Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah sana benzer çocuklarında canım

ben çıkıyorum canım dışarda işler varr hiçte çıkasım yokk.. kolay gele sana

hoşbulduk naber çiğdemcim durucum sen nasılsınız

iyiyim canım valla ne olsun aynı tas aynı hamam sabahtan beri iş bekliyorum gelene kadar açık bıraktım burayı bi yandan kitap okuyorum bi yandan gelen giden olurmu diye ee sen napıyorsun bakalım gözükmedinuzun zamandır

benden de öle canım ne olsun 1 hafta misafirim vardı onları yolladım evi temizle çamaşır vs.. dünde oturma odamın koltuklarını yıkadım halı yıkama mak ile geberdim ablamın kızları bendeler 1 ay oldu biraz annemde biraz ben de kalıyolar bugün bana geldiler onlardan fırsat kalmıyo girmeme zaten işlerimde bitmiyo bölee işte

ee canım sen koltuklarını daha yeni silmemişmiydinnn açık renk mi yoksa bu kadar çabuk kirleniyor bende akşamları iş yapıyorum hele eşim mesaiye kalınca iyi oluyor o zaman işimi rahat rahat yapıyorum valla

ee canım sen koltuklarını daha yeni silmemişmiydinnn açık renk mi yoksa bu kadar çabuk kirleniyor bende akşamları iş yapıyorum hele eşim mesaiye kalınca iyi oluyor o zaman işimi rahat rahat yapıyorum valla

yok bee yavrum o zaman silememiştim işte daha yeni yıkadım kotuklarım gri açık ve koyu gri ama salon koltuklarım krem rengi ama onlar tertemiz bindebir oturuyoruz

kız cam silmek bişey değil koltuk yıkamanın yanında ellerim şişti dün valla yeni yeni toparlanıyo

işte benimde tam tersi annem de senin gibi aynı canım ben hiç mi hiç sevmem cam silmeyi nefretim çıkıyor vallahiii sildiğim zamanı hatırlıyorumda içmden değişik duygular geçiyor onun için sağolsun annem camımı siliyor bi tek kıyamıyorum hep taartışıyoruz annemde evimin anahtarı olduğu için çaktırmadan hallediyor sağolsun annem çok seviyor cam silmeyi hayret ederim valla

çiğdemcim ben çıkıyorum yemek yapacam sana iyi hafta sonları diliyorum görüşmek üzere öptüm

ayy yok kız ben de sevmem cam silmeyi bide benim mutfakla balkon camlarım sürgülü aman allahım bi zor elim girmiyo geberiyorum silene kadar

çiğdemcim ben çıkıyorum yemek yapacam sana iyi hafta sonları diliyorum görüşmek üzere öptüm

ayy yok kız ben de sevmem cam silmeyi bide benim mutfakla balkon camlarım sürgülü aman allahım bi zor elim girmiyo geberiyorum silene kadar

kolay gelsin canım valla allahım yardımcı olsun bizlere hadi balş baş bende çıkacam şimdi öptüm by

APLAMM YÜREĞİNE SAĞLIKK
İNŞALAHH APLAMM
canın ne isterse onu yaparım sen yeterki gel gardaş ..afacanlarada sebzeli çorabalar yaparımmm
aLLAH KABUL ETSİNN QUZUMM

gardaş hamileykende böyle paniktin sen dimi hiç bişeyciği yok paşamın ek gıdaya geçtiğinden kakası öyle gelmiştir gönlünü ferah tut annesi
..

:
İNŞALAHH GARDAŞIM YA SORMA QUZUMM
İNŞALAHH SİZLERDE YAŞICAKSINIZ BU PANİKLERİ rABBİMM NASİB ETSİNN İNŞALAHHHHHHHHH

HAYIRLI KANDİLLERR KARDEŞLERİMM rABBİMM DUALARIMZI KABUL ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHH AÇIULAN ELLERİMİZ BOŞ ÇEVRİLMESİN İNŞALAHHHHHHH

slm canlarrrr nasılsınızzzzz ya sızınle sohbeti çok özledimm vallaaaaa kıslarr ben tatılee gidiyorummmm hakkınızı helal edin gidipte dönmemek dönüpte görmemek varrr hepinizin bende yeriii çok fazladırr sizleriiii çok seviyoreeee belkii yarın 5 veya 6 sularındaa nurcanlaa kucaklaşıyoo olurum RABBİM kısmet ederseeeee hadinn byyyyyyyyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…