hatırlamazmıyız beaa burdaki muhabbet çok başka herkes ailem gibi inan her duamın başında bu topiğin hanımları var ...ya bana artık minnak demekten vazgeçç ben bugüne bugün 10 kilo almış bir tosunum artııkkkteşekkür ederim tatlıııım ayyy kuzum yaaa sen beni mi geçirdin aklından oley be bende diyodum artıkın hatırlamazlar diye. oy kurban olurum minnak tubicikim senin kjaçıncı ay oldu bilmiyorum bak ne kötü hissettim kendimi yaaa yüh bana.kız olucak öyle mi bak buna çok sevindim süpermiş..çektiklerimizi biz biliyoruz o yüzden yavruslarıma dua etmicemde napıcam hepsi bu haberi bigün burda paylaşacaklar ben ki böle umutsuzken hiç beklemesken o yüzden hiiiç umutsuzluğa düşmüyoruz.
canımmm allahım o güzel yüreğine göre versin ne dileğin varsa ...oda yapmıcaz şimdilik aslında çok istiyodum oda yapmayı ama hem çok erken hemde ilerleyen zamanlarda oda yapmak şartlar açısından daha iyi olucak yeni evimize bi geçelim bakalım amin canım en önemlisi sağlıkla kucaklamak analı babalı byütmek son günlerde bi gariplik var üzerimde eşimin 15 gün yada 1 ay sonra kocaeliye gitme durumu var yalvarıyorum gitme diye allah korusun onu kaybetme korkusu sardı her yanımı bişeye siinirlensem hemen susuyorum ya kaybedersem sonra pişman olurum en iyisi susayım diyorum bu durum öle canımı acıtıyoki gerçekten tam elazığlık bi deli olup çıktım ben ya
canımmmmm hiç dua etmek unutulurmu hemde burda herşeyden özel bi bağ varken bi düşünsene bizlerde aaah ahh o günleri görebilirmiyiz derdik hele ben hiç inanamazdım tedavilerime başladığım gün biliyorum olmıcak nasılsa derdim yüce allah ol dedikten sonra senin benim düşüncelerimiz boşş dua edelim allah ol desin inşallahhh olucaaakkkkk bu mübarek ayları boş geçmeyip bol bol okuyalım inşallahhkızlar sizlerin adına ne kadar mutluyum ve dualrınıza amin diyorum cuma gecesi kandil sizler hamişlerimiz bizlre dua etmeyi unutmayın dusı ilk kabul olanların arasında hamile kandınlar vardırrrrr inşşşşş rabbim sizlere sağlıcakla kucaklamayı nasip eder bizlerede anne olmayı inşşşşş çok duygunladım yine
çok şükür dünya varmış beeyeme teyzesi sev onu sev sağol kuzumm öpüyoruz seni oğlunuda, ben öperim kocaman kızıma öptürmem şimdiden oynak olmasın ağır başlı olucak benim kızçem
hatırlamazmıyız beaa burdaki muhabbet çok başka herkes ailem gibi inan her duamın başında bu topiğin hanımları var ...ya bana artık minnak demekten vazgeçç ben bugüne bugün 10 kilo almış bir tosunum artııkkkevet hayatım allah kısmet ederse bi kızçem olucak inşallah teyzesii son 3 aya girdik çok şükür ..kesinlikle katılıyorum sana umutsuzluğa düşmekte neymiş hak varken gam yoktur ben inanıyorum bu topicte birgün herkes bebesinin resmini sergilicek inşallah
canımmm allahım o güzel yüreğine göre versin ne dileğin varsa ...oda yapmıcaz şimdilik aslında çok istiyodum oda yapmayı ama hem çok erken hemde ilerleyen zamanlarda oda yapmak şartlar açısından daha iyi olucak yeni evimize bi geçelim bakalım amin canım en önemlisi sağlıkla kucaklamak analı babalı byütmek son günlerde bi gariplik var üzerimde eşimin 15 gün yada 1 ay sonra kocaeliye gitme durumu var yalvarıyorum gitme diye allah korusun onu kaybetme korkusu sardı her yanımı bişeye siinirlensem hemen susuyorum ya kaybedersem sonra pişman olurum en iyisi susayım diyorum bu durum öle canımı acıtıyoki gerçekten tam elazığlık bi deli olup çıktım ben ya
canımmmmm hiç dua etmek unutulurmu hemde burda herşeyden özel bi bağ varken bi düşünsene bizlerde aaah ahh o günleri görebilirmiyiz derdik hele ben hiç inanamazdım tedavilerime başladığım gün biliyorum olmıcak nasılsa derdim yüce allah ol dedikten sonra senin benim düşüncelerimiz boşş dua edelim allah ol desin inşallahhh olucaaakkkkk bu mübarek ayları boş geçmeyip bol bol okuyalım inşallahh
çok şükür dünya varmış beeyeme teyzesi sev onu sev sağol kuzumm öpüyoruz seni oğlunuda, ben öperim kocaman kızıma öptürmem şimdiden oynak olmasın ağır başlı olucak benim kızçem
aaa melikeee canım hoşgeldin nerelerdesin iyisindir inşallahh
hoşbulduk sevdam iyiyim tatlım bir gittim iki geldim ama.ilk yurcanıma özelden mesaj attım ama sanırım tatilse o yüzden geç görecek.iki başarısız geçen aşılamadan sonra hemen tüp bebek diyen doktoruma kendimi hazır hissetmediğimi söyledim ramazandan sonraya bıraktık.ve ben iğnesiz ilaçsız kendiliğinden hamile kaldım,şuan söylerken kendim bile inanamıyorum.sanırım 6 haftalık pazartesi günü doktor gidicem inşallah.bebek özlemimi ve üzüntülerimi sizinle paylaştım ve uzun bir süre ara vermiş olsamda siz ailem gibisiniz o yüzden sevincimi de sizinle paylaşmak istedim.
evet hayatım şükürler olsun cuma günü dr gidiyoruz bakalım böbrek genişlemesi konusunda inşallah olumsuz bişey sölemez gerçi benağrı filan hissetmiyorum son bi kaç gündür ama bakalım sadece şeker yüklemesinden endişeliyim fazla çıkabilirdiye düşünüyorum çünkü aşırı tatlı tüketiyorum bakalım hayırlısı son üç aya girdim allahın izniyle inşallah bu üç ayıo sağlıklı ağız tadıyla geçireyim inşallah...hazırlşıklarda ufak ufak işte biraz daha zaman geçsin herşeyi resimlicem bacıcıklarıma sen nasılsın herşey yolundamı canımcım ne yaptın tatil işinituğbişim maşallahh herşey yoluna giriyoo allaha şükür diyelim ne güzel hazırlıklara da başlamışsınn
d
deneme bir kiii
canımmm çizelgemi değişeyim dedim olmadı resim yükleyeyim dedim olmadı hantaltubi beceremedi bişeyi nabersin nevom hayrola bu saatte fırsatın varsa bırak bizi git uyu dinlen annemmmolmadı tubişşşş ne deniyon ki acep
canımmm çizelgemi değişeyim dedim olmadı resim yükleyeyim dedim olmadı hantaltubi beceremedi bişeyi nabersin nevom hayrola bu saatte fırsatın varsa bırak bizi git uyu dinlen annemmm
uuuııııııhhhhhh ne hoş oldu hemşo ağzına tükürük bezlerine sağlık şükürler olsun iyiyim 6 ayı bitirdim daha yeni iyiyim diyorum bunada bin şüküresta piti piti
aslında uyku gözümden akıyo ama ocakta pompa biberon kaynıyo adam koltukta horluyo
bakam dedim minnoşlara güzel haberler okudum
sen de iyileşmişsin maşallahtu tu tu tu
burdayım annemmmm eee nasıl gidiyo bebitolar büyümüştür iyicetubiş ekim annelerinden gelene kadar buracıkta uyurum ben
:86: göslerim aha böle oldu zaten
uuuııııııhhhhhh ne hoş oldu hemşo ağzına tükürük bezlerine sağlık şükürler olsun iyiyim 6 ayı bitirdim daha yeni iyiyim diyorum bunada bin şükür
de bakayım nevom sen gebelikte kaç kilo almıştın yırtılıp cırılmışmıydın şişip patlıcak gibi olmuşmuydn ben çok zorlanıyorum yürüken özellikle şişlik beni zorlamaya başladı
bütün gün uyuyorum zaten bugünde ne olduysa uyku muyku kalmadı bebişte sürekli hareket halinde nevo çok üzülüyorum acaba hastamıo neden gece boyu hareketediyo uyumuyop diye cuma dr sorcam zatenilahi tuğba güldürdün beni bu saatte
uyku muyku da kalmadıııııı
hemşom asıl sen dit yat iki canlı hem kendi yerine hem bebişin yerine uyu
şu dakika bayılmak istiyorum ama herif uyuyo ayıltacak kimse yok müsait bi ara kendimi yatağa atarım neeeeeeeeeee 57,58 miii aaay biriüzerime buz döksün kurban olduğum allah ne büyüksün mucize senin bebeler mucize isimlerini değişelim biz muci ile mucize olsunbeni hiç sormaaa söylesem inanmazsın
57 ile hamile kaldım
58 le doğuma gittim
bebekler çıktığında 53 kilo kalmıştım
vallah billah yalanım yok
zor geçti biliyon hep hastanede yattım ilaçlar reflü yaptı
bişi yiyemedim
bütün gün uyuyorum zaten bugünde ne olduysa uyku muyku kalmadı bebişte sürekli hareket halinde nevo çok üzülüyorum acaba hastamıo neden gece boyu hareketediyo uyumuyop diye cuma dr sorcam zaten
şu dakika bayılmak istiyorum ama herif uyuyo ayıltacak kimse yok müsait bi ara kendimi yatağa atarım neeeeeeeeeee 57,58 miii aaay biriüzerime buz döksün kurban olduğum allah ne büyüksün mucize senin bebeler mucize isimlerini değişelim biz muci ile mucize olsunkikiki komik değil biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?