hayırlı cumlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşşş
günaydın akide şekerlerim hayırlı haftalar herpinize
günaydınnn pampişlerimmmmmmhepinize hayırlı haftalar güzel günler dilerimm
artıkın daha sık gelirim çok şükür sınavım bitti10 da 10 bekliyorum sonucu inşallahhhhh eeeeeeee sizler nasılsnız bakalım hepinizi özledim
günaydın canlarım haftasonu güzel ve yoruccu geçti cam sil evleri süpür ama yinede iyi oldu yoruldum ama evim tertemiz olduu eee sizler napıyorsunuz bakalımmm
oh mis olmuşsunuz ne güzel banada lazımmmmmmmmiyiyim canımcım ben çok şükürr sen nasılsın
günaydın akide şekerlerim hayırlı haftalar herpinize
günaydınnn pampişlerimmmmmmhepinize hayırlı haftalar güzel günler dilerimm
artıkın daha sık gelirim çok şükür sınavım bitti10 da 10 bekliyorum sonucu inşallahhhhh eeeeeeee sizler nasılsnız bakalım hepinizi özledim
günaydın canlarım haftasonu güzel ve yoruccu geçti cam sil evleri süpür ama yinede iyi oldu yoruldum ama evim tertemiz olduu eee sizler napıyorsunuz bakalımmm
günaydınlarrrrrrrrrrr nasılmış yol arakadaşlarımmm
günaydın canım iyiler yol arkadaşların canımmmmmsıcak larla uğraşıp duriiiyler işte 45 derece sen nasılsınn
iyi olun arkadaşlarım hep iyi olunnnnnn yaaaaaaaa sıcakları hiç sorma bizim buradada 100 derece
kamerden başka görünen yok kamerim seninde işlerin var sanırım bende çıkıyım ev işlerini toprlıyım sonra gelirim
ipekkkkkkkkkkkk
günaydınnn kızlarrrr nasılsınız bakalım sıcaklar sizide etkiliyormuu yaaaa offf haşlanmış tavuk gibi hisediyorum kendimi
kankimmm seni burda görmek ne güzel canım hoşgeldin ..nasılsın ömer paşamız nasıllar bir yaramazlık yoktur umarımm..kızz kanki ömerciğin resmini istiyoruz teyzeleri merak ediyo
kamerr sende aramıza dönmüşsünn hoşgelmişsin ..hade bakalım kurtuldun ders çalışmaktan sonucuda istediğin gibi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?