ama cebi yok hattımda kayıtlı hattımı takmak içinde tel yok:))tuğbiş sağol canım geçti gitti hastalığım sen yine duysula bağlamışsınnn ayşenin de dediği gibi içinde küçükcük kalbi olan pıt pıt atan için bu hale sokma kendini mutluluğun keyfini çıkar her ne olursa olsunnn..
kamer canım hoşgeldin sanırım yanlış anlama oldu aranızda tuğbişle.sınavlarını verdin mi ne zamandı
pınarrrr ne desemmm bilemiyorumm böle durumlarda ne desek boş oluyor kelimeler kifayetsiz kalıyorrben ümitliydim senden ama herşeyde bi hayır vardır diyelimm
nurcikten haber yok aradım açmadı ateşinide yazmamış sanırım olmadı bu seferde
bencede canım dr dr gezecem bendee sonuçlar öğleden sonra çıkacaktı bizde almaya gitmedik pazartesi rahim filmim çekilecek ya hepsini birlikte alırız dedim ama ondan ama içim içimi yiyor
ya canım başına ne gelmiş öyle yaa ne diyeceğimi bilemedim
aplamm yaa bende şok oldum haa
ama vardır bundada bi hayır die düşünüyorumm bence dr drun dilinden anlar o kağıttta yeterli olur sankii die düşünüyorumm
ya bende merak ediyorum nurcik aplayıı arıcam ama cebi yok hattımda kayıtlı hattımı takmak içinde tel yok:))
akşam ararım bende evini artıkk
bilmiyorum doktorda öle dedi ama işte..
nurcikle şimdi konuştum geliyo buraya adet olmuş
eğer sonucu alırsanız yorum yapabilirim canım anlarım sperm analizinden
sormaa çiğdemm yaa bende karmakarışığım doktor cumartesi tekrar kontrole çağırmıştı yumurtam daha büyümemiş ozaman bakacak tekrar eşim birlikte gideriz diyo bakalım ozaman doktorlada konuşacağım üst üste gelecek reglide bi daha yapılırmı bilmiyom yapılasada o uğraşı stresi bi daha çekmek var
merhabayınnnyağmura tutulduğumuz için erken döndük çapadan ben geçmişe bir göz gezdirip geliyorum hemen
aplam ya hayırlısı olur inşalahh belkide tekrar olmanda varıdr bi hayır
aklıma bir sürü şey geldii
canım benim ya hayırlısı olsun inşalahhh
ne geldi aklına bacımm
off yaaa çorba olmuş sanki işler birbirine giriyor allahım yardımcın olsun canım yaaa aslında ben bi eşime msj atayım hastaneyi arasın çıkmış mı diye çıkmışsa da 6 dan sonra alabilirmiyiz diye sorsun bende sana yazayım sonuçlarını canım ee usta oldum deseneeee
aplam belki saçma ama bu geldii wallaa dedim belki bi hata yapıldıı tekrarı daha hayırlı olacakk diee
canımsın aplamm yaa inşaah anneliğide nasib edecek Rabbimm bebekler hakkında bilgilendirecennözel hastane ise alınır büyük ihtimalle yine sorun bakalım
sormaa bugün patronla konuşuyos sen teknik şekilde bile konuşuyon artık diyo bu konularda ee artık 5 yıldır içindeyim olsun okadar
valla melikem artık herşeyi beklerim her hata beni bulur çok şansızımm çokk
canımsın aplamm yaa inşaah anneliğide nasib edecek Rabbimm bebekler hakkında bilgilendirecenn
quuzm benim yaa sen ne düşünüyon peki tekrar yaptıracak cesaretin varmı dayanabi,lecekmisin hazır hissedecekmisin kendiini
valla bilmiyorum bende eşimde bidaha o stresi mi çekicen diyo zaten cumartesi yanımda gelmek istemesi hastaneyi altını üstüne getirecekbakalım gelecek reglime daha çok var regli bitince oluyoya ozamana kadar karar veririm sanırım
hoşbulduk bacımmmhoşgeldin nurcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?