Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oyy aplam benimm yaa hakkaten zordur düşünbebiliyorum benim eşimde aynı aplam bi şeyi 10 dfa demem lazım birde 30 dk dan fazla bakamıyoo
Allah yardımcın olsun datlımmmmm

sağol kuzum rabbim yardımcısı olsun inşş
amin şekerlerr inşalahhhhhhh
çok saol canım benimmmm iyiyimm sen nasılsın bakalımm

ayy sorma canım biran önce bitirsemde teslim etsem ama yine iş bekleyecem ne varda acil geliyor işler bilmem ver işleri yavaş yavaş yapayım demiii bu adamlar işi öğrenmiş çabuk yapıyorum diyee acil durumlarda veriyorrr

geçmiş olsun canımmm
kızlar net bu gün beni öldürdü ya bir şey yazamıyorum yadıklarımpat diye gidiyor

sağol canımmm cümlemizin cuması mübarek olsun

herkese hayırlı cumalar nasılsınız kızlar

ben leydimle konuştumm melikeminde dediği gibi hastanedeler.canım benim yaaa nasıl ağlıyoo doğurmakla hamile kalmakla bitmiyo diyoo dualarımızı eksik etmeyelim kızlar hastanedeler hala

elif geçmiş olsun

nevom ahh canımm bunlar hep aynıı 10 kere söyletirler sonrada neden sinirleniyosun ne gereği var derler,duymadım derler, büyütüyosun derlerrrrr hep aynılar inannn

ben şimdilik burdayım canım ama aniden kaçabilirim sabahtan beri feleğim şaştı çokk yoğundumm senin işler nasıl bakalım

benim işler iyi gidiyor tam zorluğu aştım derken daha zor bi çizimle karşılaştım bıraktım bende yoksakafam allak bullak oluyor canımm
eee ne var ne yok canım sen ne işle meşgülsün canım

benim işler iyi gidiyor tam zorluğu aştım derken daha zor bi çizimle karşılaştım bıraktım bende yoksakafam allak bullak oluyor canımm
eee ne var ne yok canım sen ne işle meşgülsün canım

ne olsun bacım işte aynı ev iş mekik çekiyomm
senin adet ne zamandı bakayımm :44:
ben muhasebe müdürüyüm,şefiyim,çalışanıyım yani muhasebeciyim çok bıktımm mesleğimdennn

ne olsun bacım işte aynı ev iş mekik çekiyomm
senin adet ne zamandı bakayımm :44:
ben muhasebe müdürüyüm,şefiyim,çalışanıyım yani muhasebeciyim çok bıktımm mesleğimdennn

ayy kıyamam sana sizin işte çok zor ya mimarların mühendislerin muhasebecilerin bankacıların kısacası aslında çalışanların işleri çok zorrr
yaa canım önceden demiştim ya erken göğüs ağrılarım kasıklarım başladı bugün göğüs ağrılarım hafifledi tahminimce 6 temmuz adet görebilirm gene 23 çekerse

sen çizim yapıyosun mimarsın galiba dimi bacım evet çokk zorr bu işlerrrrr bıktımm valla yaa

inşallahh beklenen adet gelmez güzel haberler verirsin artık topiğe güzel haberler lazım uzunnnn zamandır güzel haber alamıyoruzz

ahh keşke vverebilsem ilk başta umuyordum ama şimdi umudum yok yüzüm ateş gibi yanıyor ama ellerim ayaklarım buz gibi bide idrarda hep renk değiştiriyor ondan ümidimm yok canım
mimar değilim ama mimar işinide yapıyorum teknik ressamım aslında ben ama senin hesap benimkisi ne iş olursa onu yapıyorumm

ben de normalde eletronik bilgisayar okudum,teknik çizim bilirim auto cad falan keşke ilerletseydim diyorum bazen muhasebeci sonradan oldumm ahh ahh inan çizim daha zevklidir..

hamilelikte idrar bi koyulaşır bi değişir renkleri o yüzden ümitsizliğe kapılmadan bekliyek bakalım

evet çok zevkli canım ama bazen o kadar çok yoruluyorsun ki çizim de hata yapmamak için çok uğraşıyorum çünkü ihaleye gidiyor herşeyine kadar hesap kitap yapılıyor onun içinçok dikkatli kendimi vererek çalışırsam sorun olmuyor allahım izniylee ben autocad kullanıyorum canım keşke ilerletseydin canım

bekleyelim bakalım canım ama yüzüm ateş gibi vucüdüm buz gibi hiç bişeyden tat alamıyorum sanki grip ama grip te değil ama felaket baş ağrısı ve bel ağrısı var hemen halsizleşiyorum çabuk herşeyden bıkmaya başladım havalardan diyorum bakalım

kızlar iyi akşamlar hepinizi öpüyorum byy kendinize iyi bakın burada yağmur başladııı hava karardı içim sıkıldı çok fena

saol canım bende çok iyiym

tubişimmmm hoşgeldin naberrr canım benim özlettin kendiniii
sana herzamn dua ediyoruz canım allahım yardımcın olsunnn kıyamam sanaaa içini ferah tut canımmm
canımm bendeözledim çokinankii şükür bugünümedebildiğin gibiyim hSTALILA CEBELLEŞİYORUMİŞTE SEN NASILSIN BİTANEM

tuğbişim içini ferah tut allahın izniyle herşey yolunda gider merak atme bacım dualarımızdasın
inşallah canım gebeliğimi n nerdeyse ,ilk gününden buyana sürekli hastanelerdeyim sürekli ilaç alıyorum korkuyorum onun için allah razı olsun dualarınız karşılık bulsun inşallahh
kıyamamm sanaa yaaa hamile kaldığından beri sıkıntılar peşini bırakmadı geçecek inşallah bunlarda ...seviyorum seni çatlağım allaha emanet ol
canımm beniim nasılda anlarmış bacısını geçermi bilmem ama ben bendne geçtim artık nurcan allah günah yazmasın ağlıyorum sürekli mantarım başladı yine kullandığım antibiyotik mantaryaptı yine kabus dolu günlerdeyimm
kuzum dua için sağol allah razı olsun bu sıkıntılarıyın içinde benide düşünüyorsun
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin
o nedemek kimi düşünüce3z sizler her zaman dualaırmdasınız benimm yine okumaya çalışıcam inşallah yazarım evime bi gideyimde hayırlısıyla

geçmiş olsun canım yerim o miniği ben ya
aay nevooom garip bi bakış açısı dersin belki ama bunları yazacağını kırk yışl düşü
nsen aklına getiremazd,in heralde şükürler olsunki evlatların varda ufakta olsa sorun yaşıyosun toceyle boşverkim iyiki öle böler geçiriyoruz işte zamanı

geçmiş olsun canım dikkat et kendinee

hayırlı cumalar canımmm kıyamam çok geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin tubişim nasıl oldu acaba onuda çok merak ediyorum kendinizie çok dikkat edin allahım yardımcınız olsun
amiiiin allah sanada hayırlısıylşa bu günleri göstersin ama hayırlı ve sağlıklı gebelik geçirin inşslllahh

leydimin nesi varkİ ben evelki gün konuştum çok iyi geliyodu sesi hayırdır inşallah sevooo

ahhhhhh nevomm ahhhhhhh yazını okurkenn bileee eşimee olan sinirlerim ikiye çıktııııııı bunların hepsii aysın al birini vur ötekisinee biz onların yüzü gülsün bebeleri olsun diyee çekmediğimiz acı ezıyet kalmıyoo oluncadaaaa anasını satayımmm sadecee sevmekleeee yetiniyorlarrrrrrrrrr kınıyorum bu erkeklerin hepsiniiiiiiiiiiiiiii

cnm çok geçmiş olsunnnnn RABBİM meleğinizii korusunn seninde tugbikimindee inşallahhhhh onunda yakasından detler eksik olmuyoo vallaaaaa dogurundaaa bebeleriniziii alınnnn hastalık kolay iş götlerinee atarız bi tekmee demeeeeee

sevommm senı gordugum ıyı oldu hoşgeldın şikerim yaa leydım le ılgılı yazıları arıyodym şimdi erken dogum olmadımı nasıllar bebek nasıl durumdan haberın varsaa benı aydınlatabılırmısın zuzummmmm

canım benim çarşamba günü hastaneye yatmış kızı emziremiyomuş bişey yemediğinden yatırmışlar orada besleniyomuş serumlarla..belirli zamanlarda görebiliyomuş başka türlü göstermiyoplarmış onu bırakıp gitmek çok zoruma gidiyo diyo ( inşallah bugünleride atlatıcak..

inşallah sende atlatıcaksın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…