umarım dileğiniz gerçekleşir
aaa tedaviyemi başladın hadi hayırlısı canım inşallah ilk ve son tedavin olurr karnına çifter bebişler konsunn inşallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..Allah yüzünü güldürsünnselam herkeze ben bu ay üp bebek için edaviye başladım.iğnelerimi oluyorum bugün son yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde on a bakılacak hayırlısı olur inşallah sizler nasılsınız?
aminnnn. sağol canımumarım dileğiniz gerçekleşir
aaa tedaviyemi başladın hadi hayırlısı canım inşallah ilk ve son tedavin olurr karnına çifter bebişler konsunn inşallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..Allah yüzünü güldürsünn
aminnnn. sağol canım
slm nasılsınız arkadaşlar ben hamileyim 8 haftalık ikizlerim olacak
allahım bütün hepinizin gönlünden geçenin olması dileğimle....
aramıza hoş geldiniz kızlarrrrr
hatice tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inş.Bir döndün pir döndün haa... Süper bi haber verdin bize ne zamandır uğramıyodun geçen aklıma geldin nerde acana bu kız dedim
ay cnm ya sorma ama berbat geçiyor hamilelik ne yapacağım bilmiyorum midem çok bulanıyor
başım ağrıyor sıcakta var birde çalışmak beni öldürüyor inanki....
tuyaneda tedavin inşallahh hayırlısıyla güzle sonuçlanır ne güzel bak çok morallisin inanıyorum diyorsun inşallahh dediğin gibi olacak
çiğdem face geliyom anacım dur bakemm, nurcik çıkmış yaa benimi bekliyecektii
ayyy canım yaaa allah kolaylık versin biz bile dayanamıyoruz senin yerine kendimi koydum daa çok zor ama inş geçecek
amin cnm inşallah hayırlısıyla 1 -2 ay daha geçse belki toparlarım inşallah ama hayırlısı bakalım ya yemekte yiyemiyorum bulantı ölücek gibi hissediyom herşeyi çift yaşarsın dedi dr ne yapacam bilmiyorum birtaneye hamile olanlar zaten zor geçiriyordu çift olunca daha kötüymüş bunu anladım bilmiyorum işte sayenizde bunuda atlatırım inşallah....
tuyaneda ve denizzeren hoşgeldiniz arkadaşlar nasılsınız
amin cnm inşallah hayırlısıyla 1 -2 ay daha geçse belki toparlarım inşallah ama hayırlısı bakalım ya yemekte yiyemiyorum bulantı ölücek gibi hissediyom herşeyi çift yaşarsın dedi dr ne yapacam bilmiyorum birtaneye hamile olanlar zaten zor geçiriyordu çift olunca daha kötüymüş bunu anladım bilmiyorum işte sayenizde bunuda atlatırım inşallah....
teşekkürler iyiyim tedaviyle uğraşıyorum iğnemi olacağım beş dakka sonra onu bekliyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
inşallah geçecek canım biraz daha sık dişini eee sen en son rahim flimi çektirecektin en az 2 ay oluyo sanırım ne ooldu kendiliğinden hamile kaldın yoksa tedavimi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?