Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar hepinizi öpüyorum ben 1 hafta 10 gün kadar yokum inşallah döndüğümde birinizin hamile haberini alırım hoşçakalın:86::86::86:

ilk günaydın benden gelsinnn kızlaaarrrrrrr günaydınnnn hayırlı cumalar hepinize:80::80::80:

günaydın canımmmm hayırlı cumalarrr

günaydın kızlarrrr keyifleriniz nasılll?????? erkenden işe geldiğim gibi topiği açtımmm.... kadınlar kulübü alışkanlık olmaya başladı bende :))))

günaydın canım bende de oluyor aynı alışkanlık hafta sonu oldumu siteye giremeyince bi gariplik oluyor bende ama alıştımmmm

leennnn kızlarrr nerdesiniz cuma cuma yatmayın kalkın bakiyim bak yoklama yapacam birazdan

ben geldimmmmmmm burdaaaa

kızlar hepinizi öpüyorum ben 1 hafta 10 gün kadar yokum inşallah döndüğümde birinizin hamile haberini alırım hoşçakalın:86::86::86:

canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah iyi tatilllerrrr

herkese günaydınlar hayırlı cumalar

pınar iyi tatiller diliyorum

hayır cumalar canımmm günaydınnn

günaydın canlarımmmmmmm bugün iş yerimde arkadaşlarla kahvaltı yaptık bütün arkadaşlar bizim odaya geldiler kalabalık keyifli eğlenceli kahvaltı yaptık hepimiz birazda arkadaşlarımı şenlendirdim eğlendikkk çok güzel geçti ya biraz önce bilgisayarımı açtım işte var artıkın öğleden sonra yaparım keyfim yerindeeeee
hayırlı cumalar canlarım rabbim bizlere güzel günler yaşatsın herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahh şimdide rezene çayımı yudumluyorum malum zayıflayacam okadar çok şey yedimde nasıl verecem kara kara düşünüyorum kahvaltı sırasında hiç bişey düşünemedim valla sofra harikaydı arkadaş fotoları çekti facede paylaşır şimdi merakla bekliyorummm
çok konuştummmmm eee siz napıyorsunuz bakalım özledim sizleriiii burnumda tütüyorsunuzzz

günaydınn canım ohh afiyet olsun ne güzel bir kahvaltı keyfi yapmışsınız süperrr keyfinde yerinde daha ne olsun
rezene çayı zayıflamaya iyimi geliyo ben içem ozaman

günaydın canım sanada hayırlı cumalar tatlım ben biraz keyifsizim test yaptım yine negatif çıktı hayırlısı artık bakalım ne olcak bu halimiz

günaydınn canım ohh afiyet olsun ne güzel bir kahvaltı keyfi yapmışsınız süperrr keyfinde yerinde daha ne olsun
rezene çayı zayıflamaya iyimi geliyo ben içem ozaman

valla canım iyi geliyor onuda nerden biliyorum bi arkadaş vardı triot bezlerinde bi sorun vardı kilo veremiyordu bazı zyıflama tarifleri verdi bide günde 2 tane rezene çayı içiyorum çok iyi geliyor dedi baya o kadar kilo vermiş kiiihaha böyle oldum gözlerim kocaman kocaman olmuştu hemen sordum tabiii

günaydın canım sanada hayırlı cumalar tatlım ben biraz keyifsizim test yaptım yine negatif çıktı hayırlısı artık bakalım ne olcak bu halimiz

canım benim kıyamam ama gebelik testlerine güvenme derim bazen yanlış sonuçlar verebiliyormuş kan testi herzaman daha garantili istersen sen bi böğürtlen kürü hazırla baya faydasını görürsün bide maydonoz yemeye bakk bol bol ama hamile kalınca maydonoz yeme intihap söktürücü olduğu için drlar yasaklıyormuş ben kürlerden baya faydasını gördümm sende bi dene istersen canım pko hastayım demiştim galiba pkolara iyi geliyormuş böğürtlen kürü

bakalım pazartesiye kadar bekleyeyim olmassa yine kan veririm artık evet pco hastasıyım bögürtleni çok duydum ama denemedim bi araştırayım nasıl ve ne zaman kullanılıyomuş denemekte yarar var ama maydonoz sevmiyorum canım yiyyemiyorum malesef

ayyy rezene çayı troid hastalarına iyi mi geliyormuş bende hemen alayımda içeyim bari kilo başlı başına ayrı bi dert yaa

ühh keşke yiyebilsen var yaaa adet sancısı gibi bi sancın oluyor tuvalete gidiyorsun akıntılar akıyor böyl ebenim öyle oluyor böğüerleni istediğin zaman başlayabilirsin ben yaptım evde kökleri var olmazsa bu akşam kaynatıp içerim sabah akşam aç karınlar böğürtlenleri toplayıp güzelce yıkıyorsun suda kaynatıyorsun ılıkken içiyorsun geri kalan suyuda süzüp kavanozlara boşaltıp buzdolabına koyuyorum 1 su bardağı kadar cezveye boşaltıp ısıtıp ısıtıp içiyorum tadı güzel yani

böğürtlenin kendisimi yoksa kökümü ben kökünü duymuştum ama

slm demetim hoşgeldin canım nasılsın ne yaptın epeydir görüşemiyoruz taşınıyormuşsun hayırlı olsun canım kolay gelsin yeni evinsana yeni hayırlı haberler getirsin bebiş gelsin inş.

teşekkür ederim nuraycııımm rabbbim sizede daha iyilerini versin inş..
toparlandımm pazar günü taşınıyorum işteeee rabb,m sağlık mutluk huzur versinde gerisi boooşşş
güzel duaların için saol cnm beniiiim

slm kızlaaaarrrrr

slm canım hoşgeldinnnnnn:80::80::80:

ayyy rezene çayı troid hastalarına iyi mi geliyormuş bende hemen alayımda içeyim bari kilo başlı başına ayrı bi dert yaa

canım iyi gelip gelmediğini bilmiyorum ama müthiş bi zayıflama oldu baya faydasını gördüm dedi zaten arkadaşıma da güvenirim ondan içiyorum yoksa ben hayatta ondan bundan içmem belki faydasını görürsün canım bu arada beni görenler hep zayıfladın diyo bilmiyorum tartılmadım bi değişiklik varmı bilmiyorum ama günde 2 litre ılık su iiçiyorum durmadannn

deneyim bakalım ne olcak eşime diyeyimde bana gelirken bii paket sallama rezene getir diye getirsinde içmeye başlayayım

deneyim bakalım ne olcak eşime diyeyimde bana gelirken bii paket sallama rezene getir diye getirsinde içmeye başlayayım

iç canım bidebi tanedaha var onu da kendin evde yapabilirsin canım istersen vereyim bu arada yaz olduğu için bol bol meyve tüket özellikle karpuz ve kavun mesela karpuzu güzelce dışını yıkaa iyice böl parçalara robota koy kabuk çekirdek karpuz hepsini geçir robottan onu sabah açtam iç hem böbreklerdeki taşları düşürüyormuş hemde bi çok şeye faydası varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…