Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın canım inşallah önemli birşey değildir kranplarınbizde aynı burası eskisi kadar canlı değil arada gelip gidenler var bende öle yapıyorum sürekli açamıyorum bakıp çıkıyorum

iyiyim canım seninde sıkıntıların geçecek inşallahhh

geçmiş olsun valla hiç bilgim yok bu konuda

nuraycım sen nasılsın

melikemm iyi gezmelerrr sanaaa eşimin bedavası yokmuş arayamıyomm kimseyi ((

Günaydın kızlar

elifcim kramp olayı normal doktor sana magnezyum ilacı verecektir korkma
melike yunus paşayla gezmeyemi gidiyon gezin canım gezin

herkes nasıl iyidir umarım şimdi çıkıyorum gelirim yine vıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

canım geçmiş olsun bu konuda pek bilgim yok allah yardımcın olsun

kızlar okuyun bi yerde buldum kopyalayıp yapıştırdım sizinle paylaşmak istedimm

(selam arkadaşlar Rabbim herkesin dualarını kabul etsin evet benimde çocuğum olmuyordu 2 aşılama ve 1 tüp bebek denedik hepside negatif sonuçlandı tüp bebekten sonra bayağı ümitlerim tükenmişti o dönem hiç namaz kılmayan ben Rabbim kabul ederse namaz kılmaya başladım ve aklıma her geldiğinde ya varis i 707 kere okudum süreklide Allahın 99 ismini okuyordum ve bir arkadaşımın teşvikiyle aşağıdakı yazacağım duayı bir cumartesi günü akşam ezanı okunmadan 1900 kere okudum (duanın özelliği herhangi bir cumartesi günü akşam ezanı okunmadan 1900 kere okuyup bitirmekmiş) ve tam ikinci tüp bebek tedavisine başlayacağım ay hastaneden randevuma kadar almıştım kendiliğinden sadece rabbimin yardımı mucizesiyle hamile kaldım işte böyle arkadaşlar tavsiyem fırsat buldukça ya varisi ve yazacağım duayı okuyun Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin. Bu arada şuan 20 haftalık hamileyim doktorun söylediğine göre bi oluşum olacakmış darısı en kısa zamanda sizlara inşallah
'' fe in tevellev fe kul la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil aziym.'' anlamı: ey habibim eğer senden yüz çevirirlerse deki; bana Allah cc. yeter ondan başka ilah yoktur ona dayandım o büyük arşın rabbidir.)

oyy kıyamam canın saolsun bidenemmm çok öptüm datlımmm
apla gittikte yine pişman olduk diyebilirim yaa araba şartt wallaa
annemler alacaklarr çubuğa gittiğimizde biz bulamadık uygun bişeyy

paylaşımın için saol datlımm

araba şart tabi olmadan olmuyor bişey değil canım edelim dualarımızı yeterkii

kızlar nasılsınız keyifler nasıl sizlerle yazışmayı çok özledim ama yeğencikler okey masası kurmuşlar çabukk :84::84::84::84::84::84::84:diye çığlık atıyorlar

kızlar nasılsınız keyifler nasıl sizlerle yazışmayı çok özledim ama yeğencikler okey masası kurmuşlar çabukk :84::84::84::84::84::84::84:diye çığlık atıyorlar

iyiyiz yeter abla ooo okeyler mokeylerr iyi eğlenceler canım bende çok özledim yazışmayı ama kimsecikler yokkk

ben geldimmm çiğdem naber yeter benim de yeğenlerim bendeler birazdan alışveriş merkezine götürücem onları

meraba kızlarrrrrr nasılsınız hepinizi çok çok kocaman kokulu kokulu öperim pambık yanaacııklardannnn
bu arada ben şu aşağıdaki sarı kafaladan ekleyemiyorum neden?
size haber vereyim diye geldim, ben patroniçemle görüştüm, daha doğrusu o açtı konuyu, ssk karşılıyorsa şansınızı deneyin dedi (benim 2 arkadaşımın hamile haberini alınca söylemiştim arkadaşlardan tek tek hamile haberi alıyoruz dedim)o da bundan dolayı konu açılınca kendisi söyledi.
biz yardımcı oluruz, saatleri bir şekilde ayarlarız dedi
izine çıkınca başlıcam hayırlısıyla, tüpbebeye geçiş yapamasamda 2 kere aşılama yaptıracam, iznide kopardım ya artık daha kolay işim işte böyle size söleyim dedim canlarımmmmmmmmmmmmmm

sizler nasılsınız 2 gündür pek gelemiyorum, hatta şimdi çıkmam lazım
hepinizi seviyorum görüşürüzzzzzzzzz

hadi gözün aydın canım allahım yardımcın olsun bekletmeden bebeciğin konaverir karnına hemencecik inşallahhhh görüşürüükkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…