kızlar ben oyundayım biraz oynayıp çıkıcam yarın sabah erkenden doktora gitmeyi düşünüyorum
fatoş bu neslihan hnm kaç geliyo biliyonmu
hayırdır seni niye uyku tutmadı
cnmmmm 9 da gelıyor ama her cumartesii çalışmıyooobelki yarın bendee giderimm neslihan agitmemm lazım daa hiç gidesim yokkk o sıra gözümde büyüyorrrr hı evın yakınsa 7 de sıra verılmeye başlıyooo gıt sıra al geri gel yat 9 da gıdersın geriiii
tüh saat erken olsaydı akrabam hemen yakınında oturuyo ona aldırrırdım sabahleyin sonra ben giderdim bakalımm belki yine meltem hanıma giderim
cnm tel aç veya msj atabılıyosan at tc ni ver yeter
kıslarrr hadi kendinize iyi bakınn ben yatar hepinize iyi gecelerrr
kızlar ben yatar başım fena burnum boğazım fena,midem bulanıyooumarım uyuyabilirimm
iyi geceler sizleree
seyhan geçen hafta darıca hayvanat bah. gittik eşimle yiğenlerimi götürdük sen gitin mi hiç oraya
yaa ne güzel değişiklik yapmışsınız ben çokkk önceden gitmiştim canım bayaa olduu yanii
evet şifayı kaptımm sanırımm(
iyi geceler cnaım
kızlar ben yatar başım fena burnum boğazım fena,midem bulanıyooumarım uyuyabilirimm
iyi geceler sizleree
hayırdır quuzmm üşüttün mü bidenemmm
kızlar bizim küçük melek ateşlendi dün öğlen gibi has yatırdık gece has geçti gelemdim topiğe
şimd çıktık ama hala ateşi var
ayy sorma canım neyseki bugün iyiyim sen nasılşsın nasıl gidiyor
geçmiş olsun nasıl ateşini düşüremediler hala ya
aplam ya geçmiş olsun dahja iyiyiymiş çok şükürrkızlar bizim küçük melek ateşlendi dün öğlen gibi has yatırdık gece has geçti gelemdim topiğe
oh çok şükür aplam yaa bene iyiyimm çok şükür aplammm eşim gündüze geçti bu arada özlemişim yaf böle olmasınııayy sorma canım neyseki bugün iyiyim sen nasılşsın nasıl gidiyor
geçmiş olsun nasıl ateşini düşüremediler hala ya
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
çok şükür bu gün daha iyi canım şimdi has götürüp iğnlerini yapırdık
kızlar bizim küçük melek ateşlendi dün öğlen gibi has yatırdık gece has geçti gelemdim topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?