iyi akşamlar arkadaşlar
nurcannn üzülme tatlım inşallah en yakın zamanda bizlerde anne olucaz seni çok iyi anlıyorum daha önce etrafta bu kadar hamile bayan olduğunun hiç farkında değildim şimdi hepsi benimde gözüme batıyor sanki kıskançlık değilde çok imreniyorum offf ulennn offfff pazar da babalar günü............
seyhancım ben 2 sene önce histereskopi olduğumda bana da sadece rapor verdiler cd veya ultrason resimleri vermediler bence raporda yeterli bi daha rahmini yıpratma enfeksiyon riskide artabilir ayrıca zaten bi sürü ilaç kullanıyoz bidaha anestezi falan alma yazık bedenine zaten raporda görülen herşey yazıyo sonradan bi sürü drla görüştüm hiçbiri sormadı cd falan varmı diye rapor yeterli oldu ..........ama son karar senin tatlım
bebekdelisi arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum senin sonuca bakmak için girdim ve çok üzüldüm teselli edecek söz bulamıyorum açıkçası rabbim yardımcın olsun tez zamanda seni ve hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah
tubişim sende dayak istiyon haaaa ne zırlayıp duruyon sanki hamileliğin tadını çıkarmaya bak kızımızı kucağına alınca üzülürsün bak hamileliğimi doyasıya yaşayamadım diyeeee
durucum melikecim kamercim ipekcim sizlerde iyisinizdir inşallah hepinizi kocaman öpüyorum
sağol canım aydınlattın benievet boşuna yıpratmayayım kendimi ,
sende iyisindir inşallahh
geçmişe bir göz attım birde bu gün eski birarakadaşımın yeniden hamile olduğunu öğrendim çok sevindim onun adına (sağlıcakla kucaklar inş)ama içim burkuldubenimle bu yola çıkanlardandı çok şey paylaştık çok birlikte ağladık zor günler atlatık
kendimi bir kez daha tek yalnız kimsesiz hisetimmherkes yolunda ilerlerken beklediklerine kavuşuyor bebişlerin, kucaklıyor ama ben hala bu yolda yalnız yürüme çalışıyorum içim yanıyor ve hiç bir şey hiç bir şey bu yangını söndürmeye yetmiyor çok yoruldumm hemde çok içim kan ağlıyor ve hiç bir şey bu acıyı bu kanı dindirmiyor ben 7 senedir bekliyorum ve daha keç 7 sene bekleyeceğim bilimiyorummm allahım sen çok büyüksün sonsuz rahmetinden bizleride sevindir ne olur bizleri elleri kucakları evleri boş bırakama rabbim
ahh yetercim ahh seni okadar çok iyi anlıyorumki içim kan ağlıyor acıyorr çok zor çok kelimeler yetersiz kalıyor allahım tez zamanda dindirsin bu hasreti inşallah
geçmişe bir göz attım birde bu gün eski birarakadaşımın yeniden hamile olduğunu öğrendim çok sevindim onun adına (sağlıcakla kucaklar inş)ama içim burkuldubenimle bu yola çıkanlardandı çok şey paylaştık çok birlikte ağladık zor günler atlatık
kendimi bir kez daha tek yalnız kimsesiz hisetimmherkes yolunda ilerlerken beklediklerine kavuşuyor bebişlerin, kucaklıyor ama ben hala bu yolda yalnız yürüme çalışıyorum içim yanıyor ve hiç bir şey hiç bir şey bu yangını söndürmeye yetmiyor çok yoruldumm hemde çok içim kan ağlıyor ve hiç bir şey bu acıyı bu kanı dindirmiyor ben 7 senedir bekliyorum ve daha keç 7 sene bekleyeceğim bilimiyorummm allahım sen çok büyüksün sonsuz rahmetinden bizleride sevindir ne olur bizleri elleri kucakları evleri boş bırakama rabbim
yeter ablacım allahım gönlümüze göre versin elbet yüzümüzü güldürecek inşallah nolur ağlama kıyamam kelimeler çok yetersiz kalıyor ne desem boş çok iyi anlıyorum seniii
yaaa neler yazmışsınız beni mahvettiniz
pınar diyecek sözüm yok 4 bebeğini kaybetmiş 2 başarızız tüp denemiş biri olarak:95:haykırmak istiyorum:85:
iyim canım iyi demek adet olmuş
hhmmm ben yanlış anlamışım dmekki pardon annemm haklısında elimde değl işte gelip gidiyolar arada öyle sıkıldımı hissediyorum yaşadığım yerden çevreden hergün aynı seyreden herşeyden neyse iiyiyim ha bu ararda önerdiğin ajda hatunun şarkısını dinliyordumki senin mesajı okudum melişim faceden paylaşmış 3,5 defa dinledim hoşmuş gerçektentuğba canım tedaviye başlamıyorum şimdilik hiç niyetim yok kısmetse adetten sonra histeroskopi yaptıracam 2 başarısız tüp denemesinden sonra doktorum gerektiğini söyledi bahsettiğim o canım.
Gelelim sana durumunun tadını çıkaracağına kendini üzecek bahaneler yaratıyorsun sürekli sen yannız değilsin niye yannız hissetiğini söylüyorsuniçinde atan küçücük kalbi düşün gelecekten umutlu ol sabırlı ol gereksiz üzüntüleri bir kenara bırak eşini kendini daha önemlisi karnındaki kızını strese sokma bizleride üzme sen çok keyifli kafa dengi birine benziyorsun herzaman keyifli muzur bol hırrrlı terlemelimesajlarını okumak istiyorum seni seviyorum kendine dikkat et duygusal müzikleri boş ver eylenceli şeyler dinle mesela ajda pekkanın YAKAR GEÇERİM şarkısını dinle bu aralar favorim sürekli dinliyorum keyfim yerine geliyor sen ve nazlı kızın allaha emanet olun
söyledinmiiiiselam herkeseeeee
TUĞBAAAAAAAAA gittiğimi burayı terkettiğimide nerden çıkarıyosun, aşkolsun sanadabeni buraya mecbur bırakan bişey yok tabikide, gönül birliği,dert ortaklığı yaptığımızn bende farkındayım ,ayrıcada nankör değilim hepinizin duaları var üzerimde özellikle bunu düşünürüm öncelikle. ayrıca ben mazeretimi söyledim ders çalışmamın önemli olduğunu, işlerinde mevsim dolayısıyla yoğunlaştığını, ders çalışmaya az bir vaktimin olduğunu belirttim GÖRÜŞMEK ÜZERE dedim ve çıktım ayrıca facemide dondurdum bir süreliğine, farketmediysen onuda söyleyim.
burda ve facede çok zaman kaybediyorum sizden ve ordan kendimi alamıyorum ne yapıyım kendimce bana böyle olması daha mantıklı geldi. ayrıca hergün olmasada arada bakıyorum ve gelişmeleri okuyorum dualarıım hep sizinle,siz ne kadar yargısız infazda bulnsanızda benim kalbim rahat çok şükür.
herkesi öpüyorum ve çıkıyorum GÖRÜŞMEK ÜZERE...............................hepinizi seviyorum
yaaaaaaa vermezmisin üzüldük biz kızçemle çok:59 tamam sne oğlunu verme ama bizim kızı al olmamı .bak duru 2011 de herkes kızçe doğuruyo eee bizim kıza 2011 model damat bulalım deidk ama bu halde zor ... senin paşayı bilmesekte annesini iyi biliriz biz vermeye hazırız kızçeyi babamızda gördü egeyi ehh kızıma yakışabilir dedi gel etme araya girme bak kızımda istiyo tepik atıyiiii
üzülme bebem gelipğ geçti iyiyiz biz şimdi kızçem içimdekolbastı oynuyoooiyidir quzum ya napım uğraşıyokk wallaa
kıs senin hormonlar tavan yapmış bebemmm kıyamam yaaa delümm kızçeni nie üzüyon için kıpır kıpır olsun canlı şiiler dinleeee
aaa snei,n tahlil günün geldimiki tam istenilen zamandamı verdin hayırlısı olsun canım yaaa üzülme demek saçmalık olucak biliyorum ama lütfen kendini ço yıpratmadan atlat bu süreci inşalah allah umulmadık en kısazamanda hayırlısıyla bi mucize yaratırkızlar iyi haber vermek isterdim ama maalesef
evet ballışım ya arada sebepsiz gerilimler duygusallıklar yaşıyorum ama uzun sürmüyo neyseki yani günlerce devam etse eşimin hayatı zindana dönerdi galibatubişim kıyamam sana ama galiba hamile olanlar çoğu çok duygusallaşıyormuş sanırım sen hamileliğin tadını çıkarrr aklına sürekli mutluluk getir mesela seni kim rahatlatıyor şenlendiriyorsa onunla vakit geçir canım
şansmıdır bu yaaakızlarrr sabah kontrole gittim ben hala histeroskopi ile ilgili cd yi alamamıştım bir türlü bulamadılar diye ultrason resimleri de aynı şekidle yoktu ortalıkta..yani operasyona girdim ama ne neoldu elimde hiç veri yoktu bugün alacaktım amliyathanedeki veri kaydedecek olan çocuk kayıt etmemiş şok olduk doktorum bağırdı çağırdı falan.. ama olan yine bana oldu sonuçta doktorlar o cd yi görmek istemezmi bana bi kağıda yazı yazdı rapor niyetine kaşeledi falan..bende şirkete gelince şikayetimi yazdım sitelerine hemen maile cevap vermişler teknik hatadan dolayı kayıt edilmemiş ilk defa böle bi olay olmuş özür diliyolar istersem ücretsiz olarak tekrarlıyabileceklermiş ne yapimm bi daha o strese girmek istemiyorum ama yapılanda boşa gitti gibi geliyo sizce o kağıt yeterli olurmu ..ayyy çok uzun yazdım kusura bakmayınn çok karmaşıklardayımbi arkadaşımda hit. oldu şimdi yaptırdığı merkezden cd almayya gitmişler güya cd bulunmuyomuş vs gibi bişeyler anlattı neden alıp ne yapcaksınız dedim tüp tedavisine başka merkzde başlanırsa cd isteyebiliyomuş diğer doktorlar allah korusun bi süre bebeğin olmazsa gittiğin dr senden o cd yi istese onlar bu ihmali nasıl karşılıcakmış yada sana tekrar hit.çekmek isteseler ilerde kaldırabilecekmisin tekrar off ama ne yapılırki bu durumda ya o sıkıntıyı tekrar yaşıcan yhada tanıdık ir doktorun varsa bu durumu onunla paylaşıp artı ve eksierini değerlendirip ona göre hareket edicen canım benim ya üzülme bakalım hayırlısı herşeyin
o kuş konar bide güzel sı+çar üstüne inşallah görürsün yavrusöyle öyledeee o talih kuşu konarmı bizede birlmiyorum
nurcanım adet olmuşsun galiba hayırlısıbe bacıcım nasılsa bi gün gelecek inşallah bende onun totosunu ısırıcam hırrrrrr diye
bebek hasretiyle yanıp tutuşan biri ne kadar iyi olursa o kadar iyim işte canım yaşayan biri olarak özlemimin ne kadar çok ve büyük olduğunu tahmin ediyosundur zaten.....nasipse ve o zamana kadar kendiliğinden gelmezse bebeğim ramazandan sonra pgtli tüp bebek yaptırcam canım inşallah sanırım sende ozamanlarda düşünüyorsun değilmi kırklarımız karışır belkim
şansmıdır bu yaaabi arkadaşımda hit. oldu şimdi yaptırdığı merkezden cd almayya gitmişler güya cd bulunmuyomuş vs gibi bişeyler anlattı neden alıp ne yapcaksınız dedim tüp tedavisine başka merkzde başlanırsa cd isteyebiliyomuş diğer doktorlar allah korusun bi süre bebeğin olmazsa gittiğin dr senden o cd yi istese onlar bu ihmali nasıl karşılıcakmış yada sana tekrar hit.çekmek isteseler ilerde kaldırabilecekmisin tekrar off ama ne yapılırki bu durumda ya o sıkıntıyı tekrar yaşıcan yhada tanıdık ir doktorun varsa bu durumu onunla paylaşıp artı ve eksierini değerlendirip ona göre hareket edicen canım benim ya üzülme bakalım hayırlısı herşeyin
Seyhan cığım canım histereskopi yaptırmışsın geçmiş olsunsonuç nedir peki
kızlar cuma günü ablamlar geliyorlarpazara kadar kalacaklar :92: yoğunum ev temizliği hazırlıklar derken seyrek geliyorum ve hepiniz için ayrı dua ediyorum öpüldünüz şekerler
ayyy inanmıyorum yaaaaa geçmiş okuyarak cevap yazdım çıkmadı :84::84::84: bütün yazdıklarım gittiiii
hepinize günaydın canlarım öptüm
günaydın canlarım nasılsınız bugün sabah güzel rüyadan uyanmak istemediğim için işe geç kaldııı evet çok güzel rüya gördüm ama ne gördüm biliyormusunuz inanmayacaksınız ama sizleri gördüm rüyamda hepiniz toplaşmışınız bizim eve gelmişiniz ama biz sanki yıllardır berabermişiz gibi sohbet ediyoruz eğleniyoruz sanora benim yatak odama geçiyoruz sohbettimizi orada devam ediyorum ne konuştuğumuzu o kadar iyi bi şekilde hatırlıyordum unuttum birde muhabbet kuşumuz varmış hepimizin ayyy hayır olsun canlarım ilk defa içim huzur oldu anlam veremedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?