ben İyİyİm sevdam sne nasılsın yİne İŞler yoĞun dİmİ kolay gelsİn canım
kızlar bende Çıkıyorum ev İŞİm benİ beklİyor gÖrÜŞÜrÜz sonra
evet sevdam kırmızılar bu hafta gelir geçen ay ayın 10 nunda oldum yarın öbür gün bekliyorum
içten içe acaba bir mucize olurmu diyorum ama olmaz nerdee
günaydınlar herkeseee
nasılsınızz demek etipufum 13 haftalık oldun banada kız gibi geliyo ve bir test yapıyodumya çoğu kişininki tuttu sana da kız görünüydu sanırım yapmıştık dimi.
nevomm sen yat canım aman korkma genelde herkesin oluıyo ama dinlenmen lazım yinede..
ipeğim kedersizim siz nasılsınızz demek ipeğim seninde yaklaşıyo kırmızılarr ne çektiğimiz bu kırmızılardan yaaklava:
ben etipufun tefriciyesini bitirdim kedersiz düzeltirsin ben çıkıyorum pek müsait değil arada gelirim inş.
guunaydin kizlar
nevom dinlen aman dikkat et canim
etipufum senin ki 13 haftalik olmus
masallah
ipek kirmizi kart geliyor mu yine
benimki de hafataya gelecek
sevdam nasisin tefriciyeni bitirdin mi allah kabul etsin benim ki de az kaldi
kedersiz z nerelerdesin tatlim
evet canım 13 haftalık... zorluklarla geçti ama zaman yinede çabuk geçiyor... kedersiz sevda ve ipeğin işleri var... öğleden sonra burda olurlar... sende tefriciye okuyorsun heralde... Allah kabul etsin...
sagol canim benim okudum hepsini bitirdim
allahim kabul etsin
eksigim fazlam hata yanlisim olduysa kizlar haklarini helal etsinler
rabbim de kabul etsin
etipufum bende bir gun hamile olur muyum giboshayallersmileboshayallersmile
kızlar günaydınmı desem çokmu geç oldu..nasılsınız bakalım..etipufum canım maşallah ...çok şükür...1 ay sonra cinsiyette belli olur artık...inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmalarını nasip eder....
nazracatuyaneda ipek
sevdafatma jollita tuğba
bynkutluaybennnnnnnn yıldız
off offff hayali bile güzel beeee boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
selam kızlar
ben dün çok kötü oldum adet oluyo gibi karnım çok ağrıdı....
moralim çok bozuldu...hatta biraz ağladım... eşimde çok üzüldü...dayanamadım nolcaksa olsun artık dedim bugün tahlil yaptırdım....
kızlar sonucu aldım....hamileymişim............
sizin hakkınızı nasıl öderim...ettiğiniz dualar verdiğiniz moral destek herşey için yüce Rabbim karşılığını size de en kısa zaman da bebişlerinizi göndererek versin...
kızlar hadi gelin....
ftsedp sen nasılsısın canım.. sessizsin... heralde geçmişi okuyorsun...
canım çook sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin hayırlı eli ayağı üzgün evlatlar versin yorma sakın kendini canım
amiiin amin ne stresli bi dönem bu yainşallah darısı başına olsun canım
selam kızlar
ben dün çok kötü oldum adet oluyo gibi karnım çok ağrıdı....
moralim çok bozuldu...hatta biraz ağladım... eşimde çok üzüldü...dayanamadım nolcaksa olsun artık dedim bugün tahlil yaptırdım....
kızlar sonucu aldım....hamileymişim............
sizin hakkınızı nasıl öderim...ettiğiniz dualar verdiğiniz moral destek herşey için yüce Rabbim karşılığını size de en kısa zaman da bebişlerinizi göndererek versin...
kızlar hadi gelin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?