inşallahh çok uğraştırmadan bu yolda emek harcayan herkese tez elden göndersin meleklerimizi Rabbiminşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınız ikinizde inşallahhhhh
ne güsel olur aplamm beraberce bebeişlerinizle dönersiniz aramıza inşalahhöyle yapacam sevoama sende beni beklersin dimi kasımda olmazsa bile aralık gibi başlarım inşallahh
nasıl olsa aynı merkezde olacak tedavimiz o hastanenin misafirhanesi varmış orda konaklarız beraber :) kızkardeşimide alırım eşim okuldan izin alamaz çünkü ..hayaller diyarınaa girdimm çıkar beni ordann sevo
yok canım kızarmıyım hiç sana bugüne bugün gardaşımsın benimm kıyamam sana
öyle yapacam sevoama sende beni beklersin dimi kasımda olmazsa bile aralık gibi başlarım inşallahh
nasıl olsa aynı merkezde olacak tedavimiz o hastanenin misafirhanesi varmış orda konaklarız beraber :) kızkardeşimide alırım eşim okuldan izin alamaz çünkü ..hayaller diyarınaa girdimm çıkar beni ordann sevo
öyle yapacam sevoama sende beni beklersin dimi kasımda olmazsa bile aralık gibi başlarım inşallahh
ben merkeze daha karar vermedim ama memorial ağır basıyo oradaki teknik durum gelişmiş durumda doktorda çok başarılı aslında sen buraya gelsen olmazmıbende hayal diyarına girdimm valla nurcik bana belli olmaz belki 3.krediyi çeker bikaç iççinde başlarım tak etti canıma sonra paşa paşa borçları öderim tüp bebede tutmayınca çok acıtıyo o borçlar :84:
inşalahh son olacak aplammm o sıpalar bi gelsindeee dövecemm
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınız ikinizde inşallahhhhh
memorial ne kadara yapıyormuş araştırdınmı hiç? tubişin gittiği merkezdeki doktorlarda iyimiş birde fiyat olarakta uygun konaklama yeri var:) benada orası daha ağır basıyoben merkeze daha karar vermedim ama memorial ağır basıyo oradaki teknik durum gelişmiş durumda doktorda çok başarılı aslında sen buraya gelsen olmazmıbende hayal diyarına girdimm valla nurcik bana belli olmaz belki 3.krediyi çeker bikaç iççinde başlarım tak etti canıma sonra paşa paşa borçları öderim tüp bebede tutmayınca çok acıtıyo o borçlar :84:
oyyy canımsınn benimm ...inşaallah sevoyla buluştuğumuz gibi seninle ve diğer kızlarlada buluşuruzankarada olsa tedavin iz inşalahh gerek kalmazdaa ben sizi bırakmazdımm misaifr ederdim ne gözell olurdu beaa
inşalahhh bi günn bir araya gelirizz
ankarada olsa tedavin iz inşalahh gerek kalmazdaa ben sizi bırakmazdımm misaifr ederdim ne gözell olurdu beaa
inşalahhh bi günn bir araya gelirizz
şekerler yunus uyanmadan namzımı kılıyım ben çok öptüm sizii gelirirm birazdann
memorial ne kadara yapıyormuş araştırdınmı hiç? tubişin gittiği merkezdeki doktorlarda iyimiş birde fiyat olarakta uygun konaklama yeri var:) benada orası daha ağır basıyo
eşimde senin gibi düşünüyor.. borç harç ettiğim parayla tedavi istemiyorum olumsuz sonuçlanırsa hiç olmazsa giden paraya üzülmem diyo
oyyy canımsınn benimm ...inşaallah sevoyla buluştuğumuz gibi seninle ve diğer kızlarlada buluşuruz
5000 çok fazla birikmezz bvenim söylediğim zamana kadarönceki tedavimde 1 sene borç ödedimmzor oluyo sanki havaya uçuyo o para
valla arada 1000 tl ile fark olsa artık başarı oranına laboratuara doktora bakıcam sonradan insan pişman oluyo
dediğim yerden geçen yıl fiyat almıştım 1900 euro +ilaçlar 1000-1500 falan tutuyo bizim patronlardan birinin eşi orada biraz da o indirebilirse 200-300 euro iyi oluryani toplamda 5000 ne falan geliyo
kızlar merhaba ilk şoku atlattım şükürler olsunn seyhan hengi memorial gitmeyi düşünüyosun ben ataşehirdeyim
kızlar merhaba ilk şoku atlattım şükürler olsunn seyhan hengi memorial gitmeyi düşünüyosun ben ataşehirdeyim
5000 çok fazla birikmezz bvenim söylediğim zamana kadar
allaha şükür iyisin zamanla daha da iyi olacaksın canım
bende oraya gitmeyi düşünüyorum canım cem bey orada senin doktorunda o muydu ? nasıl memnunmuydun hastaneden
canımmm hoşgeldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?