Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim bebeğim yok ama etrafımda bebği olan aleleere baktığımda erkekler genelde böyleler (istisnalar var tabiki)gerçekten erkleler zor varlıklar ama ne yapacaksınnn allah kolaylık versinnnn san ve hepimize

herkese merhabalarr nasılsınız bakalım

ben iki gündür eşimden dolayı gelemiyorum neyseki arkadaşları aradıda kahveye çıktı pcde bana kaldıı :87: :87: :87: :87:

sevo bacım demek falcıya gidiyon kız söylenirmi bu canım çekti valla fala ne kadar meraklı olduğumu biliyorsunn
bu arada esrayla yazlıktayken konuşmuştuk istanbuldaydı ama çok kalmıyacaktı herhalde öyle anladım ben :44: annesigil de tekrar Van a taşınacaklarmış geçimi zor demiş ..bu durumda esranın istanbula gelmesi hayal oldu .. buralara gelecekk inşallah ..tubişlerde seneye aydına tayin isteyecekler ohhh onlarda gelse süper olacakk .eğer ipeğe gidecekseniz bir an önce arayıp gidin bacım hem ramazanda iyice yaklaştı gidemezseniz bayramdan sonraya kalır o zamanda tek başına gidersiniz haaaaa ama fatoşta gelmek istiyorduu bende gidecem demişti nasıl olacak şimdii:26: ramazanın başına kadar tatilde olacak fatoş

asican taşınma telaşına girmiş allah kolaylıklar versin yeni ev sana uğur getirsin canım

nuraycım günün gecikmiş yine inşallah bu seferki gecikmende hayır vardır

yeni gelen arkadaşlarımız var hoşgelmiş sefa getirmişler

hathar hamile olduğuna çok sevindim allah tamamınada erdirsin canım ama neden hamile haberini verip arkanıza bakmadan çekip gidiyorsunuzz hamile haberinize seviniyoruz ama böyle yaptığınızda da üzülüyoruz

Son düzenleme:

hoşgeldin canım iyikide aramışşşşş da arkadaşları kahveye gitti sana güzel haberlerim var canım benimmmm

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ayy bende merak ettim sevo canım ne dedi sahi falcı benimde canım çektiiiiiiiiiiiiii

selamlar nasılsınız kızlar ben yoğunummm ve ne yapacağımı bilemez haldeyimm..

hathar tebrikler nasıl olduğunu detayını hiç yazmadın sanırım yazarsan seviniriz

durucumm işin zor bacım ama bu eşin tam dayaklık valla harbiden iyi sabrediyon seninde soluk alman lazım değilmi.. neyse canım sen zor durumda kalma zaten imkanın yok anlattığına göre

nurcikim evet falcıya gittim detayları söylerim sana baya iyiydi direk isim bile söyleyebiliyo..
demek fatoşta gelmek istiyodu ama ben ramazandan önce gidebilirsem giderim ki onda da 1 hafta kalmış nasıl olcek bilmiyom bu hafta sonu dayımlara gidicem hafta içi iş çıkışıda gidilmezki yaa üffff ne yapıcam bilmemm
bu arada falda okadar sıra vardıki gece 23,30 da bitti gittiğim yerde uzaktı o yüzden arkadaşta kaldım evimi özledim hemen bi günde bu sıcakta hiçbiyer çekilmiyo..

hoşgeldin canım iyikide aramışşşşş da arkadaşları kahveye gitti sana güzel haberlerim var canım benimmmm

ayy bende merak ettim sevo canım ne dedi sahi falcı benimde canım çektiiiiiiiiiiiiii
hayır olsun guzumm dur geliyorum msnye

Son düzenleme:

iyimiş valla direk ismine kadar söyledi meraklandım valla bak ayy baya geç bitmiş yaaa

hayır olsun guzumm dur geliyorum msnye

gel gel gelllll açtım kollarımı bekliyorum msndeeee

olmazsa sen esrayı ara istanbuldaysa beraber gidersiniz değilsede tek başına gidersin artık ne yapıcan bacım ..

kızz bana niye bakmadınn birde bacın olacammm eee anlat çabukk merak ettim şimdii ne dedide bu kadar etki,lendinn

selam herkeze ben bu ay üp bebek için edaviye başladım.iğnelerimi oluyorum bugün son yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde on a bakılacak hayırlısı olur inşallah sizler nasılsınız?

selam herkeze ben bu ay üp bebek için edaviye başladım.iğnelerimi oluyorum bugün son yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde on a bakılacak hayırlısı olur inşallah sizler nasılsınız?

aqllahım yüzünü güldürsün inşalalh bir an önce konar bebişin karnına inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…