canım benim ne olur üzme kendini olacak inşallahh vakti zamanı gelince hepimiz bu güzel duyguları tadıcaz ama bunun için ilk önce vucudumuz hazır olması lazım okadar stres sıkıntı yapıyoruzki kendi adıma konuşayım artık yarı akıllı oldum aklım fikrim bebek hamilelik falan..farkındaysan çoğu kişiler olayları zamana bıraktıklarında bebekleri mucizeleri geliyo..o yüzden kasmamak lazım ama hastane işleri gerçekten çokkk stresliii elimizden geleni yapıp gerisini rabbime bırakmak lazım..
bana demiştinya hani tüp için biraz para var eşim tatil istiyo bence tatile çıkın derim ilk önce bünyenizi rahatlatın hele ki kocalarımızın üzerindeki baskı çok fazla belli etmeselerde bu böyle.. eşim bana diyoki aslında hiç tedaviye başlamak istemiyorum eğer sonuç yine negatif olursa sen yıkılıyosun ben seni öle görünce kendimi kahrediyorum diyoo( o yüzden bence tatil düşünmeye başla ilerde tedavinizi yeniden yaptırırsınız kim bilir belkide hiççç gerek kalmadan gelir duru bacımda olduğu gibi..
slm nbr bakalım keyifler nasıl???
merhaba nuray benim gayet iyi senin iyimi
merhaba pınarcım çok şükür benimde iyi rabbim hep böle iyi yapsın
aminn canım yeğenlerim bende şimdi onlara banyo yaptırıcam çocuk yıkamak çok zor yaa
haklısın tatlım kaç yaşlarında yeğenlerin
büyük 7 ye geçti küçük 2 ye ikisi de kızlar
büyük 7 ye geçti küçük 2 ye ikisi de kızlar
ayy çok fena kavga ediyolar şuanda ben önce yıkanıcam diyee abowwww:86::86::86:
maşallah rabbim bizlerede nasip etsin tatil diyemi sana geldiler ne güzel benimde kız kardeşim yanımda iki haftadır alıştım bayağı ama yarın gidiyo
sende ikisini birden koy banyoya
amin canım hepimize inş. evet tatili dört gözle bekliyolar bana gelebilmek için çok seviyolar beni aylarca kalsalar bıkmazlar ay yarın sana bayağı zor gelir o zaman
küvetim çok büyük değil sığmazlar canım bide bebeklerini yıkıyolar yıkanırken
neyse ben çıkıyorum pınarcım sana kolay gelsin bizim kıza bi bakayım dışarı çıkmıştı oynamaya diye sonra görüşürüz öptüm tatlım
allah kolaylık versin tatlım o zaman en iyisi kura çektir
sevdamce çok üzüldüm canım yaallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah, bundada hayır vardır belki canım bidakine inşallah üzmezde gelir bebşin
sevomm sende haklısın canım, insan tatil yapınca dinlenmesi lazım, canım benim inşallah istediğiniz gibi güzel bir tatil geçirirsiniz canımBONA DEA BEACH bana cazip geldi, güzel de biyere benziyor araştır istersen bende çok istiyorum dinlenmeyi, biyerlere gitmeyi ama şu an gidemicem doktor işlerine başlıycam ya birazda ondan dolayı canım inşallah bayram tatilinde düşünüyorum bende gerçek bir tatili inşallahhhhh
kızlar sizler nasılsınız hepinizi çok öpüyorum, ben belki önümizdeki hafta izine çıkarımbana şans dileyin nolur doktor konusunda yolum açık olsun zorlukları çabuk atlatayım
hepinizi seviyorum öperek kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?