sağol canımmm....aa neden bıraktınızkii gerçikısmet hayırlsıı olsun canımm olucak inşallah
inşallah seninde tedaviye gerek kalmadan gelir meleğin canım tedaviyle olacaksada bir an önce çok uğraştırmadan gelsin inlalah hayırlsıyla.... evet hayatım son üçe girdim allaha şükür zor oldu ama sonunda buraya kadar gelebidim inşallah bundna sonra zamanınd ahayırlısıyla kucağıma alırım aah tarfilim ah totosunu ısırmakta ne demek keşke burda olsand aversem eline her yanını ısırsan hak etti valla zilli gaci aay ma yazık bak içim burkuldu şimdi incetmeden ısırak bari kııızdualarımasın tarfilimm annenin benim için okuduğu dualar yerini bulsun inşallah sanada uğur getirsin göbüşüne meleğini getirsinyüce rabbim
gözün aydın canım eşin içinmi yoksa kendin içinmi ne kontrolü bilmiyorum ama insan güzel şeyler duyunca derin bir nefes alıyo inşallah bundna sonra hayatında herşey güzel olur dilediğince olur canımn
nann senin kızınıda yicem senide bananeee bi keree nolurrrrrrrhatırlamazmıyız beaa burdaki muhabbet çok başka herkes ailem gibi inan her duamın başında bu topiğin hanımları var ...ya bana artık minnak demekten vazgeçç ben bugüne bugün 10 kilo almış bir tosunum artııkkkevet hayatım allah kısmet ederse bi kızçem olucak inşallah teyzesii son 3 aya girdik çok şükür ..kesinlikle katılıyorum sana umutsuzluğa düşmekte neymiş hak varken gam yoktur ben inanıyorum bu topicte birgün herkes bebesinin resmini sergilicek inşallah
canımmm allahım o güzel yüreğine göre versin ne dileğin varsa ...oda yapmıcaz şimdilik aslında çok istiyodum oda yapmayı ama hem çok erken hemde ilerleyen zamanlarda oda yapmak şartlar açısından daha iyi olucak yeni evimize bi geçelim bakalım amin canım en önemlisi sağlıkla kucaklamak analı babalı byütmek son günlerde bi gariplik var üzerimde eşimin 15 gün yada 1 ay sonra kocaeliye gitme durumu var yalvarıyorum gitme diye allah korusun onu kaybetme korkusu sardı her yanımı bişeye siinirlensem hemen susuyorum ya kaybedersem sonra pişman olurum en iyisi susayım diyorum bu durum öle canımı acıtıyoki gerçekten tam elazığlık bi deli olup çıktım ben ya
canımmmmm hiç dua etmek unutulurmu hemde burda herşeyden özel bi bağ varken bi düşünsene bizlerde aaah ahh o günleri görebilirmiyiz derdik hele ben hiç inanamazdım tedavilerime başladığım gün biliyorum olmıcak nasılsa derdim yüce allah ol dedikten sonra senin benim düşüncelerimiz boşş dua edelim allah ol desin inşallahhh olucaaakkkkk bu mübarek ayları boş geçmeyip bol bol okuyalım inşallahh
çok şükür dünya varmış beeyeme teyzesi sev onu sev sağol kuzumm öpüyoruz seni oğlunuda, ben öperim kocaman kızıma öptürmem şimdiden oynak olmasın ağır başlı olucak benim kızçem
gardaşım tubişimm ve bennnnn bende bayılacam maşalah aplamm ben 30a yakın aldımm düşün 58le hamile kaldımm doğumuma 1.5 ay kala 77ydim korkudanda bi daha tartılmadım düşünnnnnbeni hiç sormaaa söylesem inanmazsın
57 ile hamile kaldım
58 le doğuma gittim
bebekler çıktığında 53 kilo kalmıştım
vallah billah yalanım yok
zor geçti biliyon hep hastanede yattım ilaçlar reflü yaptı
bişi yiyemedim
aplammmm tedavin hayır olsunn inşalahhhhhhhhşekerinde iyi çıkar inşallah merak etme canım olsun herşey yavaş yavaş olur canım sıkma canını..tamam sonra paylaşırsın bizimlee
bende işte idare ederim..tatil işini bıraktım şuanlık acele etmiyom oraya gidincede hallederiz diyom artıkın bakalım zaman ne göstericek..tuğbiş sen d. kontrol hapı kullanmışmıydın tedaviden 1 ay önce ? tedaviye başlamadan hiç gidip muayene olmuşmuydun ? bana mümkünse gel dediler de o yüzden..dedimmi bilmiyom da Murat beyle konuştum ben geçen hafta aklımda olanları sordum ettim işteeağustosun 29 nda falan adet olucam bayrama denk geliyo nasıl olcek bilmem hem maaş zamanı nasıl işyerini bırakıp gidicem bilmiyorum olmazsa eylül 28 deki adet döngümdemi başlassam diyomm .. bu arada sen ilaçlarını oradan mı almıştın yoksa erzurumdanmı aldın ayy ne çok soru sordumm..
nevommm ayy şaşkınlık içineyim demek 57 ile hamiş kaldın 58 le doğurdun
teyy teyyy demette önce ben zannetmiş msj atmış bana önce sonrada pardon dieemerhabayınnnnn kıjlarr bennn deldiimmmm
nasılsınız bakemm ..beni soracak olursanızz çok şükürr ailemlee dolu dolu bir 10 gün geçirdik ne kadarda işten güçten tatilin keyfini çıkarmasakta yinede herşey çok güzeldii moral depom doldu hatta taşıyor bile diyebilirimm
herkesler ,iyidir umarım bir kaç sayfa geçmişi okudum papatyanın annesine üzüldüm allah beterinden korumuşş çok geçmiş olsun
nevo gardaş sen gerçekmisinn9 ay boyunca ve ikiz olmalarına rağmen bir kilocukmu aldınn tubişi bilmemm ama benc ciddi ciddi bayılazammm simdii :96: :96: :96:
sevo bacımm demek tedavi için kolları sıvamaya başlamışsın hade hayırlısı olsunn canım benimmgönül isterdiki anca beraber kanca beraber ama olsun senden sonra ben gelecemm inşallah ..bu sefer inanıyorumki olacak ikimizinde Rabbim güldürecek yüzümüzü inşallah
minnak melikem seni burdanda tebrik ediyorum canım benimm tubiş telefonda melike hamile diyince şaşırdım ,önceee NEEEE HAMİLEMİİİ dedim açıkçası sevinmedimm çünküü melikenin bebeği daha küçük yane anlıyacağınnn küçük melikenin hamile olduğunu sandımmsonra tubiş minnak melikee diyinceee AMANINNNN dedimmm sevinçten aha böyle oldumm nasıl sevindim anlatamam ..Allahım tamamınada erdirsinn canım benim darısı bizim gibi hasretle,özlemle bekleyenlerinde başına inşallahh :97: :97:
çiğdem,tubiş,duru,fatoş,gardaşım,leydim,ipek,pınar,serap,yeter,şifa,asi,sevo,tosti,ismini sayamadığım bütün arkadaşlarımı çok özledimm hepinizi çok seviyorummm ..hepinizi kocemenn kocemenn öptümmmm
gardaşım bari sen konuşş tubiş gibi selamsız çıkmaaa olurmuu
oyy gardaşımmm kıyamamm walla görmedimm senii tubişimi görmüştümm ama bişi yazamadann çıktımm mecburen ortalığı yırttı bizimkiiToplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
gardaşımda selamsız çıktı ,ühüüü ühüüüüküstüm iştee size küstümm
nasılsınız kızlar biz bu günnn dr gittik kontrolümüz vardı iyi geçtiii
merhabayınnnnn kıjlarr bennn deldiimmmm
nasılsınız bakemm ..beni soracak olursanızz çok şükürr ailemlee dolu dolu bir 10 gün geçirdik ne kadarda işten güçten tatilin keyfini çıkarmasakta yinede herşey çok güzeldii moral depom doldu hatta taşıyor bile diyebilirimm
herkesler ,iyidir umarım bir kaç sayfa geçmişi okudum papatyanın annesine üzüldüm allah beterinden korumuşş çok geçmiş olsun
nevo gardaş sen gerçekmisinn9 ay boyunca ve ikiz olmalarına rağmen bir kilocukmu aldınn tubişi bilmemm ama benc ciddi ciddi bayılazammm simdii :96: :96: :96:
sevo bacımm demek tedavi için kolları sıvamaya başlamışsın hade hayırlısı olsunn canım benimmgönül isterdiki anca beraber kanca beraber ama olsun senden sonra ben gelecemm inşallah ..bu sefer inanıyorumki olacak ikimizinde Rabbim güldürecek yüzümüzü inşallah
minnak melikem seni burdanda tebrik ediyorum canım benimm tubiş telefonda melike hamile diyince şaşırdım ,önceee NEEEE HAMİLEMİİİ dedim açıkçası sevinmedimm çünküü melikenin bebeği daha küçük yane anlıyacağınnn küçük melikenin hamile olduğunu sandımmsonra tubiş minnak melikee diyinceee AMANINNNN dedimmm sevinçten aha böyle oldumm nasıl sevindim anlatamam ..Allahım tamamınada erdirsinn canım benim darısı bizim gibi hasretle,özlemle bekleyenlerinde başına inşallahh :97: :97:
çiğdem,tubiş,duru,fatoş,gardaşım,leydim,ipek,pınar,serap,yeter,şifa,asi,sevo,tosti,ismini sayamadığım bütün arkadaşlarımı çok özledimm hepinizi çok seviyorummm ..hepinizi kocemenn kocemenn öptümmmm
sağol canımmm....aa neden bıraktınızkii gerçikısmet hayırlsıı olsun canımm olucak inşallah
inşallah seninde tedaviye gerek kalmadan gelir meleğin canım tedaviyle olacaksada bir an önce çok uğraştırmadan gelsin inlalah hayırlsıyla.... evet hayatım son üçe girdim allaha şükür zor oldu ama sonunda buraya kadar gelebidim inşallah bundna sonra zamanınd ahayırlısıyla kucağıma alırım aah tarfilim ah totosunu ısırmakta ne demek keşke burda olsand aversem eline her yanını ısırsan hak etti valla zilli gaci aay ma yazık bak içim burkuldu şimdi incetmeden ısırak bari kııızdualarımasın tarfilimm annenin benim için okuduğu dualar yerini bulsun inşallah sanada uğur getirsin göbüşüne meleğini getirsinyüce rabbim
gözün aydın canım eşin içinmi yoksa kendin içinmi ne kontrolü bilmiyorum ama insan güzel şeyler duyunca derin bir nefes alıyo inşallah bundna sonra hayatında herşey güzel olur dilediğince olur canımn
nann senin kızınıda yicem senide bananeee bi keree nolurrrrrrr
maşalahh aşkitom sana şeker yüklemende temiz çıkacakk hiç bişi olmazz quzumm bende walla çok çikolata tatlı eyler yiyodumm
gardaşım tubişimm ve bennnnn bende bayılacam maşalah aplamm ben 30a yakın aldımm düşün 58le hamile kaldımm doğumuma 1.5 ay kala 77ydim korkudanda bi daha tartılmadım düşünnnnn
aplammmm tedavin hayır olsunn inşalahhhhhhhh
sıpan melike aplanınki gibi cee desin artık yeterr be dövecemmmmmmmmmmm
teyy teyyy demette önce ben zannetmiş msj atmış bana önce sonrada pardon diee
aplamm kurban olduğum yüce Rabbim sizlere hayırlsııyla versin inşalahh
gardaşımm çok sevindimm mutlu ve keyifli döndüğünee hep böle moralmen çok mutlu ol inşalahhhhhh
ne güsel dop dolu dönmüşsün maşalahhhhhhhhhhhh yaa bananee bende tatill istyiyommmmmmmmmm çokk bunaldımmmmmmmmmmmm
oyy gardaşımmm kıyamamm walla görmedimm senii tubişimi görmüştümm ama bişi yazamadann çıktımm mecburen ortalığı yırttı bizimkii
papatyam canım geçmiş olsunn tekrardan Rabbim acil şifalar versinn
slm şekerlerr bende bugün dr gittimmmm kaka yetiştirdim
ek gıdaya başlayak meyve verim dedimm dün pazara gittim komşumla muz aldım geldimm biraz rendeledim süt sağdım içine yunusa yedirdimm
ve sabah bi kalktım kakasında otumsuu siyah bişiyler var öğle arası olduğu için hemen gidemedikk kakadan tahlil alamadılarr tabii sonra hastanenein kapanmasına 5 dk kala yaptı kakayı yakındı çok şükür götürdüm kakayı bakalım pzartesi çıkack sonuç
günaydın hayırlı cumlar hayırlı kandillerr rabbim tüm dualrımızı kabul etsin inşşşş
geçmiş olsun canım iyi haberlerlle dönmüşündür inşallahhhh
fıstıkım hoşgeldin naber yaaa özlettin iyice kendini azıcık enerjinden banada aktar :))) aman allahım mutluluğunu enerjini neşeni daim etsin inşallahhhhhhkız valla özlettin kendinii
yaa canım çok bunladık eşim en çok sen üzülüyor yıpranıyorsun yani bende istiyorum ama olmayınca olmaz herşey allahın takdiri inşallah olacak ama kendini bu kadar yıpratma biraz ara verelim hem kafamız dağılır dedi düşündüm hak verdim dr a da aynen böyle anlattım iyi olur dedi bakalım herşey hayırlısı artık en güzel günlerde hepimize nasip edecek inşallahhhh
allahım en güzel sonuçlarla haberler nasip etsin inşallhhhhh
günaydın canım hayırlı cumalarrrr
herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller rabbim en kısa zamanda gebelik bekleyenlere bebek hamile arkadaşlarımıza hayırlı zamanda sağlıklı kolay doğumlar bebişi kollarında olan arkadaşlarımızada bir ömür boyu sağlık mutluluk ve huzurdolu bir yuva getirsin inşallah...
TUĞBACIMMM demek kıyamıyon bizim remziyeye tamam tamamm sadece öp o zaman bende kıyamam zatiiiii .........ayrıca dularına aminn diyorum yürekten canımm benimmm...
ve galiba bende mantar oldummm yaa çok kötü bişey daha öncede olmuştum ama geçmişti şimdide görümcem istanbulda benim için hocaya gitmiş sübyan muskası yazdırmış bide bi fitil tarifi yazmış bunu mutlaka uygulasın demiş inanarak... onu yaptım ama bilmiyom neden mantarım azdııı belkide rahim iyice temizleniyordur bilmiyorumki şifa olur inşallah faydasını görürsem sizlerlede paylaşıcammm.....
canım benim allah acil şifalar versin inşallah yararını faydasını görürsün canım
herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller rabbim en kısa zamanda gebelik bekleyenlere bebek hamile arkadaşlarımıza hayırlı zamanda sağlıklı kolay doğumlar bebişi kollarında olan arkadaşlarımızada bir ömür boyu sağlık mutluluk ve huzurdolu bir yuva getirsin inşallah...
TUĞBACIMMM demek kıyamıyon bizim remziyeye tamam tamamm sadece öp o zaman bende kıyamam zatiiiii .........ayrıca dularına aminn diyorum yürekten canımm benimmm...
ve galiba bende mantar oldummm yaa çok kötü bişey daha öncede olmuştum ama geçmişti şimdide görümcem istanbulda benim için hocaya gitmiş sübyan muskası yazdırmış bide bi fitil tarifi yazmış bunu mutlaka uygulasın demiş inanarak... onu yaptım ama bilmiyom neden mantarım azdııı belkide rahim iyice temizleniyordur bilmiyorumki şifa olur inşallah faydasını görürsem sizlerlede paylaşıcammm.....
kim ağlatmış benim bacımı ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
nann senin kızınıda yicem senide bananeee bi keree nolurrrrrrr
maşalahh aşkitom sana şeker yüklemende temiz çıkacakk hiç bişi olmazz quzumm bende walla çok çikolata tatlı eyler yiyodumm
gardaşım tubişimm ve bennnnn bende bayılacam maşalah aplamm ben 30a yakın aldımm düşün 58le hamile kaldımm doğumuma 1.5 ay kala 77ydim korkudanda bi daha tartılmadım düşünnnnn
aplammmm tedavin hayır olsunn inşalahhhhhhhh
sıpan melike aplanınki gibi cee desin artık yeterr be dövecemmmmmmmmmmm
teyy teyyy demette önce ben zannetmiş msj atmış bana önce sonrada pardon diee
aplamm kurban olduğum yüce Rabbim sizlere hayırlsııyla versin inşalahh
gardaşımm çok sevindimm mutlu ve keyifli döndüğünee hep böle moralmen çok mutlu ol inşalahhhhhh
ne güsel dop dolu dönmüşsün maşalahhhhhhhhhhhh yaa bananee bende tatill istyiyommmmmmmmmm çokk bunaldımmmmmmmmmmmm
oyy gardaşımmm kıyamamm walla görmedimm senii tubişimi görmüştümm ama bişi yazamadann çıktımm mecburen ortalığı yırttı bizimkii
papatyam canım geçmiş olsunn tekrardan Rabbim acil şifalar versinn
slm şekerlerr bende bugün dr gittimmmm kaka yetiştirdim
ek gıdaya başlayak meyve verim dedimm dün pazara gittim komşumla muz aldım geldimm biraz rendeledim süt sağdım içine yunusa yedirdimm
ve sabah bi kalktım kakasında otumsuu siyah bişiyler var öğle arası olduğu için hemen gidemedikk kakadan tahlil alamadılarr tabii sonra hastanenein kapanmasına 5 dk kala yaptı kakayı yakındı çok şükür götürdüm kakayı bakalım pzartesi çıkack sonuç
aminn.aminn..amin..herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller rabbim en kısa zamanda gebelik bekleyenlere bebek hamile arkadaşlarımıza hayırlı zamanda sağlıklı kolay doğumlar bebişi kollarında olan arkadaşlarımızada bir ömür boyu sağlık mutluluk ve huzurdolu bir yuva getirsin inşallah...
çiğdem tedaviye ara vermekle iyi yapmışsın canım .bencede bir müddet düşünme at kafandan bebek fikrini, biliyorum zor ama denemye çalış en azından ..inşallah bir bakmışsınki senin velet süpriz yapmış size
nevo gardaş oşgeldin sefa getirdin nasılsın canım ...afacanlar nasıl bakimm
çok güzel bi duayı sık kullanılanlara eklemiştim ama şimdi bulamıyorum
neyse iş başa düştü destur bismillah....
Bugün hem cuma hem kandil...Bu mübarek ayın ve günün yüzü suyu hürmetine, gönüllerimizdekini bizden daha iyi bilen Rabbim muratlarımızı versin inşallah. Her kim darda kalmış yetiş ya Rab diye feryad ediyorsa Rabbim yardımcısı olsun... Bu topiğe girmiş çıkmış hekeseeeeeee önce sağlıklı ve hayırlı nur topu gibi bebişler
, evladı olanların evlatlarına sağlıklı ömür, hamile olanlara hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...Ya vehhab isminin hürmetine el fatiha ümmeti müslimin....amiiin
oruçlu oruçlu hatam varsa affola....
çiğdem tedaviye ara vermekle iyi yapmışsın canım .bencede bir müddet düşünme at kafandan bebek fikrini, biliyorum zor ama denemye çalış en azından ..inşallah bir bakmışsınki senin velet süpriz yapmış size
nevo gardaş oşgeldin sefa getirdin nasılsın canım ...afacanlar nasıl bakimm
bende çok özledim hepinizi ...tatil güzel geçti canım ..biraz kalabalık olduğumuz için yemekle bulaşıkla iş güçle uğraştık ama olsun değdi yinede..ailemi ,yeğenlerimi görmek çok güzeldi :97:canım benim naberr özlettin kendini zor da olsa düşünmemeye çalışacam canım allaha sığınıyorum canım artık rabbim heepimize hayırlısını nasip edecek biliyorum inşallah aminnnn
eee anlat bakalım nasıl geçti tatilin
çok güzel bi duayı sık kullanılanlara eklemiştim ama şimdi bulamıyorum
neyse iş başa düştü destur bismillah....
Bugün hem cuma hem kandil...Bu mübarek ayın ve günün yüzü suyu hürmetine, gönüllerimizdekini bizden daha iyi bilen Rabbim muratlarımızı versin inşallah. Her kim darda kalmış yetiş ya Rab diye feryad ediyorsa Rabbim yardımcısı olsun... Bu topiğe girmiş çıkmış hekeseeeeeee önce sağlıklı ve hayırlı nur topu gibi bebişler
, evladı olanların evlatlarına sağlıklı ömür, hamile olanlara hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...Ya vehhab isminin hürmetine el fatiha ümmeti müslimin....amiiin
oruçlu oruçlu hatam varsa affola....
gardaşım benim hamdolsun bu günümüze afacanların afacanlıkları çığ gibi katlanarak büyüyo bense küçülüyom
özlemişim seni bea
artık karşımızda dinlenmiş, huzur dolu, kocasının biricik aşkı, bi nurcik var demi...[/QUOTE]
evet evet ta kendisiyimmm :86:
bende seni özledim vallahide billahide ..heleki eski muhabetlerimiz burnumda tütüyorr :97:
allahım tuttuğun oruçları kabul etsin aminnn
gardaşım benim hamdolsun bu günümüze afacanların afacanlıkları çığ gibi katlanarak büyüyo bense küçülüyom
özlemişim seni bea
artık karşımızda dinlenmiş, huzur dolu, kocasının biricik aşkı, bi nurcik var demi...[/QUOTE]
evet evet ta kendisiyimmm :86:
bende seni özledim vallahide billahide ..heleki eski muhabetlerimiz burnumda tütüyorr :97:
kader arkadaşım can yoldaşım ben de çok özlüyorum biliyo musun herifi uyutup buraya kaçmayı heyecanla acaba hamiş var mı diye beklemeyi....ama şimdi ne mümkün yine merak ediyorum sizleri tabi ama vakit vakit vakit...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?