benimki biraz anormal oynuyo babası gibi tosunmudur neee bi vurdummu karnımın tozunu attırıyo vallaay üzüldüğün şeye bak ya
geceleri hareket ederler gayet normal
demek ki oynak olacak senin kızçe
yılanmıı deseydin çok konuşma senide yutarımben ayıltırım seni hehe
çoğu yerde ikiz olduğunu demiyodum bile
top yutmuş yılan demişti bi karı
çok gıcık olmuştum çok
canım kusura bakma ne olur diğer tarafta hararet yapmıştımda aah şu burnum niye herşeye girerki neyseseviyorum snei vedalaşamadık...ay oda ne evin içi nasıl patates kızartması kokuyo şuan varyaaaneyse kuzucuk ben yatayım
sormak istediğin bişi olursa yardımcı olurum
bütün arkadaşlarımın emirlerine amadeyim...
iyi geceler...
hatırlamazmıyız beaa burdaki muhabbet çok başka herkes ailem gibi inan her duamın başında bu topiğin hanımları var ...ya bana artık minnak demekten vazgeçç ben bugüne bugün 10 kilo almış bir tosunum artııkkkevet hayatım allah kısmet ederse bi kızçem olucak inşallah teyzesii son 3 aya girdik çok şükür ..kesinlikle katılıyorum sana umutsuzluğa düşmekte neymiş hak varken gam yoktur ben inanıyorum bu topicte birgün herkes bebesinin resmini sergilicek inşallah
canımmm allahım o güzel yüreğine göre versin ne dileğin varsa ...oda yapmıcaz şimdilik aslında çok istiyodum oda yapmayı ama hem çok erken hemde ilerleyen zamanlarda oda yapmak şartlar açısından daha iyi olucak yeni evimize bi geçelim bakalım amin canım en önemlisi sağlıkla kucaklamak analı babalı byütmek son günlerde bi gariplik var üzerimde eşimin 15 gün yada 1 ay sonra kocaeliye gitme durumu var yalvarıyorum gitme diye allah korusun onu kaybetme korkusu sardı her yanımı bişeye siinirlensem hemen susuyorum ya kaybedersem sonra pişman olurum en iyisi susayım diyorum bu durum öle canımı acıtıyoki gerçekten tam elazığlık bi deli olup çıktım ben ya
canımmmmm hiç dua etmek unutulurmu hemde burda herşeyden özel bi bağ varken bi düşünsene bizlerde aaah ahh o günleri görebilirmiyiz derdik hele ben hiç inanamazdım tedavilerime başladığım gün biliyorum olmıcak nasılsa derdim yüce allah ol dedikten sonra senin benim düşüncelerimiz boşş dua edelim allah ol desin inşallahhh olucaaakkkkk bu mübarek ayları boş geçmeyip bol bol okuyalım inşallahh
çok şükür dünya varmış beeyeme teyzesi sev onu sev sağol kuzumm öpüyoruz seni oğlunuda, ben öperim kocaman kızıma öptürmem şimdiden oynak olmasın ağır başlı olucak benim kızçem
merhaba kızlar nasılsınız ben bu aralar biraz sıkıntılıyım annem trafik kazası geçirdi kalça kemiği kırıldı içkanama geçirdi bir haftadır hastanedeydik çok şükür bu gün evimize geldik iç kanaması durdu allaha şükür hayati tehlikesi vardı şükürler olsun rabbim onu bizlere bağışladı fırsat bulur bulmaz sizlere yazmak istedim lütfen dua edin çabucak iyleşsin bu aradada iki erkek kardeşiminde kolu kırık yardımcı olacak kimse yok tek başıma üçünede ben koşturuyorum gelen giden ne zormuş hasta bakmak rabbim bana ve bu yaz günlerinde yatakta hiç kıpırdamadan yatan anneciğime sabır versin beni merak eden olduysa işte başımıza gelenler rabbime şükür canları sağ onları bize bağışladı allaha emanet olun
aaa melikeee canım hoşgeldin nerelerdesin iyisindir inşallahh
hoşbulduk sevdam iyiyim tatlım bir gittim iki geldim ama.ilk yurcanıma özelden mesaj attım ama sanırım tatilse o yüzden geç görecek.iki başarısız geçen aşılamadan sonra hemen tüp bebek diyen doktoruma kendimi hazır hissetmediğimi söyledim ramazandan sonraya bıraktık.ve ben iğnesiz ilaçsız kendiliğinden hamile kaldım,şuan söylerken kendim bile inanamıyorum.sanırım 6 haftalık pazartesi günü doktor gidicem inşallah.bebek özlemimi ve üzüntülerimi sizinle paylaştım ve uzun bir süre ara vermiş olsamda siz ailem gibisiniz o yüzden sevincimi de sizinle paylaşmak istedim.
aaa melikeee canım hoşgeldin nerelerdesin iyisindir inşallahh
hoşbulduk sevdam iyiyim tatlım bir gittim iki geldim ama.ilk yurcanıma özelden mesaj attım ama sanırım tatilse o yüzden geç görecek.iki başarısız geçen aşılamadan sonra hemen tüp bebek diyen doktoruma kendimi hazır hissetmediğimi söyledim ramazandan sonraya bıraktık.ve ben iğnesiz ilaçsız kendiliğinden hamile kaldım,şuan söylerken kendim bile inanamıyorum.sanırım 6 haftalık pazartesi günü doktor gidicem inşallah.bebek özlemimi ve üzüntülerimi sizinle paylaştım ve uzun bir süre ara vermiş olsamda siz ailem gibisiniz o yüzden sevincimi de sizinle paylaşmak istedim.
melaikeeeeee pazartesi bizi haberdar etmezsen varyaaaaaaaaaaa hııırrrrrrrrrrr ona göre çok sevindim ya allah tamamına erdirsin sağlıkla kucakla bebeni inşallah darısı nurcanıma sevoma fatoşuma tarfilime şifama yeter,kamere papatyaya nuraya aklıma gelmeyen herkese inşallahh bu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine inşallahh...melike çok dikkat et tamammı ilk üç ay derler yahep onun için diyorum dişkkatet allaha emanetsiniz
Herkese mucuks mucuks mucuks nasılsınız şekerlerim
Öncelikle papatya geçmiş olsun Allah korumuş bir daha yaşanmasın iyi olmana ve olmanıza sevindim
nevbaharım ne güzel sözlerdi çok hoşuma gitti kuzular nasıl öp yerime
yeteer mis gibi köy havası aldın demek çok iyi gelmiştir burdan hissetim valla o mis havayı
sevdam nabersin
kamer ilacı getirttin hadi hayırlısı olsun tek şişe vesile olsunda gelsin yaramaz
melike yunus paşa nasıl sıcaklarla aranız nasıl
tubiş mantarın geçtimi canım nerelerdesin en son ağrın vardı nasıl oldun
tarifilim sen nasılsın
kıvanççiğdem nasıl gidiyor
asi taşınıyosun hayırlı olsun canım
nurcik tatilde,
ipek paşayla,
bebekdls canım sen nasılsın
serap nerelerdesin ,
geçen gün melike bacı gelmiş (mairbef) daha sık gel tatlıım
tosti kayıp iyidir umarım
şifa yok
unutttuğum varmı acep varsa affedin hepinizi seviyruuuummmmm şimdilik gider
evet hayatım şükürler olsun cuma günü dr gidiyoruz bakalım böbrek genişlemesi konusunda inşallah olumsuz bişey sölemez gerçi benağrı filan hissetmiyorum son bi kaç gündür ama bakalım sadece şeker yüklemesinden endişeliyim fazla çıkabilirdiye düşünüyorum çünkü aşırı tatlı tüketiyorum bakalım hayırlısı son üç aya girdim allahın izniyle inşallah bu üç ayıo sağlıklı ağız tadıyla geçireyim inşallah...hazırlşıklarda ufak ufak işte biraz daha zaman geçsin herşeyi resimlicem bacıcıklarıma sen nasılsın herşey yolundamı canımcım ne yaptın tatil işini
ben doğum kontrol hapı kullanmamıştım pco hastası olduğum için galiba pco olunca fazla yumurta oluşuyormuş ama doğum kontrol hapına gerek duydularsa dsakın tereddüt etme sana telden bahsettiğim arkadaşada d.kontrol hapula başlandı onun yaşı sorundu 41 yaşında başkada sorunu yok daha önce iki düşüğü vardı demiştim ya 3üz oldu tabi aşılamayla yani doğum kontrol hapı o arkadaşı yumoşlarını baskılamıştı fazla yumoşu olmayınca o ay tüpü erteleyip aşılama yapılmıştı ve üç bebe yolda şimdi bunu nedne anlattım bilmiyorum ama doğum kontrol hapı ile biliyosun düzenliyolar önce bi sonraki adetle başlanıyo ilaç kullanımı ilaçları oradan almıştım merkezin hemen yanında eczane var merkezinde anlaşmalı olduğu ecza deposu var indirimli getirtiyo hatta merkez bazı ilaçların numunesini ücretsiz veriyolar değeri 80 100 tl lik onun için ist.dan alıp ta hem ilçları bozma hemde fazla ücret ödeme hmm ben telden görüştüm adetin 2.günü burda olursan başlarız demişti bende ilk günü gidip muayene olmuştum ikinci günde başlamıştık ama senin durum biliyosun farklı yani rahimden operasyon geçirdin tekrar telden görüş ben buradan kendi dr uma rutin kontrol için gideyim ordan çıkan sonuçları size bildireyim gerekirse raporlarımı faxlıyım de murat bey seni yönlendirir raporlarına bakar duruma göre ilacı başlatır uzak olduğunu gidip gelemeyeceğini söyle başlasammı başlamasammı bu aymı o aymı yapma bebem iyice herşeyini düzene koy aklın ardında kalmasın maaşını işini evini vs.düzelt yoluna koy öyle git hangi ay sana uygunsa hatta hangi ay hayırlı olaaksa o ay olsun murat bey benim ikinci tedavimi üstlenen dr kemal beydi niyetim ona nasip oldu çok memnunum ve benim ikinci dönem gittiğimdeki arkadaşların çoğuna murat bey yaptı çoğu hamile darısı başına kemal bey ileri görüşlü çok bilgili ama genelde dışarda olduğu için onu düşünüyosan merkezde olduğu aya denk getir elden eşle geçme hasan beyi şiddetle red etmeni dileirm tabi kısmetin kimde olacağı belli olmaz..hmmm şimdilik bu kadar şiştimi yeterince kafanannemşekerinde iyi çıkar inşallah merak etme canım olsun herşey yavaş yavaş olur canım sıkma canını..tamam sonra paylaşırsın bizimlee
bende işte idare ederim..tatil işini bıraktım şuanlık acele etmiyom oraya gidincede hallederiz diyom artıkın bakalım zaman ne göstericek..tuğbiş sen d. kontrol hapı kullanmışmıydın tedaviden 1 ay önce ? tedaviye başlamadan hiç gidip muayene olmuşmuydun ? bana mümkünse gel dediler de o yüzden..dedimmi bilmiyom da Murat beyle konuştum ben geçen hafta aklımda olanları sordum ettim işteeağustosun 29 nda falan adet olucambayrama denk geliyo nasıl olcek bilmem hem maaş zamanı nasıl işyerini bırakıp gidicem bilmiyorum olmazsa eylül 28 deki adet döngümdemi başlassam diyomm .. bu arada sen ilaçlarını oradan mı almıştın yoksa erzurumdanmı aldın ayy ne çok soru sordumm..
nevommm ayy şaşkınlık içineyim demek 57 ile hamiş kaldın 58 le doğurdun
sağol canımmm....aa neden bıraktınızkii gerçikısmet hayırlsıı olsun canımm olucak inşallahcanım benim kıyamam sıkma canını allahın izniyle herşey gönlünce olacak inşallah canım benim duaların içinde çok teşekkür ederim cenım size demişmiydim bilmiyorum ama bizde tedaviyi bıraktık rabbim hayırlısını nasip etsin artık öyle diyorum
inşallah seninde tedaviye gerek kalmadan gelir meleğin canım tedaviyle olacaksada bir an önce çok uğraştırmadan gelsin inlalah hayırlsıyla.... evet hayatım son üçe girdim allaha şükür zor oldu ama sonunda buraya kadar gelebidim inşallah bundna sonra zamanınd ahayırlısıyla kucağıma alırım aah tarfilim ah totosunu ısırmakta ne demek keşke burda olsand aversem eline her yanını ısırsan hak etti valla zilli gaci aay ma yazık bak içim burkuldu şimdi incetmeden ısırak bari kııızseninde çok az kalmış son 3 aya girmişsin maşallah inşallah çok rahat bi 3 ay geçirirsin baya çektin sende canım yaaa rabbim yardımcın olsun hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişin kollarına sağlıcakla inşallah bak benim yerime bi kere totosunu ısır doğduğu zaman haaa hakketti küçük gacıııı
nasılsınız kızlar biz bu günnn dr gittik kontrolümüz vardı iyi geçtiii
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
gardaşımda selamsız çıktı ,ühüüü ühüüüüküstüm iştee size küstümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?