Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşalalh canım inşallah ısıracam bi gelsin görecek gününüüü

nurcanım noluyor sana sen bi dr gidip görünsen diyorum iyice merak ettim hayırdırr nolur dikkat et kendineee
eşim hastaneye götüreyim dedi ama gidemedim ayaklarım tutmuyorduki.. yürüyecek takatim yoktu ..sonra dalmışım zaten .

ya nurcikim bu aralar çokmu kafana taktın canım sinir sistemini etkiliyosun galiba ne olur kasma kendiniii tedavi için çırpınıyoruz ama hiç bişey garanti değilki geçen yıllarımıza oluyo kaç yıldır bebek bebek diye kendimizden geçtik ama elimize ne geçti üzüntüden hastalıktan başka..üzmeyelim kendimizi bak ben bikaç ay hiçç düşünmek dahi istemiyorum sende öle yapmaya çalış canım lütfennn...biliyorum zor ama yapabileceğimiz bişey yok..eğer kendini çok kasarsan ben sinir hastalığı çekmiş biri olarak söylüyorum kurtulamazsın..vücuda o nöbetler girerse yakanı bırakmıyo (

Günaydın kızlar

nevom bebeler ishal omuş çok geçmiş olsun canım
tubiş canım geçmiş olsun hem sana hem eşine allah korumuş gerçekten taş olayını bilemiyorum bir kaş doktora görünmende fayda olabilir
sevdam şu kistlerden nedir çekilen yaa geçmiş olsun ilaçla geçer inşallah
nurciikk canım sen zaten rahatsızdın akşamda ne oldu böyle geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
melike eşin reimlere izin vermemiş canı sağolsun ne diyim
yeteer sen nasılsın eşin nasıl oldu
kıvanççiğdem benimde tatile gidip dinlenesim var ama nerdeeeee
pınar sen nasılsın
elif sen nasılsın oğlumuz nasıl
sevdamce glemedi sonucu ne zaman alcaktı acaba
kamer derslerle haşır neşir oldun arada ara ver canım yaaa
tarfil, tosti, ipek, asi, diğer arkişidişleirm sizlerde iyisinizdir inşallah hepicinizi öperim

durucum ilaç falan vermedi adeti beklemeliyiz dedi eğer çok ağrın olursa gelirsin dedi gebelik riski için vermedi..diyom yok öle bi ihtimal aa olabilri neden olmasın diyo :)) ben kendimi biliyom sonuçta bi yumurtam vardı oda kist olmuş ee neyle bebek olacakki :))

sen nasılsın durucum ne zaman izne ayrılıyon bakimm

işte canım şu paranın gözü kör olsunnnne diyeyim bi kaç gün stres atsam o bile iyi gelecek şöyle bi uzaklaşıp denizi görsem kokusunu çeksemmm

aslında çapa iyi gidiyordu biraz susuzluk ve güneş etkiliyordu ama iyi kötü dayanıyorduk...son bir kaç gün kaynanmla aramız bozuldu inadıma eltimle şakalaşmalar onu övmeler beni çok üzdü içime ata ata 2 günde patladım olduğum yere yığıldıım artık ...sadece eltim arayıp soruyo nasıl oldun diye kaynanam olacak pislik bir telefon açıpta nasıl oldun demedi hAla ..allahım bildiği gibi yapsın ...
birde eşimle tedavi yüzünden kavga ettik oda etkildi seneye kadar bekliyeceksin diyo ..sanki bütün sorun bendeymiş gibi bana böyle yapması yokmu deli ediyor üzülmesin diye onun sorununu yüzüne vurmak istemiyorum ..yoksa ne diyeceğimi iyi bilirdimde iştee üzülmesin diye kendimi üzüyorum kahrediyorum
nurciikk canım sen zaten rahatsızdın akşamda ne oldu böyle geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
nasıl oldu

valla bir iyim bir kötüyüm bacım anlamadım ne oluyor bana .sevonunda dediği gibi sinir sistemim çökmüş galiba

gerçekten sinir bozucu bişey nasıl böle ayrımcılık yapıyo yaa allah korkusu olan böle davranmazzz ( eğer seni bu ortam üzüyosa s.ktir et gitme boşver alıcağın parayı her halukarda girecekse haneye bi şekilde girer sen yeterki üzme kendini inanki değmiyoo zamanı geliyo eş bile seni düşünmüyoo ( o yüzden eşinde olsa kaynanada olsa üzmelerine izin verme bacımm senden daha değerlisi yokkk ( allah korusun yazdıysa bozsun hasta olup yataklara düşsek eş bile bi zamana kadar katlanır bize bi zaman sonra of lar puflar ilgisizleşir..

şimdi belli olduu sıkıntını içine atat ata en sonunda patlamışın ahhh şu kaynanalar yok muu şu kaynanalarr allahım bildiği gibi yapsın boşver nurcanım hiç bişey hiç kimse senden daha önemli ve değerli değil sen iyi olmana bak ama sıkıntılarını içine atma eve gelince ağla yada sıkıntını nasıl atabiliyorsan o şeklide at ama içine atma nolurr bak sevdanehri ablamın dediği gibi sinir bi yakana yapıştımı zorr alalhım sana güç sabır versin canımmm

10 gün sonra abim ve ablamlar geliyo beraber bizim yazlığa gidecez iple çekiyorum o günü ..şu sıkıntılarımızı biraz olsun unuturuz belki moral olur...

ayyy bende geleyim benide alın yanınızaaaa bi deniz sefası yapalım hep beraberrr

kesinlikleee katılıyorum canımmm kesinlikle haklısınnnn

sevdam bir tane yumurtan olduğunu nerden biliyon bacım (patenti sana ait) beklemek istedi ise vardır bir bildiği
canım izine ağustosta çıkayım diye düşündüm 2 hafta evde egeye bakmak için ramazan ayı olduğu çin anneler geli gitme yapmasınlar sıcakta onları düşünüyorum sonra belki eylülde bir hafta alırım bir yerlere gidebilirmiyiz bilemiyorum bu sene çok zor hele egeyle dahada zor

işte canım şu paranın gözü kör olsunnnne diyeyim bi kaç gün stres atsam o bile iyi gelecek şöyle bi uzaklaşıp denizi görsem kokusunu çeksemmm

walla hergün söylediğim şey ahh aahhh bir yerden gelirim olsa inan işi bırakırım şöyle 2-3 daire olsa ordan kira gelse işe gitmesem artık herşeyi unutur oldum

çok haklısın bacım dediklerin çok doğru ..kaynanamın huyu öyle eltimle kötü olunca bu sefer ona karşı bana iyi davranıyor sırf üzmek için yapıyor bunu çok iyi biliyorum..aslında bugün gitmeye niyetim vardı gece öyle olunca vazgeçtim yine ..yarın gidecem tabi kendimi iyi hisedersem ...çünkü kaynanama söyliyemedklerimi kusacam anca böyle rahatlarım ..2 gün cevap veremedim salaklığımdan ...sustukça böyle davranmaya devam eder ağzının payını vermeden içim rahat etmiyecek ..en sonunda çapayı kafasına geçirecem oda kurtulacak bende

yaa bak bu iyi gelecek sana bu yaz yazlık sırası sorunu yok dimi son anda çatlak vermesin..
valla son ana kadar ne olur bilmiyorum canım şuan için kimse bişey demiyor .ve biliyorumki biz gidecez dediğimiz anda onlar bizden önce davranır sonuçta yazlık asıl kendilerinin
gel kız gel senide göterem

10 gün sonra abim ve ablamlar geliyo beraber bizim yazlığa gidecez iple çekiyorum o günü ..şu sıkıntılarımızı biraz olsun unuturuz belki moral olur...

duru bacım özelden mesaj atmıştım dün aldınmı mesajımı

canım allaha havale et üzerinde durma sen hanımlığını koru onlar ne halt ederlerse etsinler
eşine gelince madem bekle diyo sende çapaya gitme üç kuruş para için güne altında çabalıyosun tedavin için eğer bunu anlamıyosa ne diyim

geçen hasta doktorum bi yumurta görmüştü bacım :)) o yüzden biliyom hem olsaydı olurdu bu ay bukadar hırpalandı alt tarafım hiç ihtimalim yok..doktor bide şey dedi "doktorun da demiştir tüplere sıvı verilip ultrasonla bakılmasında kesin bişey söylenemez net değildir geçişler çünkü" dedi..bide bana doktor sağlıkçımısın çok teknik konuşuyon diyo :)) ee dedim kaç yıldır bu sorunlarla uğraşıyom :))

bende ağustosta 1 hafta eylülde 1 hafta almayı düşünüyorum

ahhh ahh keşkeee durummm keşkee öle bi gelirr olsa bırak 2-3 daireyi kendi dairemiz olsa can kurban (

hanımlık bir yere kadar canım anlamıyor onlar bu dilden ..kendi diliyle saldıracaksinki öyle anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…