Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar arkadaşlar

nurcannn üzülme tatlım inşallah en yakın zamanda bizlerde anne olucaz seni çok iyi anlıyorum daha önce etrafta bu kadar hamile bayan olduğunun hiç farkında değildim şimdi hepsi benimde gözüme batıyor sanki kıskançlık değilde çok imreniyorum offf ulennn offfff pazar da babalar günü............

seyhancım ben 2 sene önce histereskopi olduğumda bana da sadece rapor verdiler cd veya ultrason resimleri vermediler bence raporda yeterli bi daha rahmini yıpratma enfeksiyon riskide artabilir ayrıca zaten bi sürü ilaç kullanıyoz bidaha anestezi falan alma yazık bedenine zaten raporda görülen herşey yazıyo sonradan bi sürü drla görüştüm hiçbiri sormadı cd falan varmı diye rapor yeterli oldu ..........ama son karar senin tatlım

bebekdelisi arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum senin sonuca bakmak için girdim ve çok üzüldüm teselli edecek söz bulamıyorum açıkçası rabbim yardımcın olsun tez zamanda seni ve hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah

tubişim sende dayak istiyon haaaa ne zırlayıp duruyon sanki hamileliğin tadını çıkarmaya bak kızımızı kucağına alınca üzülürsün bak hamileliğimi doyasıya yaşayamadım diyeeee

durucum melikecim kamercim ipekcim sizlerde iyisinizdir inşallah hepinizi kocaman öpüyorum

sağol canım aydınlattın beni evet boşuna yıpratmayayım kendimi ,
sende iyisindir inşallahh

sağol canım aydınlattın beni evet boşuna yıpratmayayım kendimi ,
sende iyisindir inşallahh

bebek hasretiyle yanıp tutuşan biri ne kadar iyi olursa o kadar iyim işte canım yaşayan biri olarak özlemimin ne kadar çok ve büyük olduğunu tahmin ediyosundur zaten.....nasipse ve o zamana kadar kendiliğinden gelmezse bebeğim ramazandan sonra pgtli tüp bebek yaptırcam canım inşallah sanırım sende ozamanlarda düşünüyorsun değilmi kırklarımız karışır belkim

selam kızlar ben geldim eşim gelene kadar biraz takılayım dedim yorulmuşumda oturunca farkına vardım sebzelerim bozulmasın diye kimilerini kızarttım kimilerini çiğ çiğ bozdolabı poşetlerine koyup buzluğa attım eee nabersiniz bakalımmm

geçmişe bir göz attım birde bu gün eski birarakadaşımın yeniden hamile olduğunu öğrendim çok sevindim onun adına (sağlıcakla kucaklar inş)ama içim burkuldu benimle bu yola çıkanlardandı çok şey paylaştık çok birlikte ağladık zor günler atlatık
kendimi bir kez daha tek yalnız kimsesiz hisetimm herkes yolunda ilerlerken beklediklerine kavuşuyor bebişlerin, kucaklıyor ama ben hala bu yolda yalnız yürüme çalışıyorum içim yanıyor ve hiç bir şey hiç bir şey bu yangını söndürmeye yetmiyor çok yoruldumm hemde çok içim kan ağlıyor ve hiç bir şey bu acıyı bu kanı dindirmiyor ben 7 senedir bekliyorum ve daha keç 7 sene bekleyeceğim bilimiyorummm allahım sen çok büyüksün sonsuz rahmetinden bizleride sevindir ne olur bizleri elleri kucakları evleri boş bırakama rabbim

ahh yetercim ahh seni okadar çok iyi anlıyorumki içim kan ağlıyor acıyorr çok zor çok kelimeler yetersiz kalıyor allahım tez zamanda dindirsin bu hasreti inşallah

ahh yetercim ahh seni okadar çok iyi anlıyorumki içim kan ağlıyor acıyorr çok zor çok kelimeler yetersiz kalıyor allahım tez zamanda dindirsin bu hasreti inşallah

inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşş

yeter ablacım allahım gönlümüze göre versin elbet yüzümüzü güldürecek inşallah nolur ağlama kıyamam kelimeler çok yetersiz kalıyor ne desem boş çok iyi anlıyorum seniii

yeter ablacım allahım gönlümüze göre versin elbet yüzümüzü güldürecek inşallah nolur ağlama kıyamam kelimeler çok yetersiz kalıyor ne desem boş çok iyi anlıyorum seniii

evet kalimeler yetersiz aslında her şey yetrsiz bir tek o gerek bu sıkıntıların bitmesine
rabbim nasip etsin hepimize inşşş

yaaa neler yazmışsınız beni mahvettiniz
pınar diyecek sözüm yok 4 bebeğini kaybetmiş 2 başarızız tüp denemiş biri olarak:95:haykırmak istiyorum:85:

bize düşen hep teselli sözleri neyse allah bu günümüzü aratmasın hakkımızda herşeyin hayırlısını versin.
bu aralar yeni bir topiğe takılıyorum çoğu hamilelik denemelerine yeni başlamış bazen çok komik oluyorlar keyifli insanlar sabahın ilk ışıklarına kadar sohbet ediyoruz iyi oluyor zaten burası bu aralar sessiz ama yinede burayı burdaki arkadaşlarımı daha çok seviyorum burdakiler farklı evlat hasreti çekerken bu yolda zaman para harcamış heyecanlar üzüntüler yaşamış kişiler var hepinizi kendime çok yakın hissediyorum

hhmmm ben yanlış anlamışım dmekki pardon annemm haklısında elimde değl işte gelip gidiyolar arada öyle sıkıldımı hissediyorum yaşadığım yerden çevreden hergün aynı seyreden herşeyden neyse iiyiyim ha bu ararda önerdiğin ajda hatunun şarkısını dinliyordumki senin mesajı okudum melişim faceden paylaşmış 3,5 defa dinledim hoşmuş gerçekten

söyledinmiiii inan bana görmedim hatta mesajı yazmadan önce nurcaını aradım kamerden haberin varmı deidm facedende baktım göremeyince durumuda bilmeyen biri olarak alındım darıldım hatta kızdım tabi bizler ciddiye almasak düşünüp sormayız demi şeker ama inan bana bilmiyordum mazeretlerini bildirdiğini...tabiki okul için daha fazla başarılı olmak için en doğrusunu yapmışsın aöa dediğimgibiben bilmiyordum bunları buraya yazdığını gözden kaçırmış olmalıyım neyse ters köşeye yatırdın beni buda bir ilk olsun özürler benden olsun ennn bolundan ha al sana bir demette papatya tuğba beni seviyormu sevmiyormu falına bakarsın öpt

Seyhan cığım canım histereskopi yaptırmışsın geçmiş olsun sonuç nedir peki

bebekdls canım benim yaaaa inanki çok üzüldüm offf yaaaaa zor bir dönem ama Rabbim vaktini saatini bir tek o biliyor bizler her ay bir ayrı umut içinde sabır ve emeklerimizle takdiri yüce yaradana bırakıyoruz inşallah aşacaksın atlatacaksın , bünyen sarsıldı senin toparlanır toparlanmaz bebişin kendi kendine gelecek inanıyorum ben

Nurcik gelmiş nassın canım çapa bitti mi :26:

diğer arkadaşlarım hepinize selam olsun :79:

kızlar cuma günü ablamlar geliyorlar pazara kadar kalacaklar :92: yoğunum ev temizliği hazırlıklar derken seyrek geliyorum ve hepiniz için ayrı dua ediyorum öpüldünüz şekerler

ayyy inanmıyorum yaaaaa geçmiş okuyarak cevap yazdım çıkmadı :84::84::84: bütün yazdıklarım gittiiii

hepinize günaydın canlarım öptüm

günaydın canlarım nasılsınız bugün sabah güzel rüyadan uyanmak istemediğim için işe geç kaldııı evet çok güzel rüya gördüm ama ne gördüm biliyormusunuz inanmayacaksınız ama sizleri gördüm rüyamda hepiniz toplaşmışınız bizim eve gelmişiniz ama biz sanki yıllardır berabermişiz gibi sohbet ediyoruz eğleniyoruz sanora benim yatak odama geçiyoruz sohbettimizi orada devam ediyorum ne konuştuğumuzu o kadar iyi bi şekilde hatırlıyordum unuttum birde muhabbet kuşumuz varmış hepimizin ayyy hayır olsun canlarım ilk defa içim huzur oldu anlam veremedimmm

anlıyorum canım hepimize rabbim bu tedavilere dayanma gücü versin
demek kırklarımız karışır ahhh bee tarfilimmm hayali bile güzell

maalesef tıpa tıp aynı şeyi yaşadım bende etrafımdakilerden en yakın arkadaşımla ben kalmıştım bebeği olmayan onun haberini aldıüımda çok sevindim ama içim burkuldu dediğin gibi artık çevremde birlikte ağlayıp aynı şeyleri hisseden kimse kalmadığı için ve ben hala kollarım bomboş beklediğim için kötü olmuştum inşallahh bu zamanlarımız geçecekkk

evet canım işte bende o günkeri düşünüyorum yani eninde sonunda olumsuz tedavilerden sonra tekrar isteyecekler ama vazgeçtim doktorumdanda hastanedende olamam bi daha şuanda

canım sağolasın sol tüpümde sorun var sıvı geçişi görülememiş ama nedeni tam bilinmiyo
demek ablan geliyo hadi gözün aydın kolay gele

ayyy inanmıyorum yaaaaa geçmiş okuyarak cevap yazdım çıkmadı :84::84::84: bütün yazdıklarım gittiiii

hepinize günaydın canlarım öptüm

günaydınn canımm

günaydın canım
rüyan hayrolsun valla ne güzell olurdu gerçek olsaaa
baktınmı rüya tabirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…