Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla aynısı bende diyorum 1 tane kiraya vermiş evim olsa ona bile razıyım çalışmasam yatsam diyee ama bazı insanlar tarafından bu parayı bana koklatmazlarrr
neysee allahım sağlık versin diyorum ama tatil de olsa fena olmaz yaaa inan ki ben çok bunladım bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum bi uzak yeere gidip dinlenmek istiyorum valla annemlere gidince kafam huzurlu oluyor rahatlıyorum ama rahat bırakmıyorlar insanı yinede en iyisi uzak yere gidecen heryerden herşeyden uzak deniz kokusuuu

geleyimm aç kollarını canımmm sen onları boşver canım yeri gelince verirsin cevabınııı

hanımlık bir yere kadar canım anlamıyor onlar bu dilden ..kendi diliyle saldıracaksinki öyle anlasın

dinsizin aklından imansız gelirrrr boşa dememişlerrr

ahh şu paranın gözü kör olsun varlığıda yokluğuda dert

öyle öyleeeeeee

anladım canım hayuırlısı diyeyim geçen gün dedimki arabadan sonra ev alalım dedim bana ne dese beğenirsin ""yok yaaaa alayımda sen git başka herifle yeee alsamda oğlumun üzerine alırım """"" nutkum tutuldu şok geçirdim ben ne diyorum o ne diyo bakarmısın lafa gelde sinirlenme sanki ben çalışmıyorum çok gücüme gitti

hanımlık bir yere kadar canım anlamıyor onlar bu dilden ..kendi diliyle saldıracaksinki öyle anlasın

işte zaten cevap verildiğinde sen böyle değildin çok değiştin denir bazen anlanılan dilde de konuşmaya zorlanılıyo haklısın senden uzak olsunlar

ahhh ahhhhhhhh

ahh şu paranın gözü kör olsun varlığıda yokluğuda dert

bencede olsunnn

al işte erkek milleti değil miii daha ne laflar duyacazzz bakalımm

duru eşinin aklı nerelere çalışıyo öle bende şok oldum sen yazınca ne demek canım sen eşisin hem dediğin gibi sende çalışıyosun sen çalışmasan ne araba ne ev alabilecekmi evi zor geçindirirler ben eşime her defasında söylüyom çalışmasam nasıl yaşarız diye bilsin idrak etsin bazı şeyleri diye
bizde biliriz evde oturmayı ama işte şartlar daha iyi lsun diye çırpınıyos

nurcik valla nasıl rahat ediyosan öle davran bacım ne diyemm
ne yapacağımı gerçekten bende bilmiyorum bir yanım otur oturduğun yerde diyo bir yanımda git sevindirme onları diyor..benim gitmemem bir nevi onlarada yarıyo 3_5 yömiye fazla alacklar ya işlerine geliyo

adama bak yaaa neler demiş öyle

aynı valla bende eşime diyorummm iyi yerlerde olalım diye var ya canım ne kadar çok gelirin varsa o kadar çok giderin oluyor aslında var ya acımıyacan boşverecen oturacan evindee bak nasıl oluyorlar allah nasip ederde bebk olursa 1 yaşına kadar çalışmayacağım tek eşle maaş geçinmek nasıl oluyormuş görsün hiç lafını yapmıyor ama bazı şeyleri görmesini çok istiyorum savurgan yaa bizim kocaa

nurcan kuzum topıke gırer girmez sinirlerim bozulduuu ALLAH ım o kaynanana akıl fikir ihsan eylesın senin özlemim seni yanarkennn bide onun oglunun nyuzundenoturup sana iyi davranacagına bunu yapıyoo yaaaaa helall olsun RABBIM senı ve kocanı en yakın zmaandaa mükafatlandırsın inşallah

aminnnnn inşallahh

slmm fıstıklarr nasılsınızzzzzzzzzzzz

al işte erkek milleti değil miii daha ne laflar duyacazzz bakalımm

işte görüyosunuz dimi kızlar çok zor bir insanla evliyim evlenmeden önce bu hallerini bana hiç yanıtmayan insan evlendikten sonra helede çocuktan sonra acaip değişti bazen kendimi acaip irdelerim bendemi bir sorun var diye çok sammimi bir arkadaşım var o bilir herşeyi sende sorun yok onda var diyo aslında eğer adam sorunlu ise kesinlikle ondan çocuk yapmamak gerekmiş bunu öğrendim hiç bi zaman düzelmez düzelmesinide bekleyemem

amaaaaaan neyse kızlar boşverin
sevdamce naber hogeldin canım

inanki erkeklerin çoğu öyle vurdum duymaz ve bencil olurlar sadece kendilerini düşünürler eşlerine sadık olmazlar genel olarak öyle olmasa bile büyük çoğunluk öyle ..sorunsuz ve dört dörtlük bir erkek bulmak zor bacım .daha kötülerinide görüyoruz çevremizde olsun anahaberlerinde olsun gördükçe kendi eşlerimize şükür ediyoruz ..ne demişler ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan gidersin ben güdmeye razıyım şimdilik

nurcikim ben diyardan gitme çabasına girmeyi çok düşündüm ama hani az önce çok samimi bir arkadaşım var dedim ya o eşinden ayrıldı ve sürekli eski eşiyle uğraşıyo çocuk yüzünden ben birebir yaşıyorum ya görünce korkuyorum inanki benimkide yaparsa öyle şeyler diye o yüzden şimdi bir şey yapamıyorum ama ilerde ne olur bilemem baksana adam ev alırsa ben yermişim lafa baksana bu laf söylenirmi
yinede devam ediyoruz ama öyle ama böyle olan bana oluyo bir gün bende yığılıp kalcam

tabi canım boşanınca sorunlar bitiyormu sanıyorsun heleki çocuk olunca sorunl olan eş daha çok sorunlar çıkarır..zaten örneğinide görüyorsun, şahit oluyorsun arkadaşının neler yaşadığına ..en iyismi sende benim gibi deveyi güdmeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…