pınarcım hoşgeldin daha iyi olmana sevindim canım
inşalahh quuzm benimmmbende sana yardım ederim sen döversin ben ısırırım ayy dişlerim mi kaşındı neee
inşalahh bidenem ya ama bi gün tatile gelirsemsizin oraya gelecem söz sırf seni görmek içinmemorial ne kadara yapıyormuş araştırdınmı hiç? tubişin gittiği merkezdeki doktorlarda iyimiş birde fiyat olarakta uygun konaklama yeri var:) benada orası daha ağır basıyo
eşimde senin gibi düşünüyor.. borç harç ettiğim parayla tedavi istemiyorum olumsuz sonuçlanırsa hiç olmazsa giden paraya üzülmem diyo
oyyy canımsınn benimm ...inşaallah sevoyla buluştuğumuz gibi seninle ve diğer kızlarlada buluşuruz
ay inşalahh aplammm o günler gelir inşalahh bebeklerinizle gelirsiniz bizim oğlanda döverrrah canımm böle demen yeterrr öle bişey olsa bilirim bırakmazsın
inşallah dediğin gibi bir araya gelirizzz
tamam canım bende birazdan çıkcam zaten çıkış saati geliyo
ayy kurban olurum ağlatın bei yaakızlar pazar günü eşimle avm ye gittik çok sıkılmıştım artık yat yat hani şu kapılar varya elektromanyetik midir nedir onlardan bile geçmemiştim belki hamileyimdir diye bide hep elim karnımda dolaşıyodum farkında olmadan
kızlar pazar günü eşimle avm ye gittik çok sıkılmıştım artık yat yat hani şu kapılar varya elektromanyetik midir nedir onlardan bile geçmemiştim belki hamileyimdir diye bide hep elim karnımda dolaşıyodum farkında olmadan
allahım hepimizin yardımcısı olsun kızlarrrrrr seviyorum sizleri yaaaa
hoşbulduk nurcanım nasılsın inş en kısa zamanda sen verirsin bize müjdeyi
hakkımızda hayırlısı neresiysae Rabbim oraya yönlendirsin bacımevet çok canım buralarda bu fiyattan başlıyo iyi yerlerbakalımm iştee benim istediğim yer orası ama zaman ne gösterir bilmem
evet aynen canım bende çok dikkat ediyordum sanki karnımda bebeğim varmış gibi yatakerken kalkarken yürüken çok dikkat ediyordum hareketlerime ama kısmet işi bu işler vakti zamanı geldiyse hiç bir şey engel olamazkızlar pazar günü eşimle avm ye gittik çok sıkılmıştım artık yat yat hani şu kapılar varya elektromanyetik midir nedir onlardan bile geçmemiştim belki hamileyimdir diye bide hep elim karnımda dolaşıyodum farkında olmadan
ahh canım benim bilirimmm o halleri aynı hamile gibi yavaş hareket ediyon elin karnına beline gidiyo farkında olmadaninşallahh bunları zamanı gelince gerçekten yaşayacaksınn
inşalahh quuzm benimmm
inşalahh bidenem ya ama bi gün tatile gelirsemsizin oraya gelecem söz sırf seni görmek için
ay inşalahh aplammm o günler gelir inşalahh bebeklerinizle gelirsiniz bizim oğlanda döverrr
ayy kurban olurum ağlatın bei yaa
beklerimm canımm inşallahh görüşebilirz çok isterim bende :81:inşalahh quuzm benimmm
inşalahh bidenem ya ama bi gün tatile gelirsemsizin oraya gelecem söz sırf seni görmek için
ay inşalahh aplammm o günler gelir inşalahh bebeklerinizle gelirsiniz bizim oğlanda döverrr
ağlama kıyamam sana
iyyim şükür biraz moralim bozuk sadece ..şinaşşah canım hepimiz veririz o müjdeli haberimizi
hakkımızda hayırlısı neresiysae Rabbim oraya yönlendirsin bacım
evet aynen canım bende çok dikkat ediyordum sanki karnımda bebeğim varmış gibi yatakerken kalkarken yürüken çok dikkat ediyordum hareketlerime ama kısmet işi bu işler vakti zamanı geldiyse hiç bir şey engel olamaz
sevo bak benim dediğim mnerkezin topiğindeki mesajları oku istersen belki fikrin değişir ben olumsuz hiç birşey okumadım bu zamana kadar sık kullanılanlara ekle hergün 10 sayfasınıda okursan o merkez hakkında az çok bilgin olur
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...mal-ozgurun-hastalari-burda-bulusalim-94.html
inşalahh quuzm benimmm
allah sağlığımıza zeval vermesin eşlerimizi başımızdan eksik etmesin ..şimdi böyle düşünüyorsun ama biraz daha zaman geçince gör bak tekrar tedavi için kolları sıvıyacaksın .inşallah gerek kalmadan tedavilere,hamile kalırızevet çok doğru sölüyosun canım bida tedavi olabilirmiyim bilmiyorum
tamam canım ekledim müsait zamanda okuyayım çok sağol
aa keşkeee beklerim vallaaa
Kızlar ben kaçtımm çıkma vakti eve gideyim akşam girerim inşallah öptüm sizleri allaha emanet olun
allah sağlığımıza zeval vermesin eşlerimizi başımızdan eksik etmesin ..şimdi böyle düşünüyorsun ama biraz daha zaman geçince gör bak tekrar tedavi için kolları sıvıyacaksın .inşallah gerek kalmadan tedavilere,hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?