sağol kuzum bir iş görüşmesi vardı oray gittim oraya yakın bir arkadaşım vardı bir kaç ay önce 6 aylıkken bebeğini erken doğuma kaybettii ziyaretine gidememiştim eşimin rahatsızlığından dolayı onu ziyaret ettim halla çok kötü alışamamaış bebeğinin yokluğuna
selam herkese iyi haftalar diliyorum
ftkrm.. hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim sağlıcakla kucağına al bebişlerini
nurcann demek fatoşla buluştunuzzznasıl geçti bakalımm anlatınn bir ara neler yaptınızz bu arada herkesin uğrak yeri oldun
bu arada duruuuu bizde ipeğe gidecektik uzun zamandır Esrayı arayamadım onu arayayıp seninle irtibata geçerekten ayarlarızzz buluşmamızııleydim e de gitmek istiyoırumm ona da gidecem inşallahh prensesinii sevicemm :87:
yeterr nasıl geçti iş görüşmesi,arkadaşın yaşadığı hiçte kolay bişey değil maalesefff Rabbim kimselere yaşatmasın
merhaba kızlarr nasılsınızz ..yaaa ben evdee piştim resmenn çok sıcakkksoğuk duş bile hararetimi almıyorrr ..offf kışı özledim yaaa :44:
yeterr arkadaşın adına çok üzüldümm allah sabır versin çok acı bişeyy kucağına alamadan kaybetmek
sevoo şimdi senmi nisbet yapıyon banaabuluşun anacaım buluşunn gözüm yokk
nurcikim hafta sonuda sıcaktı işyerinde anlamıyorum ufaklık sürekli suda klima var ama gündüz anneler açmıyor akşam gece artık idare ediyoruz
sevdam canım ipeğe gidecektik egeyle gidemem zaten eşim indi bindi izin vermez yanlız gelsem ege babayla durmuyo ağlıyo walla düşünüyorum nasıl yapayım diye benim biraz zor gibi sanki ya
merhaba kızlarr nasılsınızz ..yaaa ben evdee piştim resmenn çok sıcakkksoğuk duş bile hararetimi almıyorrr ..offf kışı özledim yaaa :44:
yeterr arkadaşın adına çok üzüldümm allah sabır versin çok acı bişeyy kucağına alamadan kaybetmek
sevoo şimdi senmi nisbet yapıyon banaabuluşun anacaım buluşunn gözüm yokk
benden de kocaman kokulu öpücüklerle merhaba
ne güzell klimanınn karşısında uyuyorsunuz bizim bir biskevetimiz amann bir vantilatörümüz bile yokk
benn geldimmmmmmmmmmm
kızz şaka yaptım, biliyorum yoğun işlerii ..allah kolaylıklar versinn çalışan herkesee ..işleir yoğundur birde patron geldiyse kapatmak zorunda kalmıştır
kızz şaka yaptım, biliyorum yoğun işlerii ..allah kolaylıklar versinn çalışan herkesee ..
sıcaktan tansiyonum çıktı herhalll..başım çatlıyoo ufffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?