Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

rahim filminden sonra herşey temiz çıktı ondan sonra tedaviye başladık klomen verdi
verdiği aydada hamile kaldım hemen cnm yani allahım birtane isterken iki tane verdi rabbimden hayırlısı...

maaşallah maaşallah darısı bizlere en kısa zamanda

tamm birtanem allaha emanet ol kolay gelsin sana kendini fazla yorma kendine ii bak. öptüm seni...

kızlaaarrrrrrrr selam nasılsınız

hoşbulduk canım benim iyidir senden naber

ayy ne heyecanlısındır şimdi sen allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün canım

evet heyecan stres karıımı ne yapacağımı bilemiyorum olumlu düşünüyorum hep akside aklıma geliyor arada genede ümitsiz olmak istemiyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...

SELAMLAR,

BİR YAZI BULDUM SİZLERLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM OKUYUN LÜTFEN :)
Çocuk istemek normaldir. Ancak her çocuk mutlaka hayırlı olur mu? Çok az da olsa, çocuk bir kimsenin dünya ve ahiret felaketine sebep olabilir. Ne olursa olsun çocuk olmasını değil de, mutlaka hayırlı olanını istemelidir. Hayırsız bir evlat yerine çocuksuzluğu tercih etmelidir!

Esas hayat, ahiret hayatıdır. Muhteşem bir hayat sürülse de, dünya geçicidir. Akıllı, ahiretini düşünüp, (Ya Rabbi çocuk hakkımda hayırlı ise nasip et) diye dua eder.

Ahir zamanda çoluk çocuk sahibi olmamak daha iyidir. İmam-ı Gazali hazretleri buyuruyor ki:
Peygamber efendimiz, (İkiyüz yılından sonra, sizin en iyiniz, hafifülhâz olandır) buyurdu. Hafifülhâz nedir, dediklerinde, (Hanımı ve çocuğu olmayandır) buyurdu. (Ebu Ya’la)

Seyyid Abdülhakim Arvasi hazretleri de (Bu zamanda çocuğu olmayan şükür secdesi yapsın) buyurmuştur.

Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:
(Hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinize; sevdiğiniz şey de, kötülüğünüze olabilir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir.) [Bekara 216]

Çocuğun olması, nimet olduğu gibi büyük tehlike de olabilir. Kur'an-ı kerimde çocuk için (fitne) buyuruluyor. Buradaki fitne, imtihan demektir. Çocuk imtihanından yüzümüzün akı ile çıkmak kolay değildir. Onun için daima hakkımızda hayırlı olanı istemeliyiz! (Hadika)

kızlar bir kez daha gititm geldim has çok şükürrrr sizlerde ne var ne yok

arkadaşım çok beğendim gönderinizi teşekkürler.............:81::81::81:

ilk günaydın benden gelsinnn kızlaaarrrrrrr günaydınnnn hayırlı cumalar hepinize:80::80::80:

günaydın kızlarrrr keyifleriniz nasılll?????? erkenden işe geldiğim gibi topiği açtımmm.... kadınlar kulübü alışkanlık olmaya başladı bende :))))

Son düzenleme:
günaydın sanada. sende benim gibi erkencisin çalışıyormusun???? yeni katıldığım için tanımıyorum sizleri :)

günaydın canım yok çalışmıyorum eşimi işe yolladım işlerim var diye yatmadım yarın inş. tatile çıkıyorum beyazlarımı makineye attım yarım saat sonra kapım çaldı görevlimiz geldi bizim su borumuz patlamış suyumu kesmiş çamaşırlarım makinada kaldı sinir oldum yaa neyse hemen babamı aradım usta getirecek biraz tam daa borunun patlıcağı tuttu aksilik iştee sen çalışıyosun sanırım nerde yaşıyosun yaşın kaç müsaitsen tabii

tuyaneda ve denizzeren hoşgeldiniz arkadaşlar nasılsınız

iyiim cnm cok saol:)) işteyım su anda aslında bu haftayı düşünüyorum ovulasyon donemıne gırdım bu hafta eşimde tekrar kontrole gıdecek aslında doktor en az 3 ay sonra gel demış ama ben yıne de sabredemedım:)) bende haftaya gıdıcem bakalım neler olacak:)) sızler nasılsınız

leennnn kızlarrr nerdesiniz cuma cuma yatmayın kalkın bakiyim bak yoklama yapacam birazdan

merhaba canım tedaviye mi başlıcaksınız hayırlısı olsun inşallah

ewet canım ben çalışıyorum. 3 yıllık evliyim , 27 yaşındayım kocaeli de oturuyorum. 5 aydır çocuk çalışmalarına başladım ama sanki uzun bir süre geçmiş gibi geliyor. umarım en kısa zamanda hepimiz için hayırlısı olur.

aminn inşallah en kısa zamanda biz de 3 ay sonra 3 senemizi bitiricez 4 kez başarısız tüp denememiz oldu ben istanbulda yaşıyorum 34 yaşındayım yarışmacı arkadaşlarıma hayırlı çocuklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…