Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

walla iyimi kötümü orasını allah bilir bacımmmmm inşallah iyi olur
sen ne yaptın herangi bir icraat yokmuuuu

nurcikk sana bişiy soracam bacımmm ben burdaki ismimimi değiştirebiliyormuyum :26:başka bir isimle değiştiresim geldidee

nurcikk sana bişiy soracam bacımmm ben burdaki ismimimi değiştirebiliyormuyum :26:başka bir isimle değiştiresim geldidee
sitenin yöneticilerine özelden mesaj yaz( 3_4 tanede nick yaz) çünkü senin istediğin nickle daha önce üye olan biri varsa sayılmaz sen ne olur ne olmaz yaz bir kaçtane nick

sitenin yöneticilerine özelden mesaj yaz( 3_4 tanede nick yaz) çünkü senin istediğin nickle daha önce üye olan biri varsa sayılmaz sen ne olur ne olmaz yaz bir kaçtane nick

ene oluyormu yani çok iyi olur gerçekten nerden yazıyorum site yneticisi kimmmm nerden bulurumm
canım ya karamsar değilim sadece aşılamalar mecburi olacakya tüpten önce biliyosun 3 kez olması lazım tutmaz aşılamalar büyük ihtimalle onları edaviden saymıyorum o yüzdenn

şu editöre yaz bakalım cevap gelecekmi http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=20

kız niye öyle diyorsun aşılamayla hamile kalanda var belli olmaz bu işler nasip kısmet işi

maşallah allahım sağlık sıhhat versin güle gül ebüyüt paşşanı canım allahım nazarlardan korusun siziii

çiğdem hoşgeldin canım naberrrr pekte güzel hatunmuşun maşallahhhh facelerde gördümmmm

hoşbulduk canımmm iyidir senden naberr utandırıyorsunuz beniii teşekkür ederimmm

bana diyene bakkaşılamayı 2 ay önce kendin istemiyordun ya
bu arada getirttiğim ilaca başlycam yarın başlasammı diyorum:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…