Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

neyse kuzucuk ben yatayım
sormak istediğin bişi olursa yardımcı olurum
bütün arkadaşlarımın emirlerine amadeyim...

iyi geceler...

ay üzüldüğün şeye bak ya
geceleri hareket ederler gayet normal
demek ki oynak olacak senin kızçe
benimki biraz anormal oynuyo babası gibi tosunmudur neee bi vurdummu karnımın tozunu attırıyo valla heralde oynak olucak haklısın işimizmi var neeeee

ben ayıltırım seni hehe
çoğu yerde ikiz olduğunu demiyodum bile
top yutmuş yılan demişti bi karı
çok gıcık olmuştum çok
yılanmıı deseydin çok konuşma senide yutarım

neyse kuzucuk ben yatayım
sormak istediğin bişi olursa yardımcı olurum
bütün arkadaşlarımın emirlerine amadeyim...

iyi geceler...
canım kusura bakma ne olur diğer tarafta hararet yapmıştımda aah şu burnum niye herşeye girerki neyseseviyorum snei vedalaşamadık...ay oda ne evin içi nasıl patates kızartması kokuyo şuan varyaaa hiç yapamam avucumu yalayıp memelere sürüyorum babası gibi boğazlı bu kız yaaa ilikleirmi kuruttular artık neys eöptüm çok

canım benim kıyamam sıkma canını allahın izniyle herşey gönlünce olacak inşallah canım benim duaların içinde çok teşekkür ederim cenım size demişmiydim bilmiyorum ama bizde tedaviyi bıraktık rabbim hayırlısını nasip etsin artık öyle diyorum

günaydın canlarım nasılsınız dün işlerimi bitirdim şimdi iş bekliyorum gelene kadar oyun oynayayım canım çektiiihepinizi öpüyorum muck muck muck

ayşe çok geçmiş olsun allah bi daha böle acılar yaşatmasın inşallah

çok mutlu oldum arkadaşımallah tamamına ersirsin inşallah bizde senin gibi bigün böle birbirimize sürpriz yaparız

canım benim hadi gözümüz aydın rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bende kısmetse ramazandan sonra düşünüyom tüp bebeyi inşallah benimde yavrum sürpriz yapıp kendiliğinden gelir dualarını esirgeme bizden canım

amiiin canım inşallah yaa bu topikteki herkes arka arkaya hamiş kalır epeydir böyle bi haber almıyoduk burdan melike şeytanın bacağını kırdı arkası gelir artık inşallah....

seninde çok az kalmış son 3 aya girmişsin maşallah inşallah çok rahat bi 3 ay geçirirsin baya çektin sende canım yaaa rabbim yardımcın olsun hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişin kollarına sağlıcakla inşallah bak benim yerime bi kere totosunu ısır doğduğu zaman haaa hakketti küçük gacıııı

çok saol durucum iyim hamdolsun gerçi ben bebek istiyom özlemim depreşti hat safhada inşallah rabbim daha fazla aratmaz hiçbirimize ......

sen nasılsın küçük yakışıklı nasıl

şekerinde iyi çıkar inşallah merak etme canım olsun herşey yavaş yavaş olur canım sıkma canını..tamam sonra paylaşırsın bizimlee

bende işte idare ederim..tatil işini bıraktım şuanlık acele etmiyom oraya gidincede hallederiz diyom artıkın bakalım zaman ne göstericek..tuğbiş sen d. kontrol hapı kullanmışmıydın tedaviden 1 ay önce ? tedaviye başlamadan hiç gidip muayene olmuşmuydun ? bana mümkünse gel dediler de o yüzden..dedimmi bilmiyom da Murat beyle konuştum ben geçen hafta aklımda olanları sordum ettim iştee ağustosun 29 nda falan adet olucam bayrama denk geliyo nasıl olcek bilmem hem maaş zamanı nasıl işyerini bırakıp gidicem bilmiyorum olmazsa eylül 28 deki adet döngümdemi başlassam diyomm .. bu arada sen ilaçlarını oradan mı almıştın yoksa erzurumdanmı aldın ayy ne çok soru sordumm..

nevommm ayy şaşkınlık içineyim demek 57 ile hamiş kaldın 58 le doğurdun

nasılsınız kızlar biz bu günnn dr gittik kontrolümüz vardı iyi geçtiii

ben doğum kontrol hapı kullanmamıştım pco hastası olduğum için galiba pco olunca fazla yumurta oluşuyormuş ama doğum kontrol hapına gerek duydularsa dsakın tereddüt etme sana telden bahsettiğim arkadaşada d.kontrol hapula başlandı onun yaşı sorundu 41 yaşında başkada sorunu yok daha önce iki düşüğü vardı demiştim ya 3üz oldu tabi aşılamayla yani doğum kontrol hapı o arkadaşı yumoşlarını baskılamıştı fazla yumoşu olmayınca o ay tüpü erteleyip aşılama yapılmıştı ve üç bebe yolda şimdi bunu nedne anlattım bilmiyorum ama doğum kontrol hapı ile biliyosun düzenliyolar önce bi sonraki adetle başlanıyo ilaç kullanımı ilaçları oradan almıştım merkezin hemen yanında eczane var merkezinde anlaşmalı olduğu ecza deposu var indirimli getirtiyo hatta merkez bazı ilaçların numunesini ücretsiz veriyolar değeri 80 100 tl lik onun için ist.dan alıp ta hem ilçları bozma hemde fazla ücret ödeme hmm ben telden görüştüm adetin 2.günü burda olursan başlarız demişti bende ilk günü gidip muayene olmuştum ikinci günde başlamıştık ama senin durum biliyosun farklı yani rahimden operasyon geçirdin tekrar telden görüş ben buradan kendi dr uma rutin kontrol için gideyim ordan çıkan sonuçları size bildireyim gerekirse raporlarımı faxlıyım de murat bey seni yönlendirir raporlarına bakar duruma göre ilacı başlatır uzak olduğunu gidip gelemeyeceğini söyle başlasammı başlamasammı bu aymı o aymı yapma bebem iyice herşeyini düzene koy aklın ardında kalmasın maaşını işini evini vs.düzelt yoluna koy öyle git hangi ay sana uygunsa hatta hangi ay hayırlı olaaksa o ay olsun murat bey benim ikinci tedavimi üstlenen dr kemal beydi niyetim ona nasip oldu çok memnunum ve benim ikinci dönem gittiğimdeki arkadaşların çoğuna murat bey yaptı çoğu hamile darısı başına kemal bey ileri görüşlü çok bilgili ama genelde dışarda olduğu için onu düşünüyosan merkezde olduğu aya denk getir elden eşle geçme hasan beyi şiddetle red etmeni dileirm tabi kısmetin kimde olacağı belli olmaz..hmmm şimdilik bu kadar şiştimi yeterince kafanannem dualarımdasın her zaman özellikle yarın gece senin için bekleyen isteyen tümarkadaşlarım için dua ediceminşallah

merhabayınnnnn kıjlarr bennn deldiimmmm

nasılsınız bakemm ..beni soracak olursanızz çok şükürr ailemlee dolu dolu bir 10 gün geçirdik ne kadarda işten güçten tatilin keyfini çıkarmasakta yinede herşey çok güzeldii moral depom doldu hatta taşıyor bile diyebilirimm

herkesler ,iyidir umarım bir kaç sayfa geçmişi okudum papatyanın annesine üzüldüm allah beterinden korumuşş çok geçmiş olsun
nevo gardaş sen gerçekmisinn 9 ay boyunca ve ikiz olmalarına rağmen bir kilocukmu aldınn tubişi bilmemm ama benc ciddi ciddi bayılazammm simdii :96: :96: :96:

sevo bacımm demek tedavi için kolları sıvamaya başlamışsın hade hayırlısı olsunn canım benimm gönül isterdiki anca beraber kanca beraber ama olsun senden sonra ben gelecemm inşallah ..bu sefer inanıyorumki olacak ikimizinde Rabbim güldürecek yüzümüzü inşallah

minnak melikem seni burdanda tebrik ediyorum canım benimm tubiş telefonda melike hamile diyince şaşırdım ,önceee NEEEE HAMİLEMİİİ dedim açıkçası sevinmedimm çünküü melikenin bebeği daha küçük yane anlıyacağınnn küçük melikenin hamile olduğunu sandımm sonra tubiş minnak melikee diyinceee AMANINNNN dedimmm sevinçten aha böyle oldumm nasıl sevindim anlatamam ..Allahım tamamınada erdirsinn canım benim darısı bizim gibi hasretle,özlemle bekleyenlerinde başına inşallahh :97: :97:

çiğdem,tubiş,duru,fatoş,gardaşım,leydim,ipek,pınar,serap,yeter,şifa,asi,sevo,tosti,ismini sayamadığım bütün arkadaşlarımı çok özledimm hepinizi çok seviyorummm ..hepinizi kocemenn kocemenn öptümmmm

sağol canımmm....aa neden bıraktınızkii gerçikısmet hayırlsıı olsun canımm olucak inşallah

inşallah seninde tedaviye gerek kalmadan gelir meleğin canım tedaviyle olacaksada bir an önce çok uğraştırmadan gelsin inlalah hayırlsıyla.... evet hayatım son üçe girdim allaha şükür zor oldu ama sonunda buraya kadar gelebidim inşallah bundna sonra zamanınd ahayırlısıyla kucağıma alırım aah tarfilim ah totosunu ısırmakta ne demek keşke burda olsand aversem eline her yanını ısırsan hak etti valla zilli gaci aay ma yazık bak içim burkuldu şimdi incetmeden ısırak bari kııız dualarımasın tarfilimm annenin benim için okuduğu dualar yerini bulsun inşallah sanada uğur getirsin göbüşüne meleğini getirsinyüce rabbim

nasılsınız kızlar biz bu günnn dr gittik kontrolümüz vardı iyi geçtiii
gözün aydın canım eşin içinmi yoksa kendin içinmi ne kontrolü bilmiyorum ama insan güzel şeyler duyunca derin bir nefes alıyo inşallah bundna sonra hayatında herşey güzel olur dilediğince olur canımn

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
gardaşımda selamsız çıktı ,ühüüü ühüüüü küstüm iştee size küstümm

Son düzenleme:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
gardaşımda selamsız çıktı ,ühüüü ühüüüü küstüm iştee size küstümm

kim ağlatmış benim bacımı ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…