Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım iyi eğlenceler hakımız helal olsun ama böyle şeyler söyleme sağlıkla git sağlıkla gel ve burada buluşalım inşşş yineee

kızlarrrrr birazdan fatoşla eşi bize geliyorlarrr hasetinizden çatlamayın emiii

Son düzenleme:
Merhaba gusel hatunlar bana nolur cokca dua edın salı gunu sezeryana gırıyorum prenseslerım gelıyolar moralım cok bozuk bu arada sankı esım doguma gırıyo benden cok o streslı surat 5 karıs derler ya ondan ama ben su son zamanları en mutlu sekılde gecırmek ısterdım ama malesefkı ıcımde kaldı.rabbım hepınıze yasatsın bu anne olma annellık duygusunu hep aklımdaydınız hepte aklımda olcaksınız fırsat buldukca gırmeye calısıyorum kendınıze ıyı bakın duanızda benıde eksık etmeyın noolur cok streslıyım rabbım hayırlısından hepınızın gobusune bebıs wersın

allah hayılrı doğumlar nasip etsin sağlıcakla al kucağına prenseslerini

HER ŞEHİT İÇİN 1DK 17.07.2011 SAAT 22.00 DA TÜM TÜRKİYE 13 DK KARARSIN.
Bugün 22:00, TÜM TÜRKİYE
HER ŞEHİT İÇİN 1'ER DK 17.07.2011 SAAT 22.00 DA HERKES IŞIKLARINI KAPASIN 13 DK TÜM TÜRKİYE KARARSIN...HER ŞEHİ...DİMİZ İÇİN 1 'ER DAKİKA.YOLDA OLANLARDA KORNA ÇALSINLAR...HERKES ARABASINI,EVİNİ TÜRK BAYRAĞIYLA DONATSIN VE ÇIKARMAYIN LÜTFEN...BU TERÖR BİTMEDEN KALKMASIN...CAMLARA ÇIKIP NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYEREK HAYKIRACAĞIZ...HADİ BİRLİK OLALIM...KARANLIĞA GÖMELİM ŞEREFSİZLERİ....(LÜTFEN DAVET EDİP PAYLAŞALIM..) ETKİNLİK TERÖR BİTENE,ÖCALAN GEBERENE KADAR DEVAM EDECEKTİR... sayfa linki: www.facebook.com/sonsuzaydinli​k arkadaşlar eylemin son dk sı tüm ışıklar açıp kapanacak..yorulana kadar...tüm türkiye yerinden oynayacak...

allah kurtarsın canım inşallah neden bu kadar streslendin kii bak ne güzel meleklerin kucağında olacaklar son iki günün senin için dua edicem

canım benim ya öle düşünme tatlım eşinde siizn için endişeleniyor heyecanlanıyorr aklında kim bilir neler varr kötü düşünmek yok sağlıkla al yavrularını kucağına inşalahh
kötüyümm ben kötüyümm kötüyümm herkesi hasta ederimm ederimm

allah hayılrı doğumlar nasip etsin sağlıcakla al kucağına prenseslerini

Rabbim sabır versin ailelere inşalahhh bir tanede çubuktan bizim ordan toprağa verildi(

ohh ohhh iyi eğlenceler canımmmmm

kızlarrrrr birazdan fatoşla eşi bize geliyorlarrr hasetinizden çatlamayın emiii

allahım yardımcın olsun bir an önce sağlıcakla kucacığına alırsın inşallahhh

günaydın canlarım nasılsınız hafta sonum çok yoğun ve stresli geçti neysee hafta sonları 2 düğünümüz vardı koşturmaca çok yoruldum valla sizler nasılsınız bakalım

iyiyizz canım senden naberr şimdi geldim bende sen napıyorsun canım

sağol kuzum bir iş görüşmesi vardı oray gittim oraya yakın bir arkadaşım vardı bir kaç ay önce 6 aylıkken bebeğini erken doğuma kaybettii ziyaretine gidememiştim eşimin rahatsızlığından dolayı onu ziyaret ettim halla çok kötü alışamamaış bebeğinin yokluğuna

iş görüşmesi nasıl geçti canımmm
allahım güç sabır versin çok zor canım allahım inşallah 2.ciyi bekletmeden hemen nasip eder inşallahhh

iş görüşmesi nasıl geçti canımmm
allahım güç sabır versin çok zor canım allahım inşallah 2.ciyi bekletmeden hemen nasip eder inşallahhh

kuzum biz aryacağız dediler ama
evet allah sbaır versin zaten tüp bebkle hamile kalmıştı

selam herkese iyi haftalar diliyorum

ftkrm.. hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim sağlıcakla kucağına al bebişlerini

nurcann demek fatoşla buluştunuzzz nasıl geçti bakalımm anlatınn bir ara neler yaptınızz bu arada herkesin uğrak yeri oldun

bu arada duruuuu bizde ipeğe gidecektik uzun zamandır Esrayı arayamadım onu arayayıp seninle irtibata geçerekten ayarlarızzz buluşmamızıı leydim e de gitmek istiyoırumm ona da gidecem inşallahh prensesinii sevicemm :87:

yeterr nasıl geçti iş görüşmesi,arkadaşın yaşadığı hiçte kolay bişey değil maalesefff Rabbim kimselere yaşatmasın

arayacağız deiler kuzum ama bakalım bekleyeceğiz
evet canım zor günler geçiriyorum ama rabbim dayanma gücü versin inşş

merhaba kızlarr nasılsınızz ..yaaa ben evdee piştim resmenn çok sıcakkk soğuk duş bile hararetimi almıyorrr ..offf kışı özledim yaaa :44:

yeterr arkadaşın adına çok üzüldümm allah sabır versin çok acı bişeyy kucağına alamadan kaybetmek

sevoo şimdi senmi nisbet yapıyon banaa buluşun anacaım buluşunn gözüm yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…