kızlar nasılsınız nevbaharım erdi muradına darısı başımıza benim rahimimde karınca ısırıyo gibi şeyler oldu dün ağrılarımda var bel ve kasıklarda göğüslerimde çok hassaslaştı ama bugün sol kasığım ağrıyo sizce ne olabilir tutuyomuki canlarım kalknak zorundayım bilgisayara tamirci geliyo öptüm hepinizi
nevbahar gülümm herşeeeyyyy gönlünce olsuunnn cnmmm cokkk sevındııımmm ALLAH bebeğini sana kavuşttursunnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sen bunu çokdan hakettin çok tatlı bi anne olacaksıınnnn cnm:teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv::teytey:
nurcan
ipek
sevda
yıldız
umudunukaybetme fatma
ftsdep fatma
jollita
tuğba
tuyaneda
bynkutluay
nazraca
canlarııım hepinizden Allah razı olsun
her daim dualarımdasınız
eğer cevap yazamadıysam herhangi bi mesajınıza effedin
sizler için bu cuma gecesi tekrar hacet namazına kalkıcam inşallah
ismini unuttuğum yoktur inşallah....
nevom bizde seni özlüyoruz kendini yorma çok fazla işle güçle uğraşma ama doktor yat demediği sürece
yatmak için kasma kendini arada uğra böyle zaten yattıkça hasta hissedersin kuruntu yaparsın
nurcan
ipek
sevda
yıldız
umudunukaybetme fatma
ftsdep fatma
jollita
tuğba
tuyaneda
bynkutluay
nazraca
her daim dualarımdasınız
nevomm gelmişsin dayanamdın dimi yatmayalmaz: kendini yorma gerisi önemli değil yatmak oturmak falan..
bende yemeğimi yedim ipeğim bi bakim dedim
benim adet sancım dün çok vardı şimdide var ama dünkü kadar değil sanırım içim yeni temizleniyo çünkü parçalarda geliyo eyvahedigeldismile demekki öncekinde rahatlayamadı içimm..
nevomm gelmişsin dayanamdın dimi yatmayalmaz: kendini yorma gerisi önemli değil yatmak oturmak falan..
bende yemeğimi yedim ipeğim bi bakim dedim
benim adet sancım dün çok vardı şimdide var ama dünkü kadar değil sanırım içim yeni temizleniyo çünkü parçalarda geliyo eyvahedigeldismile demekki öncekinde rahatlayamadı içimm..
ya benim burdaki arkadaslarim cok iyi ya
merhaba arkadaşlar uzun bir süre giremedim topiğe belki de unutmuşsunuzdur beni zaten çok da fazla paylaşımda bulunamamıştık. arkadaşlar yumurta takibine başladık klomenle. yarın bu tedavide ilk ultrasonuma gireceğim lütfen bana dua edin çok ihtiyacım var inş bu sefer Rabbim yüzümü güldürür :Saruboceq:
canım inşallah sende nevo arkadaşımız gibi ereceksin muradına rabbim bunca sene çektiğin sıkıntılarının mükafatını verecektirkızlar nasılsınız nevbaharım erdi muradına darısı başımıza benim rahimimde karınca ısırıyo gibi şeyler oldu dün ağrılarımda var bel ve kasıklarda göğüslerimde çok hassaslaştı ama bugün sol kasığım ağrıyo sizce ne olabilir tutuyomuki canlarım kalknak zorundayım bilgisayara tamirci geliyo öptüm hepinizi
selam kızlar nasılsınız?
nurcan
ipek
sevda
yıldız
umudunukaybetme fatma
ftsdep fatma
jollita
tuğba
tuyaneda
bynkutluay
nazraca
her daim dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?