Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ah ahhhh nurcikim inşallah canımmm demek kızarmış piliçmi oldunn yirim seni bennnnnnn
naber nasılsın
kızarmış piliçmi dersin hindimi dersin artık ne dersen de
sıcaklar dışında iyiyim şükür sen nasılsın canım tedavi işin ne oldu ne zaman başlıyorsun hayırlısıyla

yanıyoruz kuzummm yanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızarmış piliçmi dersin hindimi dersin artık ne dersen de
sıcaklar dışında iyiyim şükür sen nasılsın canım tedavi işin ne oldu ne zaman başlıyorsun hayırlısıyla

canım benim evdesin nasılsa bıcıl bıcıl sudan çıkma
tedavime ne zaman başlıcam bilmiyorum ayın 1 i gibi izine çıkmayı düşünüyorum ama 3 güncük sadece patroniçe izinin hepsini vermeyim tedaviye başlarsan o zaman kullan dedi
bilmiyorum bakalım bu 3 günde gidip görüşecem dohtorla belki aşılama yapar hemen
bu arada kızlar aşılama içindemi hastaneden rapor alınması gerekiyor bileniniz varmı?

yanıyoruz kuzummm yanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kışş gelsin artıkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

inan abartısız diyorum en az 4 defa duşa girip çıkıyorum ama yok hiç faydası yokk
canım ben aşılama için rapor almamıştım bir bilgim yok

ben biraz iş yapıp gelene kadar herkes gitmiş bende oğlumda çok iyiyiz kızlar bugünden itibaren yanlızz anne dün gitti çok alışmışım
sabah çok zor geldi tek olmak ömeri soruyosunuz ömer sağlıklı maşallah ama biraz asabi mızmız emme saati geldiğinde ve uykusu olduğunda hiç sabrı yok birde bir huyu var ağlarken mosmor oluyo nefesi gidiyo hep keyfi yerinde olsun istiyo beyimiz bunun dışında yorgun kimi zaman zaman uykusuz ama güzel günler geçiriyoruz birde sizlerle karşılaşsak daha güzel oluak özledim hepinizi

maasallah cok sevımlı allah bağışlasın

ne kışı kızlar daha yeni yaz geldi aboww durun ben daha adam gibi denize girmedim yaaaaaaabir kere gittim sadece 3 hafta oldu onadagir nurcikim duşlara erinde evde ohhhhhh iyi değerlendirin fırsatları
hade kolay gelsin sana
hayde sağol bye
tubiş az önce burdaydın nereye kayboldunnn :84::84::84:
kaçtııııııııı
Eeeeeeee herkes nerdee iki dak bekleyemediniz beaa

sende selam versene o zaman gelmişte kaçmışsın gibi oldu eee nasılsın bakalım nasıl prenses kızın

hu huuuuuu nabersiniz herkeşler iyimi
kamer yine de denize girmişsin ben daha ayağımı bilem sokmadım ühhhüüüüüü
ipeğim gelmiş
nurcik evler hamam hamam ben bile dayanamıyom oğlan isilik oldu
hepinizi şılap şılap öperiiiiiiiiimmmmmm

maşallah sizeçok kolay gelsin valla ipek ben öyle ağlayınca bebekler çok korkuyorummm:26::26::26:daha doğrusu her şeylerinden çok korkuyorum özellikle de boğazlarına bişey kaçınca morarıp kusuyorlarya ölüyom o zaman işte:95: gözümü kapatıyom görmeyim diyetabi anneleri ilgileniyor ben gözümü kapatınca yoksa kapatmammmmmmmdelimiyim neyim ben bu durum sonradan oluştu bende yoksa çok cesaretli bir kızdım ben eskiden ahhhh ah gençliğim gidiyor eldennnn

eeeeeeeeee yalnızda kaldın demek ilgileniyosun tosununla allah sağlık mutluluk versin canım sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallahh.arada gel tamammı görüşelimm

gel ben seni denize götürürüm annemmm nasılsın bacım görüşmeyelii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…