oyy aplam benimm yaa hakkaten zordur düşünbebiliyorum benim eşimde aynı aplam bi şeyi 10 dfa demem lazım birde 30 dk dan fazla bakamıyooiyi geceler kuzular
akşam nmz kılıp yattım bi uyumuşum
herife sinirlendim
bu erkekler hepppppp aynı
şimdi de uykum kaçtı
leydim üzülmesin canlar
bizimkiler bi buçuk kiloydu şimdi noldular
yavrum ememez yorulur şimdi ama yakında canavar gibi olur
süt yetiştiremez
yok yok anlatmazsam çatlarım
bu adam bi dediğimi hemen yapmıyo kızlar
bana 100 kere tekrar ettiriyoooo
bıktım artık papağan gibi sürekli aynı şeyi söylemekten
ben de insanım yaaa
en basiti oğlanı alıp gidiyorum odaya kzı getir peşimden uyutalım diyorum
dakikalar geçiyo 10 kere hatırlatıyorum en sonunda sinirleniyorum
benim de yapacak yığınla işim oluyo
bi de bana dio ki duymadım
ben de sen beni adam yerine koyup dinlemiyosun diye kızdım
tek başıma ikisine yetişemiyorum
yoksa hiç minnet etmem....
kimseler yokken bağırayım avazım çıktığı kadar
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
allahım izniyle inşallah toparlanacak canım herşey gönüllerince olsun inşalahhhh
kıyamam allahım yardımcın olsun canım erkeklerin hepsi böyle işten kaçıyorlarrr allahım sana güç kuvvet sabır versin canımm
günaydın canım cumamız mübarek olsun inşallahhh
amin şekerlerr inşalahhhhhhhsağol kuzum rabbim yardımcısı olsun inşş
çok saol canım benimmmm iyiyimm sen nasılsın bakalımmherkese günaydınnn hayırlı cumalar kızlar
xelifxx geçmiş olsun canım allahın izniyle atlatırsın dualarım sizinle
nevbahar76 canım allah yardımcın olsun rabbim eşinede bazı şeylerin farkına varmayı ve sana yardımcı olmayı nasip etsin tatlım erkekler inan hep aynı vurdumduymazlar ahh ahhh
yetercim sanada hayırlı cumalar
çiğdemcim kolay gelsin işler yine bastırmış allah yardımcın olsun
durucum işler yoğun galiba eskisi gibi burda olamıyorsun sanada allah kolaylık versin
melikem sen nasılsın herşey yolundadır umarım
asicim sende uğramaz oldun eskiden hiç çıkmazdın çıkmazdık
unuttğum varsa kusura bakmayın hepinize hayırlı cumalarr rabbim dualarımızı kabul etsin
herkese günaydınnn hayırlı cumalar kızlar
nevbahar76 canım allah yardımcın olsun rabbim eşinede bazı şeylerin farkına varmayı ve sana yardımcı olmayı nasip etsin tatlım erkekler inan hep aynı vurdumduymazlar ahh ahhh
durucum işler yoğun galiba eskisi gibi burda olamıyorsun sanada allah kolaylık versin
unuttğum varsa kusura bakmayın hepinize hayırlı cumalarr rabbim dualarımızı kabul etsin
hayırlı cuma' lar hayırlı sabahlar kızlar
kaç gündür ağrılarım vardı çok halsizdim sabahları kalkmak işkence oluodu günün her saati uyumak istiodum geceleri burun tıkanıklığı mahvediodu beni dün çok kötü ateşlendim hemen hastaneye götürdü eşim meğer enfeksiyon kapmışım doktor hemen bebeğe baktı onada geçti mi die çok şükür ki paşalar gibi yatıodu zaten kıpır kıpır ona bişe olcak die ödüm patladı kendi canımı düşünmedim bebeğe geçseydi allah muhafaza antibiyotik içiorum bebeğe zararlı olmayandan....bugün sabah güzel uyandım galiba etkisi oldu ilacın..bebeğim halen kıpır kıpır ...
ben böle ağrılarla ateşle uğraştım kaç gün sizde ne var ne yokkk????????
herkese günaydınnn hayırlı cumalar kızlar
kimsecikler yokkkk
ben şimdilik burdayım canım ama aniden kaçabilirimsabahtan beri feleğim şaştı çokk yoğundumm senin işler nasıl bakalım
benim işler iyi gidiyor tam zorluğu aştım derken daha zor bi çizimle karşılaştım bıraktım bende yoksakafam allak bullak oluyor canımm
eee ne var ne yok canım sen ne işle meşgülsün canım
ne olsun bacım işte aynı ev iş mekik çekiyomm
senin adet ne zamandı bakayımm :44:
ben muhasebe müdürüyüm,şefiyim,çalışanıyımyani muhasebeciyim çok bıktımm mesleğimdennn
ayy kıyamam sana sizin işte çok zor ya mimarların mühendislerin muhasebecilerin bankacıların kısacası aslında çalışanların işleri çok zorrr
yaa canım önceden demiştim ya erken göğüs ağrılarım kasıklarım başladı bugün göğüs ağrılarım hafifledi tahminimce 6 temmuz adet görebilirm gene 23 çekerse
sen çizim yapıyosun mimarsın galiba dimi bacım evet çokk zorr bu işlerrrrr bıktımm valla yaa
inşallahh beklenen adet gelmez güzel haberler verirsin artık topiğe güzel haberler lazım uzunnnn zamandır güzel haber alamıyoruzz
ahh keşke vverebilsem ilk başta umuyordum ama şimdi umudum yok yüzüm ateş gibi yanıyor ama ellerim ayaklarım buz gibi bide idrarda hep renk değiştiriyor ondan ümidimm yok canım
mimar değilim ama mimar işinide yapıyorum teknik ressamım aslında ben ama senin hesap benimkisi ne iş olursa onu yapıyorumm
ben de normalde eletronik bilgisayar okudum,teknik çizim bilirim auto cad falan keşke ilerletseydim diyorum bazen muhasebeci sonradan oldumm ahh ahh inan çizim daha zevklidir..
hamilelikte idrar bi koyulaşır bi değişir renkleri o yüzden ümitsizliğe kapılmadan bekliyek bakalım
oyy aplam benimm yaa hakkaten zordur düşünbebiliyorum benim eşimde aynı aplam bi şeyi 10 dfa demem lazım birde 30 dk dan fazla bakamıyoo
Allah yardımcın olsun datlımmmmm
amin şekerlerr inşalahhhhhhh
çok saol canım benimmmm iyiyimm sen nasılsın bakalımm
canımm bendeözledim çokinankii şükür bugünümedebildiğin gibiyim hSTALILA CEBELLEŞİYORUMİŞTE SEN NASILSIN BİTANEMtubişimmmm hoşgeldin naberrr canım benim özlettin kendiniii
sana herzamn dua ediyoruz canım allahım yardımcın olsunnn kıyamam sanaaa içini ferah tut canımmm
inşallah canım gebeliğimi n nerdeyse ,ilk gününden buyana sürekli hastanelerdeyim sürekli ilaç alıyorum korkuyorum onun için allah razı olsun dualarınız karşılık bulsun inşallahhtuğbişim içini ferah tut allahın izniyle herşey yolunda gider merak atme bacım dualarımızdasın
canımm beniim nasılda anlarmış bacısını geçermi bilmem ama ben bendne geçtim artık nurcan allah günah yazmasın ağlıyorum sürekli mantarım başladı yine kullandığım antibiyotik mantaryaptı yine kabus dolu günlerdeyimmkıyamamm sanaa yaaa hamile kaldığından beri sıkıntılar peşini bırakmadı geçecek inşallah bunlarda ...seviyorum seni çatlağım allaha emanet ol
o nedemek kimi düşünüce3z sizler her zaman dualaırmdasınız benimm yine okumaya çalışıcam inşallah yazarım evime bi gideyimde hayırlısıylakuzum dua için sağol allah razı olsun bu sıkıntılarıyın içinde benide düşünüyorsun
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin
geçmiş olsun canım yerim o miniği ben yakızlar nasılsınız öğleden önce kardeşim aradı oğlu ateşlenmişbenim küçük aşkım (gece acile gitmişlerdi)dr verdiği ilaçlar düşürmemiş kendi dr gidelim dedi:26::26::26: enişte çalışıyor nasıl korktum bilemesiziniz:18::18::18::18: koştu koştur gittim dr gittik kan idrar örneği istedi:26::26::26: tabiki kavga ile kan verdi yaramaz parçaladı bizi idrara gelince yapamacam çişş yamayacam işte diyor ayyy çok komikti en son annemiz tehdit etti çiş yapmasan tekarar kan alacaklar diye yapimmmm bari dedi ve yaptıııı allahatn temiz çıktı sonuçlar boğaz enfeksiyonu varmış ilaçlarımzı aldık eve geldik
aay nevooom garip bi bakış açısı dersin belki ama bunları yazacağını kırk yışl düşüiyi geceler kuzular
herife sinirlendim
şimdi de uykum kaçtı
leydim üzülmesin canlar
süt yetiştiremez
ben de insanım yaaa
geçmiş olsun canım dikkat et kendineehayırlı cuma' lar hayırlı sabahlar kızlar
kaç gündür ağrılarım vardı çok halsizdim sabahları kalkmak işkence oluodu günün her saati uyumak istiodum geceleri burun tıkanıklığı mahvediodu beni dün çok kötü ateşlendim hemen hastaneye götürdü eşim meğer enfeksiyon kapmışım doktor hemen bebeğe baktı onada geçti mi die çok şükür ki paşalar gibi yatıodu zaten kıpır kıpır ona bişe olcak die ödüm patladı kendi canımı düşünmedim bebeğe geçseydi allah muhafaza antibiyotik içiorum bebeğe zararlı olmayandan....bugün sabah güzel uyandım galiba etkisi oldu ilacın..bebeğim halen kıpır kıpır ...
amiiiin allah sanada hayırlısıylşa bu günleri göstersin ama hayırlı ve sağlıklı gebelik geçirin inşslllahhhayırlı cumalar canımmm kıyamam çok geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin tubişim nasıl oldu acaba onuda çok merak ediyorum kendinizie çok dikkat edin allahım yardımcınız olsun
leydimin nesi varkİ ben evelki gün konuştum çok iyi geliyodu sesi hayırdır inşallah sevoooherkese hayırlı cumalar nasılsınız kızlar
ben leydimle konuştumm melikeminde dediği gibi hastanedeler.canım benim yaaa nasıl ağlıyoodoğurmakla hamile kalmakla bitmiyo diyoo dualarımızı eksik etmeyelim kızlar hastanedeler hala
elif geçmiş olsun
nevom ahh canımm bunlar hep aynıı 10 kere söyletirler sonrada neden sinirleniyosun ne gereği var derler,duymadım derler, büyütüyosun derlerrrrr hep aynılar inannn
ahhhhhh nevomm ahhhhhhh yazını okurkenn bileee eşimee olan sinirlerim ikiye çıktııııııı bunların hepsii aysın al birini vur ötekisinee biz onların yüzü gülsün bebeleri olsun diyee çekmediğimiz acı ezıyet kalmıyoo oluncadaaaa anasını satayımmm sadecee sevmekleeee yetiniyorlarrrrrrrrrr kınıyorum bu erkeklerin hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiyi geceler kuzular
herife sinirlendim
şimdi de uykum kaçtı
leydim üzülmesin canlar
süt yetiştiremez
ben de insanım yaaa
hayırlı cuma' lar hayırlı sabahlar kızlar
canımm bendeözledim çokinankii şükür bugünümedebildiğin gibiyim hSTALILA CEBELLEŞİYORUMİŞTE SEN NASILSIN BİTANEM
inşallah canım gebeliğimi n nerdeyse ,ilk gününden buyana sürekli hastanelerdeyim sürekli ilaç alıyorum korkuyorum onun için allah razı olsun dualarınız karşılık bulsun inşallahh
canımm beniim nasılda anlarmış bacısını geçermi bilmem ama ben bendne geçtim artık nurcan allah günah yazmasın ağlıyorum sürekli mantarım başladı yine kullandığım antibiyotik mantaryaptı yine kabus dolu günlerdeyimm
o nedemek kimi düşünüce3z sizler her zaman dualaırmdasınız benimm yine okumaya çalışıcam inşallah yazarım evime bi gideyimde hayırlısıyla
geçmiş olsun canım yerim o miniği ben ya
aay nevooom garip bi bakış açısı dersin belki ama bunları yazacağını kırk yışl düşü
nsen aklına getiremazd,in heralde şükürler olsunki evlatların varda ufakta olsa sorun yaşıyosun toceyle boşverkim iyiki öle böler geçiriyoruz işte zamanı
geçmiş olsun canım dikkat et kendinee
amiiiin allah sanada hayırlısıylşa bu günleri göstersin ama hayırlı ve sağlıklı gebelik geçirin inşslllahh
leydimin nesi varkİ ben evelki gün konuştum çok iyi geliyodu sesi hayırdır inşallah sevooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?