Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım erken doğum oldu emme yeteneği pek yok o yüzden gerçi sütüde daha bugün gelmeye başlamış canımm bildiklerim bu kadar çok konuşamadık doktoru bekliyolardı olmazsa başka hastaneye götürelim diye sorcaklardı başka bişey çıkmasından korkuyodu inşallah başka sorunları olmaz

ay cnm benım yaa inşallah miniğimize bişey olmadan çıkacAK başkada bişey olmıyacakkkk ALLAH ın izniyleee kaç haftalı dogdu kiii merveeee
iyi geceler ayşe

hayırdır sen bu saatte burda olmaz çoktan yatmış olurdun

bugün işten gelinced uyudum çok yorgundum bide grip oluyom galiba bitkinim biraz kafa dağıtayım oyun oynim dedim hem yarında iş yokya rahatım

ay cnm benım yaa inşallah miniğimize bişey olmadan çıkacAK başkada bişey olmıyacakkkk ALLAH ın izniyleee kaç haftalı dogdu kiii merveeee
iyi geceler ayşe

güzel bir soru kaç haftalık doğdu bilmiyom 37 haftalık galiba

geçmiş olsun kendine dikkat et
37 haftalık çocuk niye ememezki şaşırdım allah sağlık versin tez zaman da çıkarlar hastanedende inşallah evinde emişirler bol bol.

fazladaa erken dogmamış RABBİMZİN izniyleeee hemencecik çıkac ak mervemizzz inşallah

kızlar ben oyundayım biraz oynayıp çıkıcam yarın sabah erkenden doktora gitmeyi düşünüyorum
fatoş bu neslihan hnm kaç geliyo biliyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…