nurcan
ipek
sevda
yıldız
umudunukaybetme fatma
ftsdep fatma
jollita
tuğba
tuyaneda
bynkutluay
nazraca
canlarııım hepinizden Allah razı olsun
her daim dualarımdasınız
eğer cevap yazamadıysam herhangi bi mesajınıza effedin
sizler için bu cuma gecesi tekrar hacet namazına kalkıcam inşallah
ismini unuttuğum yoktur inşallah....
senin adet tarihin ne zamnadı edacım??
slm kışlarrr ben geldimmmmmmmmmmmm
slm kışlarrr ben geldimmmmmmmmmmmm
hosgeldin biltanem Şeniz
hoş gelin canııımmmm
hosbudukkkkkk nasılsınızzzzzzzzzzz beni özlediniz miisırnaşık şey
ekledim canım allah kabul etsinkedersiz abla esranın tefriciyelerini okudum allah kabul etsin
inşallah adet olmadan jollitanınkileride bitiririm
iyim çok şükür seni sormalı ablacım sen nasılsın [/sıze]hoşbulduk datlum nasılsın aplacımmmmm
walla ben nezamandır düzenli giremediğim için hepinizi özledim
evet farkındayım girsende karşılaşamıyoruzz. hayırlı oldun işinde ne güzel benim kociş izin vermiyooo bende çok istiyorum ama gıcık iştee
sağol canım benimkide izin vermiyodu ikna edene kadar göbeğim çatladı...amaaaa başardıımmm:)
11de olmuştum canım cumada progestan bitti 1 haftalık bekleme süresindeyim.inşallah gecen seferki gibi son dakika golü olmaz.geçen son gün adet olmuştum çünki
smnr çatlama iğnesinin adı ne senin yaptıracağın bende klinikte yaptırmıştım.ama bu ay iğneye gerek kalmadı kendiliğinden çatlamaya başladı...hakkında hayırlısı olur inşallah....
[sıze="2"]demek adet tarihin bugün yarın hade bakalım varmı bir değişiklik [/sıze]
ayy ayy bide ben ikna edebilsemmm olmuyo ya 1.5 senedir ikna etmeye çalışıyorummm
kızlar ya şu 21 kez okunan dua ezberinde olan yazabilirmi tefriciyeye başlamadan okuduğumuz hatırlayamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?