Günaydın kızlar hepinizi öperim
hathar hamilemisin hayırlı olsun canım tebrik ederim, çok sık uğramıyosun gelde anlat neler yaptın
sevdam yan çizmek demeyelim akşam bir duşa giriyim dedim ege ortalığı yıktı eşimde ne oyalanıyosun çabuk çık diye bağırdıki duşa yeni girmiştim anla halimi babayla durmuyo eşimde vasıtalara izin veriyo hiçde bindirmedi oğlanla, dünyanın lafını sayar hadi egeyi bıraktım diyelim inan bana telefon telefon üstüne arar zor bir adam ne yapayım hergünümüz kavgayla geçiyo, kuaföre gidiyorum kaş aldırcam hemen telefon hadi nerdesin kauföre gidince kendini kaybediyorsun falan filan ne yapayım sen söle şimdi
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben çıkar vııııınnn
slm kızlar nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsınnn
çok şükür kuzum eşimin ilaç raporu çıkmış onu almaya gideceğim şimdi bu sıcakta tam 3 saat yol git gel zor olacak
günaydınnnn sanada. hepinizin günü aydın ve neşe dolu olsunnnnn
herkese merhabalarr nasılsınız bakalım
ben iki gündür eşimden dolayı gelemiyorum neyseki arkadaşları aradıda kahveye çıktı pcde bana kaldıı :87: :87: :87: :87:
sevo bacım demek falcıya gidiyon kız söylenirmi bu canım çekti valla fala ne kadar meraklı olduğumu biliyorsunn
bu arada esrayla yazlıktayken konuşmuştuk istanbuldaydı ama çok kalmıyacaktı herhalde öyle anladım ben :44: annesigil de tekrar Van a taşınacaklarmış geçimi zor demiş ..bu durumda esranın istanbula gelmesi hayal oldu .. buralara gelecekk inşallah ..tubişlerde seneye aydına tayin isteyecekler ohhh onlarda gelse süper olacakk.eğer ipeğe gidecekseniz bir an önce arayıp gidin bacım hem ramazanda iyice yaklaştı gidemezseniz bayramdan sonraya kalır o zamanda tek başına gidersiniz haaaaa ama fatoşta gelmek istiyorduu bende gidecem demişti nasıl olacak şimdii:26: ramazanın başına kadar tatilde olacak fatoş
asican taşınma telaşına girmiş allah kolaylıklar versin yeni ev sana uğur getirsin canım
nuraycım günün gecikmiş yine inşallah bu seferki gecikmende hayır vardır
yeni gelen arkadaşlarımız var hoşgelmiş sefa getirmişler
hathar hamile olduğuna çok sevindim allah tamamınada erdirsin canım ama neden hamile haberini verip arkanıza bakmadan çekip gidiyorsunuzz hamile haberinize seviniyoruz ama böyle yaptığınızda da üzülüyoruz
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
Kedersiz- kivancigdem+
sevdanehri54- oşgeldiniz beaaaa gözüm yollarda kaldıı ..nasılsınız kızlarr sevoo falcı ne dedi ne dedii
hayır olsun guzumm dur geliyorum msnyehoşgeldin canım iyikide aramışşşşş da arkadaşları kahveye gitti sana güzel haberlerim var canım benimmmm
ayy bende merak ettim sevo canım ne dedi sahi falcı benimde canım çektiiiiiiiiiiiiii
selamlar nasılsınız kızlar ben yoğunummm ve ne yapacağımı bilemez haldeyimm..
hathar tebrikler nasıl olduğunu detayını hiç yazmadın sanırım yazarsan seviniriz
durucumm işin zor bacım ama bu eşin tam dayaklık valla harbiden iyi sabrediyon seninde soluk alman lazım değilmi.. neyse canım sen zor durumda kalma zaten imkanın yok anlattığına göre
nurcikim evet falcıya gittim detayları söylerim sana baya iyiydi direk isim bile söyleyebiliyo..
demek fatoşta gelmek istiyodu ama ben ramazandan önce gidebilirsem giderim ki onda da 1 hafta kalmışnasıl olcek bilmiyom bu hafta sonu dayımlara gidicem hafta içi iş çıkışıda gidilmezki yaa üffff ne yapıcam bilmemm
bu arada falda okadar sıra vardıki gece 23,30 da bitti gittiğim yerde uzaktı o yüzden arkadaşta kaldım evimi özledim hemen bi günde bu sıcakta hiçbiyer çekilmiyo..
hayır olsun guzumm dur geliyorum msnye
ben yemek yiyip geliyom
olmazsa sen esrayı ara istanbuldaysa beraber gidersiniz değilsede tek başına gidersin artık ne yapıcan bacım ..selamlar nasılsınız kızlar ben yoğunummm ve ne yapacağımı bilemez haldeyimm..
hathar tebrikler nasıl olduğunu detayını hiç yazmadın sanırım yazarsan seviniriz
durucumm işin zor bacım ama bu eşin tam dayaklık valla harbiden iyi sabrediyon seninde soluk alman lazım değilmi.. neyse canım sen zor durumda kalma zaten imkanın yok anlattığına göre
nurcikim evet falcıya gittim detayları söylerim sana baya iyiydi direk isim bile söyleyebiliyo..
demek fatoşta gelmek istiyodu ama ben ramazandan önce gidebilirsem giderim ki onda da 1 hafta kalmışnasıl olcek bilmiyom bu hafta sonu dayımlara gidicem hafta içi iş çıkışıda gidilmezki yaa üffff ne yapıcam bilmemm
bu arada falda okadar sıra vardıki gece 23,30 da bitti gittiğim yerde uzaktı o yüzden arkadaşta kaldım evimi özledim hemen bi günde bu sıcakta hiçbiyer çekilmiyo..
selam herkeze ben bu ay üp bebek için edaviye başladım.iğnelerimi oluyorum bugün son yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde on a bakılacak hayırlısı olur inşallah sizler nasılsınız?
aqllahım yüzünü güldürsün inşalalh bir an önce konar bebişin karnına inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?