meraba kızlarrrrrr nasılsınız hepinizi çok çok kocaman kokulu kokulu öperim pambık yanaacııklardannnn
bu arada ben şu aşağıdaki sarı kafaladan ekleyemiyorum neden?
size haber vereyim diye geldim, ben patroniçemle görüştüm, daha doğrusu o açtı konuyu, ssk karşılıyorsa şansınızı deneyin dedi (benim 2 arkadaşımın hamile haberini alınca söylemiştim arkadaşlardan tek tek hamile haberi alıyoruz dedim)o da bundan dolayı konu açılınca kendisi söyledi.
biz yardımcı oluruz, saatleri bir şekilde ayarlarız dedi
izine çıkınca başlıcam hayırlısıyla, tüpbebeye geçiş yapamasamda 2 kere aşılama yaptıracam, iznide kopardım ya artık daha kolay işim işte böyle size söleyim dedim canlarımmmmmmmmmmmmmm
sizler nasılsınız 2 gündür pek gelemiyorum, hatta şimdi çıkmam lazım
hepinizi seviyorum görüşürüzzzzzzzzz
araba şart tabi olmadan olmuyor bişey değil canım edelim dualarımızı yeterkii
melike ebebek te indiirm var diye biliyorum canım oraya da baktınmı
meraba kızlarrrrrr nasılsınız hepinizi çok çok kocaman kokulu kokulu öperim pambık yanaacııklardannnn
bu arada ben şu aşağıdaki sarı kafaladan ekleyemiyorum neden?
size haber vereyim diye geldim, ben patroniçemle görüştüm, daha doğrusu o açtı konuyu, ssk karşılıyorsa şansınızı deneyin dedi (benim 2 arkadaşımın hamile haberini alınca söylemiştim arkadaşlardan tek tek hamile haberi alıyoruz dedim)o da bundan dolayı konu açılınca kendisi söyledi.
biz yardımcı oluruz, saatleri bir şekilde ayarlarız dedi
izine çıkınca başlıcam hayırlısıyla, tüpbebeye geçiş yapamasamda 2 kere aşılama yaptıracam, iznide kopardım ya artık daha kolay işim işte böyle size söleyim dedim canlarımmmmmmmmmmmmmm
sizler nasılsınız 2 gündür pek gelemiyorum, hatta şimdi çıkmam lazım
hepinizi seviyorum görüşürüzzzzzzzzz
baktım aplam çok saol indrimde vardı bi tane bizdeli karta indirim yokmuştuu
slm kızlar canım sıkkın benim ya vajina girişinde parmak kadar et var bugün gördümmm çok kötü oldum bu ne yaaa
evet apalamm annemler alacaklarr walla aplam rahatlıcazzaa çok güzel bi haber bak hadi gözün aydın canım inşallah tedavilerin güzel sonuçlanır
sorma o aşağıdaki smile ları bende arada bir kullanamıyomm
demek annen alıcak aman iyi canım rahat edersiniz gerçekten zor olur dışarda kucakta taşımak
aaa nedenkii o ett aman ihmal etme melikee lütfenn git doktora önemli bişey olabilir
herkese selam kızlar çok özledim siziiii:79::79::79:
nasılsınız ne var ne yok yeni hamişler varmı fazla geçmişi okuyamadım
bazı sağlık sorunları vardı kayınpederim ameliyat oldu kalp damarları tıkanmış ama şimdi iyi çok şükür keyfi yerinde memlekete gönderdik
bi türlü vakit bulamadım gelmeye bi yandanda benim tedavi koşturmaca ile geçti günlerim
ne yazıkki hep boşa çıktı emeklerim çünki yolun sonuna geldim artık çok üzüldüm psikolojim bozuldu yumurtalarım ilaçlara hiç cevap vermedi gelişmedi ve doktorum tedaviyi bırakmamızı bi süre dinlenmemi söyledi sonra tüp bebek için birkaç merkez önerdi yıkıldım resmen hiç beklemiyodum bu kadar zor olacağını tahmin etmedim benimle birlikte aynı ilaçları alan arkadaşım birsürü yumoşu oldu bende tık yok
şimdi zamana bıraktım biraz kafamı dinliycem ama böyle dedikçe aklıma gelmesine engel olamıyorum akrabalarımdan çevremden hamile haberleri duymaya dayanamıyorum çok üzülüyorum ne yapsamda elimden gelmiyo kafamı dağıtmak istiyorum ama olmuyo işte
neyse çok uzattım dimi tatlişler tekrar gelirim ben şimdi kimseler yok şansıma
sizi kocaman öpüyorum epinisi
herkese selam kızlar çok özledim siziiii:79::79::79:
nasılsınız ne var ne yok yeni hamişler varmı fazla geçmişi okuyamadım
bazı sağlık sorunları vardı kayınpederim ameliyat oldu kalp damarları tıkanmış ama şimdi iyi çok şükür keyfi yerinde memlekete gönderdik
bi türlü vakit bulamadım gelmeye bi yandanda benim tedavi koşturmaca ile geçti günlerim
ne yazıkki hep boşa çıktı emeklerim çünki yolun sonuna geldim artık çok üzüldüm psikolojim bozuldu yumurtalarım ilaçlara hiç cevap vermedi gelişmedi ve doktorum tedaviyi bırakmamızı bi süre dinlenmemi söyledi sonra tüp bebek için birkaç merkez önerdi yıkıldım resmen hiç beklemiyodum bu kadar zor olacağını tahmin etmedim benimle birlikte aynı ilaçları alan arkadaşım birsürü yumoşu oldu bende tık yok
şimdi zamana bıraktım biraz kafamı dinliycem ama böyle dedikçe aklıma gelmesine engel olamıyorum akrabalarımdan çevremden hamile haberleri duymaya dayanamıyorum çok üzülüyorum ne yapsamda elimden gelmiyo kafamı dağıtmak istiyorum ama olmuyo işte
neyse çok uzattım dimi tatlişler tekrar gelirim ben şimdi kimseler yok şansıma
sizi kocaman öpüyorum epinisi
baktım aplam çok saol indrimde vardı bi tane bizdeli karta indirim yokmuştuu
slm kızlar canım sıkkın benim ya vajina girişinde parmak kadar et var bugün gördümmm çok kötü oldum bu ne yaaa
herkese hayılı cumallar rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
çiğdemcim eğerki bu karın ve kasık ağrıların ortalama adetten 10 gün falan sonra başlıyorsa bu yumurtlama ağrısı olur benimde oluyodu dra gitmiştim ve ağrım olduğu günlerde gün aşırı ilişki önerdi yumurtlama ağrısı olduğunu söyledi canım
melikecim umarım önemli bişey yoktur inşallah
havva.duru.tubiş.seyhan kamernurcan hepinize hayırlı cumalar
evet canım bende öyle tahmin ettim 10 haziranda adet gördüm ccanım biz nerdee gün aşırı ilişkisi olacak akşamdan akşamaaavalla şu banyo işi var yaa zor geliyor bekarken hergün duş alırdım zorlanmazdım ama evlendikten 1 sene snra falan zor gelmeye başladı üşengeçlik başladııı
iyi valla demek her akşammm haaabenim günaşırıdan kastım 1 gün boş bir gün dolu yaniii canım
inşşş gğüzel haberlerle gelirsingünaydın şekerlerr randevuyu aldımm 2de gidecem inşalahhh bi problem yokturr
herkese hayılı cumallar rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
çiğdemcim eğerki bu karın ve kasık ağrıların ortalama adetten 10 gün falan sonra başlıyorsa bu yumurtlama ağrısı olur benimde oluyodu dra gitmiştim ve ağrım olduğu günlerde gün aşırı ilişki önerdi yumurtlama ağrısı olduğunu söyledi canım
melikecim umarım önemli bişey yoktur inşallah
havva.duru.tubiş.seyhan kamernurcan hepinize hayırlı cumalar
arkadaşlar bu sene tatile gidecekmisiniz aslında biz gitmicektik 1 tüp paramız kaldı elimizde ama benim çokkkkk ihtiyacım var tatile bananee ben eğlenmek istiyorum zaten bidaha da denicemi hiç sanmıyorum artık alternatif tıbba yönelicem
valla git derim canım hiç olmazsa kafan dağılır bakarsın tatilde bebek konuverir karnına kafan iyi olursa daha huzurlu mutlu olursunuz biz gidemiyoruzmaaleseff benimde çok ihtiyacım var eşime dedim ama ahh şu para var ya şu para gözü kör olsun cuma mübarek gün de bunları söyletiyorlar bana neysee yemek saatim hepinizi öpüyorum afiyet olsun muck muck muck imkanlarınız varsa gidin bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?