Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

naber yetercim işte insan yaz gelince gitmek istiyo biyerlere

ehh işte bi tüp paramız var hemen hemen ama tatile gitmek istiyorum ben zaten bidaha düşünmüyorum düşünsem bile 2012 den önce olamaz

canım zaten kafanı rahatlatmadan yeni bir tedavi doğru olmaz... git tatiline rahatala bünyeni yeni tedvaiye hazırla...
bu arada maddi olarakta hazırlanırsın.... sen huzurun sağlığın her şeyden önemli .....bizler gelmemiş bebklerimiz için okadar çok masraf yapıyoruz ki, onlar doğmadan kendimizi unutyoruz, onlar için ve bu durum bizi okadar yıpratıyorki belkide biraz rahatlasak biraz salsak kendimizi oluruna bıraksak düşünmeksek işimiz daha kolay olacak.....
ama şu içimizdeki yangını södüremiyoruzki
[/FONT

vallahi canım yaa evlendik 7 8 ay sonra doktorlardan geri gelemedik belkide bu kadar uğraşmasaydık kendiliğinden oluverirdi ama artık kafam rahatladı gerçekten takmıyorum akışına bıraktım

vallahi canım yaa evlendik 7 8 ay sonra doktorlardan geri gelemedik belkide bu kadar uğraşmasaydık kendiliğinden oluverirdi ama artık kafam rahatladı gerçekten takmıyorum akışına bıraktım

canım ya eğer başarabilrsen ne güzel

ay bidenemm benim yaa geçersin inşalahh quzum benimmm
anamm geceleri stres atıyodun bebem gıı
dimek tatil düşünüyonus ha kafanıza göre bi yer bulursunuz inşalahh
oyy canım ya geçmişş olsunn

iyi geceler şekerlerrrrrrrr ben anca işlerimi bitirdim birazdan bayılacamm((
yasemin aplamın mervesii hastanedee eve çıkmışlardı ama yavrumm emerken çok yoruluyomuş ememiyormuşş canım ya zayıf doğduya quzum benimm
serumla beslenecek bi süree dua edin ksılarr lütfen çabucak toparlansınn kızımızz

iyi geceler kuzular
akşam nmz kılıp yattım bi uyumuşum
herife sinirlendim
bu erkekler hepppppp aynı
şimdi de uykum kaçtı

leydim üzülmesin canlar
bizimkiler bi buçuk kiloydu şimdi noldular
yavrum ememez yorulur şimdi ama yakında canavar gibi olur
süt yetiştiremez

yok yok anlatmazsam çatlarım
bu adam bi dediğimi hemen yapmıyo kızlar
bana 100 kere tekrar ettiriyoooo
bıktım artık papağan gibi sürekli aynı şeyi söylemekten
ben de insanım yaaa
en basiti oğlanı alıp gidiyorum odaya kzı getir peşimden uyutalım diyorum
dakikalar geçiyo 10 kere hatırlatıyorum en sonunda sinirleniyorum
benim de yapacak yığınla işim oluyo
bi de bana dio ki duymadım
ben de sen beni adam yerine koyup dinlemiyosun diye kızdım
tek başıma ikisine yetişemiyorum
yoksa hiç minnet etmem....

kimseler yokken bağırayım avazım çıktığı kadar
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

allahım izniyle inşallah toparlanacak canım herşey gönüllerince olsun inşalahhhh

kıyamam allahım yardımcın olsun canım erkeklerin hepsi böyle işten kaçıyorlarrr allahım sana güç kuvvet sabır versin canımm

Günaydın hayırlı cumalar şirineler

günaydın canım cumamız mübarek olsun inşallahhh

günaydın güzel hatunlar nasılsınız cumamız mübarek olsun bugün işime geç bakacağım kaç gündür çok yoruldummmm valla

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine tüm dualarımzı kabul etsin inşşş

sağol kuzum rabbim yardımcısı olsun inşş

ben hep diyorum bunalrın hepsi aynı bu kadar benzemeleri imkansız ama hepsi birbirine benziyor
allah kolaylık versin canım

hayırlı cuma' lar hayırlı sabahlar kızlar
kaç gündür ağrılarım vardı çok halsizdim sabahları kalkmak işkence oluodu günün her saati uyumak istiodum geceleri burun tıkanıklığı mahvediodu beni dün çok kötü ateşlendim hemen hastaneye götürdü eşim meğer enfeksiyon kapmışım doktor hemen bebeğe baktı onada geçti mi die çok şükür ki paşalar gibi yatıodu zaten kıpır kıpır ona bişe olcak die ödüm patladı kendi canımı düşünmedim bebeğe geçseydi allah muhafaza antibiyotik içiorum bebeğe zararlı olmayandan....bugün sabah güzel uyandım galiba etkisi oldu ilacın..bebeğim halen kıpır kıpır ...

ben böle ağrılarla ateşle uğraştım kaç gün sizde ne var ne yokkk????????

hayırlı cumalar canımmm kıyamam çok geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin tubişim nasıl oldu acaba onuda çok merak ediyorum kendinizie çok dikkat edin allahım yardımcınız olsun

herkese günaydınnn hayırlı cumalar kızlar
xelifxx geçmiş olsun canım allahın izniyle atlatırsın dualarım sizinle
nevbahar76 canım allah yardımcın olsun rabbim eşinede bazı şeylerin farkına varmayı ve sana yardımcı olmayı nasip etsin tatlım erkekler inan hep aynı vurdumduymazlar ahh ahhh
yetercim sanada hayırlı cumalar
çiğdemcim kolay gelsin işler yine bastırmış allah yardımcın olsun
durucum işler yoğun galiba eskisi gibi burda olamıyorsun sanada allah kolaylık versin
melikem sen nasılsın herşey yolundadır umarım
asicim sende uğramaz oldun eskiden hiç çıkmazdın çıkmazdık
unuttğum varsa kusura bakmayın hepinize hayırlı cumalarr rabbim dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…