rabbim yardımcın olsun.bebişlerini kucağına almayıda nasip etsin inşallah....
rahim filminden sonra herşey temiz çıktı ondan sonra tedaviye başladık klomen verdi
verdiği aydada hamile kaldım hemen cnm yani allahım birtane isterken iki tane verdi rabbimden hayırlısı...
ben çıkıyorum kızlar akşama gene misafirim var yemeklerimi hazırlıyım daha bulaşık mak. Boşaltacam çamaşır asacam evi şölleee bi üstten silecem camlar açık olduğu için hep toz doluyo hergün siliyorum hepinize iyi günler çiğdemcim hoşgeldin naber
kızlaaarrrrrrrr selam nasılsınız
ben çıkıyorum kızlar akşama gene misafirim var yemeklerimi hazırlıyım daha bulaşık mak. boşaltacam çamaşır asacam evi şölleee bi üstten silecem camlar açık olduğu için hep toz doluyo hergün siliyorum hepinize iyi günler çiğdemcim hoşgeldin naber
hoşbulduk canım benim iyidir senden naber
ne olsun iş güç her zaman ki gibii
ayy ne heyecanlısındır şimdi sen allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün canım
canım teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah seninde tedavin yolunda gider rabbim herkesin gönlünden geçenlerin olması dileğimle...
selamlar,
bir yazı buldum sizlerle de paylaşmak istedim okuyun lütfen :)
çocuk istemek normaldir. Ancak her çocuk mutlaka hayırlı olur mu? çok az da olsa, çocuk bir kimsenin dünya ve ahiret felaketine sebep olabilir. Ne olursa olsun çocuk olmasını değil de, mutlaka hayırlı olanını istemelidir. Hayırsız bir evlat yerine çocuksuzluğu tercih etmelidir!
Esas hayat, ahiret hayatıdır. Muhteşem bir hayat sürülse de, dünya geçicidir. Akıllı, ahiretini düşünüp, (ya rabbi çocuk hakkımda hayırlı ise nasip et) diye dua eder.
Ahir zamanda çoluk çocuk sahibi olmamak daha iyidir. Imam-ı gazali hazretleri buyuruyor ki:
Peygamber efendimiz, (ikiyüz yılından sonra, sizin en iyiniz, hafifülhâz olandır) buyurdu. Hafifülhâz nedir, dediklerinde, (hanımı ve çocuğu olmayandır) buyurdu. (ebu ya’la)
seyyid abdülhakim arvasi hazretleri de (bu zamanda çocuğu olmayan şükür secdesi yapsın) buyurmuştur.
Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:
(hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinize; sevdiğiniz şey de, kötülüğünüze olabilir. Siz bilmezsiniz, allah bilir.) [bekara 216]
çocuğun olması, nimet olduğu gibi büyük tehlike de olabilir. Kur'an-ı kerimde çocuk için (fitne) buyuruluyor. Buradaki fitne, imtihan demektir. çocuk imtihanından yüzümüzün akı ile çıkmak kolay değildir. Onun için daima hakkımızda hayırlı olanı istemeliyiz! (hadika)
ilk günaydın benden gelsinnn kızlaaarrrrrrr günaydınnnn hayırlı cumalar hepinize:80::80::80:
günaydın sanada. sende benim gibi erkencisin çalışıyormusun???? yeni katıldığım için tanımıyorum sizleri :)
tuyaneda ve denizzeren hoşgeldiniz arkadaşlar nasılsınız
iyiim cnm cok saol:)) işteyım su anda aslında bu haftayı düşünüyorum ovulasyon donemıne gırdım bu hafta eşimde tekrar kontrole gıdecek aslında doktor en az 3 ay sonra gel demış ama ben yıne de sabredemedım:)) bende haftaya gıdıcem bakalım neler olacak:)) sızler nasılsınız
ewet canım ben çalışıyorum. 3 yıllık evliyim , 27 yaşındayım kocaeli de oturuyorum. 5 aydır çocuk çalışmalarına başladım ama sanki uzun bir süre geçmiş gibi geliyor. umarım en kısa zamanda hepimiz için hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?