kızarmış piliçmi dersin hindimi dersin artık ne dersen deah ahhhh nurcikim inşallah canımmm demek kızarmış piliçmi oldunnyirim seni bennnnnnn
naber nasılsın
abuuuuuuu desene halimize şükredelim, siz pişmiş yeme kıvamına gelmişiniz bacım
günaydınnn kızlarrrr nasılsınız bakalım sıcaklar sizide etkiliyormuu yaaaa offf haşlanmış tavuk gibi hisediyorum kendimi
kankimmm seni burda görmek ne güzel canım hoşgeldin ..nasılsın ömer paşamız nasıllar bir yaramazlık yoktur umarımm..kızz kanki ömerciğin resmini istiyoruz teyzeleri merak ediyo
kamerr sende aramıza dönmüşsünn hoşgelmişsin ..hade bakalım kurtuldun ders çalışmaktan sonucuda istediğin gibi olur inşallah
kızarmış piliçmi dersin hindimi dersin artık ne dersen de
sıcaklar dışında iyiyim şükür sen nasılsın canım tedavi işin ne oldu ne zaman başlıyorsun hayırlısıyla
canım nem çok yüksek burada o yüzden sıcaklığı daha yüksek hisediyoruz
nerde yaşıyosunuz canım memleket nireeeeeee
kışş gelsin artıkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:yanıyoruz kuzummm yanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
inan abartısız diyorum en az 4 defa duşa girip çıkıyorum ama yok hiç faydası yokkcanım benim evdesin nasılsa bıcıl bıcıl sudan çıkma
tedavime ne zaman başlıcam bilmiyorum ayın 1 i gibi izine çıkmayı düşünüyorum ama 3 güncük sadecepatroniçe izinin hepsini vermeyim tedaviye başlarsan o zaman kullan dedi
bilmiyorum bakalım bu 3 günde gidip görüşecem dohtorla belki aşılama yapar hemen
bu arada kızlar aşılama içindemi hastaneden rapor alınması gerekiyor bileniniz varmı?
hade kolay gelsin sanakızlar çıkmamam lazım görüşürüz gelirim sonra öptüm kaçtımm
ben biraz iş yapıp gelene kadar herkes gitmiş bende oğlumda çok iyiyiz kızlar bugünden itibaren yanlızz anne dün gitti çok alışmışım
sabah çok zor geldi tek olmak ömeri soruyosunuz ömer sağlıklı maşallah ama biraz asabi mızmız emme saati geldiğinde ve uykusu olduğunda hiç sabrı yok birde bir huyu var ağlarken mosmor oluyo nefesi gidiyo hep keyfi yerinde olsun istiyo beyimiz bunun dışında yorgun kimi zaman zaman uykusuz ama güzel günler geçiriyoruz birde sizlerle karşılaşsak daha güzel oluak özledim hepinizi
ne kışıkışş gelsin artıkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
inan abartısız diyorum en az 4 defa duşa girip çıkıyorum ama yok hiç faydası yokk
canım ben aşılama için rapor almamıştım bir bilgim yok
kaçtıııııııııhade kolay gelsin sana
hayde sağol bye
tubiş az önce burdaydın nereye kayboldunnn :84::84::84:
Eeeeeeee herkes nerdee iki dak bekleyemediniz beaa
ben biraz iş yapıp gelene kadar herkes gitmiş bende oğlumda çok iyiyiz kızlar bugünden itibaren yanlızz anne dün gitti çok alışmışım
sabah çok zor geldi tek olmak ömeri soruyosunuz ömer sağlıklı maşallah ama biraz asabi mızmız emme saati geldiğinde ve uykusu olduğunda hiç sabrı yok birde bir huyu var ağlarken mosmor oluyo nefesi gidiyo hep keyfi yerinde olsun istiyo beyimiz bunun dışında yorgun kimi zaman zaman uykusuz ama güzel günler geçiriyoruz birde sizlerle karşılaşsak daha güzel oluak özledim hepinizi
hu huuuuuu nabersiniz herkeşler iyimi
kamer yine de denize girmişsin ben daha ayağımı bilem sokmadım ühhhüüüüüü
ipeğim gelmiş
nurcik evler hamam hamam ben bile dayanamıyom oğlan isilik oldu
hepinizi şılap şılap öperiiiiiiiiimmmmmm
gel ben seni denize götürürüm annemmmnasılsın bacım görüşmeyelii
iyiym kamerim işte bildiğin gibi
bu sene denize felan gidemeyiz sağlık olsun ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?