daha erken CANIM bekle bikaçgün gelir o stres yaptınya ondandır 3 5 gün gemezse o zaman yaparsın bişeyler
evet canım biliyorum fırsat b. fırsat a falan bakıyom
bence hiççç bişey kullanma oluruna bırak
ayyy kıyamam canım benimmm allahım acil şifalar versin canımm
canım allah yardıcın olsun benim dediğim romanyada değil canım almanyadanmış eşimin iş arkadaşı kullanmış hemen hamile kalmış ozamanlar eşime yalvardım ismini al neymiş araştırayım diye almadı dün sordum o arkadaşla küsüm konuşmuyorum dedi haydaa buyurun hadi bakalım nerden bulacaz bilemem
böğürtlen kürü yada incir kürü yap canım eğer yiyebiliyorsan maydonoz yee bol bol iyi geliyormuş diye duydum ben çok sevdiğim için faydasını baya çok gördüm şümdü yiyemiyorum hamile bayanlara maydonoz yasakmış bende belki bebiş vardır diye yiyemiyorum çok seviyorummm amaaa
kızlar çalışmalara ara verdim çok yoruldum yaaa neyseee
sevo dur sen çok acele etmetemmuzda benim sınavda bitsin berabercenek araştırırız her yönden uygun bişey olurmu sana mesafede önemli çünkü günün yarısı yollarda geçer bide günlük gel derse dr oda var otele döktüğün parada boşa gider
bunların hepsini detaylıca düşünür araştırırsın bende yardımcı olurum sana olmamı bacım
canım benim dediğim şey tavşancıl oyu tentürü hatta topik var bununla ilgili seninki başka şey ozaman
olmammıı süper olur bacım ahh ahh şu sınavlardan alnımızın akıyla geçsek hayırlısıylaa
sevdamce bulunduğun şehirden bakıyosun canım ben antalya fırsatlarına baktım
sevoooooooooo kemer oasis beldibi delux hotel çift kişi gecelik 99 tl alınca eylül sonuna kadar geçerli araştır bak
sevdamce güzel mavi tur bance daha önce görmüştüm canım olabilir
sevom bu adet gecikince sinirlerim çıkıyooooo bebek için deil ben düzene girebilmemm için diyorumm sogan kürü iyi olmaz mı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben çıktım hepinizi öperim kaçarım, bu tatil olayı harika inşallah topikçek herkes tatile gitsin kafaları dağıtsınolsun fikfik gelsin bebikkkkkk öptüm gelirim tekrar acil kaçtım
yine diyorum hiç olmazsa bikaç gün bekle zaten kendisi gelir
kamerrrr çokk iyiymişş bu otelllll inşallah güzeldirrr şikerimm bendeee otel arayıp duruyorummmnirdeydin sen yahuuuu
fırsat tükenmişşş
Kızlar patron ben kaçtımm
selam kızlarrr ben geldim ama kimsecikler yok
kamercimm demek izne çıkıyon habersiz bırakma bizi..not aldım otele bakıcam birazdan
yeterr geçmiş olsunn benim yeğende istifra ve ateş var bu havalar çocukları çok etkiliyo tekrar geçmiş olsun
çiğdem senmi demiştin romanyadan ilaç olayını yaa nasıl getirttirdin ben 1 aydır araştırıyorum onu hatta amerikada mühendisimiz vardı oda aradı bulamadı en son mail gönderecekti romanya daki sitelere..
bu arada kızlar ben akşamları falan giremicem gibi görünüyor 2 derstende kalmışımm( ders çalışmam lazımm az kaldı ağustos sonu sınavlar ramazanda zaten çalışamam oruç allak bullak eder beni acilen çalışmam lazımm ahh ahh bi başlasammm
ayyy kıyamam canım benimmm allahım acil şifalar versin canımm
canım allah yardıcın olsun benim dediğim romanyada değil canım almanyadanmış eşimin iş arkadaşı kullanmış hemen hamile kalmış ozamanlar eşime yalvardım ismini al neymiş araştırayım diye almadı dün sordum o arkadaşla küsüm konuşmuyorum dedi haydaa buyurun hadi bakalım nerden bulacaz bilemem
böğürtlen kürü yada incir kürü yap canım eğer yiyebiliyorsan maydonoz yee bol bol iyi geliyormuş diye duydum ben çok sevdiğim için faydasını baya çok gördüm şümdü yiyemiyorum hamile bayanlara maydonoz yasakmış bende belki bebiş vardır diye yiyemiyorum çok seviyorummm amaaa
kızlar çalışmalara ara verdim çok yoruldum yaaa neyseee
sağolun kızlar çok şükür bir şeyi yokmuş sadece boğaz enfeksiyonu biraz ağır geçiriyor bizim sıpa enfeksiyonu ama dün ilaçalr başlandı
iyi akşamlar kızlar ben de sürekli otellere bakar oldum inşallah temmuz 20 den sonra altınoluğa eşimin teyzesine gidicez bikaç gün , bayramdan sonra da bikaç gün biyerlere gitmek istiyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?