- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kamer anacım lims bona dea olarak buldum 100 tl yi aşkınn yabaşkada bulamadım
kamer cnm aynennn bende sevo gbı buldum veee 10 günlüğü 3 mılyardan fazlaaaaaa sevdiğim kız k.şar bu otel beni aşar
ilahiii demek kaşarrrr
bak ben başka buldum butik otel santa marina fiyatları daha uygun ben bide antalya merkeze yakın olsun istiyom
ıc hotel residence var baksana fiyatına425 tl yaaa kişi başıı abowwwww giden varmı acep
canlarım benim ne çok ''canım'' kullanmışım adım canım kamer kalacak
sevo canım ANTALYA mekeze hiç biri yakın deil canım en yakını beldibi kemerden önce gelir, oda tur otobüsleriyle yada servislerle gidip gelirsiniz 50 km üzeri vardır canım.
sevo 15 ekime kadar tatil sürer canım ayrıca o zamana fiyatlar %50 düşer şimdiden kendinizi neden yoruyosunuz
kesin trih belliyse erken rezervasyondan faydalanın canım daha uyguna gelir
hımm demek yakın değil
canım tarih belli değilki önümde 2 regli tarihime göre değişiyone bilim acele ediyom sanki oteller bitecek merak iştee yaa yoksa şimdiden rezervasyon yaptıramam zaten dediğim gibi tarih belli değil
kıslar benım adet gelmedı daha dün olmammm gerekirdiiiii bu aralarr hep düzensiz sizce ne yapsam sogan suyu iyi gelirmiiiiii
evet araştır iyice bak o tarihe kadar fiytalar çokkkkkkkkkk düşer ağustos sonu başlar düşmeye fiyatlar''şehir fırsatım'' diye bir site var kızlar biliyomusunuz orayı, oraya üye olup indirimlerden yararlanıyosunuz birnevi reklam yani şu aralar tatil seçenekleri var araştırın isterseniz
kıslar benım adet gelmedı daha dün olmammm gerekirdiiiii bu aralarr hep düzensiz sizce ne yapsam sogan suyu iyi gelirmiiiiii
kızlar nasılsınız öğleden önce kardeşim aradı oğlu ateşlenmişbenim küçük aşkım (gece acile gitmişlerdi)dr verdiği ilaçlar düşürmemiş kendi dr gidelim dedi:26::26::26: enişte çalışıyor nasıl korktum bilemesiziniz:18::18::18::18: koştu koştur gittim dr gittik kan idrar örneği istedi:26::26::26: tabiki kavga ile kan verdi yaramaz parçaladı bizi idrara gelince yapamacam çişş yamayacam işte diyor ayyy çok komikti en son annemiz tehdit etti çiş yapmasan tekarar kan alacaklar diye yapimmmm bari dedi ve yaptıııı allahatn temiz çıktı sonuçlar boğaz enfeksiyonu varmış ilaçlarımzı aldık eve geldik
selam kızlarrr ben geldim ama kimsecikler yok
kamercimm demek izne çıkıyon habersiz bırakma bizi..not aldım otele bakıcam birazdan
yeterr geçmiş olsunn benim yeğende istifra ve ateş var bu havalar çocukları çok etkiliyo tekrar geçmiş olsun
çiğdem senmi demiştin romanyadan ilaç olayını yaa nasıl getirttirdin ben 1 aydır araştırıyorum onu hatta amerikada mühendisimiz vardı oda aradı bulamadı en son mail gönderecekti romanya daki sitelere..
bu arada kızlar ben akşamları falan giremicem gibi görünüyor 2 derstende kalmışımm( ders çalışmam lazımm az kaldı ağustos sonu sınavlar ramazanda zaten çalışamam oruç allak bullak eder beni acilen çalışmam lazımm ahh ahh bi başlasammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?