Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hatırlamazmıyız beaa burdaki muhabbet çok başka herkes ailem gibi inan her duamın başında bu topiğin hanımları var ...ya bana artık minnak demekten vazgeçç ben bugüne bugün 10 kilo almış bir tosunum artııkkkevet hayatım allah kısmet ederse bi kızçem olucak inşallah teyzesii son 3 aya girdik çok şükür ..kesinlikle katılıyorum sana umutsuzluğa düşmekte neymiş hak varken gam yoktur ben inanıyorum bu topicte birgün herkes bebesinin resmini sergilicek inşallah

evet bol bol dua edelim

aaayy çokk şaşırdımm bak buradan tek gittin çift kişi döndünnn tebriklerrrr maşallahhh diliyorummm maşallahhhhh içimziden birinin daha özlemi bitecek hayırlısıyla darısı bizlerin başınaa inşallahhh

tuğbişim maşallahh herşey yoluna giriyoo allaha şükür diyelim ne güzel hazırlıklara da başlamışsınn

durucumm iyi diyelim iyi olalım be nasıl olalımki

tuğbişim maşallahh herşey yoluna giriyoo allaha şükür diyelim ne güzel hazırlıklara da başlamışsınn

d
evet hayatım şükürler olsun cuma günü dr gidiyoruz bakalım böbrek genişlemesi konusunda inşallah olumsuz bişey sölemez gerçi benağrı filan hissetmiyorum son bi kaç gündür ama bakalım sadece şeker yüklemesinden endişeliyim fazla çıkabilirdiye düşünüyorum çünkü aşırı tatlı tüketiyorum bakalım hayırlısı son üç aya girdim allahın izniyle inşallah bu üç ayıo sağlıklı ağız tadıyla geçireyim inşallah...hazırlşıklarda ufak ufak işte biraz daha zaman geçsin herşeyi resimlicem bacıcıklarıma sen nasılsın herşey yolundamı canımcım ne yaptın tatil işini

maiberfle tanışamadık ama çok sevindim gerçekten
arkadaşın dönüşü muhteşem oldu
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
9 ay sorunsuz bi hamilelik geçirsin
inşallah diğer arkadaşlarımın haberlerini de alırız kızlar...

olmadı tubişşşş ne deniyon ki acep
canımmm çizelgemi değişeyim dedim olmadı resim yükleyeyim dedim olmadı hantaltubi beceremedi bişeyi nabersin nevom hayrola bu saatte fırsatın varsa bırak bizi git uyu dinlen annemmm

canımmm çizelgemi değişeyim dedim olmadı resim yükleyeyim dedim olmadı hantaltubi beceremedi bişeyi nabersin nevom hayrola bu saatte fırsatın varsa bırak bizi git uyu dinlen annemmm

esta piti piti
aslında uyku gözümden akıyo ama ocakta pompa biberon kaynıyo adam koltukta horluyo
bakam dedim minnoşlara güzel haberler okudum
sen de iyileşmişsin maşallah tu tu tu tu

esta piti piti
aslında uyku gözümden akıyo ama ocakta pompa biberon kaynıyo adam koltukta horluyo
bakam dedim minnoşlara güzel haberler okudum
sen de iyileşmişsin maşallah tu tu tu tu
uuuııııııhhhhhh ne hoş oldu hemşo ağzına tükürük bezlerine sağlık şükürler olsun iyiyim 6 ayı bitirdim daha yeni iyiyim diyorum bunada bin şükür

de bakayım nevom sen gebelikte kaç kilo almıştın yırtılıp cırılmışmıydın şişip patlıcak gibi olmuşmuydn ben çok zorlanıyorum yürüken özellikle şişlik beni zorlamaya başladı

uuuııııııhhhhhh ne hoş oldu hemşo ağzına tükürük bezlerine sağlık şükürler olsun iyiyim 6 ayı bitirdim daha yeni iyiyim diyorum bunada bin şükür

ilahi tuğba güldürdün beni bu saatte
uyku muyku da kalmadıııııı
hemşom asıl sen dit yat iki canlı hem kendi yerine hem bebişin yerine uyu

beni hiç sormaaa söylesem inanmazsın
57 ile hamile kaldım
58 le doğuma gittim
bebekler çıktığında 53 kilo kalmıştım
vallah billah yalanım yok
zor geçti biliyon hep hastanede yattım ilaçlar reflü yaptı
bişi yiyemedim

ilahi tuğba güldürdün beni bu saatte
uyku muyku da kalmadıııııı
hemşom asıl sen dit yat iki canlı hem kendi yerine hem bebişin yerine uyu
bütün gün uyuyorum zaten bugünde ne olduysa uyku muyku kalmadı bebişte sürekli hareket halinde nevo çok üzülüyorum acaba hastamıo neden gece boyu hareketediyo uyumuyop diye cuma dr sorcam zaten

şu dakika bayılmak istiyorum ama herif uyuyo ayıltacak kimse yok müsait bi ara kendimi yatağa atarım neeeeeeeeeee 57,58 miii aaay biriüzerime buz döksün kurban olduğum allah ne büyüksün mucize senin bebeler mucize isimlerini değişelim biz muci ile mucize olsun kikiki komik değil biliyorum

bütün gün uyuyorum zaten bugünde ne olduysa uyku muyku kalmadı bebişte sürekli hareket halinde nevo çok üzülüyorum acaba hastamıo neden gece boyu hareketediyo uyumuyop diye cuma dr sorcam zaten

ay üzüldüğün şeye bak ya
geceleri hareket ederler gayet normal
demek ki oynak olacak senin kızçe

ben ayıltırım seni hehe
çoğu yerde ikiz olduğunu demiyodum bile
top yutmuş yılan demişti bi karı
çok gıcık olmuştum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…