çiğdemcim kaldık baş başa
sen de çalışıyosun şimdi
haklısın canım aynıı sanki benim eşimi anlatmışım eşime bi gün dedim ki onları kırmayayım kaybetmeyeyim derken elindekileri zaman içinde yavaş yavaş kaybettiğini farkındamısın dedim susup kaldı haklısın diyo aynı tas aynı hamam ama bu sıralar pek bişi demiyor dişimi gösterdim sanırımmmallahım yardımcın olsun canım haklısızlığa uğramak çok kötü bişey allahım seni hep ayakta dinç güç kuvvet sabır versin canım
hepsi aynılar gerçekten
ama ne kadar sinirlensem de vazgeçemiyorum işte...
hepsi aynılar gerçekten
ama ne kadar sinirlensem de vazgeçemiyorum işte...
kim vazgeçmiş ki canım bu kocalar inatlarını haklıyı haksızı ayırabilmeyi öğrenseydi bu kadar çok huzursuz mutsuz boşananlar olurmuydu canım ama biz hem söyleyeceğimizi söylüyoruz hem altta kalıyoruz rabbim yeterki sabır versin ve alnımızı başımızı eğik gezdirmesin diyorum hep
kim vazgeçmiş ki canım bu kocalar inatlarını haklıyı haksızı ayırabilmeyi öğrenseydi bu kadar çok huzursuz mutsuz boşananlar olurmuydu canım ama biz hem söyleyeceğimizi söylüyoruz hem altta kalıyoruz rabbim yeterki sabır versin ve alnımızı başımızı eğik gezdirmesin diyorum hep
çok güzel ifade ettin canım benim
Amiiin canım güzel duana...
fitil faydalı bakterileri de öldürmüş o yüzden mantar olmuşsun canım ya Allah şifa versin....
gardaş hamileykende böyle paniktin sen dimihiç bişeyciği yok paşamın ek gıdaya geçtiğinden kakası öyle gelmiştir gönlünü ferah tut annesi
..
aminn.aminn..amin..
canım inşallah şifa olur sana ...çektiğin sıkıntıların son bulur
herkese günaydınlarrr hayırlı cumalar ve hayırlı kandillerr ...Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine herkesin gönlündeki muradını versin .darda olanlara,borcu olanlara hayırlı kapılar açsın ,, hastalara şifa,sıkıntısı olana derman versin Rabbim.şehit askerlerimizin ruhu şad ailesine sabırlar versinn Rabbim :85: :85: :85:
çok güzel ifade ettin canım benim
aminn canım yaaa inşallah şifa olur ....ve bu mantarda geçici olur valla denemediğim şey kalmadı ağlaya ağlaya uyguluyorum artık bedenen ruhen çok yorgunum
umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize..
amiiinnn nurcancım inşallah şifa olur ....
özledim seni yaaa bu kadar uzun ara verme artıkkkk
kıyamam allahım acil şifalar versin canım
aminn canım yaaa inşallah şifa olur ....ve bu mantarda geçici olur valla denemediğim şey kalmadı ağlaya ağlaya uyguluyorum artık bedenen ruhen çok yorgunum
umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize..
amiiinnn nurcancım inşallah şifa olur ....
özledim seni yaaa bu kadar uzun ara verme artıkkkk
kıyamam allahım acil şifalar versin canım
amiinnn canım hepimize inşallah..
inşallah geçer canım her akşam yoğurt ye özellikle...
Rabbim çabalarını karşılıksız bırakmasın
ben kaçtım Allaha emanet olun....
TEKRAR HAYIRLI KANDİLLER HERKESE....
amiinn baharcım evet yoğurt yemeye başladım ..
sende allaha emanet ol canım dualarını eksik etme bizden öptüm bıcırıkları
herkese tünaydınlar hayırlı cumalarrr ve kandiliniz mübarek olsunnn
Gecenin dörtte biri geçtikten sonra, Cebrail yine geldi ve şöyle dedi: "Ya Muhammed başını kaldır. Bir de baktım ki, cennet kapıları açılmış.
Cennetin birinci kapısında dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyor: "Ne mutlu bu gece rüku edenlere.
İkinci kapıdan dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Bu gece secde edenlere ne mutlu".
Üçüncü kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece dua edenlere ne mutlu." Dördüncü kapıda duran melek dahi şöyle sesleniyordu: -"Bu gece, Allah'ı zikredenlere ne mutlu".
Beşinci kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Allah korkusundan ağlayan kimselere ne mutlu."
Altıncı kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Müslümanlara ne mutlu." Yedinci kapıda da bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Günahının bağışlanmasını dileyen yok mu ki, günahları bağışlansın.
Bunları gördükten sonra, Cebrail'e sordum: "Bu kapılar ne zamana kadar açık kalacak?
Şöyle dedi: "Ya Muhammed, Allah-u Teala, bu gece, Kelp kabilesinin koyunlarının tüyleri sayısı kadar kimseyi cehennemden azat eder."
Şâban'ın 15. gecesi geldiğinde geceyi uyanık ibadetle, gündüzü de oruçlu olarak geçirin. O gece güneş battıktan sonra Allah rahmetiyle dünya semasına tecelli eder ve şöyle seslenir:
"İstiğfar eden yok mu, affedeyim ve bağışlayayım. "Rızık isteyen yok mu, hemen rızık vereyim.
"Başına bir musibet gelen yok mu, hemen sağlık ve afiyet vereyim.
"Böylece tan yerinin ağarmasına kadar bu şekilde devam eder."s
Çünkü o gece İlâhi rahmet coşmuştur. Berat Gecesi beşer mukadderatının programı çizilirken insanlara verilen eşsiz bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirip günahlarını affettirebilen, gönlünden geçirdiklerini bütün samimiyetiyle Cenab-ı Hakka iletip isteklerini Ondan talep eden ve belalardan Ona sığınan bir insan ne kadar bahtiyardır. Buna karşılık, her tarafı kuşatan rahmet tecellisinden istifade edemeyen bir insan ne kadar bedbahttır.
sizlerle paylaşmakk istedimmbu gece inşallahhh dualarımız kabul olur evlerimiz bebeklerle,bereketle,huzurla dolsun inşallahhh..
nevomm evet yetişemedim geçmişe daldım
çiğdemcim ben maalesef kitap okuyan biri değilimmmkeşke okusammm
bacımm gelmiş sonundaa özledimmm seni yaaa ne güzell moral depoladınn ailenlee sevdiklerinlee kıpır kıpır yeğenlerleee
tuğbişimmm çok sağol açıklamalar için valla şuanda daha kafamda hiçbişeyi oturtamadımm :44: herşeyi dediğin gibi rayına oturtmam lazım
melike oğluşunun tahlili temiz çıkar merak etme canım olur öle sütten ek gıdaya geçince bence
tarfil inşallah iyi gelir fitil canım mantarrr berbattır bilirimm..
herkesler iyidir inşallahhh
paylaşım için çok sağol canım benim inşallah bu gece çok dualar edeceğiz rabbim kabul edecek inşallahhh
o zaman okumaya başla derim kafan dağılır iyi gelir belki canım 3 tane kitap aldım geldimmm
inşallah canımm
canım benim ders kitaplarını okusam kardır benim içinonlara bile zaman ayırmıyomm ama çok güzel bir alışkanlık ne güzel
nurcanımm görmedimki seni vallahi bak özür bacıcımtubişşş bir selam vereydin bariii
küsme banaaa görmedimmmgardaşım bari sen konuşş tubiş gibi selamsız çıkmaaa olurmuu
inşallah benim şeker sonucumda senin oğlanın kakasıdatemiz çıkar canımmmmmnann senin kızınıda yicem senide bananeee bi keree nolurrrrrrr
maşalahh aşkitom sana şeker yüklemende temiz çıkacakk hiç bişi olmazz quzumm bende walla çok çikolata tatlı eyler yiyodumm
slm şekerlerr bende bugün dr gittimmmm kaka yetiştirdim
ek gıdaya başlayak meyve verim dedimm dün pazara gittim komşumla muz aldım geldimm biraz rendeledim süt sağdım içine yunusa yedirdimm
ve sabah bi kalktım kakasında otumsuu siyah bişiyler var öğle arası olduğu için hemen gidemedikk kakadan tahlil alamadılarr tabii sonra hastanenein kapanmasına 5 dk kala yaptı kakayı yakındı çok şükür götürdüm kakayı bakalım pzartesi çıkack sonuç
ooyy canım beniiim unutmamış remziyeyii öperiz seni biz yaaa aah aah mantarmı abooo benim kabusum oo ama bak bi fitil var annemde olmuştu ona verdim ben kullanamağım için bi gece koyup ertesi gün geçti diye dualar etti sabun gibi krem rengi ve üçgen bi fitill ismini bulup yazarım bidahak,i girişimde allah yardımcın olsun sirkeli sıcak suyla yıka mikrobu ölsün ıslak bırakma çok kaşıma dayanması çok zor allah yardımcın olsunTUĞBACIMMM demek kıyamıyon bizim remziyeye tamam tamamm sadece öp o zaman bende kıyamam zatiiiii .........ayrıca dularına aminn diyorum yürekten canımm benimmm...
ve galiba bende mantar oldummm yaa çok kötü bişey daha öncede olmuştum ama geçmişti şimdide görümcem istanbulda benim için hocaya gitmiş sübyan muskası yazdırmış bide bi fitil tarifi yazmış bunu mutlaka uygulasın demiş inanarak... onu yaptım ama bilmiyom neden mantarım azdııı belkide rahim iyice temizleniyordur bilmiyorumki şifa olur inşallah faydasını görürsem sizlerlede paylaşıcammm.....
geçmiş olsuncanımmmm allah şifasını verrsin enüşteminnsorma valla bay mantık cilt mantarı oldu...ne yalan söylim lekeleri görünce çok korktum önce aklımda bi sürü senaryo yazdım kötü kötü. internetten mantar olduğuna karar verince biraz rahatladım sonra doktora gönderdim gerçekten cilt mantarı olmuş. bi de o ara kavgalıydık sabah mantarlı kalkınca suçlu hissettim kendimi.
temel sorun ne biliyo musun
beni o kadar içselleştirmişki kendi kardeşi kırılacak diye diyemediğini bana diyo
e o zamanda kızıyorum
kardeşini kırmaktan imtina ediyosun ama bana gelince sayıyosun
ailesine karşı çoooook ince
görsen var ya ordan kalk oraya otur diyemez
ama bana gelince
ben de incelik istiyorum bana ne yaaa[/QUOTE hep aynılar şekerim benimki eskiden fiziken kalın (103)kilo yani ruhen incecikti şimdi fiziğine ayak uydurma yolunda haydutama onlarsızda olmiyi nevo yaidare edicez ne yapak
KANDİLİNİZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN DUALARIMDASINIZ DUALARINIZDA OLMLAK DİLEĞİYLE CANLARIMMMMMM
inşallah derslerinide biran önce bitirirsin canım yaa
evet bende acaip alışkanlık oldu okadar çok seviyorum ki yatmadan önce mutlaka bi kitap bişeyler okumam lazım yoksa uyuyamıyorum yada okuduğum kitaplarını tekrar zihhnimde canlandırıyor öyle uyuyorum öyle işteee
valla süpermiş bende diyodumki çocuklar duymasında ki meltem uyumadan kitap okuyoya acaba böle yapan varmı diyodumHerkesi kendim gibi zannediyodum Yaa içimde hiç derslerimle bile ilgilenecek heves yok çok sıkıldımm yıllardır sınavlardayız..ne tür kitaplar okuyosun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?