öyle ol cnm inşallahhhhhh olacakkkkkkk en yakın zamandaaaaaaaa bu aradaa helall olsun sana RABBIM sabrına sabır katsın inşallahhhhhhinşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşş canım ne kadar umudumu yitirsemde bir tafaım hep olacak diyor sakın içinden gelen o kötü sese inanama diyor sustur onu diyor elimden geldiğince öyle yapmaya gayret ediyorum
ben çıktım kızlar geliirm yine
cnmmmm aman bu özlemın hertürlüsüü zor amaaaaa sizinki dahada zor 4 deneme ve negatif ama RABBIM sabır versin bak arkadaşımız leydım de senın gııbıydı 4 kere yaptırdı olmadı 5. demiydi 6. damı bebegıne kavuştu şimdi kucagında mervemiz RABBIM inşallah sanadaaa en yakın zamanda nasip ederrrrr
inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşş canım ne kadar umudumu yitirsemde bir tafaım hep olacak diyor sakın içinden gelen o kötü sese inanama diyor sustur onu diyor elimden geldiğince öyle yapmaya gayret ediyorum
harikasın yeterim ben de artık aynı senin gibi düşünüyorum
cnm senı çokkk ıyı anlıyorum inşallah bu sefer olacak leydım dee son negatifini aldıgında kıslar ben bebek olayını kapadım artık kendıme evlatlık almayı düşünüyorum diyoduuuu sonra kendını toparladı ve olmaz ama dondurulmuş olan tek bebemizi de koyduralımdedi olmaz derken bebesi dogduuu RABBIM önce size sonrada bızlere nasip etsin inşallahhhhhhh
öyle ol cnm inşallahhhhhh olacakkkkkkk en yakın zamandaaaaaaaa bu aradaa helall olsun sana RABBIM sabrına sabır katsın inşallahhhhhh
güle güe cnm hadi kendine iyi bakkkkkk
harikasın yeterim ben de artık aynı senin gibi düşünüyorum
evet canım gerçekten çok zor ama biliyomusun ben artık çok fazla üzülmüyorum nedense çünkü her zaman allahtan hayırlısını istiyorum nolursa olsun çocuğum olsun demiyorum kiii allah korusun bide olur hayırsız sağlıksız olur naparız dimi canım o yüzden ben artık rahatladım sen de öle ol inan ki bak sana moral vermek için demiyorum yaşım oldu 35 (hamile kalsam bile erken doğum yada düşük riskim çok fazla rahim yapımdan dolayı) olsunn inşallah belkide kendiliğinden olacak ne süper olur bizim için bana söz ver kendini çok üzme tamam mı ablam öpüyorum seni
fatoşumm bugün girdim gördüm ama bişey yazmak istemedim quzum yaa elim gitmedii
hayırlısı olsun datlımm inşalahh masalın bekletmeden gelsin artıkk Rabbim o güsel yüzünün kalbinin istediğini versin inşş
slm benımmmmmm kaderrr arkadaşlarım ciğerimin acısını bilen canlarım olmadı buseferdee olmadıııııı kendimi o kadar çift çizgi görmeyee adaptelemişimkiii testte bana kıyamadıgıı olmayan bebegeeee çift çizgi gösterdiiiiişiddetle kınıyorum o testti hala çekmecemdeee bigün çekip resmını koyacagım unutmazsam inşallahhhh olmayan pozitif diyeeeeeama ne yapayım elımden gelen bişey yok çok heveslenmıştim çok umutlanmıştım ama burdaaa benden daha ileri seviyedeki arkadaşlar varken nurcan bebekdls asi sevo ve tüp yaptırıpta negatif alan arkadaşlar dururken kendimi bu kadar üzmeme hakkım yok die düşünüyorummmmm RABBİM ilerideki tedavilerimde inşallah negatif göstermezz hepinizii çok seviyorrr ve öpüyorummmmmmmmm
evet canım gerçekten çok zor ama biliyomusun ben artık çok fazla üzülmüyorum nedense çünkü her zaman allahtan hayırlısını istiyorum nolursa olsun çocuğum olsun demiyorum kiii allah korusun bide olur hayırsız sağlıksız olur naparız dimi canım o yüzden ben artık rahatladım sen de öle ol inan ki bak sana moral vermek için demiyorum yaşım oldu 35 (hamile kalsam bile erken doğum yada düşük riskim çok fazla rahim yapımdan dolayı) olsunn inşallah belkide kendiliğinden olacak ne süper olur bizim için bana söz ver kendini çok üzme tamam mı ablam öpüyorum seni
Günaydın kızlar
fatoşcum ümidini kaybetme daha yaşın genç bir dahaki ay yumurtlama günlerini sakın kaçırma çalışmanı bırakma bende aşılama yaptırmıştım olmamıştı bir sonraki ay kendiliğimden hamiş kaldım Allaha sığın isyan etme tatlım herşeyi hayırlısını dile ben inanıyorum burdaki bütün arkadaşlarım anne olacak
kızlar hepinizi öperim
slm benımmmmmm kaderrr arkadaşlarım ciğerimin acısını bilen canlarım olmadı buseferdee olmadıııııı kendimi o kadar çift çizgi görmeyee adaptelemişimkiii testte bana kıyamadıgıı olmayan bebegeeee çift çizgi gösterdiiiiişiddetle kınıyorum o testti hala çekmecemdeee bigün çekip resmını koyacagım unutmazsam inşallahhhh olmayan pozitif diyeeeeeama ne yapayım elımden gelen bişey yok çok heveslenmıştim çok umutlanmıştım ama burdaaa benden daha ileri seviyedeki arkadaşlar varken nurcan bebekdls asi sevo ve tüp yaptırıpta negatif alan arkadaşlar dururken kendimi bu kadar üzmeme hakkım yok die düşünüyorummmmm RABBİM ilerideki tedavilerimde inşallah negatif göstermezz hepinizii çok seviyorrr ve öpüyorummmmmmmmm
canım benim ne olur üzme kendini olacak inşallahh vakti zamanı gelince hepimiz bu güzel duyguları tadıcaz ama bunun için ilk önce vucudumuz hazır olması lazım okadar stres sıkıntı yapıyoruzki kendi adıma konuşayım artık yarı akıllı oldum aklım fikrim bebek hamilelik falan..farkındaysan çoğu kişiler olayları zamana bıraktıklarında bebekleri mucizeleri geliyo..o yüzden kasmamak lazım ama hastane işleri gerçekten çokkk stresliii elimizden geleni yapıp gerisini rabbime bırakmak lazım..
bana demiştinya hani tüp için biraz para var eşim tatil istiyo bence tatile çıkın derim ilk önce bünyenizi rahatlatın hele ki kocalarımızın üzerindeki baskı çok fazla belli etmeselerde bu böyle.. eşim bana diyoki aslında hiç tedaviye başlamak istemiyorum eğer sonuç yine negatif olursa sen yıkılıyosun ben seni öle görünce kendimi kahrediyorum diyoo( o yüzden bence tatil düşünmeye başla ilerde tedavinizi yeniden yaptırırsınız kim bilir belkide hiççç gerek kalmadan gelir duru bacımda olduğu gibi..
cnmmm nasıldaa güzel yazmışsın hepimiz bu gerçekleriii bılıyoruzzzzzzrahat olmamız gerektiğini biliyoruz ama ya bız bırakamıyoruz yadaaao bızııı kötü hüzünler bırakmıyoo peşimiiii bendee dün eşime diyorumki tatil matil yok bebek için para lazım gidemeyiz bizim keyif yapacak lüxümüz yok dıyorum ama çok haklısınkii bizimde dinlemiz lazımmmmmmm:44::44::44::44:RABBİM hakkımızda hayırlısını nasip etsin bekletmeden bebemiz gelsin inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?