Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağol canım benimmmmmm rabbim hepimizn işlerini kolaylaştırsın inşşş

nann senin kızınıda yicem senide bananeee bi keree nolurrrrrrr
maşalahh aşkitom sana şeker yüklemende temiz çıkacakk hiç bişi olmazz quzumm bende walla çok çikolata tatlı eyler yiyodumm
gardaşım tubişimm ve bennnnn bende bayılacam maşalah aplamm ben 30a yakın aldımm düşün 58le hamile kaldımm doğumuma 1.5 ay kala 77ydim korkudanda bi daha tartılmadım düşünnnnn
aplammmm tedavin hayır olsunn inşalahhhhhhhh
sıpan melike aplanınki gibi cee desin artık yeterr be dövecemmmmmmmmmmm
teyy teyyy demette önce ben zannetmiş msj atmış bana önce sonrada pardon diee
aplamm kurban olduğum yüce Rabbim sizlere hayırlsııyla versin inşalahh
gardaşımm çok sevindimm mutlu ve keyifli döndüğünee hep böle moralmen çok mutlu ol inşalahhhhhh
ne güsel dop dolu dönmüşsün maşalahhhhhhhhhhhh yaa bananee bende tatill istyiyommmmmmmmmm çokk bunaldımmmmmmmmmmmm
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
heyooooooooo

gardaşım bari sen konuşş tubiş gibi selamsız çıkmaaa olurmuu

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
gardaşımda selamsız çıktı ,ühüüü ühüüüü küstüm iştee size küstümm
oyy gardaşımmm kıyamamm walla görmedimm senii tubişimi görmüştümm ama bişi yazamadann çıktımm mecburen ortalığı yırttı bizimkii

papatyam canım geçmiş olsunn tekrardan Rabbim acil şifalar versinn

slm şekerlerr bende bugün dr gittimmmm kaka yetiştirdim
ek gıdaya başlayak meyve verim dedimm dün pazara gittim komşumla muz aldım geldimm biraz rendeledim süt sağdım içine yunusa yedirdimm
ve sabah bi kalktım kakasında otumsuu siyah bişiyler var öğle arası olduğu için hemen gidemedikk kakadan tahlil alamadılarr tabii sonra hastanenein kapanmasına 5 dk kala yaptı kakayı yakındı çok şükür götürdüm kakayı bakalım pzartesi çıkack sonuç

günaydın hayırlı cumlar hayırlı kandillerr rabbim tüm dualrımızı kabul etsin inşşşş

nasılsınız kızlar biz bu günnn dr gittik kontrolümüz vardı iyi geçtiii

geçmiş olsun canım iyi haberlerlle dönmüşündür inşallahhhh

fıstıkım hoşgeldin naber yaaa özlettin iyice kendini azıcık enerjinden banada aktar :))) aman allahım mutluluğunu enerjini neşeni daim etsin inşallahhhhhhkız valla özlettin kendinii

yaa canım çok bunladık eşim en çok sen üzülüyor yıpranıyorsun yani bende istiyorum ama olmayınca olmaz herşey allahın takdiri inşallah olacak ama kendini bu kadar yıpratma biraz ara verelim hem kafamız dağılır dedi düşündüm hak verdim dr a da aynen böyle anlattım iyi olur dedi bakalım herşey hayırlısı artık en güzel günlerde hepimize nasip edecek inşallahhhh

allahım en güzel sonuçlarla haberler nasip etsin inşallhhhhh

günaydın hayırlı cumlar hayırlı kandillerr rabbim tüm dualrımızı kabul etsin inşşşş

günaydın canım hayırlı cumalarrrr

aminnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın canlarım hayırlı cumalar veee kandilimizz mübarek olsun rabbim bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar hamile arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar ev isteyenlere hayırlı ev işler evinde mutluluk huzur neşe sağlık bereket eksik etmesin kötülere fırsat vermesin rabbim inşallahh hayırlı insanlarla karşılatırmayı nasip etsin amin bu akşam bol bol dua edelim arkadaşlar hepinizi seviyorum byyy :79::80::80::80:

herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller rabbim en kısa zamanda gebelik bekleyenlere bebek hamile arkadaşlarımıza hayırlı zamanda sağlıklı kolay doğumlar bebişi kollarında olan arkadaşlarımızada bir ömür boyu sağlık mutluluk ve huzurdolu bir yuva getirsin inşallah...

TUĞBACIMMM demek kıyamıyon bizim remziyeye tamam tamamm sadece öp o zaman bende kıyamam zatiiiii .........ayrıca dularına aminn diyorum yürekten canımm benimmm...

ve galiba bende mantar oldummm yaa çok kötü bişey daha öncede olmuştum ama geçmişti şimdide görümcem istanbulda benim için hocaya gitmiş sübyan muskası yazdırmış bide bi fitil tarifi yazmış bunu mutlaka uygulasın demiş inanarak... onu yaptım ama bilmiyom neden mantarım azdııı belkide rahim iyice temizleniyordur bilmiyorumki şifa olur inşallah faydasını görürsem sizlerlede paylaşıcammm.....

canım benim allah acil şifalar versin inşallah yararını faydasını görürsün canım

Amiiin canım güzel duana...

fitil faydalı bakterileri de öldürmüş o yüzden mantar olmuşsun canım ya Allah şifa versin....

kim ağlatmış benim bacımı ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

gardaş hamileykende böyle paniktin sen dimi hiç bişeyciği yok paşamın ek gıdaya geçtiğinden kakası öyle gelmiştir gönlünü ferah tut annesi
..
aminn.aminn..amin..

canım inşallah şifa olur sana ...çektiğin sıkıntıların son bulur

herkese günaydınlarrr hayırlı cumalar ve hayırlı kandillerr ...Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine herkesin gönlündeki muradını versin .darda olanlara,borcu olanlara hayırlı kapılar açsın ,, hastalara şifa,sıkıntısı olana derman versin Rabbim.şehit askerlerimizin ruhu şad ailesine sabırlar versinn Rabbim :85: :85: :85:

çiğdem tedaviye ara vermekle iyi yapmışsın canım .bencede bir müddet düşünme at kafandan bebek fikrini, biliyorum zor ama denemye çalış en azından ..inşallah bir bakmışsınki senin velet süpriz yapmış size

nevo gardaş oşgeldin sefa getirdin nasılsın canım ...afacanlar nasıl bakimm

canım benim naberr özlettin kendini zor da olsa düşünmemeye çalışacam canım allaha sığınıyorum canım artık rabbim heepimize hayırlısını nasip edecek biliyorum inşallah aminnnn

eee anlat bakalım nasıl geçti tatilin

çok güzel bi duayı sık kullanılanlara eklemiştim ama şimdi bulamıyorum

neyse iş başa düştü destur bismillah....

Bugün hem cuma hem kandil...Bu mübarek ayın ve günün yüzü suyu hürmetine, gönüllerimizdekini bizden daha iyi bilen Rabbim muratlarımızı versin inşallah. Her kim darda kalmış yetiş ya Rab diye feryad ediyorsa Rabbim yardımcısı olsun... Bu topiğe girmiş çıkmış hekeseeeeeee önce sağlıklı ve hayırlı nur topu gibi bebişler
, evladı olanların evlatlarına sağlıklı ömür, hamile olanlara hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...Ya vehhab isminin hürmetine el fatiha ümmeti müslimin....amiiin

oruçlu oruçlu hatam varsa affola....

allahım tuttuğun oruçları kabul etsin aminnn

gardaşım benim hamdolsun bu günümüze afacanların afacanlıkları çığ gibi katlanarak büyüyo bense küçülüyom
özlemişim seni bea
artık karşımızda dinlenmiş, huzur dolu, kocasının biricik aşkı, bi nurcik var demi...

bende çok özledim hepinizi ...tatil güzel geçti canım ..biraz kalabalık olduğumuz için yemekle bulaşıkla iş güçle uğraştık ama olsun değdi yinede..ailemi ,yeğenlerimi görmek çok güzeldi :97:

aminn...aminn

nevom Allah kabul etsin canım demek oruçlusun ne güzel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…