- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
inşallah sana benzer çocuklarında canım
ben çıkıyorum canım dışarda işler varr hiçte çıkasım yokk.. kolay gele sana
hepinize hayırlı cumalar hayırlı kandiller canlarım nasılsınız
Kandiliniz mübarek olsun kızlar
hepinizi kocaman öperim
hoşgeldin canımm
hoşbulduk naber çiğdemcim durucum sen nasılsınız
iyiyim canım valla ne olsun aynı tas aynı hamam sabahtan beri iş bekliyorum gelene kadar açık bıraktım burayı bi yandan kitap okuyorum bi yandan gelen giden olurmu diye ee sen napıyorsun bakalım gözükmedinuzun zamandır
benden de öle canım ne olsun 1 hafta misafirim vardı onları yolladım evi temizle çamaşır vs.. dünde oturma odamın koltuklarını yıkadım halı yıkama mak ile geberdim ablamın kızları bendeler 1 ay oldu biraz annemde biraz ben de kalıyolar bugün bana geldiler onlardan fırsat kalmıyo girmeme zaten işlerimde bitmiyo bölee işte
ee canım sen koltuklarını daha yeni silmemişmiydinnn açık renk mi yoksa bu kadar çabuk kirleniyor bende akşamları iş yapıyorum hele eşim mesaiye kalınca iyi oluyor o zaman işimi rahat rahat yapıyorum valla
yok bee yavrum o zaman silememiştim işte daha yeni yıkadım kotuklarım gri açık ve koyu gri ama salon koltuklarım krem rengi ama onlar tertemiz bindebir oturuyoruz
analdım canımkolay gelsin sana ozaman benimde yapmam lazım off offff hele ben cam silmeyi hiç mi hiç sevmem
kız cam silmek bişey değil koltuk yıkamanın yanında ellerim şişti dün valla yeni yeni toparlanıyo
işte benimde tam tersi annem de senin gibi aynı canım ben hiç mi hiç sevmem cam silmeyi nefretim çıkıyor vallahiii sildiğim zamanı hatırlıyorumda içmden değişik duygular geçiyor onun için sağolsun annem camımı siliyor bi tek kıyamıyorum hep taartışıyoruz annemde evimin anahtarı olduğu için çaktırmadan hallediyor sağolsun annem çok seviyor cam silmeyi hayret ederim valla
çiğdemcim ben çıkıyorum yemek yapacam sana iyi hafta sonları diliyorum görüşmek üzere öptüm
ayy yok kız ben de sevmem cam silmeyi bide benim mutfakla balkon camlarım sürgülü aman allahım bi zor elim girmiyo geberiyorum silene kadar
kolay gelsin canım valla allahım yardımcı olsun bizlere hadi balş baş bende çıkacam şimdi öptüm by
APLAMM YÜREĞİNE SAĞLIKKherkese tünaydınlar hayırlı cumalarrr ve kandiliniz mübarek olsunnn
Gecenin dörtte biri geçtikten sonra, Cebrail yine geldi ve şöyle dedi: "Ya Muhammed başını kaldır. Bir de baktım ki, cennet kapıları açılmış.
Cennetin birinci kapısında dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyor: "Ne mutlu bu gece rüku edenlere.
İkinci kapıdan dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Bu gece secde edenlere ne mutlu".
Üçüncü kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece dua edenlere ne mutlu." Dördüncü kapıda duran melek dahi şöyle sesleniyordu: -"Bu gece, Allah'ı zikredenlere ne mutlu".
Beşinci kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Allah korkusundan ağlayan kimselere ne mutlu."
Altıncı kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Müslümanlara ne mutlu." Yedinci kapıda da bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Günahının bağışlanmasını dileyen yok mu ki, günahları bağışlansın.
Bunları gördükten sonra, Cebrail'e sordum: "Bu kapılar ne zamana kadar açık kalacak?
Şöyle dedi: "Ya Muhammed, Allah-u Teala, bu gece, Kelp kabilesinin koyunlarının tüyleri sayısı kadar kimseyi cehennemden azat eder."
Şâban'ın 15. gecesi geldiğinde geceyi uyanık ibadetle, gündüzü de oruçlu olarak geçirin. O gece güneş battıktan sonra Allah rahmetiyle dünya semasına tecelli eder ve şöyle seslenir:
"İstiğfar eden yok mu, affedeyim ve bağışlayayım. "Rızık isteyen yok mu, hemen rızık vereyim.
"Başına bir musibet gelen yok mu, hemen sağlık ve afiyet vereyim.
"Böylece tan yerinin ağarmasına kadar bu şekilde devam eder."s
Çünkü o gece İlâhi rahmet coşmuştur. Berat Gecesi beşer mukadderatının programı çizilirken insanlara verilen eşsiz bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirip günahlarını affettirebilen, gönlünden geçirdiklerini bütün samimiyetiyle Cenab-ı Hakka iletip isteklerini Ondan talep eden ve belalardan Ona sığınan bir insan ne kadar bahtiyardır. Buna karşılık, her tarafı kuşatan rahmet tecellisinden istifade edemeyen bir insan ne kadar bedbahttır.
sizlerle paylaşmakk istedimmbu gece inşallahhh dualarımız kabul olur evlerimiz bebeklerle,bereketle,huzurla dolsun inşallahhh..
nevomm evet yetişemedim geçmişe daldım
çiğdemcim ben maalesef kitap okuyan biri değilimmmkeşke okusammm
bacımm gelmiş sonundaa özledimmm seni yaaa ne güzell moral depoladınn ailenlee sevdiklerinlee kıpır kıpır yeğenlerleee
tuğbişimmm çok sağol açıklamalar için valla şuanda daha kafamda hiçbişeyi oturtamadımm :44: herşeyi dediğin gibi rayına oturtmam lazım
melike oğluşunun tahlili temiz çıkar merak etme canım olur öle sütten ek gıdaya geçince bence
tarfil inşallah iyi gelir fitil canım mantarrr berbattır bilirimm..
herkesler iyidir inşallahhh
aLLAH KABUL ETSİNN QUZUMMcanın ne isterse onu yaparım sen yeterki gel gardaş ..afacanlarada sebzeli çorabalar yaparımmm
İNŞALAHH GARDAŞIM YA SORMA QUZUMM
gardaş hamileykende böyle paniktin sen dimihiç bişeyciği yok paşamın ek gıdaya geçtiğinden kakası öyle gelmiştir gönlünü ferah tut annesi
..
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?