Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyyy aplam Allah razı olsunnnnn kıyamam yaaa

ESRA İÇİN
ipek ................. 800 OKUDU
bynkutluay......... 644
nevbahar............ 500 OKUDU
esra...................500
bulut..................200
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600 OKUDU
fatma.................200
arkadaşı............200 OKUDU

TOPLAM 4444

FATMA İÇİN
ipek.................. 800 OKUDU
bynkutluay.........200
nevbahar............500
esra...................200 OKUDU
bulut...................200
jollita................1000 OKUDU
sevda...............400
fatma..............1000 OKUDU
nevo.................144

TOPLAM 4444

AYNUR İÇİN
ipek................... 800
bynkutluay.......... 500
nevbahar............. 500
esra....................200 OKUDU
bulut....................200
jolita...................1444
sevda...................400
fatma...................205 OKUDU
tuyaneda............200 OKUDU

TOPLAM 4444

kızlar ya şu 21 kez okunan dua ezberinde olan yazabilirmi tefriciyeye başlamadan okuduğumuz hatırlayamadım bir türlü

aplacım bende iyiyim çok şükür birazdan kötü olabilirimmm sabahtan beri hiç bişey yemedimm ve şimdi söylemesi ayıp canınız çekmesin çekersede getiririrm ben :) çikolata komasına girecemmm

11de olmuştum canım cumada progestan bitti 1 haftalık bekleme süresindeyim.inşallah gecen seferki gibi son dakika golü olmaz.geçen son gün adet olmuştum çünki

[sıze="2"]demek adet tarihin bugün yarın hade bakalım varmı bir değişiklik [/sıze]

smnr çatlama iğnesinin adı ne senin yaptıracağın bende klinikte yaptırmıştım.ama bu ay iğneye gerek kalmadı kendiliğinden çatlamaya başladı...hakkında hayırlısı olur inşallah....

valla canım bana adı falan verilmedi sadece yumurta takibine başlıyoruz denip klomen ve tedavi takvimi verildi

[sıze="2"]demek adet tarihin bugün yarın hade bakalım varmı bir değişiklik [/sıze]

walla ara ara çok ağrım oluyo ama geçiyo bişey batıyo gibi oluyo sanki 50 60 tane iğneyi batırıyolar gibi gögüslaerimde ağrıyo ama onada yormak istemiyorum sonra üzülüyorum...

kızlar ya şu 21 kez okunan dua ezberinde olan yazabilirmi tefriciyeye başlamadan okuduğumuz hatırlayamadım bir türlü

ipeğim benim ezberimde vardı ama sen söyleyince bir türlü hatırlayamadım netten buldumfisfisfis estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…