..................................
hoşgeldin quuzmmm ne yazdında sildin bakımm
Rabbişm hayırlısını versinn
gelelim bana sabah boşu boşuna yaptım tahlili adet oldummm( offf anammm offffff
Bir of çeksem karşıkı dağlar yıkılır
Bugün posta günü canım sıkılır
Sıkılır aman aman aman
Ellerin mektubu gelmiş okunur
Benim yüreğime hançer sokulur
Sokulur aman aman aman
Şu karşıki dağda bir top kar idim
Yağmur yağdı ılgıt ılgıt eridim
Eridim aman aman aman
Evvel yarin sevgilisi ben idim
Şimdi uzaklardan ben oldum
Sebebim aman aman aman
hoşbulduk canım
sildiğim önemsiz birşeydi boşver
o günler gelse artıkk yoksa gözüm açık gidecem tahtalı köyeeinşallah yakın zamanda boş tahlil yapmayacaksın dolu dolu olacak bak görhayırlısı diyelim bu ayda olmadı ama gelecek olmayacak diye bişey yok Rabbim sağlık versin yeterki
evet eskii tadı ve huzuru yok topiğinn .neden böyle oldu sizceeesen bilirsin quzum nasılsın ya ben buranın eskisi gibi olmasını istıyorummmmm
dağıldık resmen yaa
o günler gelse artıkk yoksa gözüm açık gidecem tahtalı köyee
evet eskii tadı ve huzuru yok topiğinn .neden böyle oldu sizceee
esilerin olayı ne annammadımmmevet aplam yaa
esilerin olaydan sonra dağıldı dimiii yanlış mı biliyorumm
esilerin olayı ne annammadımmm
benim bişey bildiğim yok gardaşımAllah korusun datlımm ya gelecek hayırlısıylaa o günler sen yeterki umudunu kaybetme sende biliyosun olacakk
benim bişey bildiğim yok gardaşım(( bu ay kesin var gözüyle bakıyordum ama yokmuş demekki bir mok bilmiyorum benn
hııı tımam ş,imdi anlamdımyazma özürlü bennnnn
asi dicektim yafff tartışmışlardıya onu diomm
sen bilirsin quzum nasılsın ya ben buranın eskisi gibi olmasını istıyorummmmm
dağıldık resmen yaa
o günler gelse artıkk yoksa gözüm açık gidecem tahtalı köyee
öyle öyledeee o talih kuşu konarmı bizede birlmiyorumay aplam ya ya nolurr nazracayıı nevomu hepsini bi düşünn bak seneler sonra quzuları kucağındaa
hııı tımam ş,imdi anlamdımama neden gelmiyorki topiğe bize karşı ayıp ediyor bence tartıştığı arkadaşla konuşmasın ama burdaki arkadaşlarınada tavır koymuş gibi gitmesi yanlış bence
gelelim bana sabah boşu boşuna yaptım tahlili adet oldummm( offf anammm offffff
Bir of çeksem karşıkı dağlar yıkılır
Bugün posta günü canım sıkılır
Sıkılır aman aman aman
Ellerin mektubu gelmiş okunur
Benim yüreğime hançer sokulur
Sokulur aman aman aman
Şu karşıki dağda bir top kar idim
Yağmur yağdı ılgıt ılgıt eridim
Eridim aman aman aman
Evvel yarin sevgilisi ben idim
Şimdi uzaklardan ben oldum
Sebebim aman aman aman
benim bişey bildiğim yok gardaşım(( bu ay kesin var gözüyle bakıyordum ama yokmuş demekki bir mok bilmiyorum benn
inşalahh aplamm Rabbim etz zamanda nasib etsinnkolay kolay eski haline dönemeyecek gibi :26:
anne olmadan gitmicem tahtalı köyesende öle deeee
patronumda ağustosta tedaviye başlıyo benim istediğim doktorda karar kılmışlar onlarda bakalım benden önce tüp bebe yaptırıyolar inşallah uğraşmazlar ilk seferde tutar..nurcik inşallahh az kaldı bacım ya normal yolla olmazsada tüple az kaldı beklenen zamana
ben sana teselli vermeye çalışıyom da sabahleyin hüngür hüngür ağlayan kimdi bilmem
öyle öyledeee o talih kuşu konarmı bizede birlmiyorum
ahh canımm benimm yaa ağladınmı sendee bugün tarlada adet oluncaaa ağlamak istedim ama ağlıyamadımm .ağlasam dalga geçerler anlıyan yok çünkü içime akkıtımm bende gözyaşlarımıkolay kolay eski haline dönemeyecek gibi :26:
anne olmadan gitmicem tahtalı köyesende öle deeee
patronumda ağustosta tedaviye başlıyo benim istediğim doktorda karar kılmışlar onlarda bakalım benden önce tüp bebe yaptırıyolar inşallah uğraşmazlar ilk seferde tutar..nurcik inşallahh az kaldı bacım ya normal yolla olmazsada tüple az kaldı beklenen zamana
ben sana teselli vermeye çalışıyom da sabahleyin hüngür hüngür ağlayan kimdi bilmem
ahh canımm benimm yaa ağladınmı sendee bugün tarlada adet oluncaaa ağlamak istedim ama ağlıyamadımm .ağlasam dalga geçerler anlıyan yok çünkü içime akkıtımm bende gözyaşlarımı
sevo bacımm şu tedaviyi aynı zamana denk getirsek ne iyi olurdu yaaa ne zaman düşünüyorsunuz bellimi zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?