Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım kenidini hazır hisetmeden tedviye başlamak pek matıklı değil git tate eylen kafanı dağıt sonrasına sora bakarsın

hayırlı cumalar kızlar şirkette internet kesikti öğlen geldi herkes nasıl
melike canım geçmiş olsun doktora gidecekmişsin önemli bir şey değildir inşallah
hepinizi kocaman öperim

inşşş gğüzel haberlerle gelirsin

sağol uzum sen nasılsın

hayırlı cumalar kızlar şirkette internet kesikti öğlen geldi herkes nasıl
melike canım geçmiş olsun doktora gidecekmişsin önemli bir şey değildir inşallah
hepinizi kocaman öperim

slm şekerlerr çok şükür önemli bişi değilmişş aldıı parçayı uyuşturupp
kızlık zarın parçalanmış onun parçası dediii parçayı patolojiye gönderdi 10 güne kadar temiz sonucunuda alırsın edi beni rahatlatmak için gönderdii
siz naparsınızz

çok geçmiş olsun canım oda neki anlamadım kızlık zarı evlenince zaten gitmiyomukiii

geçmiş olsun canım

sağol datlum inşallah sanada geçmiş olsun bendede bi ara olmuştu zardan kalmış kücücük bi parça doktor önemsiz demişti almadı kayboldu gitti sonra

arkadaşım hoş geldin
inşş hiç madığın bir anda bebğin gelir ve senden ne olduğunu anamasın
hoşbuldık canım :80:ahhh keşke canım o kadar ihtiyacım varki böyle bi süprize inanki nette araştırıyorum o kadar çok zor geliyo bana bu yol uğraşması ama napalım başa gelen çekilir ya ALLAH BİSMİLLAH diyip girişicez artık napalım

git canım motive olmak tatil herkesin hakkı stes atarsın bu vesileyle belki kendiliğinden oluverir mucize değilmi
herşeyde vardır bi hayır datlum

geçmiş olsun canım

olacak olcak allahın izni ilee ahana böyle olcakasın [FONT=Arial Black

Son düzenleme:
iyi akşamlar canlarııııımmmm
melikem geçmiş olsun zuzum şükür ciddi bişi delmiş
yeteeer inş. hepiniz öyle olursunuz biri kucakta biri göbişte...ya da ikisi de göbişte...hep dua ediyorum
bugünlerde buralar çok sakin minnoşlarım yaz diye mi acep...
nurcik çapada sanırım yine, çok yorulma emi zuzum çok seviyom seni çoookkk
sevom sanırım hist. oldun ama sonucunu göremedim inş. bebişinin ayak seslerini duyar gibiyim...galiba sıra sendeeee bi denemmmm
ama öncesinde fatoştan inş. güzel haberler alırız
asi kız sen naparsın canımsııınnnn
durucum egenin güzel ve çalışkan annesi topiğin uğurlu hamişi
srp 16 sakın umutsuz olma tatlım yapma kendini yıpratma, allahın izniyle dualarımızla çabalarımızla olacak inş.
isteyin vereyim diyen yüce mevladan istiyoruz eveeet istiyoruz isterken çekinmeyin nolur kalpten yakarın ki daha etkili olsun
ahhh tubiş ahhh bu son olsun inş. bundan sonra hastalık yüzü görmeyesiniz bebişin de sendeee...
leydim yasemen çiçemmmm naparsın vakit az kaldı mevlam yardımcın olsun hayırla sağlıcakla bebişe kavuştursun
bebekdls bu günlerde gece gündüz aklıma geliyon sana ayrıca dua ediyom sonuç ne olursa olsun lütfen pes etme moralsiz olma en hayırlı zamanda bebişin gelecek inş...
ipemmmm sen şimdi bu satırları okuyamıyacan ama minnoşu ömer paşayı öp benim yerime boll sütlü günleerrrr
etipuf sevgili dünürüm sen naparsın okur musun bunları bilemem emme seni çok özledim
çiğdem kardeş rabbim senin de gönlünün muradını versin çook cana yakınsın çook
nuray,kamer papatya,tarfil inş. unuttuğum kimse yoktur sizler nasılsınız güzellikler....

kızlar aslında bugün çok yoruldum buzdolabını temizledim o kadr işin arasında
şu an uykusuzluktan göslerim kapanıyor ama yazmak istedim
ben burasız yapamam bağımlı olmuşum her zaman yazamıyorum belki ama takip etmeye çalışıyorum fırsat buldukça

neyse canlarrr
gene gelecek ben belki yarın belki yarından da yakın
Allaha emanet olunnn...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

nevbahar76,

iyi akşamlar nevo görüşürük

ah nurcik kulakların çınlasın topikte yalnız kalınca kendi kendimizle konuşurduk ya bak aklıma geliverdiiii

herkese iyi hafta sonları tatlişler
bizde eşimle akrabaların düğününe gidices akşama hiç gidesim yok ama napiiim şimdi yine her gören sorcak kalabalığa çıkmak beni geriyo artık neyse size bi bakem dedim kim var kim yok diye ama pek bi tenha buraları
nevom gelmiş ayyyyyy sağol canım benim nevom yaaaa inşallah iyisindir bebişlerin iyidir dikkat edin kendinize iyi bakın emi ALLAH korusun sizi ona emenet olun çok öptüm

merhaba kızlar nasılsınız ben iyim bu gün histeroskopi yaptırdım hafif ağrılarım az kanamam var çok şükür rabbime bir sıkıntım yokmuş tüplerde açıkmış boşu boşuna bir dakikalık görüntüye 350 lira verdim bir sorunum yoktuda niye tutunamıyor diye sordum bilmem dedi doktor doktorumu seviyor güveniyordum ama artık içimde şüpe uyanmaya başladı 10 gün sonra kontrole gel muayne edelim tedaviyi konuşalım dedi ama ben tekrar orda tedaviye başlamak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ne kadar sıkıntılı zor yıpratıcı bir şeymiş bebeğime kavuşa bilmek için ne sıkıntılar acılar hüsranlar daha dillendiremediğim neler duydum yaşadım ve nekadar çok para döktük ALLAHIM BİZLERİN YARDIMCISI OL daha çok yıpranmadan yorulmadan evlatlarımızı bizlere kısmet et tedavi gören herkesin pozitif sonuçlar almasını nasıp et tedaviye başlamak için para biriktirmeye çalışanlara bereket kolaylık ver AMİN.

inşşşş canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize inşş

öyle gel

canım hiççççç takma insnaları boş ver kuzum git düğüne oyna eğlen stresini at ve eve

bütün dualrına aminnnnnnnnnnnn diyorum yüreğimin en derinyerindenn
geçmiş olsun canımmm inşşş bebişlerimiz bizleri daha fazla bekletmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…