Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Son düzenleme:

Amiiin canım güzel duana...

fitil faydalı bakterileri de öldürmüş o yüzden mantar olmuşsun canım ya Allah şifa versin....

aminn canım yaaa inşallah şifa olur ....ve bu mantarda geçici olur valla denemediğim şey kalmadı ağlaya ağlaya uyguluyorum artık bedenen ruhen çok yorgunum
umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize..

amiiinnn nurcancım inşallah şifa olur ....

özledim seni yaaa bu kadar uzun ara verme artıkkkk

Son düzenleme:

inşallah geçer canım her akşam yoğurt ye özellikle...
Rabbim çabalarını karşılıksız bırakmasın

ben kaçtım Allaha emanet olun....

TEKRAR HAYIRLI KANDİLLER HERKESE....

hadi baş baş bende çıkıyorum kütüphaneye gideyim kitap almam lazım elimdeki okuduğumm kitaplar bitti eğer kitap okumayı seviyorsanız etkilendiğiniz bi kitap varsa paylaşabilirmisiniz canları hadi hepinizi öpüyorum by

slm kızlarrr
hayırlık kandiller ve hayırlı cumalar bugün tüm dualarımız allah katından geri çevrilmesin inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin(aminnn)

herkese tünaydınlar hayırlı cumalarrr ve kandiliniz mübarek olsunnn

Gecenin dörtte biri geçtikten sonra, Cebrail yine geldi ve şöyle dedi: "Ya Muhammed başını kaldır. Bir de baktım ki, cennet kapıları açılmış.
Cennetin birinci kapısında dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyor: "Ne mutlu bu gece rüku edenlere.
İkinci kapıdan dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Bu gece secde edenlere ne mutlu".
Üçüncü kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece dua edenlere ne mutlu." Dördüncü kapıda duran melek dahi şöyle sesleniyordu: -"Bu gece, Allah'ı zikredenlere ne mutlu".
Beşinci kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Allah korkusundan ağlayan kimselere ne mutlu."
Altıncı kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Müslümanlara ne mutlu." Yedinci kapıda da bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Günahının bağışlanmasını dileyen yok mu ki, günahları bağışlansın.
Bunları gördükten sonra, Cebrail'e sordum: "Bu kapılar ne zamana kadar açık kalacak?
Şöyle dedi: "Ya Muhammed, Allah-u Teala, bu gece, Kelp kabilesinin koyunlarının tüyleri sayısı kadar kimseyi cehennemden azat eder."

Şâban'ın 15. gecesi geldiğinde geceyi uyanık ibadetle, gündüzü de oruçlu olarak geçirin. O gece güneş battıktan sonra Allah rahmetiyle dünya semasına tecelli eder ve şöyle seslenir:
"İstiğfar eden yok mu, affedeyim ve bağışlayayım. "Rızık isteyen yok mu, hemen rızık vereyim.
"Başına bir musibet gelen yok mu, hemen sağlık ve afiyet vereyim.
"Böylece tan yerinin ağarmasına kadar bu şekilde devam eder."s
Çünkü o gece İlâhi rahmet coşmuştur. Berat Gecesi beşer mukadderatının programı çizilirken insanlara verilen eşsiz bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirip günahlarını affettirebilen, gönlünden geçirdiklerini bütün samimiyetiyle Cenab-ı Hakka iletip isteklerini Ondan talep eden ve belalardan Ona sığınan bir insan ne kadar bahtiyardır. Buna karşılık, her tarafı kuşatan rahmet tecellisinden istifade edemeyen bir insan ne kadar bedbahttır.

sizlerle paylaşmakk istedimm bu gece inşallahhh dualarımız kabul olur evlerimiz bebeklerle,bereketle,huzurla dolsun inşallahhh..

nevomm evet yetişemedim geçmişe daldım

çiğdemcim ben maalesef kitap okuyan biri değilimmm keşke okusammm

bacımm gelmiş sonundaa özledimmm seni yaaa ne güzell moral depoladınn ailenlee sevdiklerinlee kıpır kıpır yeğenlerleee

tuğbişimmm çok sağol açıklamalar için valla şuanda daha kafamda hiçbişeyi oturtamadımm :44: herşeyi dediğin gibi rayına oturtmam lazım

melike oğluşunun tahlili temiz çıkar merak etme canım olur öle sütten ek gıdaya geçince bence

tarfil inşallah iyi gelir fitil canım mantarrr berbattır bilirimm..

herkesler iyidir inşallahhh

paylaşım için çok sağol canım benim inşallah bu gece çok dualar edeceğiz rabbim kabul edecek inşallahhh
o zaman okumaya başla derim kafan dağılır iyi gelir belki canım 3 tane kitap aldım geldimmm

paylaşım için çok sağol canım benim inşallah bu gece çok dualar edeceğiz rabbim kabul edecek inşallahhh
o zaman okumaya başla derim kafan dağılır iyi gelir belki canım 3 tane kitap aldım geldimmm

inşallah canımm

canım benim ders kitaplarını okusam kardır benim için onlara bile zaman ayırmıyomm ama çok güzel bir alışkanlık ne güzel

inşallah canımm

canım benim ders kitaplarını okusam kardır benim için onlara bile zaman ayırmıyomm ama çok güzel bir alışkanlık ne güzel

inşallah derslerinide biran önce bitirirsin canım yaa
evet bende acaip alışkanlık oldu okadar çok seviyorum ki yatmadan önce mutlaka bi kitap bişeyler okumam lazım yoksa uyuyamıyorum yada okuduğum kitaplarını tekrar zihhnimde canlandırıyor öyle uyuyorum öyle işteee

tubişşş bir selam vereydin bariii
nurcanımm görmedimki seni vallahi bak özür bacıcım

gardaşım bari sen konuşş tubiş gibi selamsız çıkmaaa olurmuu
küsme banaaa görmedimmm

inşallah benim şeker sonucumda senin oğlanın kakasıdatemiz çıkar canımmmmm

ooyy canım beniiim unutmamış remziyeyii öperiz seni biz yaaa aah aah mantarmı abooo benim kabusum oo ama bak bi fitil var annemde olmuştu ona verdim ben kullanamağım için bi gece koyup ertesi gün geçti diye dualar etti sabun gibi krem rengi ve üçgen bi fitill ismini bulup yazarım bidahak,i girişimde allah yardımcın olsun sirkeli sıcak suyla yıka mikrobu ölsün ıslak bırakma çok kaşıma dayanması çok zor allah yardımcın olsun

valla süpermiş bende diyodumki çocuklar duymasında ki meltem uyumadan kitap okuyoya acaba böle yapan varmı diyodum Herkesi kendim gibi zannediyodum Yaa içimde hiç derslerimle bile ilgilenecek heves yok çok sıkıldımm yıllardır sınavlardayız..ne tür kitaplar okuyosun merak ettim

meltem gibi biri varmış bak karşında
ben genellikle biyografi kitaplara hastayım canım osmanlı dönemlinde yaşanan sıkıntıları mevlana kitaplarını çok seviyorum sevdiğim yazarlarda naşide gökbudak ayşe kulin nermin bezmen bunların bütün kitaplarını okudum hastasıyım vallaa canım içimden hep dua de ederim çocuklarımda benim gibi çok kitap severler olsun diyorum inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…