ben facedeyim kızlarrrrrrr
nurcikkkkkkk naber
demek aşılamanı raporla olmadınmı canımm sence benim durum nasıl olacak
hoşbuldukkkkk :80::80::80::80::80::80:hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
başlıyacam facenize heeee ben geliyorum siz gidiyorsunuz ben çıkıyorum geliyorsunuzzz
baştan karamsar düşüneceksen hiç kalkışma tedaviyewalla iyimi kötümü orasını allah bilir bacımmmmminşallah iyi olur
sen ne yaptın herangi bir icraat yokmuuuu
sitenin yöneticilerine özelden mesaj yaz( 3_4 tanede nick yaz) çünkü senin istediğin nickle daha önce üye olan biri varsa sayılmaz sen ne olur ne olmaz yaz bir kaçtane nicknurcikk sana bişiy soracam bacımmm ben burdaki ismimimi değiştirebiliyormuyum :26:başka bir isimle değiştiresim geldidee
sitenin yöneticilerine özelden mesaj yaz( 3_4 tanede nick yaz) çünkü senin istediğin nickle daha önce üye olan biri varsa sayılmaz sen ne olur ne olmaz yaz bir kaçtane nick
şu editöre yaz bakalım cevap gelecekmi http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=20ene oluyormu yani çok iyi olur gerçekten nerden yazıyorum site yneticisi kimmmm nerden bulurumm
canım ya karamsar değilim sadece aşılamalar mecburi olacakya tüpten önce biliyosun 3 kez olması lazımtutmaz aşılamalar büyük ihtimalle onları edaviden saymıyorum o yüzdenn
şu editöre yaz bakalım cevap gelecekmi http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=20
kız niye öyle diyorsun aşılamayla hamile kalanda var belli olmaz bu işler nasip kısmet işi
ben biraz iş yapıp gelene kadar herkes gitmiş bende oğlumda çok iyiyiz kızlar bugünden itibaren yanlızz anne dün gitti çok alışmışım
sabah çok zor geldi tek olmak ömeri soruyosunuz ömer sağlıklı maşallah ama biraz asabi mızmız emme saati geldiğinde ve uykusu olduğunda hiç sabrı yok birde bir huyu var ağlarken mosmor oluyo nefesi gidiyo hep keyfi yerinde olsun istiyo beyimiz bunun dışında yorgun kimi zaman zaman uykusuz ama güzel günler geçiriyoruz birde sizlerle karşılaşsak daha güzel oluak özledim hepinizi
çiğdem hoşgeldin canım naberrrrpekte güzel hatunmuşun maşallahhhh facelerde gördümmmm
yzdım canım 4 tane isim bakalım değişecekmi
dbende kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum yaa deneyim biii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?