kızlar hareket var topikte
işimi bıraktım geldim kızlar artık yarın devam ederim dinleneyim azıcık demiiii
inşallah hep böle eskisi gibi hareketli olur
Herkese günaydınlarrr
Fatoşun mesajını okur okumaz aradım şimdi kan veriyordu ..sonucu 3 saat sonra çıkacakmışalllah'ım sen fatoşun emeklerini boş çıkarma ,bu mübarek aylar hatırına yüzünü güldür arkadaşımızınn
(aminnnnnnnn)
gelde şimdi 3 sattin geçmesini bekleee
herkese günaydınlar
fatoşş neler okuyorumm böleee hadi inşallah güzel haberlerle dön heyecanla bekliyossss
çiğdemcim melike alıntı yapınca gözüme çarptı adet zamanalrın gayet normal bir sorun yokki bacım 27 günde bir oluyosun tam hesap yapmasamda gözüme öle çarptı bende öle oluyorum çok ideal yanii
sevooooo nasılsın kuzu ya çok heyecanlandım fatoş adına
Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inş.
kızlar hamilelik haberleri olmaz olmaz sonra da arka arkaya gelir
inş. bi kaç haber birden alırız...
eee nurcik fatoşş nerdesiniz merak ettim yaaa inşallah sonuçç güzelldirrr Ya Rabbim yardım et
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar naber fatoş inşallah hayırlı haberle dönersin bacım
asimmmm hoşgeldin dön artık aramıza lütfennnnn çok özledimmmm
hamiş haberi almaya geldim yaaaaa nerde bu hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş stres oldum ben Eki Görüntüle 216818 Eki Görüntüle 216818 Eki Görüntüle 216818 Eki Görüntüle 216818 Eki Görüntüle 216818 Eki Görüntüle 216818 Eki Görüntüle 216818 Eki Görüntüle 216818 Eki Görüntüle 216818
iyiyim canım çok şükür
hayırlısı olsun canım vardır bunda bi hayır ama test te nasıl çift çizgi oldu anlamıyorum tam sonuç vermiyor sanırım
evet kızlar maalesef olmamışşne diyebilirizki hakkında hayırlısı buymuş demekten başka ..inşallah en yakın zamanda son bulur bu sıkıntılarımız
sevo benim smileylerde çıkmıyo ,numaralarını yazıyorum öyle çıkıyo cancazım...
asican seni tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarımm canım hoşgeldin
nevomm bu sefer yakalıyamadık birbirimizi ben çıktıktan sonra girmişsinn
bende seni yakalayamıyacaktım bende birazdan işimin başına dönecem neredesin bee nurcikk özlettin iyice kendini
fatoş için çok üzüldüm herşeyin hayırlısı olsun
dün çok üzgündü zatennn olmadı diyoduuuu allahım hakkında olanı versin inşallahh gerçekten çok üzgünümmm
saol nurcan hoşbuldummm
öyle tabii hakımızda hayırlısı elbet vardır bunda da bir hayır
canım benim üzülme napalım hayırlısı olsun bi dahaki sefere olur inşallah insanın bütün hayalleri suya düşüyo biliyorum ama elden bişey gelmez datlum vakti saati değilmiş ne desek boş canım sen kendini üzme en azından elinden geleni yapıyosun tek çizgilerden ben de bıktım artık testlere verdiğim paraların haddi hesabı yokslm benımmmmmm kaderrr arkadaşlarım ciğerimin acısını bilen canlarım olmadı buseferdee olmadıııııı kendimi o kadar çift çizgi görmeyee adaptelemişimkiii testte bana kıyamadıgıı olmayan bebegeeee çift çizgi gösterdiiiiişiddetle kınıyorum o testti hala çekmecemdeee bigün çekip resmını koyacagım unutmazsam inşallahhhh olmayan pozitif diyeeeeeama ne yapayım elımden gelen bişey yok çok heveslenmıştim çok umutlanmıştım ama burdaaa benden daha ileri seviyedeki arkadaşlar varken nurcan bebekdls asi sevo ve tüp yaptırıpta negatif alan arkadaşlar dururken kendimi bu kadar üzmeme hakkım yok die düşünüyorummmmm RABBİM ilerideki tedavilerimde inşallah negatif göstermezz hepinizii çok seviyorrr ve öpüyorummmmmmmmm
slm benımmmmmm kaderrr arkadaşlarım ciğerimin acısını bilen canlarım olmadı buseferdee olmadıııııı kendimi o kadar çift çizgi görmeyee adaptelemişimkiii testte bana kıyamadıgıı olmayan bebegeeee çift çizgi gösterdiiiiişiddetle kınıyorum o testti hala çekmecemdeee bigün çekip resmını koyacagım unutmazsam inşallahhhh olmayan pozitif diyeeeeeama ne yapayım elımden gelen bişey yok çok heveslenmıştim çok umutlanmıştım ama burdaaa benden daha ileri seviyedeki arkadaşlar varken nurcan bebekdls asi sevo ve tüp yaptırıpta negatif alan arkadaşlar dururken kendimi bu kadar üzmeme hakkım yok die düşünüyorummmmm RABBİM ilerideki tedavilerimde inşallah negatif göstermezz hepinizii çok seviyorrr ve öpüyorummmmmmmmm
slm benımmmmmm kaderrr arkadaşlarım ciğerimin acısını bilen canlarım olmadı buseferdee olmadıııııı kendimi o kadar çift çizgi görmeyee adaptelemişimkiii testte bana kıyamadıgıı olmayan bebegeeee çift çizgi gösterdiiiiişiddetle kınıyorum o testti hala çekmecemdeee bigün çekip resmını koyacagım unutmazsam inşallahhhh olmayan pozitif diyeeeeeama ne yapayım elımden gelen bişey yok çok heveslenmıştim çok umutlanmıştım ama burdaaa benden daha ileri seviyedeki arkadaşlar varken nurcan bebekdls asi sevo ve tüp yaptırıpta negatif alan arkadaşlar dururken kendimi bu kadar üzmeme hakkım yok die düşünüyorummmmm RABBİM ilerideki tedavilerimde inşallah negatif göstermezz hepinizii çok seviyorrr ve öpüyorummmmmmmmm
canım benim sabhatan bu yana bende heycanla seni senden gelecek haberi beklemiştim ama olmamış
canım üzme kendini unutma hiç bir şey seneden sağlığından değerli değil(bebklerimiz gelene kadar sonra onalr bizim yerimiz alacakalr ) gelecek alahın izni ile inşşşş rabbim bu kadar duayı bu kadar dileği geri çevirmez inşşş bebeklerimiz gelecek bizleri anne yapacakkkk
canım benim üzülme napalım hayırlısı olsun bi dahaki sefere olur inşallah insanın bütün hayalleri suya düşüyo biliyorum ama elden bişey gelmez datlum vakti saati değilmiş ne desek boş canım sen kendini üzme en azından elinden geleni yapıyosun tek çizgilerden ben de bıktım artık testlere verdiğim paraların haddi hesabı yok
napalım RABBİM yüzümüzü güldürsün inşallah
herkesin geçmiş kandili mubaek olsun kızlar ancak fırsat buldum şekerler gelmeye
inşallahhhhhh canım inşallahhhhhhhhhhh14:
canım benim kıyamam sana ama gerçekten her zaman bizden daha zor durumda olanları düşünmemiz lazım gerçekten şükretmemiz gereken o kadar çok sebep var kii ama olmuyo insan üzülmeden yapamıyo ben de 2 hafta önce çarşamba günü aldım negatif sonucumu(4. tüp denememdi)inşallah en kısa zamanda anne olasınn
canım allah byük her şey onun elinde inşşş inşşşş diğer kularını güldüryorsa bizide güldürür inşşşş
rabbim yaratığı kulu darda zorda bırakamaz inşş
cnmmmm aman bu özlemın hertürlüsüü zor amaaaaa sizinki dahada zor 4 deneme ve negatif ama RABBIM sabır versin bak arkadaşımız leydım de senın gııbıydı 4 kere yaptırdı olmadı 5. demiydi 6. damı bebegıne kavuştu şimdi kucagında mervemiz RABBIM inşallah sanadaaa en yakın zamanda nasip ederrrrr
agazından bal damlıyoo yeterim inşallahhhhhhh bu özlemımızzzzz dahaa uzun sürmezzzzzz
bende 5 denme yaptım ama 6. için çok korkuyorum hep aklımda olmsuzluklar ya yine olmassa ya olurda sonuna kadar gitmesse hep bu negatifler yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?