boynum çok ağrıyo 10 gündür falan onun dışında iyiyim (haaa bide yumurtlamaya başladım acayip )biraz daha kal hazır herkez burdaykene barii
tunik tarzında bir eslbisem var altınada şifon bir pantolon lazım onun için yarın çıkıp bakmam lazım ...yaaa en sinir olduğum şey mağazaya gidiyorsun 40 bedenden sonrasını bulamıyorsun deli oluyorum ozamann ..şu balina etli bayanları hiçmi düşünmezlerrr
iyilik güzellik ne olsun işte bildiğin gibi ablaaa yiğenlerin sendeymiş oooohh ne güzel döktürmüşsündür sen şimdiiii
naber şekerler özledim herkesi çok böbrek muhabbetini araştıramaya girdimde size kaçötım tabi birde diğer topiğe bugün doktordan geldik idrarımda kuvvetli mikrop çıktı böbrekte şişme ve büyüme çıktı takip gerekiyomuş 2 hAFTADA BİR USG ÇEKİLİCEK EĞER BÜYÜME VE ŞİŞME ARTARSA katataer takılabilirmiş ama oda sıkıntı dedi zaten mikrop var kataterinde enfeksiyon yapma riski var dedi anlıyacağınız değneğin iki ucuda şeyy i,NLyın işte şeyy allah rızası için bize dua edin hayırlı sağlıklı vaktind ekucağıma alıp ısırayım her yrini beni şimdiden b u kadar yıprattoığı için.... herkesi çok öpüyorum yetere ,söleyin şu ana kadar 600 fatiha okuyabildim yi
ne okursam yaz<arım allaha emanet olun bu arada geçmiş kandiliniz mübarek dualarınız kkabul olsun öperim herkesi ıslak ıslak hırrrr eder kaçarım bye
tunik tarzında bir eslbisem var altınada şifon bir pantolon lazım onun için yarın çıkıp bakmam lazım ...yaaa en sinir olduğum şey mağazaya gidiyorsun 40 bedenden sonrasını bulamıyorsun deli oluyorum ozamann ..şu balina etli bayanları hiçmi düşünmezlerrr
hoşbulduk canım sende hoşgeldin
hoşbulduk nurcannn
naber şekerler özledim herkesi çok böbrek muhabbetini araştıramaya girdimde size kaçötım tabi birde diğer topiğe bugün doktordan geldik idrarımda kuvvetli mikrop çıktı böbrekte şişme ve büyüme çıktı takip gerekiyomuş 2 hAFTADA BİR USG ÇEKİLİCEK EĞER BÜYÜME VE ŞİŞME ARTARSA katataer takılabilirmiş ama oda sıkıntı dedi zaten mikrop var kataterinde enfeksiyon yapma riski var dedi anlıyacağınız değneğin iki ucuda şeyy i,NLyın işte şeyy allah rızası için bize dua edin hayırlı sağlıklı vaktind ekucağıma alıp ısırayım her yrini beni şimdiden b u kadar yıprattoığı için.... herkesi çok öpüyorum yetere ,söleyin şu ana kadar 600 fatiha okuyabildim yi
ne okursam yaz<arım allaha emanet olun bu arada geçmiş kandiliniz mübarek dualarınız kkabul olsun öperim herkesi ıslak ıslak hırrrr eder kaçarım bye
ahhh ahhh nerde şekerim hiç bizi düşünen yok taş çatlasın 44 beden son oluyo 46 yada 48 giyenlerin kıçı açıkta kalıoo:78::78:
dimi yaaa protesto etmek lazımm modacıları :113:ahhh ahhh nerde şekerim hiç bizi düşünen yok taş çatlasın 44 beden son oluyo 46 yada 48 giyenlerin kıçı açıkta kalıoo:78::78:
aslında büyük bedenleri en rahat nazende bulabilirsiniz sizin oralarda var mı bilmiyorum ama ben rahat bulabiliyoruz yoksa çok sıkıntılı oluyor gerçekten nuraycım naberr
ya burdada çok fazla yok aslında arayıp bulman gerek bulsanda tam içine sinen bi kıyafet olmuyo aslında
şükür iyiym tatlım sen nasılsın
kızlar bilgisayarı parçalamadan çıkıyım bariiigörüşürüz kızlar hoşçakalınn
neyse kızlar görüşürüz sonra hepinizi öper ve kaçarım
kızlar hareket var topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?