bende çok özledim hepinizi ...tatil güzel geçti canım ..biraz kalabalık olduğumuz için yemekle bulaşıkla iş güçle uğraştık ama olsun değdi yinede..ailemi ,yeğenlerimi görmek çok güzeldi :97:
aminn...aminn
nevom Allah kabul etsin canım demek oruçlusun ne güzel ..
haklısın canım iki afacla uğraşmak hiç kolay değildirdir herhalde, üstüne üstlük kendileri yetmezmiş gibi birde bay mantıkla uğraşıyorsun en zoruda bu olsa gerekkader arkadaşım can yoldaşım ben de çok özlüyorum biliyo musun herifi uyutup buraya kaçmayı heyecanla acaba hamiş var mı diye beklemeyi....ama şimdi ne mümkün yine merak ediyorum sizleri tabi ama vakit vakit vakit...
olsun canım sen gelmnesende gönlümüzün sultanısın
amiin canım benim inşallah senin de 30 tane oruç borcun olur seneye...tut tut bitmiyo daha 10 bile olmadı napim bundan sonrası kısa günlerde artık...
bende çok özledim hepinizi ...tatil güzel geçti canım ..biraz kalabalık olduğumuz için yemekle bulaşıkla iş güçle uğraştık ama olsun değdi yinede..ailemi ,yeğenlerimi görmek çok güzeldi :97:
aminn...aminn
nevom Allah kabul etsin canım demek oruçlusun ne güzel ..
hıımmm hatırladım sen tutamıyordun ..inşallah bir çırpıda biter borcun :)dediğin gibi kısa günlerde tut bacım bu kadar zorlanmazsıngeçen seneki oruçlarım kuzucum...inş. seneye de 30 senin borcun olur
haklısın canım iki afacla uğraşmak hiç kolay değildirdir herhalde, üstüne üstlük kendileri yetmezmiş gibi birde bay mantıkla uğraşıyorsun en zoruda bu olsa gerek
olsun canım sen gelmnesende gönlümüzün sultanısın
sorma valla bay mantık cilt mantarı oldu...ne yalan söylim lekeleri görünce çok korktum önce aklımda bi sürü senaryo yazdım kötü kötü. internetten mantar olduğuna karar verince biraz rahatladım sonra doktora gönderdim gerçekten cilt mantarı olmuş. bi de o ara kavgalıydık sabah mantarlı kalkınca suçlu hissettim kendimi.
hade yaaa geçmiş olsun ..inşallah geçer bir an evvel ..gittimi peki doktorasorma valla bay mantık cilt mantarı oldu...ne yalan söylim lekeleri görünce çok korktum önce aklımda bi sürü senaryo yazdım kötü kötü. internetten mantar olduğuna karar verince biraz rahatladım sonra doktora gönderdim gerçekten cilt mantarı olmuş. bi de o ara kavgalıydık sabah mantarlı kalkınca suçlu hissettim kendimi.
hade yaaa geçmiş olsun ..inşallah geçer bir an evvel ..gittimi peki doktora
gitti hayatım gitti...teşhisim doğru çıktı...ilaçlar şampuanalr vs. aldık işte inş. geçer
hımm iyi bariii..geçmiş olsun tekrar .barıştınızmı peki gardaş:26:gitti hayatım gitti...teşhisim doğru çıktı...ilaçlar şampuanalr vs. aldık işte inş. geçer
hımm iyi bariii..geçmiş olsun tekrar .barıştınızmı peki gardaş:26:
barıştık gardaşım bizim kavgalarımız saman alevi gibi en fazla 10 saat sürüyo küslük
ama ben haklıyım yine alttan aldım yapacak bişi yok
akşama ne yimek var nurcik iftara sana gelem
aynen canım bizde öyleyiz bir bakıyorum boşanmanın eşiğine gelmişiz sonrada saatler geçtikten sonra sanki o kavgayı başkası yapmış gibi unutuyoruzz ..hep ben alttan alıyorum desem yalan olur bazen ben bazende herifimmbarıştık gardaşım bizim kavgalarımız saman alevi gibi en fazla 10 saat sürüyo küslük
ama ben haklıyım yine alttan aldım yapacak bişi yok
canın ne isterse onu yaparım sen yeterki gel gardaş ..afacanlarada sebzeli çorabalar yaparımmm
geçer geçer ..sen arabaya atla bana varana kadar okur akşam ezanısüpersin sen nurcik geçer mi bugün akşam olur mu dersin
aynen canım bizde öyleyiz bir bakıyorum boşanmanın eşiğine gelmişiz sonrada saatler geçtikten sonra sanki o kavgayı başkası yapmış gibi unutuyoruzz ..hep ben alttan alıyorum desem yalan olur bazen ben bazende herifimm
temel sorun ne biliyo musun
beni o kadar içselleştirmişki kendi kardeşi kırılacak diye diyemediğini bana diyo
e o zamanda kızıyorum
kardeşini kırmaktan imtina ediyosun ama bana gelince sayıyosun
ailesine karşı çoooook ince
görsen var ya ordan kalk oraya otur diyemez
ama bana gelince
ben de incelik istiyorum bana ne yaaa
geçer geçer ..sen arabaya atla bana varana kadar okur akşam ezanı
kızlar benimki uyandı az müsade bana çıkarsa gelirim tekrar yok eğer çıkmazsa nah gelirimm
temel sorun ne biliyo musun
beni o kadar içselleştirmişki kendi kardeşi kırılacak diye diyemediğini bana diyo
e o zamanda kızıyorum
kardeşini kırmaktan imtina ediyosun ama bana gelince sayıyosun
ailesine karşı çoooook ince
görsen var ya ordan kalk oraya otur diyemez
ama bana gelince
ben de incelik istiyorum bana ne yaaa
haklısın canım aynıı sanki benim eşimi anlatmışım eşime bi gün dedim ki onları kırmayayım kaybetmeyeyim derken elindekileri zaman içinde yavaş yavaş kaybettiğini farkındamısın dedim susup kaldı haklısın diyo aynı tas aynı hamam ama bu sıralar pek bişi demiyor dişimi gösterdim sanırımmmallahım yardımcın olsun canım haklısızlığa uğramak çok kötü bişey allahım seni hep ayakta dinç güç kuvvet sabır versin canım
çocuklar uyanınca da ben nah gelirim...
ölmezsem iftardan sonra gelirim ancaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?