Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam herkeze ben bu ay üp bebek için edaviye başladım.iğnelerimi oluyorum bugün son yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde on a bakılacak hayırlısı olur inşallah sizler nasılsınız?
aaa tedaviyemi başladın hadi hayırlısı canım inşallah ilk ve son tedavin olurr karnına çifter bebişler konsunn inşallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..Allah yüzünü güldürsünn

umarım dileğiniz gerçekleşir
aminnnn. sağol canım

sağol ablam evet eşimdede sorun varmış 2 senedir boşa tedavi olmuşum tek şansım tüp bebekmiş bende vakit kaybemeden başladım tedaviye iki emriyo koyulacak ALLAHIN izniyle tutacağına inanıyorum RABBİM çabalarımızı boşa çıkartmasın kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.Hayırlı sağlıklı nesiller nasip etsin...

Arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım müdürün yanındaydım işlerim vardı halledip geldim
ay şimdide bir başım ağrıyorki anlatamam valla migrenimde var bnm ilaçta içemiyom ne yapıcam ben
acilllll yardım....

tuyaneda tedavin inşallahh hayırlısıyla güzle sonuçlanır ne güzel bak çok morallisin inanıyorum diyorsun inşallahh dediğin gibi olacak

çiğdem face geliyom anacım dur bakemm, nurcik çıkmış yaa benimi bekliyecektii

slm nasılsınız arkadaşlar ben hamileyim 8 haftalık ikizlerim olacak
allahım bütün hepinizin gönlünden geçenin olması dileğimle....

hatice tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inş. bir döndün pir döndün haa... süper bi haber verdin bize ne zamandır uğramıyodun geçen aklıma geldin nerde acana bu kız dedim

hatice tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inş. Bir döndün pir döndün haa... Süper bi haber verdin bize ne zamandır uğramıyodun geçen aklıma geldin nerde acana bu kız dedim

ay cnm ya sorma ama berbat geçiyor hamilelik ne yapacağım bilmiyorum midem çok bulanıyor
başım ağrıyor sıcakta var birde çalışmak beni öldürüyor inanki....

ay cnm ya sorma ama berbat geçiyor hamilelik ne yapacağım bilmiyorum midem çok bulanıyor
başım ağrıyor sıcakta var birde çalışmak beni öldürüyor inanki....

ayyy canım yaaa allah kolaylık versin biz bile dayanamıyoruz senin yerine kendimi koydum daa çok zor ama inş geçecek

ayyy canım yaaa allah kolaylık versin biz bile dayanamıyoruz senin yerine kendimi koydum daa çok zor ama inş geçecek

amin cnm inşallah hayırlısıyla 1 -2 ay daha geçse belki toparlarım inşallah ama hayırlısı bakalım ya yemekte yiyemiyorum bulantı ölücek gibi hissediyom herşeyi çift yaşarsın dedi dr ne yapacam bilmiyorum birtaneye hamile olanlar zaten zor geçiriyordu çift olunca daha kötüymüş bunu anladım bilmiyorum işte sayenizde bunuda atlatırım inşallah....

inşallah geçecek canım biraz daha sık dişini eee sen en son rahim flimi çektirecektin en az 2 ay oluyo sanırım ne ooldu kendiliğinden hamile kaldın yoksa tedavimi oldun

Rabbim yardımcın olsun.Bebişlerini kucağına almayıda nasip etsin inşallah....

inşallah geçecek canım biraz daha sık dişini eee sen en son rahim flimi çektirecektin en az 2 ay oluyo sanırım ne ooldu kendiliğinden hamile kaldın yoksa tedavimi oldun

rahim filminden sonra herşey temiz çıktı ondan sonra tedaviye başladık klomen verdi
verdiği aydada hamile kaldım hemen cnm yani allahım birtane isterken iki tane verdi rabbimden hayırlısı...

ben çıkıyorum kızlar akşama gene misafirim var yemeklerimi hazırlıyım daha bulaşık mak. boşaltacam çamaşır asacam evi şölleee bi üstten silecem camlar açık olduğu için hep toz doluyo hergün siliyorum hepinize iyi günler çiğdemcim hoşgeldin naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…