Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slmmmm şekerlerrrr napıyosunuz bakalımm biz annemlerdeydikk kaldım 1 gün geldim sizler nasılsıonızz anamm topikte in cin voleybol oynuyoo

günaydınnn pampişlerimmmmmmhepinize hayırlı haftalar güzel günler dilerimm
artıkın daha sık gelirim çok şükür sınavım bitti10 da 10 bekliyorum sonucu inşallahhhhheeeeeeee sizler nasılsnız bakalım hepinizi özledim

günaydın akide şekerlerim hayırlı haftalar herpinize

günaydın canım sanada hayırlı haftalarrrr

günaydın canım hadi gözün aydın kurtuldun sınavlarda sonucuda güzel çıkar inşallahhh

günaydın canlarım haftasonu güzel ve yoruccu geçti cam sil evleri süpür ama yinede iyi oldu yoruldum ama evim tertemiz olduu eee sizler napıyorsunuz bakalımmm

oh mis olmuşsunuz ne güzel banada lazımmmmmmmmiyiyim canımcım ben çok şükürr sen nasılsın

iyiyim valla canım az önce eşim msj çekti evi çok fena dağıttım dedi akşamada misafirim var ama sadece yatak odası diyor oda iyimiş ne diyeyim :))) allahım yardımcın olsun canım kadın tut temizlettir istersen ben öyle yapacaktım vazgeçtim kendim uğraştım

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrr keyifler nasıl güzel bir hafta diliyorummm huzurlu süprizlerle dolu beklentilern karşılandığı bitr hafta olsunnnn

günaydın akide şekerlerim hayırlı haftalar herpinize

günaydın canlarım haftasonu güzel ve yoruccu geçti cam sil evleri süpür ama yinede iyi oldu yoruldum ama evim tertemiz olduu eee sizler napıyorsunuz bakalımmm

günaydınlarrrrrrrrrrr nasılmış yol arakadaşlarımmm

günaydın canım iyiler yol arkadaşların canımmmmmsıcak larla uğraşıp duriiiyler işte 45 derecesen nasılsınn

iyi olun arkadaşlarım hep iyi olunnnnnn yaaaaaaaa sıcakları hiç sorma bizim buradada 100 derece

günaydınnn kızlarrrr nasılsınız bakalım sıcaklar sizide etkiliyormuu yaaaa offf haşlanmış tavuk gibi hisediyorum kendimi

kankimmm seni burda görmek ne güzel canım hoşgeldin ..nasılsın ömer paşamız nasıllar bir yaramazlık yoktur umarımm..kızz kanki ömerciğin resmini istiyoruz teyzeleri merak ediyo

kamerr sende aramıza dönmüşsünn hoşgelmişsin ..hade bakalım kurtuldun ders çalışmaktan sonucuda istediğin gibi olur inşallah

ah ahhhh nurcikim inşallah canımmm demek kızarmış piliçmi oldunn yirim seni bennnnnnn
naber nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…