Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar pazar günü eşimle avm ye gittik çok sıkılmıştım artık yat yat hani şu kapılar varya elektromanyetik midir nedir onlardan bile geçmemiştim belki hamileyimdir diye bide hep elim karnımda dolaşıyodum farkında olmadan

bende sana yardım ederim sen döversin ben ısırırım ayy dişlerim mi kaşındı neee
inşalahh quuzm benimmm
inşalahh bidenem ya ama bi gün tatile gelirsemsizin oraya gelecem söz sırf seni görmek için
ah canımm böle demen yeterrr öle bişey olsa bilirim bırakmazsın
inşallah dediğin gibi bir araya gelirizzz

tamam canım bende birazdan çıkcam zaten çıkış saati geliyo
ay inşalahh aplammm o günler gelir inşalahh bebeklerinizle gelirsiniz bizim oğlanda döverrr
ayy kurban olurum ağlatın bei yaa

ahh canım benim bilirimmm o halleri aynı hamile gibi yavaş hareket ediyon elin karnına beline gidiyo farkında olmadan inşallahh bunları zamanı gelince gerçekten yaşayacaksınn

hoşbulduk nurcanım nasılsın inş en kısa zamanda sen verirsin bize müjdeyi

iyyim şükür biraz moralim bozuk sadece ..şinaşşah canım hepimiz veririz o müjdeli haberimizi

evet çok canım buralarda bu fiyattan başlıyo iyi yerler bakalımm iştee benim istediğim yer orası ama zaman ne gösterir bilmem
hakkımızda hayırlısı neresiysae Rabbim oraya yönlendirsin bacım

evet aynen canım bende çok dikkat ediyordum sanki karnımda bebeğim varmış gibi yatakerken kalkarken yürüken çok dikkat ediyordum hareketlerime ama kısmet işi bu işler vakti zamanı geldiyse hiç bir şey engel olamaz

ağlama kıyamam sana

beklerimm canımm inşallahh görüşebilirz çok isterim bende :81:

evet çok doğru sölüyosun canım bida tedavi olabilirmiyim bilmiyorum

tamam canım ekledim müsait zamanda okuyayım çok sağol

aa keşkeee beklerim vallaaa

Kızlar ben kaçtımm çıkma vakti eve gideyim akşam girerim inşallah öptüm sizleri allaha emanet olun

evet çok doğru sölüyosun canım bida tedavi olabilirmiyim bilmiyorum
allah sağlığımıza zeval vermesin eşlerimizi başımızdan eksik etmesin ..şimdi böyle düşünüyorsun ama biraz daha zaman geçince gör bak tekrar tedavi için kolları sıvıyacaksın .inşallah gerek kalmadan tedavilere,hamile kalırız

evetttt eşime de dedim dün akşam allah bize ömür ve sağlık versin çocuk ta olmassa olmasın yeter ki sen benimle ol inşallah belki de kendiliğinden olacak

bende çıktım görüşmek üzere ,,inşallah yarına kadar yağmur yağmaya devam ederde yarınde evde kalırım biraz dinlenmiş olurum en azıondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…