Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım bakmıştın... o teste görede kız oluyordu...sositososito sositososito sositososito

guunaydin kizlar
nevom dinlen aman dikkat et canim
etipufum senin ki 13 haftalik olmus
masallah
ipek kirmizi kart geliyor mu yine
benimki de hafataya gelecek
sevdam nasisin tefriciyeni bitirdin mi allah kabul etsin benim ki de az kaldi
kedersiz z nerelerdesin tatlim

evet canım 13 haftalık... zorluklarla geçti ama zaman yinede çabuk geçiyor... kedersiz sevda ve ipeğin işleri var... öğleden sonra burda olurlar... sende tefriciye okuyorsun heralde... Allah kabul etsin...

evet canım 13 haftalık... zorluklarla geçti ama zaman yinede çabuk geçiyor... kedersiz sevda ve ipeğin işleri var... öğleden sonra burda olurlar... sende tefriciye okuyorsun heralde... Allah kabul etsin...

sagol canim benim okudum hepsini bitirdim
allahim kabul etsin
eksigim fazlam hata yanlisim olduysa kizlar haklarini helal etsinler
rabbim de kabul etsin

etipufum bende bir gun hamile olur muyum giboshayallersmileboshayallersmile

sagol canim benim okudum hepsini bitirdim
allahim kabul etsin
eksigim fazlam hata yanlisim olduysa kizlar haklarini helal etsinler
rabbim de kabul etsin

etipufum bende bir gun hamile olur muyum giboshayallersmileboshayallersmile

inşallahh canım en kısa zamanda sende burda hamileyimm diye yazacaksın... bak nevomda ayağını iyi sürdü... tek tek geleceksiniz peşindenn...

kızlar günaydınmı desem çokmu geç oldu..nasılsınız bakalım..etipufum canım maşallah ...çok şükür...1 ay sonra cinsiyette belli olur artık...inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmalarını nasip eder....

amin canım sağolasın... darısı burdaki bütün arkdaşlarımın ve tüm isteyenlerin başına... inşallah sende bebişinin hayırlısıyla pıt pıtlarını duyarsın....

bulantıları nasıl.. ne gibi belirtilerin var canım...

benı lısteye eklememmişssiniz çok üzüldümm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım çook sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin hayırlı eli ayağı üzgün evlatlar versin yorma sakın kendini canım

kızlar nasılsınız nevbaharım erdi muradına darısı başımıza benim rahimimde karınca ısırıyo gibi şeyler oldu dün ağrılarımda var bel ve kasıklarda göğüslerimde çok hassaslaştı ama bugün sol kasığım ağrıyo sizce ne olabilir tutuyomuki canlarım kalknak zorundayım bilgisayara tamirci geliyo öptüm hepinizi

nevbahar gülümm herşeeeyyyy gönlünce olsuunnn cnmmm cokkk sevındııımmm ALLAH bebeğini sana kavuşttursunnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sen bunu çokdan hakettin çok tatlı bi anne olacaksıınnnn cnm:teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…