Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok sağol canım kendiliğinden olması çok zor ama inşallah bigün bi mucize olurda hamile kalırım öptüm seni

canım nevbaharcım çok sağol ne diyim sana allah razı olsun senden yavrularınla eşinle hep mutlu ol inşallah

geçmiş olsun ayşe benim doktorum da tutunamamasının sebebini bilemiyoruz maalesef diyo embriyo yada rahimden kaynaklanıyomuş,canım boşu boşuna vermiş olmadın kii o parayı sonuçta aklınızda bişey kalmamış oldu hem bence de gerekli bişey inşallah çektiğin sıkıntıların sonucunu alacaksın bigün

kızlar dün gece rüyamda doktorumu gördüm yırtdışına gidiyomuş artık dönmücekmiş beni başka bi tüp bebek dr una yönlendiriyodu bu arkadaşım da çok iyidir diyo du DR ULUN ULUĞ a ben de o dr a gidiyodum falan filan öle bi rüya gördüm işte

çok geçmiş olsun canım oda neki anlamadım kızlık zarı evlenince zaten gitmiyomukiii

geçmiş olsun canım

tam herşey yolunda derken neden aksilikler çıkar ki??????

geçmiş olsun canım
çok saolun şekerlerrr çok şükür içim rahatladıı
canımsın aplam ya maşalhh quzularınaa kıyamam çok yoruluyon dimi Allah kolaylık versin datlım benim
oh maşalah canım temiz çıktığına çok sevşindim tedavisiz gelsin quzuların inşşşşşş

aa hayır olsunn datlım yaa bence bi görüş dr

hayırlara çıksın inşşşşşşşşşşşşşşşşş

ahh canım benim özledim seni yaaa kendini çok yormaaa lütfenn..

güzel dileklerin için çok sağoll inşallahhh dediğin gibi olurr bidenemmmm

serapçımmm nerelerdesinnn senn yaa iyisin dimii
düğüne gdecekmişsin canım moralini bozma keyfini çıkar soranlar olursa da rabbim bilir de geç gitt inan insanlar için kendini üzmeye değmez

geçmiş olsun herşey temiz çıkmış gözün aydın inşallah en yakın zamanda bebişin gelir. histeroskopi mi oldun rahim filmi mi çektirdin ?

canımm bencede tatiğle çıkın kendini hazır hissetmeden tedaviye başlama derim inan tatil kendini toparlamaya yardımcı olacak

ahh canım aklımdaydın merak ettim seni ama memlekete gittim haftasonu arayamadım..neyseki korkulacak bişey yokmuş caım patolojide temiz çıkar merak etme canım

hayrolsunn rüyann..benim doktorum du dediğin kişi tedavimi o yaptı düşünüyosan çok yoğunn kendisi bilgin olsun

mekanın güzelleri günaydınnnnnn

bugün itibariyle evdeyim artık dün bitti çapa işimiz şükür :92:

nevom yine içten dileklerin ve güzel nasihatlarınla gelmişsin .bende seni çok seviyorum yaffff çocuklar hastaymış geçmiş olsun inşallah çarçabuk atlatırsınız canım

gardaşım geçmiş olsun önemli bişey değilmiş şükür inşallah sonucunda temiz çıkar

kızlar hepinizi çok özledim bugün gelinde hasret gidelim yahuuu ..

hadi gözümüz aydın canım güzel sonuçlar gelecek inşallah kızlık zarı parçasını ilk defa duyuyorum çok ilginç neyse aman önemli bişi olmasında rabbim sağlığımızı huzurumuzu mutluluğumuzu bozmasın aminnnn

canım benim çok teşekkür ederim inşallah rabbim büyük hepimize fazla bekletmeden konduraverir bebişleri karnımıza inşallahhh allahım hepimizin yardımcısı olsunnn sende allaha emanet ol canım muck

geçmiş olsun allahım fazla bekletmeden bebişleri nasip eder inşallahh öyle düşünme hiç olmazsa aklında soru işaretleri kalacaktı yaptırdın hiç olmazsa şimdi herşey temiz iyi yolunda olduğunu gördün allahım yardımcımız olsun

hayır olsun canımmm

ohh şükür sonunda sana kavuşuyoruz desene canımmm yoksa isyan bayrağı çekecektim neyse ki gerek kalmadıı özledim seni kızzz

günaydın kızlar nasılsınız canlarım bana soracak olsanız çok garip diyarlardayımm hafta sonum babaannemin evinde temizlikle akşamı da görümcemlerde geçirdik bugün çok garip bi duygu içerisindeyim ne mutluyum ne de mutsuz havalardan olsa gerek galiba diyecem ama anlam veremedim neyse bakalımmm yaşayım gidiyoruzz hepinizi çok özledim öptüm muck muck muck

ohh şükür sonunda sana kavuşuyoruz desene canımmm yoksa isyan bayrağı çekecektim neyse ki gerek kalmadıı özledim seni kızzz
bende özledim hepiciniziii ama haftaya yine yohumm ablam ve abimler geliyo 10 gün kalacaklar beraber kuşadasına gidecez 1 haftalığına, bütün yorgunluğuve stresi atmak istiyorum o hafta

havlardan havalardan .bende duygu karmaşınsındayım bazen amannn diyorum ölümlü dünya keyfne bak diyorum bazende geliyorlar bana :))bütün herşeyi dert ediyorum kendime

Üst geçidin yakınlarında kendi haline bi kadıncağız yayalara kırmızı yanarken ca...ddeden gecmeye çalışıyor.

Üst geçidin altında beklemekte olan polis otosundan şöyle bir anons yapılır:

=Hanım nireeee, nireeee.?

=Teyzeden cevap:)

=Eltimgillereeeee, beyimin haberi var. Sana neeee...! :)

Temel duş almaya girer, şampuanı saçlarına boşaltıp ovalamaya başlar. Sırtını keselemeye gelen annesi sorar :
- Oğlum kafanı ıslatmayacak mısın ?..
- Temel cevap verir : “ Yok anne bu şampuan kuru saçlar içinmiş...!! “

Temelin İlk Okul Öğretmeni Sınıfa Girer ve Sorar ;
- Çocuklar Kim Cennete Gitmek İster ? Diye Sorar Öğretmen.
Sadece Bizim Temel Parmağını Kaldırmaz Öğretmen Merak Edip Sorar ;
- Temel Sen Niye Gitmek İstemiyorsun? Der. Temelde :
- Öğretmenim Gitmek İsterdim Ama Annem Okuldan Sonra Eve Gelmemi Söyledi.

saol aplam Allah razı olsun inşlah bidenemm
ohh ne güzel gezdin geldinnn bende cumartesi gittim annemleree gezdim geldimm yunusun arabasını aldık geldik sonundaa

saol gardaşımm
ohh maşalahh bitirmişsinizz nasılsın bakımmm
bende ilk defa duydum quzumm ilk başta yırtılma sanmıştım ama kızlık mışş:))))
canım ya havalardandırr banada geliyolar arada ama iştee
bende özledim hepiciniziii ama haftaya yine yohumm ablam ve abimler geliyo 10 gün kalacaklar beraber kuşadasına gidecez 1 haftalığına, bütün yorgunluğuve stresi atmak istiyorum o hafta

ohh yüzüp gelecenn demii kıss sen yüzme biliyosun dimi ben bilmiyorumm öğrenemedimm düşünn düşünce yerdenn destek alıp kalkmaya çalışıyom düşün sonumuuu

ayy ne güzel yaa benim yerimede stres at yüzz emii canımmmm

havlardan havalardan .bende duygu karmaşınsındayım bazen amannn diyorum ölümlü dünya keyfne bak diyorum bazende geliyorlar bana :))bütün herşeyi dert ediyorum kendime

belki deeee

adam doğru diyoo kuru saçlar için

sen daha kızmışşın çocuk doğurdun ama

benden de bi fıkraaaa

Öğlen saatleri. Trafikteyim. Kırmızı ışıkta dururken yandaki kalabalığı fark ediyorum. Bir polis otosu ve kalabalığın ortasında bir genç elini kolunu sallayarak konuşuyor. Kulak kesilip durumu kavramaya çalışıyorum. Çocuk yayalara kırmızı yanarken karşıdan karşıya geçmiş, tabii bunu gören polis ceza yazıyor. Çocuk, 'Herkes geçiyordu ben de geçtim' gibilerinden kendini savunuyor. Polis umursamaz bir tavırla ekip arabasına giderken yaşlı bir teyze çocuğa bağırıyor
-'Kaç oğlum kaç! Götünde plakan mı var?!'

süper 60:

bitti şükür canım kurtuldum artık evimdeyim emme velakkinn evin halini görmelisin batmış durumda kaç gün oldu temizliğe el sürmemiştim dinlene d,nlene yapıyorum
aaaa sen yüzmeyi bilmiyonmuuu hıhhh ben biliyomm ayaklarım yerde yüzüyorumm hemdeee :86: :86: :86:yaneee bende senin kadar biliyorum canımm ..derinlere gitmediğim sürece bir mok olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…