Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben oyundayım biraz oynayıp çıkıcam yarın sabah erkenden doktora gitmeyi düşünüyorum
fatoş bu neslihan hnm kaç geliyo biliyonmu

cnmmmm 9 da gelıyor ama her cumartesii çalışmıyooobelki yarın bendee giderimm neslihan agitmemm lazım daa hiç gidesim yokkk o sıra gözümde büyüyorrrr hı evın yakınsa 7 de sıra verılmeye başlıyooo gıt sıra al geri gel yat 9 da gıdersın geriiii

tüh saat erken olsaydı akrabam hemen yakınında oturuyo ona aldırrırdım sabahleyin sonra ben giderdim bakalımm belki yine meltem hanıma giderim

kızlar ben yatar başım fena burnum boğazım fena,midem bulanıyoo umarım uyuyabilirimm
iyi geceler sizleree

seyhan geçen hafta darıca hayvanat bah. gittik eşimle yiğenlerimi götürdük sen gitin mi hiç oraya

kızlar bizim küçük melek ateşlendi dün öğlen gibi has yatırdık gece has geçti gelemdim topiğe
şimd çıktık ama hala ateşi var

ayy sorma canım neyseki bugün iyiyim sen nasılşsın nasıl gidiyor

geçmiş olsun nasıl ateşini düşüremediler hala ya

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
çok şükür bu gün daha iyi canım şimdi has götürüp iğnlerini yapırdık

kızlar bizim küçük melek ateşlendi dün öğlen gibi has yatırdık gece has geçti gelemdim topiğe
şimd çıktık ama hala ateşi var
aplam ya geçmiş olsun dahja iyiyiymiş çok şükürr
ayy sorma canım neyseki bugün iyiyim sen nasılşsın nasıl gidiyor

geçmiş olsun nasıl ateşini düşüremediler hala ya
oh çok şükür aplam yaa bene iyiyimm çok şükür aplammm eşim gündüze geçti bu arada özlemişim yaf böle olmasınıı
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
çok şükür bu gün daha iyi canım şimdi has götürüp iğnlerini yapırdık

maşalahh aplamm

selam kızlar gerçi kimsecikler yok kimseler uğramaz oldu..

melike demek gündüze döndü çalışma saatleri ne güzel gece yalnız kalmayacaksın.uzun süreliğinemi bö eoldu yoksa ilerde yine değişecekmi

bende ütü yaptımm üff çok birikmişti sucuk oldum resmen şimdi de yemek yapıyom oda bitsin hemen duşa atıcam kendimi ıyy çok fena oldumm neyseki eşim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…