Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah yakın zamanda boş tahlil yapmayacaksın dolu dolu olacak bak gör hayırlısı diyelim bu ayda olmadı ama gelecek olmayacak diye bişey yok Rabbim sağlık versin yeterki

yazma özürlü bennnnn
asi dicektim yafff tartışmışlardıya onu diomm
hııı tımam ş,imdi anlamdım ama neden gelmiyorki topiğe bize karşı ayıp ediyor bence tartıştığı arkadaşla konuşmasın ama burdaki arkadaşlarınada tavır koymuş gibi gitmesi yanlış bence

sen bilirsin quzum nasılsın ya ben buranın eskisi gibi olmasını istıyorummmmm
dağıldık resmen yaa

kolay kolay eski haline dönemeyecek gibi :26:

o günler gelse artıkk yoksa gözüm açık gidecem tahtalı köyee

anne olmadan gitmicem tahtalı köye sende öle deeee

patronumda ağustosta tedaviye başlıyo benim istediğim doktorda karar kılmışlar onlarda bakalım benden önce tüp bebe yaptırıyolar inşallah uğraşmazlar ilk seferde tutar..nurcik inşallahh az kaldı bacım ya normal yolla olmazsada tüple az kaldı beklenen zamana

ben sana teselli vermeye çalışıyom da sabahleyin hüngür hüngür ağlayan kimdi bilmem

yani bence de yanlış ama asi eskisi kadar gelmiyo siteye herhalde profiline bakıyorum arada

canımmm nolur üzülme allahım izniyle olacak iyi olmaya çalış kıyamam sana bennn

benim bişey bildiğim yok gardaşım(( bu ay kesin var gözüyle bakıyordum ama yokmuş demekki bir mok bilmiyorum benn

öyle deme yaaaa senin için temiz göreceksin bak burası şenlenecekkk bak bende olmama bu ay hamile olurum dedim ama bajk adet erkenden cee dedi bana pazartesi günü rahim filmi çektirecem hayırlısı bakalım artık ne diyeyimmm özlettin kendini canımmm

inşalahh aplamm Rabbim etz zamanda nasib etsinn
aplamm yaa inşalahh hamşle kalırsında duygusallıktan olur bi daha ki gözyaşlarınn
öyle öyledeee o talih kuşu konarmı bizede birlmiyorum

o talih kuşu konacak aplamm nolur olumlu ol yaa

Son düzenleme:
ahh canımm benimm yaa ağladınmı sendee bugün tarlada adet oluncaaa ağlamak istedim ama ağlıyamadımm .ağlasam dalga geçerler anlıyan yok çünkü içime akkıtımm bende gözyaşlarımı

sevo bacımm şu tedaviyi aynı zamana denk getirsek ne iyi olurdu yaaa ne zaman düşünüyorsunuz bellimi zamanı

bide öle dengesizler varr dalga geçerler bana da çok yaptılarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…