Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

walla o deveyi gütmekten ben erkenden göçecem nurcikim

şimdilik güdüyorum bakalım nerde son bulur allah bilir

yemek vakit öğleden sonra görüşürüz

nurcik facede mizik koydum ya dailmotion.com olanları açıp dinleyebiliyorum bilgine

haklısın canım ama kimi eşler var bebek olunca düzeliyorlar kimileri var hala aynıı kesinlikle erkekler çok kurnazlar köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin misalii ne diyelim allahım bizlere sabır erkeklere akıl fikir versin canımm

onu bende çok düşündüm bebk yok ken diye ama benim koca biraz zor bırakır anca dediğn gibi biz göçüp gidersek kurtuluruzzz çok zor yaa ne istediğini bilmiyorlar sıkarsak çok sıktı oluyorlar sıkmazsak sevmiyor bizi derler ne istiyorsun be adam diyorsun aynı tas aynı hamam ne istediğini bilmiyorlarrr

kızlar iyi günler hepinize nurcan tuğba geçmiş olsun size çiğdemcim gözün aydın sevimdin bi sprun olmamasına inş hemen hamile kalırsın durucum sehyancım nasılsınız beni bi sepet dolusu ütü bekliyo başlamadan bi girip bakıyım dedim

iyiyiz canım sen nasılsın şükür evet bi sorun yok allahım hepimize yardımcı olsun sana da kolay gelsin ben ütüden nefret ediyorummmmm

canım kolay gelsin ütümü ayy bendede varda kim yapcakkkkk

canım kolay gelsin ütümü ayy bendede varda kim yapcakkkkk

evet canım yaa biriktirdim ne zamandır gözümü kararttım bugün giriştim napıyım valla bazen eşime diyorum daa nolurr accık da sen yap diye bana takılıyo ben senle neden evlendim sanıyosun ütüden kurtulmak için diyo

yahu bu erkek milleti hepmi aynıdır benimkide bana diyo aynı şeyleri

aşkitomm aradım ama telin kapalı bidenem o bahsettiğin şey tel değilmii benim arkadaşıma taktılarr hamileyken çıkmıştı onnkide bebek hareket ettikçe rahatsız etti teli takınca kurtulduu çok şükür ondan sonra hamileliği boyunca rahatsız etmedi doğumdan sonrada aldırdı datlımm şimdi 2.ye hamile tekrar çıktı o sorun taktırınca rahatlıyo datlımm konuşunca daha derin anlatırımm
aplamm hangi dr dediği doğru çıkıyoki kiloya takılma nolur sağlıklı olsunda zillii hayırlısıyla hemen toparlanıyolarr
maşalahh canım çok sevindimmmm
aplamm benim yaa o kistlerin varyaa...
geçm,iş olsun aplamm hayırlısıyla Rabbim şifanı versinn inşalahhhh
senin paşaya hergün bakıyorum maşalahhhhh
bende koyarımda biraz zaman geçsin öle izin verir datlımm
10 gün sonra abim ve ablamlar geliyo beraber bizim yazlığa gidecez iple çekiyorum o günü ..şu sıkıntılarımızı biraz olsun unuturuz belki moral olur...
gözün aydın gardaşım benimmm

aman aplammm salla gitsin ya takmamak elde değil ama hayırlısını dile inşalahh

slm şekerlerrrr nasılsınızz bugün kociş izinli birazdan dışarı çıkacazz(markete) çok öptüm sizii

daha doğrusu 4. negatif

evet maşallahhh
hadi bakalım gezin tozun hava çok güzelll

kızlar nabersiniz

DURU CUĞUM SAOL BENİ SORMUŞSUN MUTLU OLDUM OĞLUMDA İYİ ŞÜKÜR BENDE BÜYÜMEYE DEVAM EDİIOZ YARIN KONTROLÜM VAR BAKALIM NE DİECEK DOKTORUMUZ...

yarın doktora gittiğimde biçok şikaetim olcak ayaklarıma çok kramp girioo kızlarr gece ağlıorum ya şimdi de çarşıdan geldim yürürken ayağıma kramp girdi oturmak zorunda kaldım dinlene dinlene geldim eşimde şehir dışında nasıl yolda kaldım ağlayacaktım yaaa noluo böle ne bu kramplar geceleri ağlatıo bağırtıo beni.yarın doktorumla konuşcam...sizde yaşayan varmı????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…