Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet seyhancım bizim de 1 tüp paramız kaldı hatta daha az ama ben tatil yapacam inşallah bananeee ben ve eşim daha önemliyiz bebekte gelirse gelir gelmezse sağlık olsun artıkk keyfi bilir

maşallah rabbim bizlerede nasip etsin tatil diyemi sana geldiler ne güzel benimde kız kardeşim yanımda iki haftadır alıştım bayağı ama yarın gidiyo

amin canım hepimize inş. evet tatili dört gözle bekliyolar bana gelebilmek için çok seviyolar beni aylarca kalsalar bıkmazlar ay yarın sana bayağı zor gelir o zaman

amin canım hepimize inş. evet tatili dört gözle bekliyolar bana gelebilmek için çok seviyolar beni aylarca kalsalar bıkmazlar ay yarın sana bayağı zor gelir o zaman

evet ya zor olucak aneme kalsın dedim ama yok yeter o kadar dedi bi ara yine gönderirim dedi

neyse ben çıkıyorum pınarcım sana kolay gelsin bizim kıza bi bakayım dışarı çıkmıştı oynamaya diye sonra görüşürüz öptüm tatlım

sevdamce çok üzüldüm canım ya allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah, bundada hayır vardır belki canım bidakine inşallah üzmezde gelir bebşin

sevomm sende haklısın canım, insan tatil yapınca dinlenmesi lazım, canım benim inşallah istediğiniz gibi güzel bir tatil geçirirsiniz canımBONA DEA BEACH bana cazip geldi, güzel de biyere benziyor araştır istersen bende çok istiyorum dinlenmeyi, biyerlere gitmeyi ama şu an gidemicem doktor işlerine başlıycam ya birazda ondan dolayı canıminşallah bayram tatilinde düşünüyorum bende gerçek bir tatili inşallahhhhh

kızlar sizler nasılsınız hepinizi çok öpüyorum, ben belki önümizdeki hafta izine çıkarımbana şans dileyin nolur doktor konusunda yolum açık olsun zorlukları çabuk atlatayım
hepinizi seviyorum öperek kaçıyorum

allah yardımcın olsun canım herşey gönlünce olsun

kızlar nasılsınız öğleden önce kardeşim aradı oğlu ateşlenmiş benim küçük aşkım (gece acile gitmişlerdi)dr verdiği ilaçlar düşürmemiş kendi dr gidelim dedi:26::26::26: enişte çalışıyor nasıl korktum bilemesiziniz:18::18::18::18: koştu koştur gittim dr gittik kan idrar örneği istedi:26::26::26: tabiki kavga ile kan verdi yaramaz parçaladı bizi idrara gelince yapamacam çişş yamayacam işte diyor ayyy çok komikti en son annemiz tehdit etti çiş yapmasan tekarar kan alacaklar diye yapimmmm bari dedi ve yaptıııı allahatn temiz çıktı sonuçlar boğaz enfeksiyonu varmış ilaçlarımzı aldık eve geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…