tabi canım boşanınca sorunlar bitiyormu sanıyorsun heleki çocuk olunca sorunl olan eş daha çok sorunlar çıkarır..zaten örneğinide görüyorsun, şahit oluyorsun arkadaşının neler yaşadığına ..en iyismi sende benim gibi deveyi güdmeye bak
işte görüyosunuz dimi kızlar çok zor bir insanla evliyim evlenmeden önce bu hallerini bana hiç yanıtmayan insan evlendikten sonra helede çocuktan sonra acaip değişti bazen kendimi acaip irdelerim bendemi bir sorun var diye çok sammimi bir arkadaşım var o bilir herşeyi sende sorun yok onda var diyo aslında eğer adam sorunlu ise kesinlikle ondan çocuk yapmamak gerekmiş bunu öğrendim hiç bi zaman düzelmez düzelmesinide bekleyemem
amaaaaaan neyse kızlar boşverin
sevdamce naber hogeldin canım
nurcikim ben diyardan gitme çabasına girmeyi çok düşündüm ama hani az önce çok samimi bir arkadaşım var dedim ya o eşinden ayrıldı ve sürekli eski eşiyle uğraşıyo çocuk yüzünden ben birebir yaşıyorum ya görünce korkuyorum inanki benimkide yaparsa öyle şeyler diye o yüzden şimdi bir şey yapamıyorum ama ilerde ne olur bilemem baksana adam ev alırsa ben yermişim lafa baksana bu laf söylenirmi
yinede devam ediyoruz ama öyle ama böyle olan bana oluyo bir gün bende yığılıp kalcam
kızlar iyi günler hepinize nurcan tuğba geçmiş olsun size çiğdemcim gözün aydın sevimdin bi sprun olmamasına inş hemen hamile kalırsın durucum sehyancım nasılsınız beni bi sepet dolusu ütü bekliyo başlamadan bi girip bakıyım dedim
iyiyiz canım sen nasılsın şükür evet bi sorun yok allahım hepimize yardımcı olsun sana da kolay gelsin ben ütüden nefret ediyorummmmm
kızlar iyi günler hepinize nurcan tuğba geçmiş olsun size çiğdemcim gözün aydın sevimdin bi sprun olmamasına inş hemen hamile kalırsın durucum sehyancım nasılsınız beni bi sepet dolusu ütü bekliyo başlamadan bi girip bakıyım dedim
ne olsun çiğdemcim moral bozukluğu devam ediyo ama insan ona da alışıyo
canım kolay gelsin ütümü ayy bendede varda kim yapcakkkkk
canım neden morali bozuk hayırdırr
insanoğlu herşeye alışıyor canım mecbur alışıyoruzz
3. defa negatifi aldık yaa canım ondan
evet canım yaa biriktirdim ne zamandır gözümü kararttım bugün giriştim napıyım valla bazen eşime diyorum daa nolurr accık da sen yap diye bana takılıyo ben senle neden evlendim sanıyosun ütüden kurtulmak için diyo
yahu bu erkek milleti hepmi aynıdır benimkide bana diyo aynı şeyleri
daha doğrusu 4. negatif
ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım canımmmm ama nolur üzülme vardır bunda bi hayır
aşkitomm aradım ama telin kapalı bidenem o bahsettiğin şey tel değilmii benim arkadaşıma taktılarr hamileyken çıkmıştı onnkide bebek hareket ettikçe rahatsız etti teli takınca kurtulduu çok şükür ondan sonra hamileliği boyunca rahatsız etmedi doğumdan sonrada aldırdı datlımm şimdi 2.ye hamile tekrar çıktı o sorun taktırınca rahatlıyo datlımm konuşunca daha derin anlatırımmslm canlarım nurcan kusura bakma arayamadım seni doktordan gelince moralim çöüktü arayamadım kızma küsme lütfen... böbrekteki kum taşa çevirmiş katater takmak gerekebilir dedi o nasıl bişeydir bilmem ama duyduğum kadarıyla vajenden takılıymuş ben istemedim erzincanda cuma dr gidicem tekrar oda aynı şeyi sölerse ıspartadan antalyaya gidicem birde orda baktırıcam hiç bir hazırlık yapaqmadım canımın sıkıntısından bebeğimde zayıfmış zayıf doğabilrmiş ben moralsizim çok haftasına göre uyumlu dedi sonrada zayıf doğabilir panik yapma dedi nasıl oluyop bu iş anlamadım neyse nevom geçmiş olsun senin kzularada allah korusun onları herkesinkini hoşçakalın kızlar biliyorumki aranızda bi çok arkadaşımda yerimde değerimde bambaşka lütfen bizim için dua edermisiniz kara bulutlar gekldi yine üzer,mi,ze gibi, hissediyorum eşim kaza yaptı bugün akşam olayı anlatıyoda biçilmekten kurtulmuş son anda şükürler olsun allah onu bize bağışladı öpüldünüz
maşalahh canım çok sevindimmmmteşekkür ederim canım benim dün başbaşa kaldık yemek yedik film izledik çok güzeldi ve dr dan sonuçlarıda iyi haber aldım herşey yolunda rahim filminden sonra gebe kalanlar var sende kalabilrisin dedi hiç bi sıkıntı sorun görmedim dedi hadi hayırlısı bakalımm
canım benim hayırlı haberlerle geldim herşey iyimiş bakalımm
canımmmmm kıyamam sana çok çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin eşin için rabbim korumuş canımm bi nazar duası okuttursanız kendinize ve bebiş için hiç üzülme canım lütfen yeter ki sağlığı sıhhati yerinde olsun minicik kalbi pır pır etsin avuç kadar bebişler doğuyor rabbim sağlık versin yeterkki nolur üzülme emi canım benim senin için nazar duası okuyacam
aplamm benim yaa o kistlerin varyaa...herkese günaydınlarr ne olmuş böle herkes hastaaa((
tuğbişimmm çokgeçmiş olsunnn bacımm dualarımdasınız sen moralini bozma ama kızlarında dediği gibi bir sadaka falan ver gücün yettiğince.. herşey geçicek inşallahhh bunu da atlat6ıcaksınız..eşinide allah korumuşş yaa çok büyük geçmiş olsunn(
nevommm bebelerin hastalanmış seninde çok çok geçmiş olsunn evet gelemiyosun özledimmm senii çokkk(
nurcik sende rahatsızlanmışsın bacım dikkat et kendine bu kadar hırpalama lütfen geçmiş olsunn
çiğdemm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım. testler temiz çıkmış hadi gözün aydınnn en yakın zqamanda hamiş haberini alırız inşallahhh
herkesler iyidir inşallahhh ben işlerden dolayı yoğunum akşamlarıda işlerim vardı giremedim meğer neler olmuşş(
benimde çok ağrım vardı bikaç gündür sol kasık tarafımda bacağıma vuruyodu doktora gittim dün hemen meğer yumurta kisti olmuş 4 cmnedir bu kistlerden çektiğim allah başka zeval vermesin..
bu arada sevdamce gelmedimi sonuç ne oldukii merak ettim
neyse ben çöıkıyorumm durumm melikemm elif pınar ayşe fatoş fatma nevom kamerim tarfil yeeter tuğbiş nurcik çiğdem allaha emanet olunn müsait olursam gelicem yine..
senin paşaya hergün bakıyorum maşalahhhhhGünaydın kızlar
nevom bebeler ishal omuş çok geçmiş olsun canım
tubiş canım geçmiş olsun hem sana hem eşine allah korumuş gerçekten taş olayını bilemiyorum bir kaş doktora görünmende fayda olabilir
sevdam şu kistlerden nedir çekilen yaa geçmiş olsun ilaçla geçer inşallah
nurciikk canım sen zaten rahatsızdın akşamda ne oldu böyle geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
melike eşin reimlere izin vermemiş canı sağolsun ne diyim
yeteer sen nasılsın eşin nasıl oldu
kıvanççiğdem benimde tatile gidip dinlenesim var ama nerdeeeee
pınar sen nasılsın
elif sen nasılsın oğlumuz nasıl
sevdamce glemedi sonucu ne zaman alcaktı acaba
kamer derslerle haşır neşir oldun arada ara ver canım yaaa
tarfil, tosti, ipek, asi, diğer arkişidişleirm sizlerde iyisinizdir inşallah hepicinizi öperim
gözün aydın gardaşım benimmm10 gün sonra abim ve ablamlar geliyo beraber bizim yazlığa gidecez iple çekiyorum o günü ..şu sıkıntılarımızı biraz olsun unuturuz belki moral olur...
aman aplammm salla gitsin ya takmamak elde değil ama hayırlısını dile inşalahhanladım canım hayuırlısı diyeyim geçen gün dedimki arabadan sonra ev alalım dedim bana ne dese beğenirsin ""yok yaaaa alayımda sen git başka herifle yeee alsamda oğlumun üzerine alırım """"" nutkum tutuldu şok geçirdim ben ne diyorum o ne diyo bakarmısın lafa gelde sinirlenme sanki ben çalışmıyorum çok gücüme gitti
bencede olsunnn
nurcikim ben diyardan gitme çabasına girmeyi çok düşündüm ama hani az önce çok samimi bir arkadaşım var dedim ya o eşinden ayrıldı ve sürekli eski eşiyle uğraşıyo çocuk yüzünden ben birebir yaşıyorum ya görünce korkuyorum inanki benimkide yaparsa öyle şeyler diye o yüzden şimdi bir şey yapamıyorum ama ilerde ne olur bilemem baksana adam ev alırsa ben yermişim lafa baksana bu laf söylenirmi
yinede devam ediyoruz ama öyle ama böyle olan bana oluyo bir gün bende yığılıp kalcam
daha doğrusu 4. negatif
aşkitomm aradım ama telin kapalı bidenem o bahsettiğin şey tel değilmii benim arkadaşıma taktılarr hamileyken çıkmıştı onnkide bebek hareket ettikçe rahatsız etti teli takınca kurtulduu çok şükür ondan sonra hamileliği boyunca rahatsız etmedi doğumdan sonrada aldırdı datlımm şimdi 2.ye hamile tekrar çıktı o sorun taktırınca rahatlıyo datlımm konuşunca daha derin anlatırımm
aplamm hangi dr dediği doğru çıkıyoki kiloya takılma nolur sağlıklı olsunda zillii hayırlısıyla hemen toparlanıyolarr
maşalahh canım çok sevindimmmm
aplamm benim yaa o kistlerin varyaa...
geçm,iş olsun aplamm hayırlısıyla Rabbim şifanı versinn inşalahhhh
senin paşaya hergün bakıyorum maşalahhhhh
bende koyarımda biraz zaman geçsin öle izin verir datlımm
gözün aydın gardaşım benimmm
aman aplammm salla gitsin ya takmamak elde değil ama hayırlısını dile inşalahh
slm şekerlerrrr nasılsınızz bugün kociş izinli birazdan dışarı çıkacazz(markete) çok öptüm sizii
3. defa negatifi aldık yaa canım ondan
teşekkür ederim canım inşallah gönlünüz o kadar temiz kii dualarınızla kalacağız hepimiz inşallahhh 2 yıllık evliğim 2 yılı devirdik bakalım
bugünde senin evlilik yıldönümün demek allahım ömür boyu mutlu huzurlu ssağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallahhh canımm
inşallah canım hepimizin rabbim gönlüne göre versin teşekkür ederim hepimize huzur dolu yıllar nasip etsin rabbim hayırlı evlatlarla bir ömür boyu inşallah bizde 3 yılı devirdik hayırlısıyla :119::119::119::123::123::123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?