Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bir boğazım ağrıyor sormayın sağ kulağıma vuruyor ağrısı:26:sanırım gece üşüttüm :84::84::84:
eeeee duş aldım, iki balkon kapısı açık, karşımızda vantilatör, üzerimizde çarşaf bile yok olacağı bu değilmiii:94::94::94::94::94:haketmişim aslında ama canım yanıyor yaaaaa :84::84:kafam masaya düşüp duruyorrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84:

ayy fena çarpmışsın sen canım hemen nane limon yap iç buharını da ağzınla nefes al ver boğazların geçer bak canım dr git istersen yada

bana diyene bakkaşılamayı 2 ay önce kendin istemiyordun ya
bu arada getirttiğim ilaca başlycam yarın başlasammı diyorum:26::26::26:
evet benim aşılamalara inancım yok hep negatif sonuç almış biri olarak aslında tüp tedavisinede kalmadı inancım

ne ilacıı kıs kaçırmışım ben orayı :26:

şifayı kapmışsın iyicene geçmiş olsun bacımm dikkat et kendine cıbıldak cıbıldak yatma

şifayı kapmışsın iyicene geçmiş olsun bacımm dikkat et kendine cıbıldak cıbıldak yatma

heh yatarmıyım bu günden sonra
sen okumadın sanırım bir ilaç getirtttim ben romanyadan hatta sevoda çok istiyomuş o ialaçtan oda araştırmışta birazdan linki kopyalayım sana incele bakalım fikrini söyleee

ot değil ilacını getirttim romanyadan adetimin bitmine başlıcam işte :26:1 2 gün var daha ama yarın başlayım ben en iyisi kullanmaya başlayınca yazarım gelişmeleri

ot değil ilacını getirttim romanyadan adetimin bitmine başlıcam işte :26:1 2 gün var daha ama yarın başlayım ben en iyisi kullanmaya başlayınca yazarım gelişmeleri

adeten temizlen öyle başla istersen çünkü yazan bayan adetliyken kullanmayın kanamayı arttırır demiş

kızlaarrrrrrr kızlar çıkıyorum bennn artık gözlerim şaşı oldu27:tahylot içiyim bir iyi gelir belki
görüşürüz sonra hepinizi çok öptümmmmmm

Selam kızlar bitek bacım kalmış nasılsın canım

kamer egçmiş olsun bu arada ilacı içme zamanın yaklaşmış hadi inşallah sana şifa verir.. Bizim işyerindeki mühendiste romanya ile mailleşiyo benim için bu ilaç için ama ödeme ile ilgili sorun var onun cevabını bekliyodu en son şimdide şehir dışında bakalım gelince sorucam..eğer sipariş verebilirsim nurcikimede alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…