Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nazraca ağrıların olması iyi ierde faaliyet var demkki inşallah tutunur bebişlerin canım
tuyaneda biz iyiyiz sen nasılsın seninde tedavin oluyo diye hatırlıyorum ben
nasıl gidiyo inşallah yolundadır her şey

ipeğim fatooo ösledim siziiii
kızlar kalçadan her akşam iğne oluyorum ya yatamıyorum çok ağrıyoo
accık oturim otururken bakim kızlara dedim

canıııım inşalllah sen de ereceksin muradına
Allahın izniyle burdaki bütün arkadaşlarım hepimiz tadacağız bu duyguyu

ağrıların gayet normal hiç takma
ben transferden bi kaç gün sonra başlamıştım adet mi oluyorum noluyo kuruntularına
aynı ağrılar iğne batması gibi sanki bişi ısırıyo gibi...

canım benim inşallah hepimiz anne olucaz daha yolun başındayım Rabbim yardım etsin
yeni liste süper olmuş
resmen sisi ayağını sürüyo

nevom bizde seni özlüyoruz kendini yorma çok fazla işle güçle uğraşma ama doktor yat demediği sürece
yatmak için kasma kendini arada uğra böyle zaten yattıkça hasta hissedersin kuruntu yaparsın

nurcan
ipek
sevda
yıldız
umudunukaybetme fatma
ftsdep fatma
jollita
tuğba
tuyaneda
bynkutluay
nazraca

canlarııım hepinizden Allah razı olsun
her daim dualarımdasınız
eğer cevap yazamadıysam herhangi bi mesajınıza effedin
sizler için bu cuma gecesi tekrar hacet namazına kalkıcam inşallah
ismini unuttuğum yoktur inşallah....

nevomm gelmişsin dayanamdın dimi yatmaya lmaz: kendini yorma gerisi önemli değil yatmak oturmak falan..
bende yemeğimi yedim ipeğim bi bakim dedim
benim adet sancım dün çok vardı şimdide var ama dünkü kadar değil sanırım içim yeni temizleniyo çünkü parçalarda geliyo eyvahedigeldismile demekki öncekinde rahatlayamadı içimm..

sağol canımm benimm Allah razı olsunn senden de :Saruboceq: iyilik meleğimizzz Şeniz

nevom bizde seni özlüyoruz kendini yorma çok fazla işle güçle uğraşma ama doktor yat demediği sürece
yatmak için kasma kendini arada uğra böyle zaten yattıkça hasta hissedersin kuruntu yaparsın

canım benim çok sağol
dün bizim kızlar çok yoruldu şu an tenha burası

allah sendende razı olsun canım yorma kendini berbişin önce bi yerine yerleşsin
bizi düşünme şimdi kendini düşünmen gereken zamandasın dikkatli ol abdest alırken ayağını çok yükseğe falan kaldırma aman gözünü seveyim dengeni falan kaybedersin allah korusun

aman ne güzel temizlensin canım istersen birkaç gün soğn suyu iç herşeyi alıp götürsün

afiyet şeker olsun....
inşallah güzel bi temizlendi için...
bu ayki planlarını da uygula bakalım
Rabbim inşallah bulut gibi kendiliğinden verir sürpriz yapar bebişin...

merhaba arkadaşlar uzun bir süre giremedim topiğe belki de unutmuşsunuzdur beni zaten çok da fazla paylaşımda bulunamamıştık. arkadaşlar yumurta takibine başladık klomenle. yarın bu tedavide ilk ultrasonuma gireceğim lütfen bana dua edin çok ihtiyacım var inş bu sefer Rabbim yüzümü güldürür :Saruboceq:

merhaba smnr... klomen tedavisimi görüyordun sen...

canım inşallah sende nevo arkadaşımız gibi ereceksin muradına rabbim bunca sene çektiğin sıkıntılarının mükafatını verecektir ..bize yazacan diye çok kasma kendini iyi bak kendine
selam kızlar nasılsınız?

a s canım ben kendi adıma konuşmam gerekirse 2 gündür çok iyiyim ..sen nasılsın

nevom allah senden razı olsun arkadaşım bu hafta kalkma istersen riskli bir dönemdesin şuanda dularında olmamaız yeterli kendini daha iyi hissetiğin bir zamanda kılarız beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…