bana diyene bakkaşılamayı 2 ay önce kendin istemiyordun ya
bu arada getirttiğim ilaca başlycam yarın başlasammı diyorum:26::26::26:
d
dur benimkini değiştirirlerse yazarsın canım sende
kızlar bir boğazım ağrıyor sormayınsağ kulağıma vuruyor ağrısı:26:sanırım gece üşüttüm :84::84::84:
eeeee duş aldım, iki balkon kapısı açık, karşımızda vantilatör, üzerimizde çarşaf bile yok olacağı bu değilmiii:94::94::94::94::94:haketmişim aslında ama canım yanıyor yaaaaa :84::84:kafam masaya düşüp duruyorrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84:
evet benim aşılamalara inancım yok hep negatif sonuç almış biri olarak aslında tüp tedavisinede kalmadı inancımbana diyene bakkaşılamayı 2 ay önce kendin istemiyordun ya
bu arada getirttiğim ilaca başlycam yarın başlasammı diyorum:26::26::26:
şifayı kapmışsın iyicene geçmiş olsun bacımm dikkat et kendine cıbıldak cıbıldak yatmakızlar bir boğazım ağrıyor sormayınsağ kulağıma vuruyor ağrısı:26:sanırım gece üşüttüm :84::84::84:
eeeee duş aldım, iki balkon kapısı açık, karşımızda vantilatör, üzerimizde çarşaf bile yok olacağı bu değilmiii:94::94::94::94::94:haketmişim aslında ama canım yanıyor yaaaaa :84::84:kafam masaya düşüp duruyorrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84:
ayy fena çarpmışsın sen canım hemen nane limon yap iç buharını da ağzınla nefes al ver boğazların geçer bak canım dr git istersen yada
şifayı kapmışsın iyicene geçmiş olsun bacımm dikkat et kendine cıbıldak cıbıldak yatma
neymiş ömerak ettim ..türkiyede satılmıyormu pekii :26:
hımm okumuştum bir ara ama ordaki kızların bu otu bulamadıklarını okuyunca boşu boşuna araştırmıyım dedim nasıl olsa türkiyede yokmuş böyle bir bitki ama sen bulmuşsun ne güzel inşallah faydasınıda görürsün canım .başlamak içinde hiç bekleme bence başla biran önce
ot değil ilacını getirttim romanyadan adetimin bitmine başlıcam işte :26:1 2 gün var daha ama yarın başlayım ben en iyisikullanmaya başlayınca yazarım gelişmeleri
adeten temizlen öyle başla istersen çünkü yazan bayan adetliyken kullanmayın kanamayı arttırır demiş
güle güle canım çok geçmiş olsun evde dinlenirsin yarına kadar bişeyin kalmaz inşallahkızlaarrrrrrr kızlar çıkıyorum bennn artık gözlerim şaşı oldu27:tahylot içiyim bir iyi gelir belki
görüşürüz sonra hepinizi çok öptümmmmmm
tamam canım sen daha iyi bilirsinn inşallah faydasını görürsünzaten bitti sayılır bacım sonları lekelenme şeklinde oluyorya öylebakarım çoğaltırsa bırakırım bende merak ediyorum napıyımmmm:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?