Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok sevindim sağlıcakla gelsin inşşşş

slmlaaar aay ne güzel b, haber aldım ben öyleee kocacım benibeklliyop yürüyüş yapalım diye ama beklesin az daha melikem çok sevindim darısı burdaki bekleyen tüm arkadaşlarımın başına innnşallahhhh
durucum merak etmişsin bitanemmm sağol annneeeeemm şükür mantardan kurtuldum böbrek ağrılarımda oldukça hafifledi
cuma şeker yüklemem ve kontrolüm var şimdilik iyiyim çok şükür yalnız ellerim ve ayaklarım çok şişti üzerine basmakta zorlanıyorum çok acıyoo birde iki üç gecedir benim kızçe uyumuyo sürekli vuruyo karnımın sağ tarafına ve canım çok yanıyo pozisyonumu sevmedi galiba deyip değişiyoruma ma ypk yine vuruyo birde domburma çok yemiştim son günlerde boğazımı şişti biyerimi ağrıyo nasıl soruluki doktora bilemedim şimdi neyse bendne haberler böyle canımmm
geliyorum okuyorum ama yazamıyorum alıntılarım yok oluyo kızıyrum bend eçıkıyorum merak etmeyin ben hep sizlerleyim yol arkadaşlarım canlarımmmmm ha bu arada beşiğimizialdık çokmu erken oldu bilmem ama park yatak aldık çevremizde bebeği olan herkez park yatak aldı tavsiye etti fiyatıda uygundu bebeme ufak tefek bişeyler aldık kalan tüm ihtiyaçları dayısı alamanyadan getiriyo birde amcası bişeyler göndercek aayy bendne bu kadar dedim ama yazdıkça yazdıkm herifim bekliyo akşam gelrim öpüyprum şimdilik melike sana bi dansöz oynatamda öle çıkam yauuuuuuu

HOŞGELDİİİN BEBEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKK BEKLEYEN ARKADAŞLARIMADA DUA ET OLURMU MİNİK MELEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKK

melaikeeeeee pazartesi bizi haberdar etmezsen varyaaaaaaaaaaa hııırrrrrrrrrrr ona göre çok sevindim ya allah tamamına erdirsin sağlıkla kucakla bebeni inşallah darısı nurcanıma sevoma fatoşuma tarfilime şifama yeter,kamere papatyaya nuraya aklıma gelmeyen herkese inşallahh bu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine inşallahh...melike çok dikkat et tamammı ilk üç ay derler yahep onun için diyorum dişkkatet allaha emanetsiniz

teşekkür ederim tatlıııım ayyy kuzum yaaa sen beni mi geçirdin aklından oley be bende diyodum artıkın hatırlamazlar diye. oy kurban olurum minnak tubicikim senin kjaçıncı ay oldu bilmiyorum bak ne kötü hissettim kendimi yaaa yüh bana.kız olucak öyle mi bak buna çok sevindim süpermiş..çektiklerimizi biz biliyoruz o yüzden yavruslarıma dua etmicemde napıcam hepsi bu haberi bigün burda paylaşacaklar ben ki böle umutsuzken hiç beklemesken o yüzden hiiiç umutsuzluğa düşmüyoruz.
çok sevindim sağlıcakla gelsin inşşşş

sağol canım allah razı olsun darısı tüm isteyenlere innşallah rabbim herkse en hayırlı vakitte nasip etsin.

şimdilik herşey yolunda bakalım canım inşallah böyle gider senden naber canımmm

günaydın kızlarrrrrrrrrrr sağol canım evet ya köy çok güzelllll BACILARIM BEN SİZİ ÇAĞIRIYORUM KÖYE GELMİYORSUNUZ BEN SİZİ AĞIRLARIMMMM

ahh ahhh fırsatım olsa kaçırırmıyım sen davet etmesen bile davetsiz çat kapı gelirdim inşallah o fırsatların imkanı olurda gelirim inşallahhh

çok sevindim canım allahım tamamını erdirsin tez zamanda kucağına alırsın bebişini inşallahhh

ohh ohhh prensesin oda hazırlıkları yavaştan yavaştan başlıyor desene inşallah en güzel en hayırlı günlerde kullanır inşalllah herşeyden önce sağlıcakla kucağınıza alın inşalllahhhh

kızlar sizlerin adına ne kadar mutluyum ve dualrınıza amin diyorum cuma gecesi kandil sizler hamişlerimiz bizlre dua etmeyi unutmayın dusı ilk kabul olanların arasında hamile kandınlar vardırrrrr inşşşşş rabbim sizlere sağlıcakla kucaklamayı nasip eder bizlerede anne olmayı inşşşşş çok duygunladım yine

ben çok mutlu olurummmmmm

abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu melikem çooooook sevindiiimmm bebeişimiz geliyo demek hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin dedim bende artık gelmiyo bıraktı unuttu bizi çok sevindim çooookk darısı burdaki arkadaşalrımın başına inşallah en kısa sürede hamiş olurlar ammmiiiiinnnnn

aplamm yaa çok sıcakk 2 gündür doğru düzgün uymuyoo şuanda kucağımda çekiştiriyooo
sen nasılsın datlımm egem nasıll
aboooooooooooooooooooooooooo maşallahh aplammmmmmm çokk sevinsimm çok şükür rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhhhh içim kıpır kıpır olduu beaaa
maşallah aşkitomm daha iyisin çok şükürrr
ben senin kızçeni yirimmmmmm
sağlıkla kullaın inşş aplamm güle güle kullansınnn fıstıkkk

aminnnnnnnnnnnnnnnn

melikeeeeeeeeee süprizzzzzzzzz yaptııııııııııı
amin kuzum inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ben geldimmm elimdekileri şimdi bitiridim iyi akşamlar diyeyim dedim yarın yeni işler beni bekliyorrrr

haydin baş balş hepinizi öperim muck muck mcuk :80::80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…