Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba canım hatırladım ben seni kaydirigubbakcemile5demek tedaviye başladın hade bakalım hayırlısı inş bu ay bebişin tutunur annesine:CüvCüv:

smnr tedavin hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırsın
kedersizim gelmişsin bitirdinmi işlerini canım

merhaba smnr... klomen tedavisimi görüyordun sen...

bu ikinci kullanışım oldu ilkinde doktor belki kendiliğinden olur diye iğne vermemişti ama bu seferkinde çatlatma iğnesi vurulucam bu iğne hakkında bir bilgin var mı canım nereden yapılıyor?

nazraca
tuyaneda
ipek

sevda
fatma
jollita
tuğba

bynkutluay
bennnnnnnn
yıldız
ftsedp

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

teşekkür ederim arkadaşlar inş o çok istediğim duyguyu tatmak nasip olur bana ve tabi tüm isteyen arkadaşlarıma

smnr çatlama iğnesinin adı ne senin yaptıracağın bende klinikte yaptırmıştım.ama bu ay iğneye gerek kalmadı kendiliğinden çatlamaya başladı...hakkında hayırlısı olur inşallah....

amiinnnn inşallah bende kafam dağılsın diye dün işe başladım bugün izinliyim salı günleri kapalı bundan sonra akşamları girebileceğim sadece

ne güzel işe başladığın iyi olmuş .keşke bende bir yerlerde çalışabilsem ama boshayallersmile

ya canım sanırım yanlış ifade ettim kalçadan mı oluyor onu sormuştum :kedi:

canım sanırım değişiyor benim aşılama tedavisinde her ikisinde de kalçadan olmuştu ..tüpbebek tedavimde yine kalçadan olacaktı ama çok yumurtam olduğu için başka bir çatlatma iğnesi yazdı dr onu göbekten yapmıştım
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…