heee bi de ruşeym var onu aktarlarda bulabilirsin sabbah akşam aç karınla bi tatlı kaşığı yiyorsun tadı çok kötü yalnız yoğurtla yiyebilirsiniz tokluk hissi veriyormuş netten araştır baya faydaları var oonuda denedim bennn amanın denemediğim bişey kalmaış neredeyseee
çiğdemcim bende deneyeceğim rezeneyi peki başka ne ipuçları verdi arkadaşınn
nuraycım inşallah test yanlıştır diyeceğim ama adet tarihin 10 gün geçmişti yanlış hatırlamıyorsam umarım süpriz yaparsın olmazsada çiğdemin dediği şeyleri kullanmanı tavsiye ederim.
hoşgeldin asi nasılsın
çiğdemcim bende deneyeceğim rezeneyi peki başka ne ipuçları verdi arkadaşınn
nuraycım inşallah test yanlıştır diyeceğim ama adet tarihin 10 gün geçmişti yanlış hatırlamıyorsam umarım süpriz yaparsın olmazsada çiğdemin dediği şeyleri kullanmanı tavsiye ederim.
hoşgeldin asi nasılsın
valla canım bilmiyorum sabahlarıda kalkınca hafif mide bulantısı var ama neyin nesi bilmiyorum belkide psikolojik olarak oluyodur adet başlama tarihinden bu yana 45 gün oldudaha tık yok haziran 9 du ilk gündü bende anlamadım yaa
canım aslında ençok elma çayında faydasını görmüş kesinlikle şekeri tuzu hamuru kesmiş 1 ay hiç yememiş canı çok çekmiş zavallım ama sonu değmiş
1 yada 2 elmayı 4 e bölmüş tane karabiber 2 tane karanfil tarçın su da kaynatmış sonra bunları süzmüş sabah öğle akşam aç karınla 1 su bardağı ısıtıp içmiş onda çok faydasını gördüm dedi şişeye koyup işe getirirdi bi bardağa yarısını elmasuyunu koyardı geri kalanı ketilden su ısıtıp üstüne koyardı içerdi öyle bidee bi arkadaş bana akşamları yatmadan önce ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum tokluk hissiveriyor bağırsakları öçalıştırıyıor dedibi bunu denemedim canımmm bunu da deneyecem ayy bize neler yaptırıyor şunlara bak zayıflamak için
elme sirkei berbat bi tat ya beniki gün içtim ama berbat bişi umarım sen içebilirsin
ayy inşallah hayırlı haberlerle dönersin yaaaa
aman ben alıştım canım benim annem sirke hastası sirkesiz salatamız olmazdı ondan alıştım canım içerim bennn
iyiymiş senin için sevindim ya normal sirke kokusu o kadar kötü değilde elma sirkesi diyince inan midem alt üst oluyo
kızlar burda sela okunuyo rabbim tüm dualarımızı cuma günü ve okunan selalar hürmetine kabul etsin kimin kalbinden ne geçiyorsa allah onu ona yaşatsın hayırlısı ile allahım bize yardım etsin bizi tüm kötülüklerden korusun ve bize meleklerimizi hayırlısıyla göndersin aminn
kıyamam yaa ama sen diğer dediklerimi yapabilirsin aslında bide hamur işi yapma yeme 1 ay sık dişini ramazanda geliyor sahurda biz meyveyle oruç tutuyoruz bi iyi oluyor var ya ne mide ağrısı çekiyoruz nede açlık
amin inşallahhhhh
uygulamaya çalışıcam canım inşallah şimdi evi bi kurcaladım yeşil çay çıktı onu içiyorum hamur işi zatene çok sık yaptığım bişi değildir ayda bir kez bilemedin iki kez yapıyorum
iyimiş bide evde spor yapabiliyormusun mesela babam bana bi hareket gösterdi tek kişilik koltuğa oturuyorun ellerini koltuğun yanlarını tutup ayağını hiç yere koymadan uztıp kendine çekiyorsun iş yerimde koltuğumda yapıyorum acaip etkisi oluyor karnın ve bacakalrın çok çalışıyor ağrı yapıyor istersen şimdi bi dene bana yazz
spor cdsi var ama iki gün yapıp üçüncü gün bırakıyorum senin dediğn hareketi yaptım hakkatten baya ağrı yapıyo ama kasların çalıştığını hissedebiliyorsun
yani bu hareketi devamlı yapmaya çalış bide poponu kendine çek bırak yani sık bırak bu hareketide yap karnını kendine çek bırak ikisini birden yap iş yaparken özlellikle herşeyde yap ben devamlı bu hareketleri yapıyorum
tamam canım çok saol
bişey değil canım ben şimdi çıkayım canım biraz kitap okuyayım gene gelirim öpüyorum seni by muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?