slm canlarrrr nasılsınızzzzz ya sızınle sohbeti çok özledimm vallaaaaa kıslarr ben tatılee gidiyorummmm hakkınızı helal edin gidipte dönmemek dönüpte görmemek varrr hepinizin bende yeriii çok fazladırr sizleriiii çok seviyoreeee belkii yarın 5 veya 6 sularındaa nurcanlaa kucaklaşıyoo olurum RABBİM kısmet ederseeeee hadinn byyyyyyyyy
kızlarrrrr birazdan fatoşla eşi bize geliyorlarrrhasetinizden çatlamayın emiii
kötüyümm ben kötüyümm kötüyümm herkesi hasta ederimm ederimmkötüsünnnnnnnnnnn kötüsünnnnnn
merhaba gusel hatunlar bana nolur cokca dua edın salı gunu sezeryana gırıyorum prenseslerım gelıyolar moralım cok bozuk bu arada sankı esım doguma gırıyo benden cok o streslı surat 5 karıs derler ya ondan ama ben su son zamanları en mutlu sekılde gecırmek ısterdım ama malesefkı ıcımde kaldı.rabbım hepınıze yasatsın bu anne olma annellık duygusunu hep aklımdaydınız hepte aklımda olcaksınız fırsat buldukca gırmeye calısıyorum kendınıze ıyı bakın duanızda benıde eksık etmeyın noolur cok streslıyım rabbım hayırlısından hepınızın gobusune bebıs wersın
Merhaba gusel hatunlar bana nolur cokca dua edın salı gunu sezeryana gırıyorum prenseslerım gelıyolar moralım cok bozuk bu arada sankı esım doguma gırıyo benden cok o streslı surat 5 karıs derler ya ondan ama ben su son zamanları en mutlu sekılde gecırmek ısterdım ama malesefkı ıcımde kaldı.rabbım hepınıze yasatsın bu anne olma annellık duygusunu hep aklımdaydınız hepte aklımda olcaksınız fırsat buldukca gırmeye calısıyorum kendınıze ıyı bakın duanızda benıde eksık etmeyın noolur cok streslıyım rabbım hayırlısından hepınızın gobusune bebıs wersın
canım benim ya öle düşünme tatlım eşinde siizn için endişeleniyor heyecanlanıyorr aklında kim bilir neler varr kötü düşünmek yok sağlıkla al yavrularını kucağına inşalahhMerhaba gusel hatunlar bana nolur cokca dua edın salı gunu sezeryana gırıyorum prenseslerım gelıyolar moralım cok bozuk bu arada sankı esım doguma gırıyo benden cok o streslı surat 5 karıs derler ya ondan ama ben su son zamanları en mutlu sekılde gecırmek ısterdım ama malesefkı ıcımde kaldı.rabbım hepınıze yasatsın bu anne olma annellık duygusunu hep aklımdaydınız hepte aklımda olcaksınız fırsat buldukca gırmeye calısıyorum kendınıze ıyı bakın duanızda benıde eksık etmeyın noolur cok streslıyım rabbım hayırlısından hepınızın gobusune bebıs wersın
kötüyümm ben kötüyümm kötüyümm herkesi hasta ederimm ederimm
allah hayılrı doğumlar nasip etsin sağlıcakla al kucağına prenseslerini
HER ŞEHİT İÇİN 1DK 17.07.2011 SAAT 22.00 DA TÜM TÜRKİYE 13 DK KARARSIN.
Bugün 22:00, TÜM TÜRKİYE
HER ŞEHİT İÇİN 1'ER DK 17.07.2011 SAAT 22.00 DA HERKES IŞIKLARINI KAPASIN 13 DK TÜM TÜRKİYE KARARSIN...HER ŞEHİ...DİMİZ İÇİN 1 'ER DAKİKA.YOLDA OLANLARDA KORNA ÇALSINLAR...HERKES ARABASINI,EVİNİ TÜRK BAYRAĞIYLA DONATSIN VE ÇIKARMAYIN LÜTFEN...BU TERÖR BİTMEDEN KALKMASIN...CAMLARA ÇIKIP NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYEREK HAYKIRACAĞIZ...HADİ BİRLİK OLALIM...KARANLIĞA GÖMELİM ŞEREFSİZLERİ....(LÜTFEN DAVET EDİP PAYLAŞALIM..) ETKİNLİK TERÖR BİTENE,ÖCALAN GEBERENE KADAR DEVAM EDECEKTİR... sayfa linki: www.facebook.com/sonsuzaydinli​k arkadaşlar eylemin son dk sı tüm ışıklar açıp kapanacak..yorulana kadar...tüm türkiye yerinden oynayacak...
slm canlarrrr nasılsınızzzzz ya sızınle sohbeti çok özledimm vallaaaaa kıslarr ben tatılee gidiyorummmm hakkınızı helal edin gidipte dönmemek dönüpte görmemek varrr hepinizin bende yeriii çok fazladırr sizleriiii çok seviyoreeee belkii yarın 5 veya 6 sularındaa nurcanlaa kucaklaşıyoo olurum RABBİM kısmet ederseeeee hadinn byyyyyyyyy
Merhaba gusel hatunlar bana nolur cokca dua edın salı gunu sezeryana gırıyorum prenseslerım gelıyolar moralım cok bozuk bu arada sankı esım doguma gırıyo benden cok o streslı surat 5 karıs derler ya ondan ama ben su son zamanları en mutlu sekılde gecırmek ısterdım ama malesefkı ıcımde kaldı.rabbım hepınıze yasatsın bu anne olma annellık duygusunu hep aklımdaydınız hepte aklımda olcaksınız fırsat buldukca gırmeye calısıyorum kendınıze ıyı bakın duanızda benıde eksık etmeyın noolur cok streslıyım rabbım hayırlısından hepınızın gobusune bebıs wersın
iyiyizz canım senden naberr şimdi geldim bende sen napıyorsun canım
sağol kuzum bir iş görüşmesi vardı oray gittim oraya yakın bir arkadaşım vardı bir kaç ay önce 6 aylıkken bebeğini erken doğuma kaybettii ziyaretine gidememiştim eşimin rahatsızlığından dolayı onu ziyaret ettim halla çok kötü alışamamaış bebeğinin yokluğuna
iş görüşmesi nasıl geçti canımmm
allahım güç sabır versin çok zor canım allahım inşallah 2.ciyi bekletmeden hemen nasip eder inşallahhh
selam herkese iyi haftalar diliyorum
ftkrm.. hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim sağlıcakla kucağına al bebişlerini
nurcann demek fatoşla buluştunuzzznasıl geçti bakalımm anlatınn bir ara neler yaptınızz bu arada herkesin uğrak yeri oldun
bu arada duruuuu bizde ipeğe gidecektik uzun zamandır Esrayı arayamadım onu arayayıp seninle irtibata geçerekten ayarlarızzz buluşmamızııleydim e de gitmek istiyoırumm ona da gidecem inşallahh prensesinii sevicemm :87:
yeterr nasıl geçti iş görüşmesi,arkadaşın yaşadığı hiçte kolay bişey değil maalesefff Rabbim kimselere yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?