aaa melikeee canım hoşgeldin nerelerdesin iyisindir inşallahh
hoşbulduk sevdam iyiyim tatlım bir gittim iki geldim ama.ilk yurcanıma özelden mesaj attım ama sanırım tatilse o yüzden geç görecek.iki başarısız geçen aşılamadan sonra hemen tüp bebek diyen doktoruma kendimi hazır hissetmediğimi söyledim ramazandan sonraya bıraktık.ve ben iğnesiz ilaçsız kendiliğinden hamile kaldım,şuan söylerken kendim bile inanamıyorum.sanırım 6 haftalık pazartesi günü doktor gidicem inşallah.bebek özlemimi ve üzüntülerimi sizinle paylaştım ve uzun bir süre ara vermiş olsamda siz ailem gibisiniz o yüzden sevincimi de sizinle paylaşmak istedim.
neeeeeeeeeeeeeeee deli kız ne zaman nasıl niye sölemiyosun yaaaaaaaa gelmiyosunda eskisi gibi yemin ederim ben korktum kendimden şu dakika dah adün öğlen vakti çamaşır asarken aklımdan geçirdim nerde d,ye b,de bombayla geliyomuş dedimkii geldin vallahi ayyy çok sevindim vallahiii tebriklerrrrrrrrr
çok sevindim sağlıcakla gelsin inşşşş
Herkese mucuks mucuks mucuks nasılsınız şekerlerim
Öncelikle papatya geçmiş olsun Allah korumuş bir daha yaşanmasın iyi olmana ve olmanıza sevindim
nevbaharım ne güzel sözlerdi çok hoşuma gitti kuzular nasıl öp yerime
yeteer mis gibi köy havası aldın demek çok iyi gelmiştir burdan hissetim valla o mis havayı
sevdam nabersin
kamer ilacı getirttin hadi hayırlısı olsun tek şişe vesile olsunda gelsin yaramaz
melike yunus paşa nasıl sıcaklarla aranız nasıl
tubiş mantarın geçtimi canım nerelerdesin en son ağrın vardı nasıl oldun
tarifilim sen nasılsın
kıvanççiğdem nasıl gidiyor
asi taşınıyosun hayırlı olsun canım
nurcik tatilde,
ipek paşayla,
bebekdls canım sen nasılsın
serap nerelerdesin ,
geçen gün melike bacı gelmiş (mairbef) daha sık gel tatlıım
tosti kayıp iyidir umarım
şifa yok
unutttuğum varmı acep varsa affedin hepinizi seviyruuuummmmm şimdilik gider
günaydın kızlarrrrrrrrrrr sağol canım evet ya köy çok güzelllll BACILARIM BEN SİZİ ÇAĞIRIYORUM KÖYE GELMİYORSUNUZ BEN SİZİ AĞIRLARIMMMM
aaa melikeee canım hoşgeldin nerelerdesin iyisindir inşallahh
hoşbulduk sevdam iyiyim tatlım bir gittim iki geldim ama.ilk yurcanıma özelden mesaj attım ama sanırım tatilse o yüzden geç görecek.iki başarısız geçen aşılamadan sonra hemen tüp bebek diyen doktoruma kendimi hazır hissetmediğimi söyledim ramazandan sonraya bıraktık.ve ben iğnesiz ilaçsız kendiliğinden hamile kaldım,şuan söylerken kendim bile inanamıyorum.sanırım 6 haftalık pazartesi günü doktor gidicem inşallah.bebek özlemimi ve üzüntülerimi sizinle paylaştım ve uzun bir süre ara vermiş olsamda siz ailem gibisiniz o yüzden sevincimi de sizinle paylaşmak istedim.
slmlaaar aay ne güzel b, haber aldım ben öyleee kocacım benibeklliyop yürüyüş yapalım diye ama beklesin az daha melikem çok sevindim darısı burdaki bekleyen tüm arkadaşlarımın başına innnşallahhhh
durucum merak etmişsin bitanemmm sağol annneeeeemm şükür mantardan kurtuldum böbrek ağrılarımda oldukça hafifledicuma şeker yüklemem ve kontrolüm var şimdilik iyiyim çok şükür yalnız ellerim ve ayaklarım çok şişti üzerine basmakta zorlanıyorum çok acıyoo birde iki üç gecedir benim kızçe uyumuyo sürekli vuruyo karnımın sağ tarafına ve canım çok yanıyo pozisyonumu sevmedi galiba deyip değişiyoruma ma ypk yine vuruyo birde domburma çok yemiştim son günlerde boğazımı şişti biyerimi ağrıyo nasıl soruluki doktora bilemedim şimdi neyse bendne haberler böyle canımmm
geliyorum okuyorum ama yazamıyorum alıntılarım yok oluyo kızıyrum bend eçıkıyorum merak etmeyin ben hep sizlerleyim yol arkadaşlarım canlarımmmmm ha bu arada beşiğimizialdık çokmu erken oldu bilmem ama park yatak aldık çevremizde bebeği olan herkez park yatak aldı tavsiye etti fiyatıda uygundu bebeme ufak tefek bişeyler aldık kalan tüm ihtiyaçları dayısı alamanyadan getiriyo birde amcası bişeyler göndercek aayy bendne bu kadar dedim ama yazdıkça yazdıkm herifim bekliyo akşam gelrim öpüyprum şimdilik melike sana bi dansöz oynatamda öle çıkam yauuuuuuu
teşekkür ederim tatlıııım ayyy kuzum yaaa sen beni mi geçirdin aklından oley be bende diyodum artıkın hatırlamazlar diye. oy kurban olurum minnak tubicikim senin kjaçıncı ay oldu bilmiyorum bak ne kötü hissettim kendimi yaaa yüh bana.kız olucak öyle mi bak buna çok sevindim süpermiş..çektiklerimizi biz biliyoruz o yüzden yavruslarıma dua etmicemde napıcam hepsi bu haberi bigün burda paylaşacaklar ben ki böle umutsuzken hiç beklemesken o yüzden hiiiç umutsuzluğa düşmüyoruz.
sağol canım allah razı olsun darısı tüm isteyenlere innşallah rabbim herkse en hayırlı vakitte nasip etsin.
slmlaaar aay ne güzel b, haber aldım ben öyleee kocacım benibeklliyop yürüyüş yapalım diye ama beklesin az daha melikem çok sevindim darısı burdaki bekleyen tüm arkadaşlarımın başına innnşallahhhh
durucum merak etmişsin bitanemmm sağol annneeeeemm şükür mantardan kurtuldum böbrek ağrılarımda oldukça hafifledicuma şeker yüklemem ve kontrolüm var şimdilik iyiyim çok şükür yalnız ellerim ve ayaklarım çok şişti üzerine basmakta zorlanıyorum çok acıyoo birde iki üç gecedir benim kızçe uyumuyo sürekli vuruyo karnımın sağ tarafına ve canım çok yanıyo pozisyonumu sevmedi galiba deyip değişiyoruma ma ypk yine vuruyo birde domburma çok yemiştim son günlerde boğazımı şişti biyerimi ağrıyo nasıl soruluki doktora bilemedim şimdi neyse bendne haberler böyle canımmm
geliyorum okuyorum ama yazamıyorum alıntılarım yok oluyo kızıyrum bend eçıkıyorum merak etmeyin ben hep sizlerleyim yol arkadaşlarım canlarımmmmm ha bu arada beşiğimizialdık çokmu erken oldu bilmem ama park yatak aldık çevremizde bebeği olan herkez park yatak aldı tavsiye etti fiyatıda uygundu bebeme ufak tefek bişeyler aldık kalan tüm ihtiyaçları dayısı alamanyadan getiriyo birde amcası bişeyler göndercek aayy bendne bu kadar dedim ama yazdıkça yazdıkm herifim bekliyo akşam gelrim öpüyprum şimdilik melike sana bi dansöz oynatamda öle çıkam yauuuuuuu
şimdilik herşey yolunda bakalım canım inşallah böyle gider senden naber canımmm
ahh ahhh fırsatım olsa kaçırırmıyım sen davet etmesen bile davetsiz çat kapı gelirdim inşallah o fırsatların imkanı olurda gelirim inşallahhh
çok sevindim canım allahım tamamını erdirsin tez zamanda kucağına alırsın bebişini inşallahhh
ohh ohhh prensesin oda hazırlıkları yavaştan yavaştan başlıyor desene inşallah en güzel en hayırlı günlerde kullanır inşalllah herşeyden önce sağlıcakla kucağınıza alın inşalllahhhh
yaaaaaaa hadi atlagelllll
,
aççç kollarını kapılarını geliyorum huhuuuuuuuuuuuu:..................................
kız seni dansçılarla karşılam istedim ama olmadı,
aççç kollarını kapılarını geliyorum huhuuuuuuuuuuuu
kız seni dansçılarla karşılam istedim ama olmadı
Eki Görüntüle 224121 Eki Görüntüle 224121 Eki Görüntüle 224121 Eki Görüntüle 224121 Eki Görüntüle 224121
aplamm yaa çok sıcakk 2 gündür doğru düzgün uymuyoo şuanda kucağımda çekiştiriyoooherkese mucuks mucuks mucuks nasılsınız şekerlerim
öncelikle papatya geçmiş olsun allah korumuş bir daha yaşanmasın iyi olmana ve olmanıza sevindim
nevbaharım ne güzel sözlerdi çok hoşuma gitti kuzular nasıl öp yerime
yeteer mis gibi köy havası aldın demek çok iyi gelmiştir burdan hissetim valla o mis havayı
sevdam nabersin
kamer ilacı getirttin hadi hayırlısı olsun tek şişe vesile olsunda gelsin yaramaz
melike yunus paşa nasıl sıcaklarla aranız nasıl
tubiş mantarın geçtimi canım nerelerdesin en son ağrın vardı nasıl oldun
tarifilim sen nasılsın
kıvanççiğdem nasıl gidiyor
asi taşınıyosun hayırlı olsun canım
nurcik tatilde,
ipek paşayla,
bebekdls canım sen nasılsın
serap nerelerdesin ,
geçen gün melike bacı gelmiş (mairbef) daha sık gel tatlıım
tosti kayıp iyidir umarım
şifa yok
unutttuğum varmı acep varsa affedin hepinizi seviyruuuummmmm şimdilik gider
aboooooooooooooooooooooooooo maşallahh aplammmmmmm çokk sevinsimm çok şükür rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhhhh içim kıpır kıpır olduu beaaaaaa melikeee canım hoşgeldin nerelerdesin iyisindir inşallahh
maşallah aşkitomm daha iyisin çok şükürrrslmlaaar aay ne güzel b, haber aldım ben öyleee kocacım benibeklliyop yürüyüş yapalım diye ama beklesin az daha melikem çok sevindim darısı burdaki bekleyen tüm arkadaşlarımın başına innnşallahhhh
durucum merak etmişsin bitanemmm sağol annneeeeemm şükür mantardan kurtuldum böbrek ağrılarımda oldukça hafiflediCuma şeker yüklemem ve kontrolüm var şimdilik iyiyim çok şükür yalnız ellerim ve ayaklarım çok şişti üzerine basmakta zorlanıyorum çok acıyoo birde iki üç gecedir benim kızçe uyumuyo sürekli vuruyo karnımın sağ tarafına ve canım çok yanıyo pozisyonumu sevmedi galiba deyip değişiyoruma ma ypk yine vuruyo birde domburma çok yemiştim son günlerde boğazımı şişti biyerimi ağrıyo nasıl soruluki doktora bilemedim şimdi neyse bendne haberler böyle canımmm
abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu melikem çooooook sevindiiimmm bebeişimiz geliyo demek hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin dedim bende artık gelmiyo bıraktı unuttu bizi çok sevindim çooookk darısı burdaki arkadaşalrımın başına inşallah en kısa sürede hamiş olurlar ammmiiiiinnnnn
valla harika olduuuuu fıstığım naber bi makas alayım yanacıklarındannn
abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu melikem çooooook sevindiiimmm bebeişimiz geliyo demek hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin dedim bende artık gelmiyo bıraktı unuttu bizi çok sevindim çooookk darısı burdaki arkadaşalrımın başına inşallah en kısa sürede hamiş olurlar ammmiiiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?