evet baktım bende prıfilini o olaydan sonra girmemiş hiçyani bence de yanlış ama asi eskisi kadar gelmiyo siteye herhalde profiline bakıyorum arada
ister istemez üzülüyo insan çiğdemcimm bugünn içimden isyanlar ettimm allahım afetsin ve sabır versin çok zor geldi bu sefer.eşimin dayı hanımıda çapaya geliyo bizimle birlikte, hergün bugünde olmadım midem bulanıyor şuyram ağrıyo buram ağrıyo hamileyim galiba diyip moralimi bozuyo sinir oluyorumm, artık hamile haberlerini duymak istemiyorummcanımmm nolur üzülme allahım izniyle olacak iyi olmaya çalış kıyamam sana bennn
öyle deme yaaaa senin için temiz göreceksin bak burası şenlenecekkk bak bende olmama bu ay hamile olurum dedim ama bajk adet erkenden cee dedi bana pazartesi günü rahim filmi çektirecem hayırlısı bakalım artık ne diyeyimmm özlettin kendini canımmm
evet baktım bende prıfilini o olaydan sonra girmemiş hiç
ister istemez üzülüyo insan çiğdemcimm bugünn içimden isyanlar ettimm allahım afetsin ve sabır versin çok zor geldi bu sefer.eşimin dayı hanımıda çapaya geliyo bizimle birlikte, hergün bugünde olmadım midem bulanıyor şuyram ağrıyo buram ağrıyo hamileyim galiba diyip moralimi bozuyo sinir oluyorumm, artık hamile haberlerini duymak istemiyorumm
ahh canımm benimm yaa ağladınmı sendee bugün tarlada adet oluncaaa ağlamak istedim ama ağlıyamadımm .ağlasam dalga geçerler anlıyan yok çünkü içime akkıtımm bende gözyaşlarımı
sevo bacımm şu tedaviyi aynı zamana denk getirsek ne iyi olurdu yaaa ne zaman düşünüyorsunuz bellimi zamanı
allah bildiği gibi yapsınn böylelerini ...yok efendim ben çok kaptırıyormuşum kendimi çok sabırsızmışım allahtan umudunu kesme kafalarına çapayı geçiresim geliyooo ...tabi onların tuzu kuru bu özlemi çekmedikleri için bizim derdimizide anlamaları imkansızbide öle dengesizler varr dalga geçerler bana da çok yaptılarrr
aplam benim inşalahh düşündüğünüz tarih gelmeden bebiş gelirrkendimi tutamadım hastaneden çıkınca yoldayım falan demeden aktı gitti gözyaşlarım her terslik inan beni bulur böle her işim sıkıntı içinde sonuçlanır..
evet bizi bizden başka kimse anlayamaz
canım para biriktirmem lazım ekim gibi sanırım çoğunu biriktiririz babamın bana ayırdığı 1,5 kayme var bende ekime kadar 2 falan biriktitirsem gerisinide şirketten ödünç alırım ekim gibiye yetişririrm diyorumama hiçbişey belli olmuyo ben böle düşünüyorum ama zaman başka şeyler yaşatıyo belkide daha geçe kalırım.. sende 2012 şubatta falandı dimi
allah bildiği gibi yapsınn böylelerini ...yok efendim biz çok kaptırıyormuşum kendimi çok sabırsızmışım allahtan umudunu kesme kafalarına çapayı geçiresim geliyooo ...tabi onların tuzu kuru bu özlemi çekmedikleri için bizim derdimizide anlamaları imkansız
ister istemez üzülüyo insan çiğdemcimm bugünn içimden isyanlar ettimm allahım afetsin ve sabır versin çok zor geldi bu sefer.eşimin dayı hanımıda çapaya geliyo bizimle birlikte, hergün bugünde olmadım midem bulanıyor şuyram ağrıyo buram ağrıyo hamileyim galiba diyip moralimi bozuyo sinir oluyorumm, artık hamile haberlerini duymak istemiyorumm
geldimi üstüste geliyo zaten sevom allah daha beterinden esirgesin ne diyimkendimi tutamadım hastaneden çıkınca yoldayım falan demeden aktı gitti gözyaşlarım her terslik inan beni bulur böle her işim sıkıntı içinde sonuçlanır..
evet bizi bizden başka kimse anlayamaz
canım para biriktirmem lazım ekim gibi sanırım çoğunu biriktiririz babamın bana ayırdığı 1,5 kayme var bende ekime kadar 2 falan biriktitirsem gerisinide şirketten ödünç alırım ekim gibiye yetişririrm diyorumama hiçbişey belli olmuyo ben böle düşünüyorum ama zaman başka şeyler yaşatıyo belkide daha geçe kalırım.. sende 2012 şubatta falandı dimi
allah bildiği gibi yapsınn böylelerini ...yok efendim biz çok kaptırıyormuşum kendimi çok sabırsızmışım allahtan umudunu kesme kafalarına çapayı geçiresim geliyooo ...tabi onların tuzu kuru bu özlemi çekmedikleri için bizim derdimizide anlamaları imkansız
bende son hadlerimdeyim vucudumu tedavilerden ilaçlardan dolayı bütün dengemin bozulmasına,sağlam yerlerimizin bile sorun olmasına,acısına sızısına,bu işlerin hep paraya bakmasınaa,insanların anlayışsızlığına,çaresizliğimeeee bende yanıyorum
bende son hadlerimdeyim vucudumu tedavilerden ilaçlardan dolayı bütün dengemin bozulmasına,sağlam yerlerimizin bile sorun olmasına,acısına sızısına,bu işlerin hep paraya bakmasınaa,insanların anlayışsızlığına,çaresizliğimeeee bende yanıyorum
geldimi üstüste geliyo zaten sevom allah daha beterinden esirgesin ne diyim
canım hiç belli olmazz bbelki seninle aynı zamanlara denk getiririz tedaviyi eşimi ikna etmeye çalışacam şu çapadan alacağımıda eksiklerimi almayı düşünüyordum ama öyle olmuyacak galiba varsın eşyalarım eksik kalsınn çocuğum olmadıktan sonra ne yapıyım ben eşyalarııı
geldimi üstüste geliyo zaten sevom allah daha beterinden esirgesin ne diyim
canım hiç belli olmazz bbelki seninle aynı zamanlara denk getiririz tedaviyi eşimi ikna etmeye çalışacam şu çapadan alacağımıda eksiklerimi almayı düşünüyordum ama öyle olmuyacak galiba varsın eşyalarım eksik kalsınn çocuğum olmadıktan sonra ne yapıyım ben eşyalarııı
geçsin ,bitsin ,son bulsunn artıkk bunlarrrbende son hadlerimdeyim vucudumu tedavilerden ilaçlardan dolayı bütün dengemin bozulmasına,sağlam yerlerimizin bile sorun olmasına,acısına sızısına,bu işlerin hep paraya bakmasınaa,insanların anlayışsızlığına,çaresizliğimeeee bende yanıyorum
yaa yalancıktan yapıyordu r diyecem ama insan bi anlayışlı olur demi eyy allahım yaa nedir şu dengesizlerden çektiğimizzz sen boşver nurcanımmm bak göreceksin rabbim büyük yüreğin temiz bebişin sana cee yapacak allahım izniyleee
demii canım sonuna kadar katılıyorum sanaaa
başlıyacam onun nazınaa eşşe oluu eşeeeaplam benim sıpa gelecekte naz yapıyorr eşşekk
geçsin ,bitsin ,son bulsunn artıkk bunlarrr
canımsınnn inşallah canım hepimiz bu dertten hayırlısyla kurtulalım artık Allah daha büyük dertler kederler vermesin
başlıyacam onun nazınaa eşşe oluu eşeee...ne anası ,ne babası nazlı kime çekecekse ... abowwwww tamamm kesinn babaannesine çektii bu yandımmmmm
başlıyacam onun nazınaa eşşe oluu eşeee...ne anası ,ne babası nazlı kime çekecekse ... abowwwww tamamm kesinn babaannesine çektii bu yandımmmmm
canım ben sana diyecektim eksiklerini sen bana derken ama karışmak istemedim paranıza katın daha erken tedaviniz başlar diyecektim ama dediğim gibi yanlış anlarsın diye demedim..
bencede eksikler kalsın hiçbir zaman eksik bitmiyo zaten en büyük eksiğimiz olan evlat için herşey değer
yok canım kızarmıyım hiç sana bugüne bugün gardaşımsın benimm kıyamam sanakıs senin önce bu yazının başını okuyunca korktum banamı kızdı dieee
öyle yapacam sevoama sende beni beklersin dimi kasımda olmazsa bile aralık gibi başlarım inşallahh
nasıl olsa aynı merkezde olacak tedavimiz o hastanenin misafirhanesi varmış orda konaklarız beraber :) kızkardeşimide alırım eşim okuldan izin alamaz çünkü ..hayaller diyarınaa girdimm çıkar beni ordann sevo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?